Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Να μας τα πεις μπαμπιτσιω μου,να μας τα πεις μπας κ ανεβουμε...δεν εκλεισα ματι ολη νυχτα κ ολη μερα ζηταω να φυγω..ορκιζομαι αν παω σπιτι θα ειμαι ξαπλα..αλλα ο γιατρος ανενδοτος,θα κατσω οσο χρειαστει..

παπαγεωργιου ειμαι κοριτσακι..κ συμπεθερακι εχει επισκεπτηριο μονο 4 με 6..εχει κοριτσια εδω,αλλα δεν την παλευω..

εσεις να ειστε ολες καλα,θα σας στελνω νεα μου,να μαθαινω κ τα δικα σας ομως...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και πάλι!!!

Παραμονή Πρωτοχρονιάς σήμερα και θέλω να ευχήθώ σε όλες μας Καλή Χρονιά!!! Πρώτα πρώτα στο συμπεθεράκί μου που θα περάσει τόσο αλλιώτικα φέτος να κάνει λιγάκι υπομονή που είναι μέσα...και συμπεθεράκι μου η νέα χρονιά να σου φέρεί 3 υγιέστατα μικρά κρισάκια και μπόλικη ενέργεια για να τα καταφέρεις να τα μεγαλώσεις!:D

Βαβιτσιάκι μου όσο όμορφα έκλεισε η χρονιά με το θετικό τεστάκι και το σποράκι στην κοιλίτσα σου τόσο όμορφη να είναι όλη η νέα χρονιά με ένα υγιέστατο βαβιτσιάκι τζούνιορ στην αγκαλιά σου!

Λαρούκο μου όμορφη χρονιά καί σε σένα! Να σαι καλά και να σκέφτεσαι θετικά ε! Σε περιμένει μια όόόόμορφη χρονιά μπροστά σου και είμαι σίγουρη πως θα έχεις ευχάριστα νέα συντομότατα!!!

Ελενάκι μας σε σκεφτόμαστε αν και δεν σε βλέπουμε πια συχνά! Όμορφο 2011 σου εύχομαι που θα σου φέρει ότι σου χρωστάει απ το 2010!:D Και ένα πανέμορφο γάμο φυσικά!:D

Μικρολού μας καλή σου χρονιά! Χωρίς πόνους και χωρίς άλλες ταλαιπωρίες!!!

Δομνινάκι μου ελπίζω το κλείσιμο του 2010 να είναι είναι και το κλείσιμο του μεγάλου και δύσκολου κεφαλαίου των όσων άσχημων πέρασες μέχρι τώρα! Και το νέο κεφάλαιο πια να είναι όμορφο για σένα με πολλές όμορφες στιγμές, με υγεία και...ένα, δύο ή τρία μικρά δομνινάκια στηνα αγκαλία σου!!!:D

Καλή χρονιά και σε σένα μακαπούλα μου! Ό,τι καλύτερο σου εύχομαι!!!

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλες τις θεές!!! και σε όόόόλο τον Όλυμπο!!!:D:D:D

Υ.Γ. Επιτέλους αδιαθέτησα και έβαλα στην υπογραφή μου κάτι που μου είχε πει ο μομέντος λίγες μέρες μετά τη χοριακή...Πέσαμε...ας ξεσκονιστούμε και πάμε παρακάτω!!!:D

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Βρε γουρουνες,που ειστε ολες χαμενες!!!!!!!!καααααλη χρονια σε ολες!!!!καλα,εγω επρεπε να κανω το ποδαρικο για το νεο ετος,που ειμαι στο νοσοκομειο;;;;;;;;τελοσπαντων,ας ελπισουμε αν οχι εγω,τουλαχιστον τα κρισακια να ειναι γουρλιδικα για ολες σας..

εγω ακομα μεσα,να δω απο αυριο αν μαθω κανενα νεο για την μοιρα μου..βλεπετε επεσα κ σε γιορτες κ αργιες κ που να δεις γιατρο εδω μεσα να σε κατευθυνει..ειμαι συνεχεια με ορο για τις συσπασεις,κ εχουν μειωθει αισθητα..κατα τα αλλα..δεν κοιμαμαι καλα,δεν τρωω καλα,δεν μπορω αλλο εδω μεσα,θα σκασω..

ελπιζω να ειστε ολες καλα,να κανατε μια ομορφη πρωτοχρονια κ με το νεο ετος να κρατατε οοολες στην αγκαλια σας τα μωρακια σας..

λαρουκο ειχες γενεθλια χθες αγαπη μου;χρονια σου πολλα,εστω κ καθυστερημενα!!!η ευχη ειναι μια φυσικα..γρηγορα με μπεμπε στην κοιλιτσα!!

συμπεθερακι αρχισες μανα μου την αντιστροφη μετρηση;;ποτε περιμενουξμε την αφιξη των μομεντακιων;;;;;αντε με το καλο,να μας μπει ομορφα κ ο χρονος ρε παιδι μου!!!

δομνινακι,ελενακι,μακαπουλα,μικρολου κ οποια αλλη ξεχνω,σας φιλω κ σας ευχομαι τα καλυτερα!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Kαλέ το κλείσαμε το καφέ μέρες γιορτινές;

Συμπεθεράκι μου το έκανες το ποδαρικό εσύ και τα κρισάκια και πολύ μου αρέσει αυτή η ιδέα! Αχ βρε συ...ζόρικα πρέπει να είναι να είσαι κλειστή μέσα αλλά αύριο που θα δεις τα κρισάκια σου που είναι καλά θα πεις ότι άξιζε τον κόπο...Αντε κάνε υπομονή!!!! Χαίρομαι που μειωθήκανε οι συσπάσεις...Βοηθάει ο ορρός! Μπράβο! Αλλά έγώ το συμπεθεράκι μου το θέλω να τρώει καλά και να κοιμάται καλά για να είναι φρέσκο φρέσκο!!! Μπουμπούκι τη θέλω τη συμπεθερά μου και σωματικά και στη ψυχούλα!!!!:D

Οι ευχές μου είναι οι ίδιες με πέρσι! χαχαχαχαχα Προχτές δηλαδή!!! Καλή μας χρονιά και πάλι!!! Καλά γεννητούρια και καλά φουσκώματα πολλών πολλών κοιλίτσων!!!!:D

Όσο για τα παγωτάκια μου που με ρώταγες συμπεθεράκι μου δεν έχω ιδέα πότε θα τα παραλάβω...Αύριο όμως έχω ραντεβού με το γιατρό κοντά στο μεσημέρι, να με εξετάσει και να μιλήσουμε, να δούμε αν είμαι καλά και θα μου πει αν θα προχωρήσουμε φαντάζομαι και πότε περίπου! Φυσικά θα σας ενημερώσω!!! Και εσύ να μας ενημερώσεις όταν έχεις νεότερα εντάξει;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κοριτσάκια μου γλυκά Καλή Χρονιά να έχουμε με υγεία, ευτυχία και πολλά μωράκια..

Θέλω να ζητήσω συγνώμη από την καθεμιά σας ξεχωριστά και ειδικότερα από τη Λάρα μας και τη Babitsa μας διότι στη μία δεν απάντησα στο μήνυμά της και στην άλλη δεν ευχήθηκα για τη γιορτή της..... Χάθηκα όλη την προηγούμενη βδομάδα όχι μόνο επειδή είχα πολλή δουλειά στο γραφείο αλλά και επειδή στο σπίτι περνάμε μια ζόρικη κατάσταση η οποία δυστυχώς δεν μου άφηνε περιθώριο για χαρές και πανηγύρια.. Όλη μέρα χθες είχα το κινητό κλειστό και καμία διάθεσή να μιλήσω με οποιονδήποτε..

Όμως είναι άδικη για εσάς αυτή η συμπεριφορά και σας ζητώ ταπεινά συγνώμη..

Φιλεναδίτσα μου μιλήσαμε και στο τηλέφωνο.. Θα σε παίρνω κάθε μέρα να μαθαίνω νέα σου διότι ανησυχώ και για τα κρισάκια μας.. Θέλω να μαθαίνω νέα τους καθημερινά και ανελλειπώς...

Μομεντάκι μου γλυκό διάβασα πως επιτέλους αδιαθέτησες... και ξεκινάς το όμορφο ταξίδι σου. Καλή σου αρχή κοπελάρα μου και μακάρι να είσαι το πρώτο θετικό αποτέλεσμα της χρονιάς..

Babitsaki μου γλυκό να χαίρεσαι τη γιορτή σου, την κοιλίτσα σου και την οικογένειά σου. Του χρόνου τέτοια μέρα πρώτα ο θεός το μωρό σου θα στολίζει το σπίτι σας..

Σας αγαπώ πολύ όλες και σας σκέφτομαι!

Καλή μας χρονιά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα θεουλες μου χρονια πολλα σε ολες και ευτυχισμενο το 2011 με υγεια και διμιουργεια!! ευχομαι στη καθε μια ξεχωριστα στο τέλος αυτου του χρονου να κρατατε οοολες τα μωρακια σας αγκαλια!! μικρουλινακι για σενα ευχομαι αυτον τον χρονο να ξεχασεις τι θα πει πονος!!

λαρουκο μου σε ευχαριστω πολυ για το μνμ σου ελπιζω να πηρες την απαντηση μου και συγνωμη που δεν απαντησα την μερα της γιορτης μου εκαψα εγκεφαλο απο τα τηλεφωνηματα μαλλον μιλουσα οταν πηρες!! ειχες και τα γενεθλια σου πολυχρονη!!!! πες μας για το Σακήηηηηη περιμενωωωω!!!

δομνινακι μου σε ευχαριστω για τις ευχες σου ευχομαι να περασαν οι δυσκολες στιγμες για σενα και να εισαι καλυτερα τωρα.

κρισακι μου γλυκό κανε λιγο υπομονή ακόμη ξέρω οτι ηδικα στο παπαγεωργιου δεν βρισκεις ευκολα οχι γιατρο ουτε νοσοκομα για να ρωτησεις αλλα σκεψου να ήσουν ιπποκρατειο και να μην ακουγες ουτε μια ελληνικη λεξη... Πολυ καλα εκανες και εκανες ποδαρικό με τρια μωρα στη κοιλιτσα τι καλυτερο για ολες μας βρε κουτο!!

μομεντακι μου σου φερε ο αγιος βασιλης δωρο την περιοδο σου αχ! τι γλυκό!!! αντε πουλι μου ξεκιναει η αντιστροφη μετρηση για σενα, περιμενουμε νεα απο τον γιατρό ναι εεεεε!!

εγω περασα όμορφα στη ξανθη κουραστηκα λιγο απο το ξενυχτι αλλα ενταξει αντεξα!! καλα αντεξα 2-3 η ωρα το πολυ τη πρωτοχρονια κοιμηθηκα με το καλο το φορεμα στον καναπε με 10 ατομα που πεζανε χαρτια ως τις 5, δεν ακουσα τιποτα!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Ρε συ Δομνινάκι μου τι απολογείσαι καλή μου; Περνάς όσα περνάς κι έχεις κι εμάς στο μυαλό σου! Τόσο μεγάλη ψυχούλα είσαι! Ελπίζω τα δύσκολα να περάσανε κοπέλα μου...ή έστω να περάσουνε σύντομα! Η νέα χρονιά ας είναι πιο "μαλακή" μαζί σου...και ό,τι λύπη σου έδωσε ο προηγούμενος χρόνος άλλη τόση χαρά να σου ΄δωσει ο φετινός!!!

Βαβιτσιάκι μου χαίρομαι που πέρασες ωραία! Αμα κοιμάσαι τίποτα δεν σε πτοεί ε;:D

Συμπεθεράκι μου πώς είσαι; Τι σου είπε ο γιατρός; Για μπες να μας πεις και σε σκεφτόμαστε!!!

Λαρούκο πού είναι η ανταπόκριση για το Σάκη; Περιμένουμε λεπτομέρειες! Σου μίλησε; Σε φίλησε; Ξέρεις! Τα βασικά!!!:P

Εγώ θέες ήρθα πριν λίγο από το γιατρό...Όλα καλά! Το άγχος μου είχε καθυστερήσει απ ότι φαίνεται την ακατανόμαστη! 20 του Γενάρη θα παραλάβω τα μομεντάκια μου αν αντέξει κανένα δηλαδή...Θα ξεπαγώσουμε και τα 6 και θα τα αφήσουμε να γίνουνε βλαστοκύστες...Θα κάνουνε και assistance hatching, δηλαδή μια τρυπούλα, στα τρία από αυτά, που τα βοηθάει να γαντζωθούνε καλύτερα...Είναι μεγάλη όμως ταλαιπωρία: το ξεπάγωμα, το τρύπημα, το μεγάλωμα τους σε βλαστοκύστες γι αυτό ελπίζουμε να αντέξει κανένα...Ο γιατρός ευελπιστεί να έχουμε 1-2...Για να δούμε! Μεγάλη αγωνία! Για την ώρα συνεχίζω τις ενεσούλες με μειωμένη δόση και άρχισα και τα cyclacur! Αυτά τα νέα μου! οοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμ!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Assistant πωωωωωως;;;;;σιγα ρε συμπεθερακι,μας εστειλες!!!!πολυ προηγμενη τεχνολογια αδερφακι μου...κ παλι μπρααααβο στον γιατρο σας!!!αυτος θα σας κανει γονεις βρεξει-χιονισει!!καλη αρχη ματια μου,ολα να πανε καλα!

μπαμπω μου γιορταζες κι εσυ..που μυαλο να το θυμηθω..χρονια πολλα κοριτσαρα μου κ με το καλο να ερθει το μικρουλι σας!!!

δομνινακι μου..μολιος ακουσα την φωνουλα σου,αλλα θα σε μαλωσω!ρωτας για τα κρισακια αλλα δεν λες εσενα τι σε απασχολει..τι σε εκανε να κλεισεις το τηλεφωνο σου,τι σε χαλαει τελοσπαντων!!!θα περιμενω να μου τα πεις στο αλλο μας τηλεφωνημα..ετσι;

εγω ακομη μεσα ειμαι κ αγνωστο ποτε θα βγω..εχω αγανακτισει,εχω μπουχτισει κ θελω να φυγω απο δω τρεχοντας..ισως αυριο ξερω κατι..το μονο καλο ειναι οτι ακουσαμε τα μωρα κ ειναι καλα,γυρω στο κιλο το καθε ενα..μακαρι να ειναι καλα,αλλα αν μαγαπανε λιγο,μη με κλεισουν εδω μεσα μεχρι να βγουν..τεσπα...θα δουμε...φιλακια σε ολες..

λαρακι πηγαμε σακη ε;κουφαλιτσα!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Κοριτσαρες μου,χρονια σας πολλα! ευχομαι αυτη η χρονια να φερει σε ολες μας,αυτο που επιθυμουμε περισσοτερο ,παντα με υγεια !!!!!!

τι μου κανετε? απο'τι βλεπω,μια χαρα σας βρισκω,και αυτο ειναι καλο!με καλη διαθεση παντα,ολα θα γινουν,και η ζωη γινεται πιο ομορφη καθε μερα που περνα...

...Μετα απο μια μεγαλη απουσια απο το φορουμ,επανερχομαι τωρα,γεματη ονειρα και ελπιδες για το...θαυμα(γιατι μονο απο ενα θαυμα θα μεινω εγω εγκυος...)

.

............περασα ενα διαστημα που ασχοληθηκα με οτιδηποτε αλλο,εκτος απο το θεμα"παιδι".....περασα τα παθη του Χριστού,με την παλιο δαρονδα,και ακομα νιωθω τις παρενεργειες,αν και εκανα τελικα μονο 2 ενεσεις,και μετα.....περιμενα να αδιαθετησω!!!! και ....αδιαθετησα! επιτελους !!!!αλλα,ακομα νιωθω την ξηροστωμια και υποφερω απο το πριξιμο....θα ακουω δαρονδα και θα τρεχω σαν σφαιρα.......

.....

......και αφου αδιαθετησα,εκανα και τις ορμονικες στην 2η μερα του κυκλου,οι οποιες ειναι ολες...καλες!!!!ως τοσο,σκεφτομαι που θα κανω την επομενη προσπαθεια! νομιζα οτι ειχα καταληξει ,αλλα,ξεγελαστηκα,τελικα! μου προτειναν το τζενετικς (ινστιτουτο στο χαλανδρι),με εμβρυολογο την Κοντογι@ννη.

...........καπου ειδα οτι το ΖΙΜΑΡΟΥΛΙ πηγαινει εκει! θα της στειλω και π.μ ,να μου πει......

.......αυτα τα νεα μου!!!χαιρομαι που τουλαχιστον αδιαθετησα,και νιωθω και παλι γυναικα!χρονο για να μπω στο φορουμ δεν εχω παντα,γιατι δουλευω(απο το σπιτι),αλλα,θα βρω,τωρα που βγηκε παλι στην επιφανεια το θεμα "παιδι"......εχω αποκτησει και μια φοβια του τυπου "σε τι κοσμο θα φερω το παιδι μου...σε τι μαυρο χάλι θα μεγαλωσει.....γιατι να φερω μια ψυχη στον κοσμο,για να ταλαιπωρηθει τοσο,με τα κωλοσυστηματα τους..μεσα....".....αυτο ειναι που με προβληματιζει πολυ.......ενα ειναι σιγουρο,παντως,"οτι,εχω ξεαγχωθει αρκετα,και δεν ειμαι τοσο τρελαμενη για ενα παιδι!αν ειναι να ερθει...θα ερθει!εγω θα κανω αλλη μια προσπαθεια και μετα ...τελος!".......

>>>>>>>>>>>>>>>>>

,,,,,,,,,,,

....φιλια πολλα σε ολα τα κοριτσουδια,σας ευχομαι μεσα απο τη καρδια μου,με πολλη αγαπη,ο'τι επιθυμειτε η καθε μια ξεχωριστα!!!!!!

Μισελάκι μου πολύ χαίρομαι που σε ακούω "ανανεωμένη" και "δυναμική"...Αδιαθέτησες ε! Μπράβο κοπέλα μου! Η daronda σύντομα θα βγει εντελώς απ τη ζωή σου μιας και ο οργανισμός σου θα αποβάλει όλη τη δράση της πλέον! Τα δύσκολα έφυγαν κι έτσι θέλω να πιστεύω!!!:D

Συμπεθεράκι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!! Θες να ρθω να τους κτυπήσω; Να σε κλέψω απ το παράθυρο; χαχαχαχαχαχα Ρε συ! Όλα καλά είναι που είσαι εκεί γιατί τα κρισάκια μας μεγαλώνουνε!!! Αχ τα καλά μου! Τι ωραία!!! Από την άλλη αν γίνεται να βγεις κιόλας και να μην μείνεις εκεί μέχρι το τέλος ακόμη καλύτερα!!!:D

Δομνινάκι μου συμφωνώ με το συμπεθεράκι μου...εδώ είμαστε αν θες να μιλήσουμε εντάξει; Ξέρεις πως είμαστε πρόθυμες να σε ακούσουμε; Δεν γίνεται να είσαι εδώ μόνο εσύ για μας...Είμαστε κι εμείς εδώ για σένα! Και το εννοώ!!!

Καλέ λαρούκο πού είσαι εσύ; Πώς μας αφήνεις έτσι χωρίς σακονέα; Ε ε ε?

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!

Κοριτσακια μου, μας ευχομαι το 2011 να μας φερει ολα τα καλά και τις ευχαριστες εκπλήξεις που μας στερησαν οι προηγούμενες χρονιες...

Κοριτσακια μου, επειδη όπως καταλάβατε είμαι στη δουλεια δεν μπορώ να γραψω πολλά. Ενα πραγμα θα σας πω: ο Σακης είναι ΘΕΟΣ!!!! Αχ, παρελυσαν τα ποδια μου σας λέω μόλις τον είδα..... Ετρεμαν τα χέρια μου, τα πόδια μου, ειχα καθηλωθεί στην καρεκλα γιατι φοβομουν ότι αν σηκωθώ δε θα με κρατησουν τα ποδια μου!

Δεν προλαβαινω να σας τα περιγραψω τώρα, με εχουν τρελάνει στα τηλ. Θα μπω το απογευμα να τα πουμε λεπτομερως!

Σας φιλώ γλυκά!

JXFXp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά...

Και πάλι καλησπέρα σας.. Ο τρελλός ρυθμός δουλειάς συνεχίζεται αμείωτος και όπως καταλαβαίνετε ελεύθερος χρόνος ελάχιστος υπάρχει.. Όμως επειδή κάποια νέα υπάρχουν θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας κι έτσι δεν άντεξα στον πειρασμό..

Λοιπόν.. Καταρχήν αδιαθέτησα κι εγώ σήμερα.. Ρολόι.. ακριβώς στις 28 μέρες και ο οργανισμός μου δείχνει να λειτουργεί κανονικότατα..

Αύριο ο άνδρας μου θα πάει να καταψύξει σπέρμα για να μπορέσουμε την ερχόμενη Παρασκευή 14 του μήνα να προχωρήσουμε στην επέμβαση.. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και σε κάνα τρίμηνο να είμαστε έτοιμοι..

Η ψυχολογία μου είναι καλύτερη τώρα.. Μάζευα τόσο καιρό τόσα πράγματα μέσα μου και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς έριξα ένα γερό κλάμμα και ανακουφίστηκα.. άδειασα και έτσι τώρα είμαι πολύ πιο χαλαρή..

Λαρούκο όντως ο Σάκης είναι Θεός.. Αυτό μπορώ να το βεβαιώσω κι εγώ.. Βέβαια εγώ τον είχα δει το 2004 αλλά όσο περνάει ο καιρός αυτός γίνεται καλύτερος.. Πως το καταφέρνει αυτό άραγε;

Φιλεναδίτσα μου πόσο χαίρομαι που τα μωρουδέλια σου είναι καλά στην υγεία τους.. Κάνε λίγη υπομονή κοριτσάκι και να δεις που όλο αυτό θα σου βγει σε καλό..

Μομεντάκι μου όλα θα πάνε καλά.. Πολύ καλή η μέθοδος του hatching assistance.. Ανυπομονούμε κι εμείς μαζί σου..

Βαβιτσάκι μου τι κάνει το σποράκι σου; σίγουρα μεγαλώνει και ομορφαίνει.. Θα πήρε από τη μαμά σίγουρα!

Μισέλ συμπεθέρα... μου φαίνεται ότι όπως τα πάνε τα πράγματα και για τις δυο μας θα γίνουμε όντως συμπεθέρες..

Φιλάκια σε όλα τα κορτσόπουλα.. και μην ξεχνάτε.. Σας αγαπώ!

L2qIp2.png

καλημερα!! κοριτσακια μου!!! μ΄αρεσει που υπαρχει μια αισιοδοξια και παμε όλες προς τα μπροστα σε αυτο το φορουμ, δομνινακι χαρηκα πολυ με τα νεα σου κανετε σταθερα βηματα και ειμαι σιγουρη πως θα σας οδηγησουν στην επιτυχια!!

μομεντακι μου ειδες που σου το λεγα αυτο το αγχος ειναι σκετη καταστροφη, και μενα ο γιατρος σας μου φαινεται σουπερ ουαου και πιστευω οτι αυτη η φορα θα εχουμε το επιθυμητο αποτελεσμα απλα εχω να συμβουλεψω σε ολες σας να μην ειναι το μυαλο σας το ειμαι δεν ειμαι μη μετρατε τις μερες καντε κατι αλλο ξεχαστετο αφηστε το στη τυχη του και θα γινει πιστευω πως οταν το περιμενεις αγχονεσαι και σπαει τουλαχιστον με μενα ετσι εγινε απο τον ιουνιο που μου ρθε περιοδος ειμαι με ενα τεφτερι στο χερι και ολο μετρουσα να τωρα η οωρηξια να τωρα ειναι να μου ερθει αλλα αργυσε μια ωρα και μετα απογοιτευση κλαματα και παλι απο την αρχη, πραγμα που εχετε ζησει ολες και με το παραπάνω, μολις χαλαρωσα και ειπα οτι θελει ασ γινει μαλλον εχουμε καποιο προβλημα και θα το δουμε απο τη νεα χρονια τσουπ ηρθε το μπεμπακι να με διαψευσει. οπως ειπε και ο γιατρος μου δεν χρειαζεται αγχος τον χρονο τον θελουμε φιλο μας οχι εχθρο μας.

lJiup3.png

M1otp3.png

...και συνεχιζω, κρισακι μου κατσε εκει που καθεσαι κανε υπομονη!! ειναι τελειο νεο οτι τα κρισακια ειναι καλα!! ομως κοριτσακι μου σκεψου πως οσο εισαι εκει εισαι ασφαλης και οι ανθρωποι που σ΄αγαπανε ειναι ανακουφισμενοι ασφαλως και δεν αρεσει σε κανενα να βλεπει τον ανθρωπο του σε ενα κρεβατι νοσοκομειου ποσο μαλλον εσυ που εισαι εκει, πιστεψε με ομως εισαι σε πολυ καλα χερια δεν εχω ακουσει τιποτα κακο για την γυναικολογικη του παπαγεωργιου ισα ισα τα καλυτερα, και εγω εκει θα γεννησω λεω εκτος απροοπτου.

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...