Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Γεια σας και απο μένα!!! Καλέ τι συμβαίνει εδώ; Συμπεθεράκιμου μην κλαις! Δεν μπορώ να σε ακούω έτσι! Αν είναι δυνατόν! Είναι λογικό πως με μια τρίδυμη κύηση πρέπει να είσαι πάάάρα πολύ προσεκτική! Δεν σημαίνει πως εσύ και η πεγκ είστε η ίδια περίπτωση! Γιατί δηλαδή να μην είσαι ίδια με την περίπτωση μιας φίλης συναδέλφισσας μου η οποία ξάπλωνε από 5 μηνών και γέννησε όμως 3 υγιέστατα κοριτσάκια...Τώρα είναι 4 χρονών και είναι υπέροχες οι μικρούλες!!! Ε; Να βλέπεις τις καλές περιπτώσεις! Οι γύρω σου νοιάζονται για σένα και σε αγαπάνε! Μόνο αυτό! Μην σκέφτεσαι άλλα!!! Εντάξει;

Μικρολούμου καλέ μα τι στο καλό; Κάθε φορά προκύπτει κάτι; Αχ βρε! Από μικρή στα βάσανα που λέμε...Περαστικά όλα να ναι σου εύχομαι και να μην εμφανιστεί ΄τίποτα κακό ποτέ ξανά!

Βαβιτσιάκι μου περιμένουμε νούμερο να πανηγυρήσουμε!!!!

Δομνινάκι μου γεια σου και σένα! Πώς είσαι εσύ; Νιώθεις καλύτερα μετά το ραντεβού με το γιατρό; Ανυπομονησία νιώθεις καθόλου ή είσαι ακόμα σε ήρεμη κατάσταση;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μομεντάκι μου γλυκό είμαι καλά..

Δεν νιώθω όμως καμιά ανυπομονησία.. Απλά θέλω να γίνει η επέμβαση, να πάνε όλα καλά και αφού περάσει το διάστημα αποθεραπείας και πάρουμε τα νέα αποτελέσματα τότε θα αφήσω τον εαυτό μου να ελπίζει και πάλι..

Προτιμώ να κάνω ένα βήμα τη φορά τουλάχιστον τώρα.. Ούτως ή άλλως στις 12 Γενάρη έχω το ραντεβού με τον εξωσωματικό και εκεί θα έχω μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη..

Εσύ Μομεντάκι μου πως είσαι; Τι θα κάνεις τα Χριστούγεννα;

L2qIp2.png

Και αυτό ίσως είναι το καλύτερο Δομνινάκι μου...ένα βήμα κάθε φορά...Η 12 του Γενάρη είναι πολύ κοντά και εκεί θα έχεις μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα! Οσος ενθουσιασμός και ανυπομονησία σου λείπουνε πάντως τα έχω εγώ για σένα!!!:D

Καλά είμαι εγώ...Σήμερα ήτανε η τελευταία μέρα στη δουλειά οπότε τώρα έχω δυο βδομαδούλες ξεκούραση...Κατα τ'αλλα συνεχίζω τις ενέσεις καταστολής και σε γενικές γραμμές δεν έχω καν συνεδητοποιήσει ότι θα προσπαθήσω ξανά...Δεν θέλω να το πολυσκέφτομαι και όπως έρθουνε τα πράγματα...Τις προηγούμενες φορές έδινα περισσότερη βαρύτητα στο θέμα...τώρα χαλαρά και ό,τι βγει...

Για τα Χριστούγεννα θα έχουμε οικογενειακά τραπέζια....στους δικούς μου στα πεθερικά μου, στους κουμπάρους...Προβλέπεται πολύ φαί! Τίποτα ιδιαίτερο...οικογενειακά και μου είναι υπεραρκετό...Καλά να είμαστε και δεν θέλω τίποτα άλλο...

Εσύ Δομνινάκι μου οικογενειακά; Τα ανιψάκια σου πώς είναι;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μομεντάκι μου γλυκό..

Η μητέρα μου θα βγει αύριο από το νοσοκομείο ύστερα από το 4ο σχήμα θεραπείας. Κι επειδή θα είναι πολύ αδύναμη και δεν κάνει να έρθει σε επαφή με κανέναν για αρκετές μέρες θα κ κάνουμε χωριστά Χριστούγεννα. Εγώ με τον άνδρα μου, τον αδερφό μου και ένα ζευγάρι φίλων μας θα πάμε στο Βόλο (πρώτη φορά ύστερα από πάρα πολύ καιρό), τα ανηψάκια μου θα τα πάρει τελικά η "μητέρα" τους, η αδελφή μου θα είναι στην Πάτρα με τον αρραβωνιαστικό της και η μητέρα μου θα ξεκουράζεται..

Την Πρωτοχρονιά όλο και κάτι θα κάνουμε πάλι οικογενειακώς..

Μακάρι να μας πάνε όλα δεξιά κοριτσάκι με τον καινούργιο χρόνο!

L2qIp2.png

Δομνινάκι μου εύχομαι η μανούλα σου να νιώθει σύντομα πολύ καλύτερα και να ανακάμψει από όλη αυτή την ταλαιπωρία...

Λίγο "ιδιόμορφες" οι γιορτές σας αλλά αξίζει τον κόπο για να ξεκουραστεί λίγο η μανούλα και το καλό της πάνω απ΄ολα...Εύχομαι να περάσετε ωραία στο Βόλο και να έχεις πολλές όμορφες στιγμές με τον αντρούλη σου και τους φίλους σας!

Οντως μακάρι όλα μας έρθουνε δεξιά με τη νέα χρονιά...Ειδικά εσένα σε παίδεψε πολύ το 2010! Είμαστε έτοιμοι να πάμε για άλλα! Καλύτερα! Πολύ καλύτερα!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Δομνινακι μου..εσυ ηθελες να μου σταθεις κι εγω δεν το πηρα χαμπαρι..σευχαριστω τοσο πολυ,για ακομα μια φορα δειχνεις τι ψυχουλα εισαι..επειδη μπαινω κ γραφω απο κινητο,λεω τις σκεψεις μου κ βγαινω..σευχαριστω παρα πολυ κ εννοειται θα στειλω το τηλ μου,κατι που επρεπε να κανουμε ολες εδω κ καιρο..τωρα βεβαια εχω τον αντρα μου εδω,δεν με αφηνει τωρα μονη,φοβαται κι αυτος,οποτε δεν μπορω να εκφραστω οπως θελω...οι συσπασεις παντως συνεχιζονται ακαθεκτες..πια δεν ακουω κλωτσιες,μονο πετρωνει η κοιλια μου κ στεναχωριεμαι..συμπεθερακι σευχαριστω κ σενα για τα καλα σου λογακια..ελπιζω τα επομενα χριστουγεννα ολες να εχουμε πολυ καλυτερη διαθεση...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Φιλεναδίτσα μου γλυκιά..

Στείλε το τηλεφωνάκι σου οπωσδήποτε.. Θα χαρώ πολύ να τα πούμε και ζωντανά.. Η σκέψη μας είναι μαζί σου, να το ξέρεις.. Ξάπλα τελείως λοιπόν και ο Θεός είναι μεγάλος!

Φιλάκια στην κοιλίτσα και να πεις στα κρισάκια να μη βιάζονται καθόλου να βγουν.. Κάνει κρύο και δεν είναι ο καιρός τους ακόμα!

L2qIp2.png

κρισακι μου σε παρακαλω μη κλαις και μην απελπιζεσαι δεν πρεπει να σε περνει απο κατω ακολουθησε τις συμβουλες του γιατρου προσεχε οσο μπορεις και σκασε σε ολους γυρω σου ενα πλατυ χαμογελο!!! και πεισε τους οτι εισαι καλα εσυ για να ειναι ολοι γυρω σου και τα μικρα κρισακια.

η χοριακη μου εκτιναχθηκε στις 1750 μοναδες αυριο θα παω ξανα στον γιατρο, θα δουμε σακο αυριο??

lJiup3.png

M1otp3.png

Ααααααααααααα!!!! Βαβιτσιάκι μου το μωράκι ήρθε για να μείνει!!! Αχ τι ωραία!!! Είμαι πολύ χαρούμενη για σένα! Πραγματικά χρειαζόμουνα καλά νέα απόψε!!! Μπράβο! Νομίζω στις 5000 βλέπεις σάκο...αλλά μπορεί να κάνω λάθος...πολύ είναι το 5000...Χμ...να μας ενημερώσεις να ξέρουμε!!!!

Ηρέμησες λιγάκι τώρα; Θέλω να είσαι χαρούμενη ε! Σε περιμένουνε τα ομορφότερα Χριστοόυγεννα και Πρωτοχρονιά!!! Και είμαι πολύύύύύύ χαρούμενη για σένα!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Να 'μαι κι εγώ....... Ρε κοριτσακια, τι σκωτσεζικο ντους ήταν αυτό; Από τη μια το μπαμπιτσιακι που μας τρελαινει (από χαρα εννοω εε;)με τα νουμερα, από την άλλη το κρισάκι που μπήκε νοσοκομείο, μετα η Δομνινα με τα καλά νεα.... Από την χαρα στη λύπη και τουμπαλιν..

Κρισακι μου, μην κλαις κοριτσακι μου. Καταλαβαίνω πως αυτο που συνεβη δεν ηταν αυτο που ήθελες και θέλαμε αλλα με το να κλαις δε βοηθας ουτε τον εαυτο σου ουτε τα κρισακια. Προσπαθησε, παλεψε, να νιωσεις καλά... με το ζόρι αν χρειαστεί. Σκεψου ότι ναι μεν εισαι στο νοσοκομειο αλλα εισαι εκει που όλοι θα κάνουν οτι καλυτερο μπορουν για σενα και τα κρισακια. Θα σου στείλω το τηλεφωνο μου (αν δε θες να μου δωσεις το δικό σου) να με παρεις οποτε νιωσεις την αναγκη. Και ναι, επρεπε εδω και καιρό να ανταλλαξουμε τηλεφωνα όλες εδω!!!

Μπαμπιτσιακι, μια χαρα το βρισκω το νουμερακι της χοριακης σου!! Πότε σου ειπε ο γιατρός οτι θα δείτε σάκο;

Δομνινα μου, πολύ χαρηκα με τα νέα σου! Παει το μικρόβιο! Ξου, μακρια!! Με το καλό να κανει κι ο αντρουλης σου την επεμβαση και το 2011 να είναι η τυχερή σου χρονια!

Μομεντακι, παλι ενεσεις καταστολής εεε;; Στο τέλος θα ακουμε καταστολη και θα βγαζουμε αφρους από το στομα! Κι εσυ αγαπούλα μου με το καλό αυτή η προσπαθεια και ευχομαι να είναι η τριτη και τυχερή!!! Μια του κλεφτη, δυο του κλεφτη.. τρεις και τον τσακώσαμε!

Βρε μικρουλακι, τι να πω ρε κοριτσακι μου για σενα;;; Τουλαχιστον δεν εχεις τους πονους που ειχες πριν. Το καλυτερο βεβαια θα ηταν να μην αντιμετωπιζες ολα αυτα τα προβληματα αλλά δυστυχως αυτα δεν τα επιλεγουμε. Μονο τα αποδεχομαστε και τα πολεμαμε.

Κοριτσια, ξερουμε τι κάνει το ελενακι και η μακαπούλα; Ελπιζω να είναι καλα..

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σου λαρούκο μου! Πραγματκό σκοτσέζικο ντους η κατάσταση!!!

Το Ελενάκι μας ξέρω πως ετοιμάζεται για το γάμο και δεν θέλει να πολυμπαίνει γιατί δεν νιώθει πολύ καλά να ασχολείται πια με το θέμα...Κάνει ένα μικρό διάλειμμα απ ότι μου είπε και στο φατσοβιβλίο που της έστειλα μήνυμα...Η μακαπούλα μας είναι εξαφανισμένη...Ελπίζω να είναι καλά!

Εσύ πώς είσαι βρε ψυχούλα; Σε χάσαμε τελευταία...

Οσο για τα τηλέφωνα όντως θα έπρεπε να έχει η μια το τηλέφωνο της άλλης γιατί πια είναι πολύ ψυχοφθόρο να μαθαίνουμε νέα η μια της άλλης μόνο μέσα από το ίντερνετ...Σκέψου να μην μπορεί κάποια από μας για κάποιο λόγο και όλες να ανησυχούμε...Συνδεθήκαμε και οι ανησυχίες μεγαλώνουν...ουφ...Αλλά δεν το αλλάζω με τίποτα!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Φτου! Πάλι δε σας προλαβα....

Χτες εφτιαξα κουραμπιεδες και μελομακαρονα αλλα βγηκαν ενα ματσο χαλια.. Μαλλον από την γκρινια μου και την κακη διαθεση που μου εχει κατσικωθει. Το παλευω, στολισα, ειπα να παω βολτα στα μαγαζια.. Που τι το 'θελα;;; Ενα παντελονι ηθελα η γυναικα αλλά φαίνεται θεωρουμαι χοντρη και δεν εβρισκα τιποτα που να μου κανει.. Ε ενταξει, δεν ειμαι σκελετος αλλά δεν ειμαι και τοφαλος! Γιατι πρέπει δηλαδη να μου επιβαλλουν οτι το ιδανικό βάρος είναι τα 45 κιλά;;;; Ημουν που ημουν στη μαυρη δυστυχια, με αποτελειωσαν!

Αρχισα να παραληρω παλι. Ε μα φταιω; Δεν φταιω! Ειμαι γυναικα με καμπυλες, πώς να το κάνουμε τώρα;

Προχτες εκανα και τον υπερηχο στο στηθος και τουλαχιστον από εκει δεν εχουμε εξελιξεις. Ολες οι αλλαγες που παρουσιαζονται στις κύστες και στα ογκιδια ειναι στα επιτρεπτα ορια. Τωρα παλι θα ξανακανω σε 6 μηνες και σε ενα χρονο θα κάνω μαστογραφια για να εχουμε μια πιο λεπτομερη εικονα.

Αυτα λοιπον τα νεα μου... Ουδετερα, ουτε καλα ουτε κακα. Ειναι σαν αυτό που λένε "no news, good news"..

Σας φιλώ γλυκά... Καληνυχτα κοριτσακια μου!

JXFXp3.png

Μπραβο μπαμπω μου,τελεια η χοριακουλα!!σακο ποτε βλεπεις,ποτε βλεπεις..απο την πρωτη χοριακη μετα απο...καποιες μερες..βδομαδα;δεν ενθυμουμαι βρε πουλι..

λαρακι δεν μπηκα ακομα στο νοσοκομειο καρδια μου..μου ειπε να μπω αν συνεχισουν οι συσπασεις..προς το παρον με ειπε ξαπλα κ χαπια..πολλα χαπια..εσυ ομως θα μας τρελλανεις..δεν εβρισκε λεει τζιν..αφου σε ειδαμε πως εισαι,κ εισαι πααααρα πολυ αδυνατη,γιατι λες κουλαμαρες;εισαι η σταρ ελλας του τοπικ μας!!

δομνινακι εστειλα περι τις 100 φορες μηνυμα με το τηλ μου κ δεν εσταλη..αλλα θα ξαναπροσπαθησω τωρα..

σας φιλω ολες...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Δομνινα καταλαβα τι γινεται..να στειλω μηνυμα δεν μπορω,αλλα αν στειλεις πρωτα εσυ οπως εκανε η λαρουκω,μετα απανταω κ τοτε φευγει..αρα στειλε μου εσυ πρωτα!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...