Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

13 ώρες πρίν, karlajo είπε:

O Χριστοφοριδης είναι και στο Γένεσις😲? Νόμιζα μόνο εμπρυολαμπ

Εμβρυολαμπ είμαι 

• Μου αρέσει 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά και καλά σε όλα τα κορτσούδια..

Έχω νέα από την Πεγκ.. Βγήκε ανήμερα Χριστουγέννων από το νοσοκομείο και το μωράκι της ξεκίνησε να τρέφεται με μητρικό γάλα (με σωληνάκι). Είναι μια πρόοδος και αυτή και ας ελπίσουμε ότι πολύ σύντομα θα το σφίξει στην αγκαλιά της..

Βαβιτσάκι πως πάμε; σίγουρα πετάς στον ουρανό αυτές τις μέρες..

Φιλεναδίτσα μου φιλάκια στην κοιλίτσα..

Εμείς γυρίσαμε από το Βόλο συντροφιά με περιοδοντίτιδα για το σύζυγο και μου έχει σπάσει τα νεύρα από τη γκρίνια... Α πα πα..

L2qIp2.png

Αχ αναιβηκε η προγεστερόνη εφτασε το 24,45 περιμενω να με παρει ο γιατρός να μου πει πως συνεχιζω και δεν με περνει ο ατιμος τη μια οδηγουσε τωρα δεν απανταει τα νευρα μου!!! ναι οντως κρισακι μου δεν ειναι οτι καλητερο για τα εσωρουχα μας αλλα ειναι πιο αποτελεσματικά. δεν με ενοχλει αυτο να σου πω με ενοχλει η συχνότητα και οτι μετα μια ωρα δεν πρεπει να κουνιεμαι. δεν ειναι πολυ καλη σ΄αυτα ξεχναω, ποτε δεν εχω παρει σωστα αντιβιωση για να καταλαβεις, βεβαια τωρα ειναι διαφορετικα τρεμω μη ξαχασω καμια δοση. για το παιδι μου ρε γαμ...το!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Ακου να δεις τι θα κανεις μπαμπω μου..θα τα βαζεις πριν ξαπλωσεις.δηλαδη το βραδυ πριν κοιμηθειςν το βραδυ κ πριν ξαπλωσεις το μεσημερακι..αλλιως δεν γινεται!!!!αντε,μια χαρα ανεβαινει,μπορει να σε πει να τα μειωσεις ισως..

δομνινακι ευχαριστα τα νεα της πεγκ!αρα το μωρακι παλευει κ θα τα καταφερει!!περαστικα στον δομνινο σου,ετσι ειναι οι αντρες οταν αρρωσταινουν,γκρινιαρηδες!!!φιλακια ζουζουνες μου!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

δεν μου τα μειωσε μου τα αυξησε 3 καθε 8ωρο απο 2 εντομεταξυ δε νιωθω καθολου καλα εχω ενα πλακωμα λες και καθετε καποιος πανω στο στηθος μου, ο γιατρος λεει ειναι απο το φαρμακο υπομονη 2 βδομαδες ακομα σπορακι μου!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα!!!!

Καλέ! Μετά από πολλές μέρες υπήρξε κίνηση στον Όλυμπο...κοτζάμ διάλογος! και δεν τον πήρα είδηση να μπω κι εγώ να τα πούμε!!!:rolleyes:

Συμπεθεράκι μου ξέρω πως καταβάλλεις πολλή προσπάθεια να μείνεις ξάπλα...αλλά είναι για καλό! Τα κρισάκια μας το χρειάζονται!!! Εξάλλου να σκέφτεσαι μετά που θα τα έχεις μαζί σου που δεν θα χεις ώρα για ξάπλα οπότε επωφελήσου το τώρα βρε!!:D

Βαβιτσιάκι μου κάνουνε δουλειά τελικά τα ουτροτζεστάν ε; Αχ κι εμένα το χειρότερο μου είναι αυτά και δεν μου αρέσει καθόλου η ενδοκολπική τοποθέτηση...Κι εμένα ο μομέντος αυτό μου λεγε χαχαχαχα Οτι άμα τα βάζω αυτόν δεν το χρειάζομαι! Και 3 φορές την ημέρα μάλιστα!!! Τι απόλαυση!!! Είναι το χειρότερο μου...χειρότερο κι απ τις ενέσεις!!!! Γκρρρρρρρρ!!!!

Η σέξυ ακόμη να ρθει...3 μέρες καθυστέρηση μέχρι τώρα και δεν νιώθω καλά...Τη νύχτα αρχίσανε πάλι οι εξάψεις και δεν κοιμάμαι καλά...Μου θυμίζει τον καιρό της αρβεκάπ!!! Ουφ!!! Και νεύρα! Εχω πολλά νεύρα! Θα κάνω ακόμη μια δυο μερούλες υπομονή και θα πάρω τηλ το γιατρό μου...Αχ υποψιάζομαι ότι κάτι πάει στραβά πάλι...:( Και είμαι αγχωμένη! Πολύ αγχωμένη και δυσκολεύομαι πολύ να το αποβάλω το άγχος αυτή τη φορά! Ουφ και ξανά ουφ!!!!

΄

Αυτά! Πάω για μπανάκι και ύπνο! Ελπίζω να κοιμηθώ καλύτερα απόψε!!!!

Φιλάκια σε όλες τις θεές και διπλά φιλάκια στο βαβιτσιομπεμπάκι και τριπλά φιλάκια στα κρισάκια!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλημερα τα κορίτσια μου!!! τι κανετε? ευχομαι μομεντακι μου να κοιμηθηκες εχθες το βράδυ και να κοιμασε ακομα δηλαδη γιατι εφοσον δεν εχεις δουλεια να το απολαυσεις βρε αδερφε!! μη μου αγχονεσαι όμως ξέρεις οτι αυτο σε παει πισω μη τα ξαναλέμε να κοριτσακι μου χαλαρωσε και θα ερθει και η σεξυ, μπορει να πηγε πουθενα για τα χριστουγεννα χαχαχαχα!! ή δεν υπαρχει περιπτωση να παιζει εγκυμοσηνη με φυσικο τροπο??? μμμμμ!!!

ο γιατρος μου ειπε οτι αν αυριο δεν παει 35 η προγεστερονη τις επομενες 2 μερες να κατσω τελειως ξαπλα σπιτι μου οποτε κρισακι μπορει να ερθω να σου κανω παρεα, να πιασουμε απο εναν καναπε και να κανουμε πρωτοχρονια!!!

βρε μήπως ειναι λιγο υπερβολικος ο γιατρός μου??? πως σας φαινεται εσας!!

δομνινακι μου πως εισαι? κοιτα να περασεις καλα τις γιορτες να φορτωσεις μπαταριες να διασκεδασεις μεχρι το πρωϊ γιατι απο τη νεα χρονια σε περιμενει ενας γλυκος αγωνας!!!! και θα μαστε ολες εδω να σε στηριζουμε!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Να΄μαι κι εγώ!!!!

Βαβιτσιάκι μου ξέρω και για κάτι ενεσούλες προγεστερόνης! Proluton νομίζω είναι το όνομα..ξέρω πως είναι αρκετά δραστικές...Δεν σου εισηγήθηκε κάτι τέτοιο; Οπως και να χει όμως αχρείαστες να ναι! Και μακάρι να ανέβει η τιμή και να μην χρειάζεσαι κάτι άλλο...Τώρα αν είναι υπερβολικός ο γιατρούλης σου δεν ξέρω...αλλά καλύτερα να είναι υπερβολικός σε τέτοιες περιπτώσεις για να προσέχει ιδιαίτερα το βαβιτσιάκι μας!!!!:D

Το λοιπόν η σέξι μου είναι ακόμα εξαφανισμένη...τα νεύρα συνεχίζονται!!! Πήρα το γιατρό μου τηλέφωνο το πρωί και του το είπα...Και μου πρότεινε: Τεστ εγκυμοσύνης!!!!:shock: Α καλά μιλάμε αυτό το μήνα είχα κουβαλήσει πιάνα και ορχήστρες και θα γαντζωνόταν και το μπεμπέ! Οπως και να χει το καθήκον μου εγώ το έκανα...τεστ δηλαδή...και φυσικά ξέρετε το αποτέλεσμα!!!:rolleyes: Τον παίρνω πίσω λοιπόν και μου λέει τότε να κάνω υπομονή...Τα νεύρα μου και πάλι! Θα έρθει λέει...απλά δεν ξέρει πότε...και δεν ξέρει και γιατί...Τον ρώτησα μέχρι πότε να κάνω υπομονή και μου είπε μέχρι τη Δευτέρα!!!!:shock::shock::shock::shock: Ελεος δηλαδή! Το στάδιο της καταστολής για μένα θα πάρει 3 βδομάδες κάτι που κανονικά 9-10 μέρες είναι; Ελεος δηλαδή...Η μια αναβολή πάνω στην άλλη...Και να έχω και την έγνοια αν συμβαίνει κάτι κακό και δεν εμφανίζεται...μήπως και προκύψουνε νέα εμπόδια πάλι...Ναι ομολογώ είμαι απογοητευμένη και πολύ κουρασμένη...Αλλά θα κάνω υπομονή...Θα προσπαθήσω..τι άλλο μου μένει πια;:cry:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Είμαι λίγο στο τρέξιμο διότι έχω αρκετή δουλειά στο γραφείο και ξεκλέβω κάποια λεπτά για να σας μιλήσω..

Babitsaki μου καλύτερα ο γιατρός σου να είναι προσεχτικός και ψείρας παρά ωχαδερφιστής και .... μακάκας.. Μωράκι κουβαλάς μέσα σου.. καλό είναι να είσαι υποψιασμένη.. Είμαι σίγουρη ότι όλα θα εξελιχθούν τέλεια..

Μομεντάκι σου έγραψα και δίπλα.. είναι φυσιολογικό να σου κάνει κόνξες η πάλαι ποτέ "αγαπημένη".. Εγώ είχα 15 ολόκληρες μέρες καθυστέρηση αλλά τελικά ήρθε.. Γι' αυτό τα νεύρα και οι εξάψεις.. Και στην τελική.. το καλό πράγμα αργεί να γίνει..

Φιλεναδίτσα να' σαι αραχτή και ήρεμη..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

αχ βρε μομεντακι μου αχ!! ξεχνα την την ακατανομαστη για λιγο ασχολησου με κατι αλλο και να δεις που θα ρθει!! κανε μελομακαρονα να ξεχαστεις βρε πουλακι μου πιστευω πως οσο το σκεφτεσαι χειροτερευει το πραμα, το ξερω οτι σε παει πισω αλλα δεν μπορεις να κανεις και τιποτα αλλο υπομονη!!! φευγει το κακο το 10!

lJiup3.png

M1otp3.png

Πραγματικά βρε βαβιτσιάκι μου...να ρθει το 11 να δούμε αν μου είναι πιο τυχερό!!!Για σένα όμως το 10 ήτανε μονάδικό όμως...πιάστηκε το βαβιτσιάκι τζούνιορ και σίγουρα το 11 θα είναι ακόμη πιο όμορφο!!! Γιατί θα το έχεις στην αγκαλίτσα σου! Οπως επίσης όμορφο θα είναι και το 11 για το συμπεθεράκι μου!!!

Δομνινάκι μου αλήθεια; Καθυστέρηση 15 ημερών; Και δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα; Εγώ ανησυχώ μήπως δημιουργήθηκε κανένα θεματάκι και γι αυτό δεν έρχεται...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μομεντάκι μου τελικά δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.. Τη μέρα που είχα κλείσει ραντεβού με το γιατρό να δούμε γιατί δεν έρχεται η.. ακατανόμαστη εκείνη τη μέρα πρωί πρωί έκανε την εμφάνισή της..

Και τη δεύτερη φορά πριν δυο μήνες περίπου είχα καθυστέρηση 20 ημερών περίπου λόγω στρες και άγχους.. Όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι..

L2qIp2.png

Καλημέρα θεές!!!!

Σε ευχαριστώ Δομνινάκι μου για την απάντηση σου...Ελπίζω να είναι απλά παιχνιδάκια που μου κάνει τότε σαν και σένα και να εμφανιστεί σιγά σιγά...

γιατί πραγματικά δυσκολεύομαι να κοιμηθώ τα βράδια γιατί ζεσταίνομαι και ξυ0νάω ιδρωμένη΄...κάθε λίγο και λιγάκι...ουφ!!! Κάτι μου θυμίζει αυτό και με πιάνουνε τα ψυχολογικά μου!!!!:rolleyes: Μην ξεχάσω τους πονοκεφάλους και τα νεύρα!!!! ουφ...

Καλημέρα σε όλες! Ξυπνείστεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!

Πολλά πολλά φιλάκια στο βαβιτσιάκι τζούνιορ και στα κρισάκια μας!!! :D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλημερα θεες μου!! ουουου μομεντακο πρωι πρωι σημερα!! εγω καθηστερησα σημερα και στη δουλεια ειχε κοσμο στο μικροβιολογικο, και τωρα που το θυμηθηκα μηπως ξερετε ποτε μπορει ο γιατρος να μου πει ποτε εγινε η συλληψη? εχω μια περιεργια μηπως εγινε στον ολυμπο λογικα θα μπορουσε οταν ειδαμε σακο εεε, τωρα που θα παμε για καρδουλα θα τον ρωτησω, πρεπει να τα γραφω γιατι ξεχναω!!!

κρισακι που εισαι? χθες ολοκληρη μερα δεν εμφανιστηκες γιατι???

χεχε το ξερετε οτι μεινανε 3 μερουλες μονο για να φυγει αυτος ο χρονος?? μα πως περναει ο καιρος!! θα πατε πουθενα για την αλλαγη του χρονου?? εμεις θα παμε Ξανθη καλως εχοντων αν και γω δεν πολυ θελω να ξενυτεφτω αλλα ο βαβιτσιος εχει σκασει και λεω να του κανω το χατιρι γιατι ο καημενος δεν φτανει που δεν εχει σεχ μη τον κλεισω μες το σπιτι και εχει και τη γκρινια μου ασε που εγω μονιμος κοιμαμαι οποτε μονος του ειναι εγω δεν υπαρχω!!

μομεντακι μου ειμαι σιγουρη πως το 11 θα ειναι για ολες μας γουρλιδικο εγω και το κρισακι θα κραταμε στην αγκαλιτσα μας τα μπεμπακια μας εσυ το δομνινακι και το λαρακι θα χαιδευετε τις κοιλιτσες σας πια ξεχνω για χαιδεμα κοιλιτσας???

το 11 ειναι ο αριθμος μου γεννηθηκα 11 αυγουστου και ο βαβιτσιος 11 σεπτεμβριου και πολυ πιθανο να γεννησω εκει κοντα και το 14 ειναι το νουμερο του βαβιτσιου και ξερετε πια ηταν η τ.ε.ρ. μου 14-11 τυχαιο? δεν νομιζω γι αυτο σας λεω το 11 ειναι η χρονια μας!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...