Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

α!επειδη με συνεπηρε το νεο της φιλης,ξεχασα να πω ενα γεια στο μισελακι!!

μισελακι μου εμεις εδω τρυπιομασταν με αρβεκαπ,οχι με daronda..ειναι το ιδιο φαρμακο?αν ναι,θελεις κανα δυο μηνακια να συνελθεις αλλα οπως ειπε το συμπεθερακι μου,να πας κ στον γιατρουλη σου να σου πει τι γινεται εκει μεσα...κ φυσικα συγχαρητηρια για τον αντρουλη σου!!

συμπεθερακι μου,δομνινακι μου..που ειστε???λαρακι ποτε θα εμφανιστεις για τα καλα μαρηηηηηηηηηηηηηηηη??

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε βρε βρε!!!! Εμφανιστήκατε τελικά; Μπράβοοοοοοοοοοοο!!!! Πόσο πια να πανηγυρίζω μόνη μου; Αχ χάρη στο Βαβιτσομάνα είμαι χαρούμενη όλη μέρα!! Σαν χαζό!!!! χαχαχαχαχα

Δομνινάκι μου άντε πες κι εσύ να δεις τα νέα!!!! :D

Λαρούκο καλά σου λέει το συμπεθεράκι!!! Πότε λες να αρχίσεις να μας επισκέφτεσαι κανονικά όπως πριν; Ε Ε Ε ΕΕΕ;;;;

Τα φιλάκια μου στα κρισάκια!!!!:D και στο μικρό βαβιτσιάκι!!!το new entry μας!!!!:D

Και φυσικά χαιρετώ τη μακαπούλα, μισελάκι, μικρολού και όόόλες τις κοπέλες!!!

Αυτά! Τρέχω για πρόβα!!! Θα τα πούμε μετά!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

βρε εγω το κοψα αλλα εδω μεσα δεν βλεπω απεναντι απο τον καπνο και συν της αλλης εχουμε δυο σομπες υγραεριου και μυριζουν.... ευχομαι να φτιαχτουν γρηγορα τα αιρκοντισιον γιατι θα λυποθυμισω εδω μεσα γενικα οπωσ καταλαβατε ο αερας που αναπνω εγκυος γυναικα ειναι ακρως ακαταλληλη λεω να την κανω σιγα σιγα!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Ξαφνικά εκεί που καθόμουν αισθάνθηκα κάτι σταγόνες να πέφτουν.... κοιτάω από εδώ.. κοιτάω από εκεί... τίποτε...Λέω για να μπω στο φόρουμ να δω κανένα νέο.. Μπαίνω και τι να δω;;; Ανοίξατε σαμπάνιες για τη Babitsia μας... και αμέσως κατάλαβα από που οι σταγόνες!!!!

Συγχαρητήρια κοπελάρα μου... Είδες τελικά ότι ο Όλυμπος έκανε δουλειά και πιάσαν τόπο τα καλούδια που σου αφήσαμε στη σπηλιά....χιχιχι... Να' ξερες πόσο χαίρομαι για σένα..

Άντε, σιγά σιγά τώρα χωρίς να κουράζεσαι να ηρεμήσεις και να αρχίσεις να απολαμβάνεις το υπέροχο ταξίδι της μητρότητας!!!

Μομέντα ελπίζω να συνήλθες από το χθεσινό μεθύσι... Μπορώ να πω ότι το χρειαζόμασταν όλες μας!

Φιλάκια στην κοιλίτσα σου κοριτσάρα μου..

Μισελάκι γλυκό μου εγώ δεν έχω κάνει ποτέ "τεχνητή" εμμηνόπαυση και έτσι δεν μπορώ να εκφέρω άποψη στο θέμα αυτό.. Ένας υπέρηχος όμως θα ήταν ότι έπρεπε στην παρούσα φάση.. τουλάχιστον να ξέρεις που βαδίζεις...

L2qIp2.png

καλημερα απο τη καταλευκη θεσσαλονικη!!! ειδαμε λοιπον και μεις μια ασπρη μερα, μονο που ειμαστε στην Ελλάδα οποτε χαμος, κινηση, παγωμενοι δρομοι αλλος κατα κει αλλος κατα δω οτι να ναι α!!! τι θυμηθηκα τωρα δεν πρεπει να κατηγορουμε την ελλαδιτσα μας και περισυ που ημουν ρωμη το χειμωνα και χιονισε ετσι και χειροτερα ηταν και εκει!!! μα τι με χει πιασει πρωινιατικα η ωρα 9 παρα 10 και κανενας αλλος εκτος απο μενα δεν εχει καταφερει να έρθει στη δουλεια!! ωραια!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα θεές!!! Καλημέρα Όλυμπε!!!

Βαβιτσιομανούλα εσύ με σκι πήγες στη δουλειά; :tongue: Δεν μας είπες τελικά...έκανες χοριακή; Περιμένουμε αποτελέσματα;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημερα ολη μερα!!ω ναι,η σαλονικα ασπρισε..κ η νεα μανουλα βγηκε εξω..να προσεχεις νεα μανα,τωρα κουβαλας το αγγελακι σου!!πανω απολα αυτο!

συμπεθερακι η μπαμπω δεν εκανε χοριακουλα,θα παει πρωτα στον γιατρο της..αντε να μαθουμε κι αλλα νεα για το νεο μπεμπε της παρεας!!

εγω συνεχιζω την μετακομιση..απο αποσταση..ολοι κανουν δουλειες στο σπιτι κι εγω ειμαι αραχτη στο πατρικο!αλλα επειδη πια με μαθατε,θα καταλαβατε οτι δεν με χωραει ο τοπος κ τωρα ντυνομαι να παω εκει!

σας φιλω ολες κ το μικρο μας νεο μελος ιδιαιτερως!!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλησπερούδια κι από την παγωμένη Αθήνα..

Τι μου κάμνετε τσουπρίτσες; Ελπίζω να είστε όλες καλά και ιδιαιτέρως το μικρό σποράκι της Babitsias μας... να το ντύσεις καλά, να μην κρυώνει..

Εγώ είμαι καλά, σήμερα πήγε ο άνδρας μου και έκανε την καλλιέργεια σπέρματος και την επαναληπτική εξέταση για την ορμόνη LH.. Τη Δευτέρα θα πάρουμε τα αποτελέσματα και κατευθείαν θα πάμε στο γιατρό με τον οποίο έχουμε ραντεβού στις 7.30.. Έχω ένα σωρό ερωτήσεις να του κάνω και ένα κάρο ζητήματα να λύσουμε.. Άντε να προχωράμε σιγά σιγά...

Φιλεναδίτσα πρόσεχε μη φας καμιά τούμπα έξω στο χιόνι.. Τα κρισάκια και τα μάτια σου!

Φιλάκια!

L2qIp2.png

Φιλεναδιτσα μου γλυκια...πολυ γλυστρα εξω,πραγματικα..με κρατουσαν αλα μπρατσετα διοτι η τουμπα ηταν αναμενομενη..χαμος γινεται στο σπιτι εκει,πως να ησυχασω;

Καλα αποτελεσματα να εχετε εσεις..κ οσο για τις αποριες..κατσε γραψτες σε ενα χαρτακι να το εχεις μαζι σου να μην ξεχασεις καμια!κι εγω ετσι κανω,κουβαλαω μαζι μου σκονακι!!περιμενουμε τα νεα απο τον γιατρο κ τα αποτελεσματα..με το καλο!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Συμπεθεράκι μου καλά σου λέει το Δομνινάκι...να προσέχεις! Δεν θέλουμε να γλυστρίσεις ούτε εσύ ούτε τα κρισάκια μαζί σου!!!

Δομνινάκι μου άντε να προχωράμε σιγά σιγά! Θα περιμένουμε νέα σου! Οσο για το γιατρό ξετίναξε τον στις ερωτήσεις! Ετσι!!! Οι απορίες μας πρέπει να λύνονται και ό,τι μας προβληματίζει να φεύγει απ τη μέση για να νιώθουμε καλά!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Ναι συμπεθερινι μου..θα προσεχω!απλα δεν μπορω να καθομαι κ απραγη οταν γυρω μου γινεται χαμος..θα τα προσεχω τα κρισακια ζουζουνα μου..το πολυ πολυ να κανουμε καμια τσουληθρα ολοι μαζι!!!τωρα τριτη θα παω να τα δω κ ελπιζω να ειναι καλα με τοσα που τραβανε..

εσυ ματακια μου;προετοιμαζεσαι για τα παγωτινια σου τα γλυκα;;;;;;;

fUCCp2.png

svjYp2.png

Μπα, μπααααα...... απαρτία στον Ολυμπο σημερα; χαχαχα!!!

Τι να κάνω ρε κοριτσακια μου, νύχτα φευγω για δουλεια, νυχτα γυρναω... Χαλια...Γενικα δεν είμαι και στα καλύτερα μου αλλά να είναι καλα το μπαμπιτσιακι που μου έφτιαξε τη διάθεση! Αχ βρε μπαμπιτσια, πόσο χαρουμενη με έκανες!!! Εκανε το θαυματακι του τελικά ο Ολυμπος εεεε;;; Μωρε μηπως να πάμε κι εμείς καμια βόλτα κατα ΄κει;

JXFXp3.png

καλημερα κοριτσακια μου!!! μπαινω κατευθειαν στο ψητο!! χθες πηγα στον γιατρο ηταν απιστευτα συγκρατημενος και εκνευρισε αλλα δεν πηραζει ειναι για καλό το σπορακι μου ειναι 2,8 χιλιοστά, 99% λεει ενδομητριο 1% εξωμητριο, σημερα παω για χοριακουλα, μου ειπε οτι ειναι πολυ νωρις για να πουμε ποτε εγινε η συλληψη αλλα ξερουμε οτι εγινε απο την αριστερη οωθηκη, μου ειπε τι να προσεχω και μου δωσε και φολικο το οποιο περνω απο σημερα. δεν μπορεσε να δει μεσα στη μητρα. μολις παρω τα αποτελεσματα θα τον παρω τηλ για να μου πει και τα υπολοιπα αυτα λοιπον τα νεα μου, θα σας κλεισω τωρα γιατι γυριζουν πολυ περιεργοι γυρω μου και δεν θελω να καταλαβουν.... σας φιλω οοοολες

δομνινακι μου καλη επιτυχια με τα αποτελεσμετα σας κοπελαραμου!!

κρισακι παλουκοσου δεν ειναι καιρος για εξω!!!

λαρακι υπομονη!!!!! σημερα ειναι παρασκευη!!!

σας αγαπαω!!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Bonsoir mes enfants! Babitsaki είμαι σίγουρη ότι το σποράκι σου είναι Ολυμπίσιο...Και να δεις που θα στο επιβεβαιώσει και ο γιατρός.. Είμαι πολύ χαρούμενη για σένα.. Να προσέχεις όμως να μην κουράζεσαι.. Μου το υπόσχεσαι;

Λάρα μου κι εγώ μελαγχολώ τα Χριστούγεννα.. έτσι καταλαβαίνω απολύτως πως νιώθεις.. Όμως για όλες μας τα καλύτερα έρχονται.. αφού την αρχή την έκανε η φιλενάδα μας η Babitsia...

Momentaki ετοιμάζεσαι κι εσύ μαθαίνω.. Εσύ θα μας δώσεις τα πρώτα θετικά νέα του 2011!

Γερά γερά με τσαμπουκά..

Φιλεναδίτσα παλουκώσου λέμε... Σε βλέπω..

L2qIp2.png

με βλεπεις δομνινα μου??ωχχχχχ....:confused:αμα με εβλεπες παντως θα με ξεμαλλιαζες...σημερα ολο το πρωι εκει ημουν..μετα δεν αντεξα αλλο,γυρισα σπιτι..τι να κανω ρε πουλι?σκεψου ενα σωρο κουτες που ανοιγονται,κ πραγματα που πρεπει να συμμαζευτουν..να μην ξερω που θα μπει τι?μετα πως θα τα βρισκω????

μπαμπιτσιω,φιλεναδα μου εγκυουλα!!ολα καλα στα ειπε ο γιατρουλης!!τι αλλο θες?αντε πες μας τωρα κι ενα νουμερο χοριακης να μας ανεβασεις λιγο..οχι για αλλο λογο..ετσι απλα επειδη γουσταρουμε να ακουμε μεγαλες χοριακες!!!!:mrgreen::mrgreen:!!προσοχη τωρα κουκλακι,μην παιρνεις απο μενα παραδειγμα,εσυ να προσεχεις!κ ποτε εχεις σκοπο να τους το πεις εκει μεσα?ρωταω γιατι πρεπει να σε προσεχουν τωρα!!!αντε μην ερθω εκει κ τα κανω λιμπα ολα!!!

καλε λαρουκο μου εσυ,μην σκας για την δουλεια..μαλλον σου επεσε μαζεμενη..υπομονη ματακια μου..κ ανεβα!!Εσυ παντα εισαι αισιοδοξο κ χαμογελαστο παιδι!!

ρε κοριτσια..η νεομανα δεν πρεπει να εγινε μανα στον ολυμπο..ειχε περιοδο?ηταν στα τελειωματα?κατι τετοιο θυμαμαι..για πες μας ρε νεομανα κι εσυ..για ποτε κοβεις να εγινε το μοιραιο?χαχαχχαχαχα!!

συμπεθερακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι??ουουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!εμφανισου!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...