Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Κορίτσια καλησπέρα, δεν ξέρω αν έχει συμβεί σε καμία σας, χθες περίμενα την ακατανομαστη, έχω τα σύνηθες πονακια όλα τα συμπτώματα ότι θα έρθει απλά έχω ένα χαζό πονοκεφαλοζαλαδα  περίεργο πρώτη φορά το παθαίνω, από το κέντρο με γράψαν ορμονολογικες να κάνω την Δευτέρα για να δουμε τι συμβαίνει... Έχει συμβεί σε καμία σας??

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλημερα θεες μου!ναμαι κι εγω..εδω κλεισμενη στην φυλακ...εεεε στο σπιτι μου..ευτυχως χθες ηρθαν οι φιλες μου κ μου εκαναν παρεα..οι συσπασεις συνεχιζονται,κι εμενα μου κολλησε να παω να ακουσω τα μωρα πριν τις 10 γεναρη που εχω ραντεβου..φοβαμαι μηπως κατι δεν παει καλα..επηρεαστηκα πααααρα πολυ κι απο την πεγκ εγω..αφηστε τα..

συμπεθερακι μου,εχω την εντυπωση οτι δεν ερχεται η σιχαμενη γιατι την περιμενεις εναγωνιως..σε καταλαβαινω,αλλα πρεπει να προσπαθησεις να ηρεμησεις..πολλες φορες λογω αγχους καθυστερει κι εσυ εχεις μπολικο..γιατι ματια μου;τι σε αγχωνει;εσυ θα κανεις την προσπαθεια σου κ εχει ο θεος,δεν χρειαζεται ουτε αγχος ουτε αναμονη!κι ας καθυστερησεις κ μια εβδομαδα,και;μην ξεχνας οτι ο οργανισμος σου εχει καταπονηθει αρκετα,λογικο να σου κανει ναζακια!μη μασας,το 11 ειναι η χρονια ολων μας!!

επανερχομαι σε λιγο,πολλα εγραψα,μην σβηστουν!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καιιιιιιιι...ναμαι παλι..

δομνινακι μηπως γιορταζες εχθες ρε πουλι;;;;

μπαμπω μου πηρες τα αποτελεσματα της προγεστερονης;παντως το να σε συστησει να μεινεις σπιτι λογω προγ ειναι λιγο τραβηγμενο,αλλα μαλλον θελει να προστατεψει το μπεμπακι μας,οποτε τον ακουμε τον γιατρο!κ η ξανθη που κολλαει ρε πουλι εφοσον σε ειπε ξεκουραση;;προσεχε λιγουλακι,μην εισαι σαν κι εμενα αναισθητουλα!!!

φιλακια σε ολα τα κορτσουδια μου...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλησπέρα κοριτσακια μου!

Μομεντακι, τι μου θυμιζουν, τι μου θυμίζουν οι εξάψεις και νευρα... χμμμμ... κάτσε, θα το βρω, εδώ το 'χω!!! Αχ βρε πουλάκι μου, κάνε ενα κουραγιο ακόμα και θα περάσει και αυτό. Μάλλον από το αγχος σου είναι βρε καλό μου... θα ερθει η σεξυ/ακατανομαστη (χρησιμοποιουμε ό,τι μας συμφέρει).

Μπαμπιτσιω μου, τι εγινε με την προγεστερονη; Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα; Αχ, ναι, ρωτα τον γιατρό να δουμε αν μπορεί να σου πει πότε εγινε η συλληψη! Κι ετσι κι εγινε στον Ολυμπο εχω πάρει τον λάρο και εχω φυγει!! χαχαχαχαχαχα!!!

Δομνινακι μου, κι εσυ εχεις μπλέξει με τη δουλεια εεεε;; Πόσο σε καταλαβαίνω! Από την άλλη σκέφτομαι βεβαια ότι με τόση δουλεια, ξεφευγει και το μυαλό οποτε καταλήγω στο ουδεν κακό αμιγές καλού...

Κρισάκι μου αγαπημένο, αν νιωθεις ότι θα σε ηρεμήσει λίγο να πας στον γιατρό νωρίτερα να το κάνεις! Και στην τελική, δεν είναι και τιποτα κακό! Ετσι ίσως σου φύγουν και οι φοβίες... Με τις συσπάσεις τι γίνεται; Εχουν ηρεμησει κάπως ή τα ίδια;

Ελενακι ξέρω ότι δεν μπαίνεις συχνα, σου εύχομαι λοιπόν το 2011 να σου φέρει όλα τα καλά και πάνω απ' όλα το ενα και αυτονοητο..!

JXFXp3.png

Και συνεχίζω....

Κοριτσια, το Σαββατο θα παω στον ΣΑΑΑΑΑΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!! ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! Μια που θα τον δω και μια που θα με μαζευουν από τα πατώματα!!!! Θα χαπακωθω από νωρίς (γιατί περιμένω να αδιαθετήσω στις 31 ή την 1η) και ποιος με πιανει!!!! Είναι το δώρο του λαρου για τα γενθλια μου, έτσι είπε... Αχχχχχχ, και μόνο που το σκέφτομαι με πιανει ταχυκαρδία! Σου 'ρχομαι Σακη, σου 'ρχομαι!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;; Ααααααααααααααααααααααααα!!!! Λάρα Σάββατο απόγευμα θα είμαι εκεί και θα με πάρεις κι εμένα στο Σάκη!!!!;) Είσαι πρωτοχρονιάτικο μωράκι βρε; Πότε είναι τα γενέθλια σου;

Καλημέρα σε όλες! Με το Σάκη ξεχάστηκα και να καλημερίσω!!!

Συμπεθεράκι μου κι εγώ θα πήγαινα πάντα νωρίτερα από τα ραντεβού για να ελέγχω αν όλα είναι εντάξει...οπότε δεν είμαι ακριβώς το κατάλληλο άτομο να σου πω να περιμένεις...Να κάνεις όπως νιώθεις αλλά είμαι σίγουρη πως όόόόλα είναι εντάξει! Δεν σημαίνει πως επειδή συνέβηκε κάτι στην Πεγκούλα μας θα συμβεί και σε σένα...Ξέρω...σίγουρα επηρεάζεσαι...Γι αυτό σου λέω κάνε όπως νιώθεις...

Όσο για μένα βρε συμπεθεράκι μου με ρωτάς γιατί αγχώνομαι; Τι να σου πω...Ούτε κι εγώ ξέρω...Αφού ξέρω πολύ καλά πως μια προσπάθεια είναι...και πως άμα δεν πετύχει θα πάω σε καινούριο κέντρο για καινούρια αρχή...χμ...αυτά σκέφτομαι...αλλά μέσα μου αγχώνομαι ένα πράμα και δεν ξέρω και γιατί...Είμαι διχασμένη προσωπικότητα ένα πράμα!!!

Δομνινάκι μου άντε! Δεν θα πάρεις αδειούλα 7ήμερη να ξεκουραστείς; Σου δίνω εγώ βρε:P

Βαβιτσιομανούλα εξορμήσεις ακούω; Αχ ρε συ...καλά κάνεις που του κάνεις τη χάρη του βαβίτσιου! Καλά να περάσετε και προσεκτικά ε!!! Αλήθεια δεν σε ρώτησα το ανακοινώσατε σε παππούδες και γιαγιάδες ή περιμένετε;

Καλημέρα σε όλες τις υπόλοιπες εξαφανισμένες θεές!!!

Φιλάκια στο βαβιτσιάκι και κρισάκια!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλημερα!!! η προγεστερόνη στα υψη 91,2 τελικα απο το στομα το δεχεται καλητερα ο οργανισμος μου, αλλα συνεχιζω με δυο χαπια ανα 8ωρο μεχρι την ογδοη βδομαδα που θα παμε για καρδουλα, τι να κανουμε θα κανω υπομονη!! την δευτερα εκλεισα ραντεβου για μεσογειακη αναιμια να τελειωνω και μ΄αυτο γιατι εχει η μαμα μου απροσδιοριστο και η αδερφη μου, πολυ πιθανο να εχω και γω!! τοχω ενα αγχος να πω την αληθεια επρεπε να το κανω απο πριν αλλα το αμελησα.

λαρουκοοοοο Σααααακηηηηη!!! θελω και γω!!! αντε βρε πουλι μου δωστου να καταλαβει να ξεσκασεις και συ λιγο!!

κρισακι μου το σχεδιο ξανθη ειναι για αν ολα πηγαιναν καλα και εφοσον πηγαν θα παμε!!

ναι το παμε στους γονεις μας στους πολυ φιλους μας και στο αφεντικό μου, στο αφεντικο δεν ηθελα αλλα δεν μπορουσα να λεω συνεχια ψεματα που ελειπα τα πρωινα για εξετασεις ή που εφευγα νωριτερα και που δεν σηκωνω πακετα γενικα στη δουλεια ειναι πραγματα που δεν κανω πια ποσες δικαιολογιες να λεγα, δεν τα μπορω τα ψεματα. οι φιλοι μας παλι το περιμεναν ξερανε οτι προσπαθουμε τα κοριτσια τις παρεας το καταλαβαν πριν τους το πω!! καλα η πεθερα μου ακομα κλαιει οποτε με βλεπει, η μαμα μου ηταν πιο συγκρατημενη μπροστα μου τουλαχιστον!! ο μπαμπας μου βρηκε μια καλη δικαιολογια να πινει καθε βραδυ το ουϊσκακι του για την κορη μου λεει γιορταζει μόνος του!! δηλαδη το ξερουν ολοι!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

... και συνεχιζω απο την μια δεν ηθελα να το πουμε, απο την αλλη πως να κρυψεις τη χαρα!! πως και πως το περιμεναμε!! ας πανε ολα καλα και δεν πηραζει χαλαλι τους!!! α το πα και στη βαφτησημια μου που ειναι 10 μηνων πολυ χαρηκε!!! στους συναδελφους βασικα δεν το πα ακομα μετα τα χριστουγεννα μαλλον ή οπως κατσει. τελος παντων με χει πιασει λογοδιαρια πρωι πρωι!!

lJiup3.png

M1otp3.png

καλημερα!!! η προγεστερόνη στα υψη 91,2 τελικα απο το στομα το δεχεται καλητερα ο οργανισμος μου, αλλα συνεχιζω με δυο χαπια ανα 8ωρο μεχρι την ογδοη βδομαδα που θα παμε για καρδουλα, τι να κανουμε θα κανω υπομονη!! την δευτερα εκλεισα ραντεβου για μεσογειακη αναιμια να τελειωνω και μ΄αυτο γιατι εχει η μαμα μου απροσδιοριστο και η αδερφη μου, πολυ πιθανο να εχω και γω!! τοχω ενα αγχος να πω την αληθεια επρεπε να το κανω απο πριν αλλα το αμελησα.

λαρουκοοοοο Σααααακηηηηη!!! θελω και γω!!! αντε βρε πουλι μου δωστου να καταλαβει να ξεσκασεις και συ λιγο!!

κρισακι μου το σχεδιο ξανθη ειναι για αν ολα πηγαιναν καλα και εφοσον πηγαν θα παμε!!

ναι το παμε στους γονεις μας στους πολυ φιλους μας και στο αφεντικό μου, στο αφεντικο δεν ηθελα αλλα δεν μπορουσα να λεω συνεχια ψεματα που ελειπα τα πρωινα για εξετασεις ή που εφευγα νωριτερα και που δεν σηκωνω πακετα γενικα στη δουλεια ειναι πραγματα που δεν κανω πια ποσες δικαιολογιες να λεγα, δεν τα μπορω τα ψεματα. οι φιλοι μας παλι το περιμεναν ξερανε οτι προσπαθουμε τα κοριτσια τις παρεας το καταλαβαν πριν τους το πω!! καλα η πεθερα μου ακομα κλαιει οποτε με βλεπει, η μαμα μου ηταν πιο συγκρατημενη μπροστα μου τουλαχιστον!! ο μπαμπας μου βρηκε μια καλη δικαιολογια να πινει καθε βραδυ το ουϊσκακι του για την κορη μου λεει γιορταζει μόνος του!! δηλαδη το ξερουν ολοι!!!

Χαχαχαχα....ο καλύτερος είναι ο μπαμπάς σου!!! χαχαχαχαχα Κι εγώ λέω ότι όταν τα καταφέρω σε 5-6 αιώνες μετά από 1254 εξωσωματικές αλλά με το αλτσχάιμερ που θα χω μάλλον θα μου ξεφύγει και θα το πω απ την αρχή! χαχαχαχα

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

μα τι αισιοδοξια ειναι αυτη μομεντακι!!! 1254 εξωσωματικες!!!!! εχει ομως και δυο θετικα το πραμα 1ο που θα ζησεις τοσα πολλα χρονια και 2ο θα γραφτεις το βιβλιο γκινες βρε κουτο!! ελα να μην ακουω χαζομαρες να τωρα που δεν θα το περιμενεις και θα ξεαγχοθεις τσουπ θα σου ρθει το μπεμπε!!!

καλα ο μπαμπας μου λεει τα καλυτερα, τα χριστουγεννα μου λεει ελα κατσε στη αγκαλια μου λιγο γιατι μετα δεν θα περνω εσενα θα περνω το μωρο και θα θυμωνεις!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας ψυχουλες..σας γραφω απο το νοσοκομειο..οπως καταλαβατε δεν γλυτωσα την εισαγωγη..τωρα μονο προσευχομαι να με αφησουν να φυγω γρηγορα κ οχι να μεινω μεχρι να γεννησω,δεν θα το αντεξω..ευχομαι τα μωρακια να ειναι καλα,ευχομαι ολα να πανε καλα..φυσικα εδω θα αλλαξω χρονο..τι αλλαγη κι αυτη..ευχομαι ολα να εχουν μια ευτυχη καταληξη..σας παρακαλω ευχηθειτε το κι εσεις για μενα..

fUCCp2.png

svjYp2.png

Kαλημέρα!!!!

Συμπεθεράκι μου μπήκες μέσα τελικά; Αχ βρε μανούλα! Δεν πειράζει! Για το καλό των μικρούλικων και δικό σου είναι...Εχεις παρεούλα όμως μαζί σου δεν είναι...Εννοώ όποιος θέλει, όποτε θέλει; Ή έχει περιορισμούς...

Ουφ...να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου εντάξει; Όλα καλά θα πάνε...θα το δεις! Μην ανησυχείς!!! Λόγω συσπάσεων σε κρατήσανε μέσα;:confused:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

αχ!! κρισακι μου, μη στεναχωριεσαι εκει εισαι για καλο, θα σε προσεχουν εκει, φυσικα και προσευχομαστε για σενα κοριτσακι μου και να δεις που ολα θα πανε καλα!! αντε να φυγει αυτο το 10 τελευταια πολυ σε ταλαιπωρησε!! σε πιο νοσοκομειο εισαι?? αν εισαι και την Δευτερα που το απευχομαι φυσικα θα ερθω να σε δω να σου κανω λιγο παρεουλα!! αν εισαι ιπποκρατειο θα ρθω πρωι γιατι ουτο συ αλλος θα ειμαι εκει για να κανω μεσογειακη αναιμια. στειλε μου πληροφοριες!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...