Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Είναι να μην με φωνάξεις συμπεθεράκι μου κι εμφανίζομαι! Αχ τρέχω και δεν φτάνω!!! Μπήκα να δω τα νεάκια σας και για ακόμη μια φορά χάρηκα πολύ με τη βαβιτσιομανούλα!!!!:DΣυμπεθεράκι από τη μέρα της εμβρυομεταφοράς δεν μπορείς να κάτσεις ένα τόπο! χαχαχαχα Βλέπεις το δομνινάκι μας θυμώνει...οπότε κάτσε λίγο ήσυχη! Να την ακούς ε!!!!:D

Λαρούκο για μπες να μιλήσουμε βρε! Να μας πεις τι σε χαλάει...τι σκέφτεσαι! Εμείς είμαστε εδώ για σένα!!!

Αχ πάω τώρα για μπανάκι και να ετοιμαστώ για τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του σχολείου! Τελευταίο event για φέτος! Ουφ άντε και ξεθεώθηκα στις πρόβες...Η μέση μου ακόμη πονάει απ το κουβάλημα του πιάνου...Απ του χρόνου θα παίζω μόνο φυσαρμόνικα που είναι πιο ελαφριά! Θα κάνω στροφή στην καριέρα μου! χαχαχαχαχα

Θα τα πούμε μετά αν έχω αντοχές ή αύριο!!!

Φιλάκια στο βαβιτσιάκι μας και τριπλά φιλάκια στα κρισάκιαααααααααα!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και ναι, τα καταφερα... Χτες μπηκα, εγραψα δυο λόγια κ μετα δε με αφηνε να μπω.. Οποτε θα γραψω οσο πιο πολλα μπορω τωρα, να προλαβω!

Λοιπον, μπαμπιτσιομανουλιτα, θα το πω ακομα μια φορα.. ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! ΓΙΟΥΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!

Μομεντακι μου, τι ακουω καλέ; ΚΟυβαλας πιανα;;; Ποιος είσαι καλέ; Ο Κουταλιανος; χαχαχα! Κοριτσακι μου, πότε είπες πας στον γιατρό; Ειναι κ αυτός ο γερμανος που μου έχει πάρει τα μυαλα (αλτσχαιμερ) και δεν ενθυμουμαι..

Κρισακι μου γλυκό! Δεν αφήνεις λεω εγω τα σουρτα-φέρτα κ να κάτσεις στα αυγά σου;; Αντε, το πολύ-πολύ να επιβλέπεις τις εργασίες.. αυτό σε αφήνουμε να το κάνεις! Τα κρισάκια μας τα καλά τι κάνουν; Δεν πιστευω να κουράζουν τη μανουλα; Αν και τετοια κουραση είναι τοσο γλυκια!

Δομνινα μου, κι εσενα σε πιάνει μελαγχολία τα Χριστουγεννα ε; Μωρε, μέχρι και προπερσι ηταν η αγαπημενη μου γιορτή. Περσι είχα τα νευρα μου λόγω ενεσεων, φέτος με εχει πιασει μελαγχολία.... Αφου στόλισα το δέντρο και δε μου έκανε καμια αισθηση... Μη σου πω ότι το έκανα και αγγαρεία.. Εσυ κοριτσακι μου συνεχίζετε ακόμα με τις εξετασεις ε; Επειδη κάπου έχασα επεισόδια, τελικά πότε θα κάνει ο Δομνινος την επεμβαση;

Μικρολού μου, τι έχεις εσύ καλέ και πάλι κάνεις εξετάσεις;

Μισέλ, ελενάκι, μακαπούλα ελπίζω να είστε καλά!

JXFXp3.png

Εγω νέα δεν έχω.. Τι ειχες Γιαννη, τι είχα πάντα...

Στη δουλεια μου έχουν κάνει τη ζωη ποδηλατο αλλά δε με νοιαζει.. Τουλάχιστον περνουν οι μέρες πιο γρηγορα.. Γενικά με εχει πιάσει μια άρνηση.. Δε θέλω να έρθουν τα Χριστουγεννα, δε θελω να ακουω Χριστουγεννιατικα τραγουδια, δε θέλω να έρθουν τα γενεθλια μου (ειναι και την πρωτοχρονια τρομάρα μου), δε θέλω να βλέπω κόσμο, δε θελω να βγαίνω έξω.. Η ζωή μου έχει γίνει ενα "δε θελω". Το μόνο που θέλω δεν το έχω... Το ξέρω πως υπάρχουν λύσεις, πως αν κοιτάξω γύρω μου υπάρχουν πολύ πιο δύσκολες περιπτώσεις (για τα κοριτσια μας εδω μέσα λεω). Δε θέλω να γίνομαι αχαριστη και δεν είμαι. Είμαι καλά στην υγεία μου, εχω τον αντρα μου, την οικογένεια μου, τη δουλεια μου... Μου βγαίνει μωρε το παραπονο... Μια φάση ειναι, θα περασει.

Σας εκανα την καρδια περιβόλι μέρες που είναι, το ξέρω. Γι αυτο δεν εμπαινα και τόσο καιρό...κρατιομουν, κρατιομουν, τελικά δεν άντεξα. Μονο εσεις μπορείτε να με καταλαβετε. Ουτε οι γονεις μου, ουτε η αδερφή μου, ούτε οι φιλες, ουτε καν ο αντρας μου. Ο οποιος μου πέταξε και την κορυφαία ατακα ότι δεν μένω εγκυος γιατι λεει δεν κανουμε συχνα σεξ!!!! πόσο πιο συχνα χρυσε μου; Το πολύ καθε 3 μερες δεν είναι συχνα;;; Αντε και το θυμηθηκα και τα πηρα τωρα παλι! το οτι το σπέρμα του δεν είναι και το καλύτερο δηλαδη δεν παίζει ρολο; Και μη με παρεξηγησετε, δεν τον θεωρω υπευθυνο. Αλλωστε ο πρωτος είναι ή ο τελευταιος; Αλλα όχι και να μου λέει ότι φταιει η συχνότητα!!!! Θα πηδηχτω απ' το παραθυρο λεμε!!!! Αχ, το πως κρατησα το στομα μου κλειστο και δεν του είπα τιποτα.... εγω το ξέρω!

Πήρα φορα... Σταματαω εδω γιατι φόρτωσα τώρα και δε μου φταίτε κι εσείς σε τιποτα!

Συγνωμη κοριτσακια μου για τον μονολογο... Τα ειπα κάπου και ψιλοξέσπασα...

Σας ευχαριστώ που είστε εδω και με ακουτε. Σας ευχαριστώ μεσα από την καρδια μου!!!!

Καλό βραδυ αγαπουλες μου και εσείς οι εγκυμονουσες να φιλησετε (εστω απο αποσταση) τις κοιλίτσες σας!

JXFXp3.png

Hello my sweet friends!

Σήμερα έφαγα όλο το πρωϊνό με τη μητέρα μου και τις δυο κρυωμένες μου ανηψούλες για να φτιάξουμε κουραμπιέδες.. Τους φτιάξαμε τελικά και τώρα περιμένω να περάσει η ώρα για να ποτίσει η ζάχαρη και μετά θα δοκιμάσω... μιαμ μιαμ..

Λάρα μου γλυκιά.. Κι εγώ δεν μπορώ να πω ότι τρελλαίνομαι με τα Χριστούγεννα στην Αθήνα.. Όποτε τυχαίνει και είμαι εκτός Αθηνών τα Χριστούγεννα περνάω τέλεια.. Εδώ στην πρωτεύουσα χάλια.. Φέτος πέφτουν και σβκ οπότε δεν κερδίζουμε και τίποτε.. Θα είναι ένα συνήθες σαββατοκύριακο και τίποτε άλλο..

Καταλαβαίνω τη φάση που περνάς.. Την έχω περάσει κι εγώ στο παρελθόν και είμαι σίγουρη ότι θα την περάσω και στο μέλλον.. Νομίζω πως ο άνδρας σου πρέπει να πάρει βραβείο "ευφάνταστης ατάκας"... Καλά έκανες και κρατήθηκες και δεν του είπες τίποτε διότι όταν ακούν κάτι, το οτιδήποτε που δεν τους συμφέρει, σε σχέση με τον ανδρισμό τους γίνονται Τούρκοι... Είμαι σίγουρη ότι απλά δεν ήρθε η ώρα σας ακόμη.. Μήπως να κανονίζαμε μια ομαδική εξόρμηση στον Όλυμπο μιας και είναι δοκιμασμένος μπας και γίνουμε κι εμείς μάνες;;; Εμ τι να πω η γυναίκα με αυτά που διαβάζω..

Εμείς τη Δευτέρα έχουμε ραντεβού με τον ουρολόγο για να κανονίσουμε τα της επέμβασης και 12 Γενάρη έχω ραντεβού με τον εξωσωματικό μου για να δούμε τι πρωτόκολλο φαρμάκων θα μου δώσει.. Ήδη περάσανε 4 μήνες από την τελευταία προσπάθεια.. Αυτή τη φορά όμως δεν βιάζομαι ούτε ανυπομονώ.. Ας γίνουν όλα όσα πρέπει να γίνουν στην ώρα τους και να πάνε όλα καλά..Μόνο αυτό θέλω..

Φιλεναδίτσα φιλάκια στην κοιλίτσα και.. παλουκώσου.. τα κρισάκια μας είναι πολύτιμα!

Μομεντάκι μου γλυκό συμφωνώ κι εγώ με τη λύση της φυσαρμόνικας.. Όχι μόνο θα είναι πιο ξεκούραστη αλλά και πολύ πρωτότυπη!

Μάκια στα μαγουλάκια!

L2qIp2.png

μμμμ...συννεφιασμενος ο ολυμπος σημερις....:(

λαρακι μου γλυκο,δεν μας χαλας την διαθεση,γιατι ειναι ηδη χαλασμενη!χεχεχεχεχεχε...γενικα δεν μας χαλας την διαθεση οταν μας γραφεις τι σε απασχολει,μας την χαλας οταν δεν ακουμε νεα σου!περιττο να σου πω οτι η φιλτατη δομνινα με υπερκαλυψε με οσα εγραψε περι ανδρισμου των ανδρων μας που ειναι κ πολλα κιλα ανδρες παρακαλω....:confused:..συμφωνω οτι δεν χρειαζεται να απαντας σε αυτες τις περιπτωσεις (κατι που εσφαλμενα εκανα εγω..συνεχεια...) γιατι οξυνεις τα πνευματα..ψαχνει κι αυτος ο καημενουλης να δωσει εξηγηση,γιατι δεν ερχεται το μπεμπε,σε βλεπει κ εσενα πεσμενη..τι να πει?παντως,εφοσον εχετε την υγεια σας,θα προτεινα να αφησετε τις απογοητευσεις κ τις θεωριες για το τι φταιει,που δεν φταιει τιποτε,θεμα χρονου ειναι να ερθει το μπεμπεκι,κ να ακολουθησετε τα χναρια της μπαμπιτσιος..μηνας μπαινει μηνας βγαινει σεξακι,καμια εκδρομουλα ισως κ εχει ο θεος!!

οσο για τα χριστουγεννα..πιστεψε μ κι εμενα μου την εδιναν παααρα πολυ,εχω κ την γιορτη μου,αλλα φετος εχω κατι να περιμενω κ με κανει καπως πιο ευαισθητη..βεβαια με τα νευρα της μετακομισης,οχι χριστουγεννα δεν καταλαβαινω,δεν καταλαβαινω πια τιποτα κ κανεναν..με εχουν ζαλισει ολοι...ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΜΕ....

τα κρισακια καλα μου κορτσουδια ειναι καλα,λεω εγω..η συναδελφος τριδυμομανουλα πεγγ μπηκε νοσοκομειο λογω συσπασεων κ πηρα το θαρρος να την ρωτησω τι κ πως..να εχω τον νου μου..εκανε πολλες συσπασεις..ε,κι εγω κανω παρα πολλες!!!ευτυχως εχω ραντεβου στον γιατρο την τριτη,πρεπει να συζητησουμε καποια πραγματα..αντε κι αυτος ο γιατρος,πολυ στο χαλαρο το πηρε..θα του πω καμια βαρια κουβεντα..την τριτη θα παω φορτωμενη..ας δωσει λιγη παραπανω προσοχη...

φιλεναδα δομνινα γεια στα χερακια σου που μου κανεις κ κουραμπιεδακια!!

συμπεθερακι μου...τελικα δεν σε διαλλεξα τυχαια..με τα γαλικα σου..με το πιανο σου...ετσι κ οι νυφες μου θα ειναι επιπεδου...αμ πως???

φιλια σε ολες κ φυσικα στο μικρο σποριδιο της παρεας,το βαβιτσιακι μας!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

γλυκά μου κοριτσακια τι μου κανετε?? ηρθα να λυσω τις αποριες σας και να δωσω και ενα χερι ξυλο σε μερικες ψυχουλες εδω μεσα. πηρα τα αποτελεσματα της χοριακης ε καλα δεν ειναι και το καλητερο νουμερο που θα ακουσετε 525!!!! δεν σας κριβω οτι με απογοητευσε περιμενα 1200 τουλαχιστον!! ο γιατρός ειπε σε σχεση με τον υπερηχο που καναμε ειναι φυσιολογικη τιμη ειναι πολυ νωρις λεει αυριο θα την επεναλλαβω για να δουμε αν διπλασιαστηκε που ειναι το σωστο αν δεν διπλασιαστηκε σε 48 ωρες τι σημαινει? ξερει καμια να μου πει? οσο για τον ολυμπο δυσκολο να εγινε εκει γιατι παρσκευη μου τελειωσε η περιοδος και σαββατο πήγαμε οπότε...

και τωρα ξυλο... λαρα ψυχουλα μου θα σε δειρω οχι γιατι νιωθεις αυτα που νιωθεις αλλα γιατι τα κρατας μεσα σου τοσο καιρο και δεν τα λες να ξεσκάσεις βρε αδερφε!!! καλα τι να πω αντρες και καθε μερα να το κανατε παλι τα ιδια θα σου λεγε αλλα που με τις δουλειες σας σχεδον δεν βλεπεστε και ηθελε και παραπανω!!!?

κρισακι παλουκοσου γιατι ηρθε η σειρα σου να στις βρεξω!!!

καλα ε! την εχω δει πολυ μανα και θελεω να σας βαλω ολες στη θεση σας!!!!

δομνινακι γερα γερα γερα με τσαμπουκα και ολα θα πανε καλα

μομεντο!!!! τελειωσε η γιορτη??? αντε να ξεκουραστεις βρε ψυχη μου και συ !!!

φιλακια σε οοοοοοοοοοοοολα κα κοριτσιακια ματσ μουτσ!!! στα μουτρακια σας

lJiup3.png

M1otp3.png

Kι έρχομαι κι εγώ με τη σειρά μου να σε μαλώσω βρε λαρούκο μου! Αν είναι δυνατόν να τα κρατάς όλα αυτά μέσα σου τόσο καιρό....Εμείς γιατι΄είμαστε εδώ; Εννοείται πως σε καταλαβαίνουμε...Κι εγώ περνάω τις ίδιες νταουνιές με σένα βρε ψυχούλα μου...και ναι όσο περνάει ο καιρός και ο στόχος δεν πραγματοποιείται με παίρνει ολοένα πιο κάτω...Δυστυχώς είναι πολύύύύύ εύκολο σε τέτοιες καταστάσεις να μηδενίσουμε όλα τ 'αλλα και να μην είμαστε ευχαριστημένες με τίποτα γιατί μας λείπει κάτι...δυστυχώς...Εντούτοις ο δρόμος ίσως είναι μακρύς ίσως και σύντομος (και στο εύχομαι με όλη μου την ψυχή)...και στην πορεία πρέπει να βρούμε τον τρόπο να περνάμε όσο πιο καλά γίνεται και πάνω απ όλα να είμαστε καλά με τον αντρούλη μας...Ολη αυτή η διαδικασία είναι ψυχοφθόρα και πρέπει να να είμαστε μαζί για να αντέξουμε...Προσπάθησε κοπέλα μου να μην μπείτε στο λούκι του άγχους και των νεύρων που χαλάνε τη σχέση...Είστε τόσο αγαπημένοι με το λάρο σου...Μην αφήνετε τίποτα να μπαίνει στο δρόμο σας! Και όταν πετάει καμιά μαλ..... μην του απαντάς..αλλά αν σε ενοχλά μπορείς με ήρεμο τρόπο να του το πεις και θα καταλάβει...Είμαι σίγουρη...

Bαβιτσιομάνα εσένα μπορείς να μην σε ικανοποιεί αλλά εμένα ονειρεμένη μου ακούγεται η χοριακή σου...Στο λέει και ο γιατρός σου εξάλλου! Όλα καλά!!! Ναι πρέπει να διπλασιάζεται περίπου κάθε 48 ώρες...αλλά και λίγο πιο κάτω λίγο πιο πάνω δεν χάθηκε ο κόσμος ε...Υπομονή να κάνεις και όταν δεις το μπεμπάκι σου και όταν ακούσεις καρδούλα θα νιώθεις πολύ καλύτερα! θα το δεις!

Δομνινάκι μου συμφωνώ απολύτως μαζί σου με αυτά που έγραψες!

Συμπεθεράκι μου θα στο έλεγα για την πεγκούλα αλλά τελικά το έμαθες...Αχ τα νέα είναι πολύ δυσάρεστα και ελπίζω αύριο που θα τη δει ο γιατρός να έχουμε καμιά ανατροπή γιατι΄είναι πολύ κρίμα...Ουφ...

Χαιρετώ όόόόόλες τις θεές!

Εγώ τελειώσα με τις εκδηλώσεις και τα πανηγύρια και επιτέλους είναι καιρός να ηρεμήσω λιγάκι...Την Τετάρτη κλείνουν και τα σχολεία κι έχω διακοπούλες για 2 βδομάδες...

Ξεκίνησα ενέσεις καταστολής την προηγούμενη Πέμπτη και συνεχίζω περιμένοντας τη σέξυ να εμφανιστεί για να προχωρήσουμε...Αυτή η καταστολή δεν με αφήνει ήσυχη...ουφ...Χαίρομαι που θα ξαναπροσπαθήσω αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν περιμένω και τίποτα...ξέρω πως είναι δύσκολα τα πράματα...Δεν πειράζει όμως! Τουλάχιστον έχω την ευκαιρία να ξαναπροσπαθήσω...και αν δεν πετύχει σημαίνει πως τα μομεντάκια μου δεν ήτανε καλά και ίσως είναι καιρός για νέα προσπάθεια απ την αρχή...Αχ βρε θεές μου είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό..και κάθε βράδυ βλέπω χαζά όνειρα...Προφανώς είμαι πολύ αγχωμένη γιατί όλο το βράδυ αντί να κοιμάμαι ήρεμα ταλαιπωρούμαι...Τελοσπάντων...θα περάσουμε!

Φιλάκια σε όόόόόόόλεςςςςςςςςς!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Συμπεθερα μου,διαβασα τα νεα νεα της πεγγουλας..τι τραβαμε κι εμεις οι τριδυμομανες..το ξεραμε απο την αρχη οτι ο δρομος θα ειναι δυσβατος,αλλα ευχομαι η επιλογη μας να μην σταματησουμε μια ζωουλα ετσι απλα κ χωρις λογο,να επιβραβευτει..ο θεουλης να προσεχει αυτα τα αγγελακια που μεγαλωνουν σε πιο δυσκολες συνθηκες..δεν σου κρυβω με στεναχωρησε παρα πολυ ολο αυτο...μακαρι να πανε ολα καλα κ για τις δυο μας..εγω θελω κ παραμενω αισιοδοξη κ για τις δυο μας...

μπαμπιτσιο μια χαρα χοριακουλα εχεις καλο μου!μια χαρα!κ θα ανεβει,κ θα ανεβει..τωρα τελειωσαν τα ψεματα,το τσακωσαμε το μπαμπιτσιονινι!

συμπεθερινι περιμενουμε να μας πεις οταν θα ερθει η ακατανομαστη..κ εντωμεταξυ να μην αγχωνεσαι,δεν εχεις κατι να χασεις,μονο να κερδισεις!!οι προσπαθειες σου ευτυχως γινονται κοντα η μια στην αλλη,οποτε δεν χανεις χρονο!κι αυτη η νεα διαφορετικη μεθοδος θα πρεπει να σε γεμιζει αισιοδοξια μονο!!

αντε κορτσουδια μου..ολα να πανε καλα για ολες μας...

fUCCp2.png

svjYp2.png

καλημερα αγαπουλες μου, ε αμα σας αρεσε εσας η χοριακη τοτε εγω τι να πω οκ! τελεια η χοριακη μου σημερα το πρωι εκανα και τη δευτερη, μ΄αρεσει που εκανα και την δυσκολη και τωρα δυο δυο τις κανω τις χοριακες!! αλλα τι να κανω οτι πει ο γιατρος!!! πρεπει να το ψαξω ομωσ λιγο γιατι φανταζομαι οτι ερχονται κι αλλες εξετασεις και δεν λεει να πηγαινω συνεχια σε ιδιωτικα ιατρεια και να τα σταζω!!

αχ μομεντακι ευχομαι να πανε ολα καλα σε αυτή τη νεα σου προσπαθεια, να εισαι αισιοδοξη και να μη σκεφτεσαι το κακο, χαλαρωσε και απολαυσε τις γιορτινες μερες που ερχονται με τον αντρουλη σου και αυτους που αγαπας!!! και να δεις που θα ερθουν γρηγορα και οι προσωπικες γιορτινες μερες!! και για ολα τα κοριτσακια θα ερθουν αυτες οι μερες γρηγορα! θα το δειτε που σας το λεω ντε!!!

το τικερακι μου θα το αλλαξω μολις μου πει ο γιατρος πιθανη ημερομηνια, ε να γραψω κατι που θα στεκει εεε!!!

επισης θελω να σας πω οτι μαλλον μου ρχετε το κρυολογημα δυσκολα θα τη γλυτωσω το αισθανομαι....

σας φιλω ολες στα γλυκα σας μουτρακια και το κρισακι στι κοιλιτσα!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Αγαπημένες μου φιλενάδες...

Να' μαι κι εγώ.. Babitsaki μου γλυκό το νουμεράκι της χοριακής σου είναι πολύ καλό.. Κανονικά θα πρέπει σε αυτό το στάδιο που βρίσκεται σχεδόν να διπλασιάζεται κάθε δύο μέρες ή τουλάχιστον να υπάρχει συνεχώς μια αύξηση της τάξεως του 70%. Οπότε όλα καλά θα πάνε.. Μόλις η χοριακή σου φτάσει κοντά στις 2.000 μονάδες θα μπορέσετε να δείτε και σακκουλάκι.. Το θαυμαστό ταξίδι της μητρότητας έχει αρχίσει για σένα και είμαι σίγουρη πως τίποτε και κανένας δεν θα το σταματήσει.. Γι' αυτό απόλαυσέ το..

Φιλεναδίτσα μου γλυκιά.. η Πέγκυ μας περνάει δύσκολα.. Είμαι σίγουρη όμως ότι ο Θεός δεν θα την αφήσει έτσι και θα προστατεύσει και τα τρία αγγελούδια της.. Γι' αυτό εσύ μην ξετσουμίζεις από το σπίτι, μην κουράζεσαι και μη χαλιέσαι.. Τα μωρά σου έχουν προτεραιότητα τώρα.. το κατάλαβες;

Μομεντίνι μου γλυκό .. επιτέλους έφτασε και η δική σου ώρα να ξεκουραστείς.. Έτσι να ανακτήσεις δυνάμεις για να μπεις κι εσύ δυναμικά στο στίβο της μάχης... Είσαι πολύ κοντά στο θετικό αποτέλεσμα, να το ξέρεις..

Λαρούκο φιλάκια πολλά..

Εμείς σήμερα θα πάμε στον ουρολόγο να μιλήσουμε και να καταλήξουμε στο τι ακριβώς θα κάνουμε.. Αύριο θα' χω νέα να σας πω..!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Babitsaki μου εννοείται πως δεν θα κάνεις κάθε δυο μέρες χοριακή. Αν αυτή που έχεις κάνει σήμερα έχει περίπου διπλασιαστεί δεν υπάρχει κανένας φόβος.. Θα πάρεις τον γιατρό σου τηλέφωνο, θα του πεις τα δυο αποτελέσματα και αυτός θα σου πει πότε περίπου να ξαναπάς για υπέρηχο για να μπορέσετε να δείτε το μικρούλι καλύτερα..

L2qIp2.png

Βαβιτσιάκι μου τι ώρα βγαίνουνε τα αποτελέσματα της χοριακής σου; Σήμερα έκανες δεν είπες;

Δομνινάκι μου μακάρι αυτό που λες να γίνει πραγματικότητα! Να είμαι πολύ κοντά στο θετικό αποτέλεσμα! Μακάρι!!!! Θα περιμένουμε νέα σου από τον ουρολόγο ε;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Πολλά πολλά φιλάκια στέλνω στο συμπεθεράκι μου και στα κρισάκια!!!:D

Συμπεθεράκι μου θα προσπαθήσω να μην αγχώνομαι...το παλεύω...Δίκιο έχεις! Τίποτα δεν έχω να χάσω..!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Γεια σας φιλεναδιτσες...διαβασα τα νεα της συναδελφου πεγγ κ εχω χαλαστει οσο δεν παει..ελπιζω να πανε ολα καλα για την κοπελα κ τα μωρα..ο θεος να ειναι κοντα τους,απλα αυτο..την καταλαβαινω πολυ κ νιωθω τοσο χαλια..θελω ολα να πανε καλα για εκεινη γιατι στο προσωπο της,βλεπω κ εμενα..μεχρι κ ο αντρας μου χαλαστηκε,που του το μετεφερα..μας αγγιζει το θεμα πολυ..ομοιοπαθουσα βλεπετε...

εσυ συμπεθερακι μου να το πιστεψεις οτι ολα θα πανε καλα,γιατι θα πανε..κ ευχαριστουμε για τα φιλακια σου,σημερα τα χρειαζομαστε..

εσυ μπαμπιτσιω μου γλυκουλα,μη μασας,το κοβω να μην χρειαστεις αλλη χοριακουλα..τωρα κ μια θα εχεις να περιμενεις τον πρωτο σας υπερηχο!θα τρελλαθεις,θα καταχαρεις!!!θα τα παιξεις με το σακκουλακι σου!!

δομνινακι μου να μας πεις τα νεα απο τον ουρολογο,περιμενουμε..

φιλια σε ουλες..ε συμπεθερακι;;;

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...