Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

@kate82 εγώ είμαι στο φερτίλια, η @karlajo είναι embryolab. Αλλά όλοι οι καλοί χωράμε, θα έρθω και εγώ στο ραντεβού γνωριμίας 😄

Εγώ εμβρυολαμπ να κανονίσουμε χαχαχχα

13 ώρες πρίν, karlajo είπε:

O Χριστοφοριδης είναι και στο Γένεσις😲? Νόμιζα μόνο εμπρυολαμπ

Εμβρυολαμπ είμαι 

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλησπερούδια σε όλα τα κορτσούδια..

Μια ανησυχία την είχα το ομολογώ για την Πεγκ μας και έτσι είπα να κάνω νυχτερινό πέρασμα και να ρίξω μια ματιά..

Λαρούκο μου εμφανίστηκες.. Γλυκόπικρη αυτή η εποχή πραγματικά.. Ούτε εγώ έχω την καλύτερη των διαθέσεων αλλά το πολεμάω.. Τουλάχιστον θα φύγουμε για Χριστούγεννα.. θα πάμε στο Βόλο στο χωριό μου με τον άνδρα μου και ένα πολύ φιλικό μας ζευγάρι και θα ξεφύγουμε λιγουλάκι.. Το περιμένω πως και πως το ομολογώ.. Νομίζω ότι κι εσύ πρέπει να κάνεις ένα διάλειμα βρε αδερφέ.. να πάτε κι εσείς μια εκδρομούλα, να αλλάξετε παραστάσεις και είμαι σίγουρη πως και η διάθεσή σας θα αλλάξει αμέσως..

Babitsaki τέλειο το νουμεράκι.. Κοριτσάκι μου και αύριο να πας δεν θα δεις τίποτε..Είναι πολύ μικρή η εγκυμοσύνη. Εγώ είχα πάει στο γιατρό με 3.500 μονάδες χοριακή και το μόνο που είχαμε δει ήταν μια μαύρη κουκίδα. Υπομονή κοριτσάκι μου λίγο ακόμη και όλα θα πάνε καλά.. Θα αντικρύσεις και εσύ το δικό σου σποράκι και δεν θα το πιστεύεις..

Φιλεναδίτσα μου θα σου στείλω εγώ τώρα το κινητό μου και μου απαντάς με μήνυμα γράφοντας το όνομά σου.. Θα χαρώ πολύ να τα πούμε και ζωντανά.. Και μη μου αγχώνεσαι.. Αυτές οι καταστάσεις δεν θέλουν άγχος.. όσο αυτό είναι εφικτό φυσικά..

Μομεντάκι μου είσαι το πνεύμα της χαράς και της αισιοδοξίας.. Σε χαίρομαι γι'αυτό..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα, κρισακι μου πως εισαι σημερα?? εχω στειλει σε ολες το τηλεφωνο μου αν ξεχασα καμια να μου το πει!!

δομνινακι και οποια αλλη ξερει, το ποτε εμφανιζετε ο σακος εχει να κανει με τις μοναδες της χοριακης η με το ποσο εβδομαδων εισαι ??? δε καταλαβαινω!! στο γιατρο θα παω ουτο συ αλλος σημερα γιατι μου ειπε να παω, οποτε θα ρωτησω και οτι με βασανιζει... φιλια σε ολες

lJiup3.png

M1otp3.png

Babitsaki μου γλυκό ευχαριστώ για το τηλεφωνάκι..

Ο σάκκος εμφανίζεται την 5η βδομάδα περίπου, την 6η αρχίζεις και βλέπεις εμβρυακά στοιχεία και την 7η ακούς καρδούλα..

Είμαι σίγουρη ότι όλα θα σου πάνε τέλεια!

L2qIp2.png

Γεια σας και από μένα!

Λαρούκο μου τι λες καλέ; Αμα εσύ δεν έβρισκες ρούχα να σου κάνουνε οι άλλες κοπέλες που δεν είναι θεές τι να κάνουνε;:P

Βαβιτσιάκι μου μην ξεχάσεις να μας ενημερώσεις όταν τελειώσεις με το γιατρό!

Συμπεθεράκι μου πού είσαι σήμερα; Δεν στο κρύβω πως με όλα αυτά που γίνανε με την πεγκ σε σκέφτομαι συνέχεια και ανησυχώ να μην μαθαίνω νέα σου! Ολες μας έτσι νιώθουμε νομίζω! Για εμφανίσου να μας πεις αν είσαι εντάξει; Αχ συγνώμη κιόλας που σε πρήζουμε κι εμείς...Εχεις ήδη τον κρίσο και τους δικούς σου που ανησυχούνε αλλά τι να κάνουμε; Σε αγαπάνε πολλά άτομα βλέπεις και θέλουνε το καλό σου!!!:D και των κρισακίων βεβαίως βεβαίως!!!!:D

Χαιρετώ ολες τις θεές!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

εδω ειμαι γλυκουλα μου..προσπαθω να μην κινουμαι οσο μπορω,οι συσπασεις συνεχιζονται αλλα σαν να μειωθηκαν λιγο,οχι ιδιαιτερα..ελπιζω με τα χαπια να καλυτερευσω..τα νεα της πεγγ..σας επηρεαζουν ολες,το ξερω..σκεψου ποσο επηρεαζουν εμενα..κ η πεγγουλα ηταν κ 2 εβδομαδων παραπανω απο μενα...ας ελπισουμε το κοριτσακι της να ειναι γερο..κ θα ειναι,γιατι ο θεος ειναι μεγαλος..

ελπιζω να ειστε ολες καλα..χρονιαρες μερες κ εχουμε πεσει παρα πολυ..η μπαμπω της κ το μωρουλι της μονο μας ανεβαζουν..κ τα δικα μου τα μικρα καλα μεγαλωνουν..εκεινη η μητρα μου με τις κωλοσυσπασεις της μας τα χαλαει..αμαν κι αυτη,ας ηρεμησει λιγο..δεν τραβαει κ λιγα,αλλα ας κανει λιγη υπομονη....

σας φιλω γλυκα ολες....

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

εεεε ειδαμε σακο!! ολα ειναι μια χαρα μονο που το ενδομητριο ειναι πολυ λεπτο οποτε ειπα να μη με ξαχασουν στο μικροβιολογικο να κανω μια εξαιταση αιματος προγεστερενη!! αυριο θα παρω τα αποτελεσμετα και αν ειναι κατω απο 35 θα παρω φαρμακα αυτα προσ το παρον, κοιμαμε ηδη!! καληνυχτα

lJiup3.png

M1otp3.png

Kαλημέέέέέρα!!!!

Μπράβο Βαβιτσιάκι μου! Είδατε σάκο ε!!! Εκεί είναί το μωράκι! Αντε με το καλό να πάς για καρδούλα!!! Τέλεια!!!!:D

Όλα μια χαρούλα δηλαδή.Βλέπεις; Και χαμηλή να είναι η προγεστερόνη δεν πειράζει...θα παίρνεις ούτροτζεστάν και θα στρώσει!!!!

Συμπεθεράκι μου φαίνεται η μήτρα σου τα παιξε! Αντε κυρία μήτρα συμμορφώσου λιγάκι!!! Για την ώρα χαιρόμαστε που μειώθηκαν οι συσπάσεις για λίγο!!! Σιγά σιγά ελπίζω να σταματήσουνε εντελώς!!! Τα φιλάκια μου στα κρισάκια!!!!

Καλημέρα και στις υπόλοιπες θεές: λαρούκο, μικρολού, ελενάκι,μισελάκι, μακαπούλα....Κάποιες έχουνε πολύ καιρό να εμφανιστούνε!!!

Και φυσικά καλημέρα στο Δομνινάκι μας που πάντα είναι κοντά μας!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημεραααααα!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Κρισάκι μου, συγνωμη βρε καρδουλα μου, από τη βιασύνη μου να διαβασω τα νέα σας νόμιζα ότι σου ειχαν κάνει εισαγωγη.... Ευχομαι αγαπουλα μου να πάνε όλα καλά και να μη χρειαστει να μπεις στο νοσοκομείο. Καλα, αυτό με το σταρ ελλας.... ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μομεντακι, "διακοπεύεις" τωρα εεεε;; Αχ πόσο ζηλευω!

Δομνινακι μου, ωραια θα ηταν να πηγαιναμε κάπου αλλα εγω δουλεύω... Και τώρα στη δουλεια είμαι... :-(

Μπαμπιτσιακιιιιιιιιιι, είδατε σάκο;;;;;; Ειδες βρε; Με το καλό να ακουσετε και την καρδουλα!

Εχω τα τηλεφωνα σας, ετσι λοιπόν θα σας ευχηθω τηλεφωνικά!

Επειδη εδώ γίνεται της μουρλής (ελεος Χριστουγεννιατικα!) βγαίνω...

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ να εχουμε κοριτσάρες μου!!!!!!!

JXFXp3.png

Καλημερα στις θεες!!! Ευχομαι Χρονια Πολλα και καλα Χριστουγεννα σε ολες!!! Οσες ειναι εγκυουλες (βλ. Babitsiaki και Κρισακι) ευχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και στις υπολοιπες με το καλο να φουσκωσουν και σε μας οι κοιλιτσες μας (οχι απο το παχος...):D

Να και τα ευχάριστα νέα!!!

Babitsaki μου είσαι σε πολύ καλό δρόμο!!! Έχει αρχίσει το υπέροχο ταξίδι σου στη μητρότητα και ετοιμάσου να ζήσεις φοβερές και συγκλονιστικές εμπειρίες.. Αυτή η εικόνα που είδες χθες είναι μόνο η αρχή!

Κοριτσάκια μου γλυκά.. εύχομαι σε όλες σας υγεία, αγάπη με όλους όσους νοιάζεστε και σας νοιάζονται και ηρεμία.. Ο καινούργιος χρόνος θα είναι δύσκολος αλλά όλες μαζί νικημένες θα αντιπαρέρθουμε τα εμπόδια και θα βγούμε νικήτριες..

Όλες το 2011 έγκυες!

Φιλάκια στις κοιλίτσες και στα μαγουλάκια!

Χρόνια μας πολλά και Καλά Χριστούγεννα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας θεές και Όλυμπε!!!!

Χρόνια πολλά και καλά!!! Εύχομαι στις εγκυούλες της παρέας μας, βαβιτσιάκι και συμπεθεράκι, χρόνια πολλά! Γιορτάζετε σήμερα;:confused: Και φυσικά τελειόμηνη εγκυμοσύνη και σε λίγο καιρό υγιέστατα μωράκια στην αγκαλιά τους!!!

Στις υπόλοιπες μας εύχομαι να φουσκώσει σύντομα η κοιλιτσα μας όχι από το φαγητό. Αυτό το καταφέρνουμε μια χαρά:P Πάμε γι 'αλλα!!!

Καλέ ερήμωσε ο Όλυμπος και οι γύρω βουνοκορφές! Για μαζευτείτε!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλημεεεεεεεραααααα!!!! χρονια πολλα σε οόοοολες μας καθε επιθυμια σας το 2011 να γινει πραγματικοτητα με ολη μου τη καρδια αγαπουλιτσες μου!!!

περασαν και τα χριστουγεννα!! με πολυ ουτροτζεσταν γιατι η προγεστερονη μου ηταν στο 12, πολυ χαμηλη, σημερα ξανα εκανα εξεταση ελπιζω να αναιβηκε λιγο.

εσεις τι μου κανετε? πως περασατε? κρισακι μου πως εισαι με στεναχωρησες τελευταια και εχω την ενοια σου βρε κοριτσακι μου

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημερα κ χρονια πολλα σε ολες τις φιλεναδιτσες μου!!!απο δω κ περα μονο χαρες να εχουμε,ολα καλα να μας πανε!!!

ουτροτζεσταν ακουω φιλεναδα..τι μου θυμησες τωρα..τα αχωνευτα,τα σιχαινομαι!!!!δεν ειναι τιποτα ομως,να τα παιρνεις οσο χρειαστει,κανουν θαυματα..

επανερχομαι σε λιγο,δεν εχει μπαταρια το κινητο!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

ωχ ωχ μια μπριζα κοριτσια το κρισακι εμεινε απο μπαταρια!!! και γω να σιχαινομαι κρισακι τα περνω και ενδοκολπικα 6 τη μερα!!! με κοροιδευει και μπαμπιτσιος λεει δεν με χεις πια αναγκη εχεις τα χαπακια σου εσυ...

εεει εσυ πως εισαι πωσ περασες με την οικογενεια σου, αχ γιορταζες κιολας? χρονια σου πολλα με υγεια πανω απο ολα!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Ε να μαι κ παλι!!σημερα μονο οι δυο μας ειμαστε μπαμπιτσιω μου;μας παρατησαν ολες..

ενδοκολπικα ε;εγω προτιμουσα να τα πινω διοτι ξερεις τι επιπτωσεις εχουν τα ενδοκολπικα στα ωραια μας εσωρουχα...δεν τα ηθελα καθολου!!νομιζω ωστοσο οτι ενδοκολπικα ειναι πιο αποτελεσματικα..εμενα με ειχαν δωσει απλικατερ για να τα βαζω κ ηταν καπως πιο βολικο,αλλα σου λεω δεν τα αντεχα καθολου..εκει να ειναι το κακο..ας μεγαλωνει το μπεμπινι μας κ ας χαπακωνεσαι εσυ..

εγω γιορταζα,οντως..την εβγαλα ξαπλα,οχι κ εντελως φυσικα,κ εχω τον κρισο πανω απτο κεφαλι μου να μου την λεει για οτιδηποτε κανω..αυτος καλε δεν θελει να κουνιεμαι,ουτε να αναπνεω καλα καλα..θα σκασω η γυναικα..τωρα βεβαια που εχω καπως περιορισει τις κινησεις μου,σαν να μετριασαν οι συσπασεις,οχι οτι δεν εχω παλι πολλες..εχω,εχω...

αυτα τα ωραια νεα μου..

τα αλλα κορτσουδια που χαθηκαν;συμπεθερακι εχεις κανενα νεο απο την πεγκ κ το μικρο της;;πες μου σε παρακαλω αν εμαθες κατι..ενδιαφερομαι πολυ για το κοριτσι..

φιλουδια πολλα σε ολες!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...