Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Ααααα!!! γλυκα μου κοριτσακια εσεις ειστε πολυ βραδινες εγω καθε μερα κοιμαμαι και μια ωρα νωριτερα χθες 10 ημουν τεζα.... δεν εχω και πολλες λεπτομεριες να σας πω ακομα χοριακη δεν εκανα θα παω αυριο στον γιατρο και θα μου πει εκεινος πωσ θα κινηθώ.

λοιπον λαρακι μου την δευτερα ηταν η δευτερη μερα καθηστερησης πηρα τον γιατρο και μου ειπε να κανω τεστ τεταρτη - πεμπτη αλλα εγω δεν αντεξα... ειχα και σας να με σιγονταρετε.... χαχαχα ο βαβιτσιος εντομεταξει ουτε ηθελε να ακουσει μου λεγε αποκλειεται δεν εδωσα τον καλυτερο εαυτο μου αυτον τον μηνα... μολις του ειπα οτι πηρα το γιατρο αρχισε να το βλεπει αλλιως και να με κοιταζει περιεργα βρε λες.. ελεγε και ξαναλεγε τη τριτη με ξυπνησε 7:30 αντε μου λεει ξυπνα δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ... εε κανω το τεστ κοκκινιζει η μια γραμμουλα και δειλα δειλα αρχιζει να κοκκινιζει και η αλλη το φωναζω στο μπανιο και του δινω της οδηγιες και λεω αγαπη μου μηπως μπορεις να μου πεις τη λεει οταν ειναι και οι δυο οι γραμμες γιατι ειναι στα αγγλικα και δεν τα καταλαβαινω.. (δεν ειδα τα ελληνικα το ντουγανι) διαβαζει λοιπον και μενουμε και οι δυο να κοιταζομαστε ε μετα αγκαλιες φιλια.. ειπαμε ομως μεχρι να παμε στο γιατρο να μη πουμε τιποτα και να μη το συζηταμε πολυ πολυ να το επιβεβαιωσουμε πρωτα... αυτα λοιπον .. ετσι εχουν τα πραγματα..

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παντως εχει αλλαξει ο βαβιτσιος απο τωρα χθες μεσα στον υπνο μου του ζητησα συγνωμη γιατι δεν προλαβαινω ουτε καληνυχτα να του πω οχι... αλλα πραγματα να κανουμε... και μου ειπε μη στεναχωριεσαι τιποτα δεν με πηραζει τωρα.... ανατριχιαστικο!!!! οσο για μενα περα απο τη νυστα που μπορει να μην ειναι και απο την εγκυμοσηνη εχω κατι πονακια γενικα στη περιοχη της κοιλιας και τιποτα αλλο, αν παρω απο τη μαμα μου και απο την αδερφη μου το επομενο 3μηνο το βλεπω δυσκολο γιατι ηταν πολυ χαλια και οι δυο θα διξει!!! οτι και ναναι θα ναι για καλο ας μη το σκεφτομαι απο τωρα!! καλε ειμαι εγκυος...!!! και η φωτο μομεντακι μα πως με πετυχες ιδια!!! χαχαχαχ

lJiup3.png

M1otp3.png

ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.......ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΣΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΚ!!!ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

μπαμπιτσιακι μου!!!!!!τι μας εκανες πρωινιατικα?συγκινηση στο φουλ,η τριχα καγκελο κ τα μωρα να κλωτσανε λες κ καταλαβαινουν..αχ βρε πουλακι μου νασαι καλα,μας εκανες ενα υπεροχο τεραστιο δωρο!!!θελω να γραψω,να πω οσα σκεφτομαι...ουφ!!το διαβασα απο το κινητο,δεν μπορουσα να γραψω απο το τρεμουλο κι ευτυχως εχει υπολογιστη η αδερφη μου!!!!τι να σου πω κοπελα μου?ποσα μπραβο??μπραβο σας,συγχαρητηρια,ολα μα ολα να πανε καλα,ο θεος μαζι σου,να προσεχεις,να μην κουραζεσαι,να τρως καλα,να ντυνεσαι καλα,εχουμε κρυο εδω,και και και...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ......ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ............

fUCCp2.png

svjYp2.png

και εισαι το φωτεινο παραδειγμα σε μας τα κοριτσια της τεχνητης εμμηνοπαυσης..μας δειχνεις με τον πιο εμπρακτο τροπο οτι μετα απο ο,τι περασαμε,δεν μασαμε,κ ολα μπορουμε να τα καταφερουμε,αν το θελουμε πραγματικα...τι δωρακι κατω απο το δεντρακι ηταν αυτο?φανταζομαι θα μαθετε με την βοηθεια του γιατρου ποια ηταν η μεγαλη μερα της συλλυψξς!!χεχεχεχεχχε!!!κ φυσικα δεν χωραει αμφιβολια το αποτελεσμα,αφου για να το εδειξε το τεστ εισαι σιγουρα..ΕΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΑ ΚΑΝΕ ΤΕΣΤΑ ΜΑΡΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ???τωρα κανε κ μια χοριακη ντε..δεν ειναι το αποτελεσμα..ειναι το νουμερο που θελουμε να ακουσουμε!!!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

πρεπει να γραφω πραγματικα ο,τι ναναι..μα δεν εχω πληθει καν!μα επαθα σοκ σας λεω!!!!λοιπον,στις υπολοιπες τσουπριτσες μου που λατρευω,εχω να πω αυτο.ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ...ΓΙΟΥΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ....

κοριτσακια τελος η πιπιλα της ενδομητριωσης..ολες θα γινουμε μανουλες κ επιτελους αρχισε ο χορος των θετικων χοριακων,εσπασε η γκαντεμια,το 11 μας επιφυλασσει εκπληξεις!!!!

σας αγαπαω ολες παρα πολυ κ θελω το καλυτερο για οοοοολες σας...κλαψ...

σας λεω,γραφω ο,τι μου κατεβει..ειμαι χαρουμενη!!κι ολες αυτες τις μερες με την μετακομιση εχω χασει την μπαλα..περναω δυσκολα,πιεζομαι πολυ..κ να φανταστειτε θυμηθηκα το μπαμπιτσιακι τα ξημερωματα,γιαυτο μπηκα πρωι-πρωι!!!!!!!και τι πρωι ηταν αυτο?αχ νασαι καλα ρε τσουπρα..

Η ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen:

fUCCp2.png

svjYp2.png

ΑΝΤΕ ΜΑΡΗ που εισαι δυο μερες χαθηκες!!! θα παω γλυκουλιτσα μου πρωτα στο γιατρο μηπως θελει και τιποτις αλλες εξετασεις και μετα θα παω για χοριακη να τις κανω μια και μια!! ηρεμησε τωρα ομως μη μου παθουν τα κρισακια τωρα σε φανταζομαι να χοροπηδας και γελαω μονη μου χαχαχαχα!!! μωρε λετε να εγινε η δουλεια στον ολυμπο γι αυτο να νυσταζα και εκει?? αντε κοριτσια ποτε να σας κλεισω δωματιο στον ολυμπο!!! εχει χιονισει κιολας τωρα θα ειναι πιο σουπερ!!!

σας αγαπαω πολυ πολυ οοοοοολες και συγκινειτε που χαιρεστε τοοοοοσοοοο πολυ με τη χαρα μου, που την κανετε και δικια σας τη χαρα.... σας αγαπω και σας ευχαριστω και σας ευχομαι γρηγορα πολυ γρηγορα ολες να εχετε ενα θετικο τεστ στο χερι σας!!! (το κρισακι οχι αλλο προσ το παρον!!!)

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

εννοειται να το αλλαξεις το τικερακι φιλεναδα!!!τι λες τωρα????ε ρε γλεντια σημεραααααααααααααααααα...βαλε κ εσυ το φασολι σου,στο τελος θα κανουμε λαχανοκηπο εδω μεσα!!!

κ εννοειται ακολουθα τις συμβουλες του γιατρου..ο,τι πει αυτος,να τα κανετε ολα σωστα κ με σειρα..

ΑΡΑ..ΕΣΕΝΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΛΕΜΕ ΜΠΑΜΠΙΤΣΙΑΚΙ,ΑΛΛΑ ΜΠΑΜΠΙΤΣΙΩ.ΜΠΑΜΠΙΤΣΙΑ..ΟΠΩΣ ΘΕΣ..ΜΠΑΜΠΙΤΣΙΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΜΠΙΤΣΙΑΚΙ ΠΛΕΟΝ!!!!!:lol:

fUCCp2.png

svjYp2.png

ετοιμο κ καθαρο..με 3 μεσα..δυσκολο!!ασε που μας βλεπω να γυρναμε αθηνα κ να μενει το τζακι συξυλο!!!!

συναδελφος..προσοχη τωρα στην δουλεια..κ κατι πρεπει να κανετε με το καπνισμα εκει μεσα..καλα,εσυ φανταζομαι δεν καπνιζει ΚΑΘΟΛΟΥ..ΤΟ ΕΚΟΨΕΣ ΜΑΧΑΙΡΙ....Ε?ΕΕΕΕΕ??ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????

fUCCp2.png

svjYp2.png

παντως τον μπαμπιτσιο..δεν τον φοβομουν ρε παιδι μου..ηταν πολυ ντουρασελ!!τωρα θελω να τον δω που αναγκαστικα θα μειωσετε τους ρυθμους σας...θα του'ρθει βαρυ!!αλλα ολα για το τεκνο ειπαμε...ολα!!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

φιλεναδα βγαινω να κανω κ καμια δουλεια..εστω κ να επιβλεπω,κι αυτο ξερεις τι κουραση φερνει?

συμβουλες περι εγκυμοσυνης δεν θα σου δωσω γιατι οπως ξερεις εγω τα εχω κανει σκ....:D..ευτυχως μεχρι τωρα παμε καλα!μαλλον εσυ βλεπω να δινεις κ στις δυο μας!!σε φιλω κ σάγαπω!!πιο πολυ το μωρο!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...