Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

καλημερα αγαπουλες μου, η χοριακη μου δεν ήταν και τοσο ικανοποιητικη μόλις 813 μονάδες και η προϊγουμενη 525 αυριο ξανα κάνω και μπορει και την παρασκευή!! και εχω και ενα πονο στη κοιλια... τελος παντων ασ ελπισουμε να πανε ολα καλα!!! αρρωστησα κι ολας γενικα δεν εχω πολυ ορεξη σημερα!!! σας φιλω!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα ολη μερα!μπαμπω μου μην μασας,η χοριακη ανεβαινει!δεν ειναι κ κανονας οτι σωνει κ ντε πρεπει να διπλασιαζεται κλπ..αλλωστε ειναι ικανοποιητικοτατο το νουμερο..ποναει η κοιλιτσα λογω μωρου,οχι για αλλο λογο..οσο για την αρρωστια που αρπαξες..απορρω!σημερα εχει χαρα θεου στα μερη μας!κι εγω μπουκωμενη ειμαι ωστοσο..:confused:

φιλια σε ολες που δεν εμφανιστηκαν σημερα..κι εχω κ μια αγωνια για την πεγγ..αμα μαθετε κατι να μου το πειτε,ενταξει?ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ.................:?

σημερα εχω κ ραντεβου στον γιατρο..να δω τι θα πει για τα μωρα..βαλαν κανενα γραμμαριο?ειναι καλα?αχχχχχχχχχχχχχχχχ..δεν θα βγουν (οταν ερθει η ωρα,οχι οποτε ναναι..)?θα τα μαλωσω που με αγχωνουν τοσο....

fUCCp2.png

svjYp2.png

αχ κρισακι μου αγχονομαι γιατι ο γιατρος δεν μου πε δεν πειραζει ειπε οτι δεν ειναι και πολυ καλο το αποτελεσμα δεν ξέρω κατι δεν μάρεσει!! λες να ειναι εξωμητριο??? για τη πεγκ δεν ξερω ακριβως την περιπτωση της ευχομαι να τις πανε ολα καλα ομως!!! το κρυωμα εχει μερες που με τριγυριζει και μπορει εξω να εχει χαρα θεου μεσα όμωσ στο γραφειο εχει κρυο και υγρασια. σε φιλω γλυκα και μη μου αγχονεσαι εσυ τα κρισακια σε χρειαζονται ηρεμη!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημερούδια σε όλα τα κορτσόπουλα...

Φιλεναδίτσα μου νομίζω πως όλες μας έχουμε στενοχωρηθεί απίστευτα για την Πεγκ μας.. Είναι μια άσχημη εξέλιξη αλλά ας ελπίσουμε όλα να εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο για την ίδια και τα μωρά της. Ο Θεός είναι μεγάλος και δεν θα αφήσει τίποτε να πάει στραβά.. Όσον αφορά εσένα τώρα βάλε επιτέλους τον κώλο σου κάτω.. Άλλες 8 βδομάδες θέλουμε να περάσουν και μετά δεν θα έχετε θέμα.. Είμαι σίγουρη ότι τα μωράκια σου θα' ναι τέλεια σήμερα και θα χουν πάρει και βάρος..

Babitsaki μου καλό, δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά ναι, πρέπει να κάνεις και αύριο τη χοριακούλα σου.. Σίγουρα το αποτέλεσμα της χθεσινής δεν είναι τέλειο αλλά είναι καλό.. Αύριο θα χει πάρει την ανηφόρα και θα ξαφνιάσει ευχάριστα το γιατρό σου.. Είμαστε εδώ μαζί σου και προσευχόμαστε για σένα..

Τώρα όσον αφορά τα δικά μας νέα.. Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι είχαμε αναμονή δύο ωρών διότι λόγω των απεργιών όλα τα ραντεβού είχαν πάει πίσω, είμαστε καλά! Το μικρόβιο εξαλείφθηκε και η ορμόνη που μας ανησυχούσε εξακολουθεί να βρίσκεται σε φυσιολογικά επίπεδα!

Έτσι τώρα αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στο χειρουργείο κατά τις 15 Γενάρη και θα αρχίσουμε και το ντοπάρισμα με διάφορες πολυβιταμίνες για να γίνουμε ντούρασελ.. Οπότε δρομολογήσαμε τις εξελίξεις και περιμένουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα..

Μομεντάκι δεν χάνω την πίστη μου σ' εσένα με τίποτε.. Να το ξέρεις αυτό.. Θα με βγάλεις ασπροπρόσωπη, είμαι σίγουρη!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δομνιναρα μου αξιζε η ταλαιπωρια σας χθες!μια χαρα τα νεα σας..ειμαι σιγουρη μετα την επεμβαση οχι απλα θα κανετε νινι,αλλα μπορει να ερθει κ φυσιολογικα..εγω το πιστευω,οπως το πιστευα κ για μας,ασχετα αν ο κρισος φοβοταν σα μωρο να την κανει...γκρρρρ.....

γλυκουλα μου μπαμπω τι εξωμητρια κ βλακειες λες;μια χαρα θα ειναι το μικρο μας!θα το δεις κ εσυ κ ο γιατρος σου οταν παρετε την νεα χοριακουλα..μην ανυσηχεις,γιατι ταραζεις το μπεμπε!

δομνινακι..λες να παλουκωθω..ομως η πεγγ μας παντα παλουκωμενη ηταν..τελικα τι ειναι το σωστο κ τι λαθος..ναναι καλα ολοι τους θεε μου..σιγουρα εγω το παρακανω..ελπιζω να μη τραβαω τα μαλλια μου..ναι 8 εβδομαδες..ειναι πολυς καιρος,θα τα καταφερουμε αραγε;;;

fUCCp2.png

svjYp2.png

Γεια σας και από μένα!

Βαβιτσιούλα μου καλή είναι η χοριακούλα αλλά όντως χρειάζεται επανάληψη χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι κακό! Να προσέχεις πολύ τώρα που είναι η αρχή! Και σε παρακαλώ να μας ενημερώσεις με τα νέα αποτελέσματα γιατί σου έχουμε έγνοια! Αν και πιστεύω πολύ πως όλα μια χαρούλα θα πάνε!!! Θα το δεις κι εσύ και θα ηρεμήσεις!!!!

Δομνινάκι μου πολύ ευχάριστα τα νέα σου! Αξιζε η ταλαιπωρία! Αντε ψυχούλα μου να κάνετε και την επέμβαση και επιτέλους να αρχίσετε σιγά σιγά να πλησιάζετε το όνειρο! Γιατί κάτι μου λέει πως θα τα καταφέρετε μόνη σας; Γιατί κάτι μου λέει πως θα γίνω αλκοολική εκείνη τη μέρα που θα μας πεις τα ευχάριστα; χαχαχαχαχα

Συμπεθεράκι μου θα πας στο γιατρό σήμερα; Να μπεις να μας πεις...Από την ώρα που άκουσα για την Πεγκούλα μας σκέφτομαι και συνεχώς τα κρισάκια μας...Αντε να μπεις να μας πεις το συντομότερο ε!!! Οσο για την Πεγκούλα όταν ξέρουμε κάτι θα σου πούμε εννοείται...ακόμη όμως κανένα νεότερο...και δεν ξέρω και από πού θα μάθουμε...

Χαιρετώ όόόόλες τις θεές!

Λαρούκο εμφανίσου να μας πεις πώς είσαι!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Συμπεθεράκι μου αν και δεν θέλω να σου μεταφέρω τέτοια νέα εντούτοις είμαι σίγουρη πως έτσι κι αλλιώς θα μπεις να το ψάξεις και θα το δεις...μόλις τώρα μάθαμε πως γεννησε τα δύο κορίτσια, το αγόρι δεν τα κατάφερε. 450 και 700 γραμμάρια, τα έχουν με μηχανική υποστήριξη αλλά αναπνέουν και μόνα τους λίγο. Ευτυχώς ο εγκέφαλος είναι καθαρός και στα 2.

Μακάρι να πάνε όλα καλά για τα δυο κοριτσάκια!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ωχχχχχχχ..μου κοπηκαν τα ποδια...δεν ξερω τι να πω...σευχαριστω που μου το ειπες συμπεθερινι,ηθελα να μαθω παρα πολυ νεα της..απλα περιμενα να ειναι καλα..κ δηλαδη το πιο ελαφρυ επεζησε κ οχι το ενα απο τα αλλα;πω,πω..δεν ξερω τι να πω..ας ελπισουμε να πανε καλα οι 2 ψυχουλες..εγω ειμαι στην αιθουσα αναμονης..ελπιζω κ ευχομαι να ακουσω οτι ολα ειναι καλα..θεε μου..

θα σας τα πω μολις τελειωσω..φιλια...

fUCCp2.png

svjYp2.png

γεια σας κοριτσια τι κανετε??εγω ετρεχα με εξετασεις για θυροειδη γιατι ειχα συμπτωματα ομως ειχα μια προδιαθεση τελικα και δεν χρειαζομαι χαπι τωρα.ομως η ενδοκρινολογος μου ειπε οτι η ενεση ηταν πολυ βαρια για την ηλικια μου και γι αυτο δεν εχω συνελθει ακομα(μιλαω για την δικη μου περιπτωση,δεν θελω να αγχωσω καμια που κανει θεραπεια).κολικους δεν εχω καθε μερα οπως παλια αλλα θαμε πιασει ενα τις πρωτες μερες τις περιοδου,αλλος ενας στην ωορρηξια και ψιλοπονακια στις γονιμες μερες...δυστυχως για μενα το κεφαλαιο ενδομητριωση δεν εχει τελειωσει και στεναχωριεμαι αλλα τι να κανω αφου μου ετυχε θα το παλεψω...εσεις μετα την ενεση εχετε επανελθει πληρως??σας το ευχομαι παντως γιατι κουραστηκα πια να ασχολουμαι με την κοιλια μου,την μητρα και το εντερο μου...:cry: καλο κουραγιο ευχομαι στις μανουλες του ολυμπου και στις μελλουσες επισης!!λαρουκο φτιαξε κανενα γλυκο χριστουγεννιατικο να δεις πως θα φυγει η αρνηση!!χαχαχα:D δεν ξερω την κοπελα την πεγγ ομως ευχομαι καλη επιτυχια!!φιλια σε ολες τις θεες!!!!

Διαφημίσεις

καλημέρα ψυχουλιτσες μου εκανα σήμερα και την τριτη χοριακή μου!!! ελπιζω να δω ενα νουμερο πανω απο 1700 για να υσηχάσουμε!!! το κρυολογημα μου χειροτερευει ειμαι ξυπνια απο τις 4 το πρωι και φυσαω τη μυτη μου την οποια πλεον δεν μπορω να ακουμπησω θελω να πιστευω οτι σημερα ειναι το ζενιθ του και απο το απογευμα κι ολας θα καλυτερεψει.

τι κριμα για τη πεγγ,! μακαρι να πανε ολα καλα για τα κοριτσάκια της!!! προσευχομαστε για κεινη και ας μη τη ξερουμε!!

μικρουλινακι!? τι θα γινει με τη παρτη σου γλυκουλινακι μου το ενα σ΄αφηνει το αλλο σε πιανει να προσεχεις μικρουλι μου ναι!! παντως μικρο μικρο αλλα εισαι βραχος με τοσα που σου τυχαινουν!!!

δομνινάκι μου πολυ ευχάριστα τα νέα σου μπαινεται σε μια σειρα επιτελους κοριτσι μου!!

κρισακι που εισαι να μας πεις τι κανουν τα κρισακια?? ακομα στην αναμονή εισαι? χαχαχα!! ελα μπες να πεις!!!!

λαρουκο χτυπα μια αδεια να παθει ενα ταρακουλο το αφεντικο σου!!!

φιλακια σε οοοολες!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Τι να μπω να πω;οτι ειμαι χαλια;μιλησαμε για τις συσπασεις κ μου ειπε η τερμα ξαπλα,η νοσοκομειο κατευθειαν..μου εδωσε κ χαπια για τις συσπασεις..ακριβως οπως η πεγγ δηλαδη..βαδιζω στα χναρια της κ ειμαι κ 2 εβδομαδες πισω..προσπαθω να συνελθω απο το κλαμα,βλεπω κ ολους γυρω μου να τα χανουν κ να αγχωνονται..εγω θελω στηριγμα κι αυτοι μου δειχνουν με καθε τροπο ποσο ανησυχητικη ειναι η κατασταση,λες κ δεν την ξερω..δεν με αφηνουν απο δω εκει να παω συμφωνα με τις υποδειξεις γιατρου..κ θελω να το κανω αλλα πρεπει ολοι να καταλαβετε οτι μου ειναι δ υ σ κ ο λ ο..μπορειτε να το καταλαβετε ολοι;να,παλι κλαιω τωρα..

fUCCp2.png

svjYp2.png

Μπαμπω μου,σου ευχομαι μεσα απο την καρδια νου να δεις το νουμερο που θες,κ να εχεις μια ευκολη κ τελειομηνη εγκυμοσυνη...να εισαι χαρουμενη,να μην σε αγχωσει τιποτα κ κανενας..να εισαι καλα..να ειστε καλα κ συ κ το μωρο..

fUCCp2.png

svjYp2.png

Φιλεναδίτσα μου γλυκιά.. Σε παρακαλώ μην κλαις.. Στείλε μου το τηλέφωνό σου σε μήνυμα να σε πάρω να τα πούμε λιγουλάκι.. έτσι για να ξεσπάσεις κι εσύ βρε ψυχή μου..

Λογικό είναι να αγχώνονται όλοι.. Για κανέναν δεν είναι ευχάριστη μια τέτοια προοπτική.. Και σε νοιάζονται και σε σκέφτονται και σε αγαπούν... Αν είσαι εσύ καλά θα είναι και αυτοί.. Και προς Θεού.. μη συγκρίνεις περιπτώσεις.. Εσύ είσαι εσύ και η Πεγκ είναι η Πεγκ... Ξέρει ο Θεούλης τι θα κάνει και δεν θα αφήσει να συμβεί κάτι κακό..

Σε παρακαλώ στείλε μου το τηλέφωνό σου και το όνομά σου βεβαίως βεβαίως και σε παίρνω αμέσως..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...