Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Να μην ενθουσιαζόμαστε λες βαβιτσιάκι; Να κάνουμε υπομονή; Για πες πώς να τα κάνουμε όλα αυτά!!! Σου φάνηκε να είμαστε εμείς τέτοιοι άνθρωποι; χαχαχαχαχα Αχ και ο Όλυμπος θα έχει κάνει το θαύμα του και μας βλέπω Δομνινάκι να οργανώνουμε τουρ τις κρίσιμες μέρες!!!!:P Αντε βαβιτσιάκι κι έχουμε και το συμπεθεράκι μας σε εγκυμονούσα κατάσταση και δεν΄κάνει να αγωνιά!!! Περιτό να σου πω πως εγώ θα έκανα 10 τεστ μέχρι τώρα!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ βρε κοριτσακια μου τρελουτσικα οχι δεν εκανα τεστακι γιατι σκεφτηκα πως ειναι νωρις και καλυτερα να το καθηστερισω οσο μπορω για να εχω και πιο σωστα αποτελεσματα πηρα και τον γιατρο μου μου ειπε να μη βιαζομαι να ειμαι ηρεμη γιατι την ψυχολογια την θελουμε με το μερος μας και οχι εχθρό μας καλυτερα να κανω το τεστ τεταρτη πεμπτη αλλα οτι και να κανω να το κανω με τα πρωινα ουρα, οποτε πηρα και γω ενα self clear και θα το κανω αυριο πρωι. παντως ολη μερα εχω ενα φουσκωμα λες και εχω φαει ολο τον ολυμπο παρ΄οτι πειναω και κατι κραμπες! κατι γινετε εκει μεσα αλλα δεν ξερω τι.... μακαρι παναγιτσα μου, μακαρι!!!!!!....φοβαμαι λίγο δεν σας κριβω το αρνητικο αποτελεσμα. για σας θα το κανω το τεστ να ξερετε!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

αχ βρε κοριτσακια μου τρελουτσικα οχι δεν εκανα τεστακι γιατι σκεφτηκα πως ειναι νωρις και καλυτερα να το καθηστερισω οσο μπορω για να εχω και πιο σωστα αποτελεσματα πηρα και τον γιατρο μου μου ειπε να μη βιαζομαι να ειμαι ηρεμη γιατι την ψυχολογια την θελουμε με το μερος μας και οχι εχθρό μας καλυτερα να κανω το τεστ τεταρτη πεμπτη αλλα οτι και να κανω να το κανω με τα πρωινα ουρα, οποτε πηρα και γω ενα self clear και θα το κανω αυριο πρωι. παντως ολη μερα εχω ενα φουσκωμα λες και εχω φαει ολο τον ολυμπο παρ΄οτι πειναω και κατι κραμπες! κατι γινετε εκει μεσα αλλα δεν ξερω τι.... μακαρι παναγιτσα μου, μακαρι!!!!!!....φοβαμαι λίγο δεν σας κριβω το αρνητικο αποτελεσμα. για σας θα το κανω το τεστ να ξερετε!!!

Αχ βρε βαβιτσιάκι μου!!! Λογικό είναιν φοβάσαι το αρνητικό; Ποια δεν το φοβάται; Κοίτα! Ό,τι έγινε έγινε!!! Μένει πια να το μάθουμε!!! Κάτι γίνεται εκεί μέσα και νομίζω είναι κάτι καλόόόόό!!! Αλλά δεν λέω άλλα γιατί δεν θες να ενθουσιαζόμαστε!!!!:D Αύριο πρωί πρωί θα μπω να δω τα νέα σου! Αχ Παναγίτσα μου!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

helloo..heloo......every body!!!!!!!!!!!!!!!τι μου κανετε κοριτσαρες????????????καλαααα??? βλεπω αλλαγες..πολλες αλλαγες στο φορουμ,το μονο που δεν αλλαξε ειναι η παντα χαρουμενη ενωμενη παρεα σας,γεματη αισιοδοξια!!!!

...καλα μου εισαστε? ελπιζω να ειστε ολες καλα,εγω ελειπα για αρκετο διαστημα,με τις κ...λοεκλογες,αλλα...αξιζε τον κοπο,ολα καλα!!!!το μονο που δεν σκεφτηκα αυτη την περιοδο ηταν το θεμα που εχω με την μητροτητα! σαν να μου ...εσβησε το μητρικο αισθημα,αν και δεν θελω να το πιστευω αυτο.....μαλλον αυτο ειναι!!! μπορει να ειναι και οτι δεν προλαβαινα,ολο αυτο τον καιρο,να σκεφτω....γιατι ειμασταν στο τρξιμο ολη την ωρα!..

.......τωρα που ηρεμησα λιγακι..........θυμηθηκα οτι ειχα κανει και εγω 2 δαρονδα,αλλα επειδη οι παρενεργειες ηταν εντονες...πολυ...αποφασισα απο μονη μου να μην κανω την 3η,και να περιμενω απλα να...αδιαθετησω!.....

..................αλλα,που????????????..............που ειναι ,και δεν ερχεται τοσους μηνες????????? εγω που βρισκομαι?..σε τι φαση ειμαι? πότε εχω ωορηξια και πότε δεν εχω?....τα εχω λιγο χαμενα,η αληθεια ειναι!!!γιατι δεν αξιοθηκα να παω να κανω εναν υπερηχο να δω που βρισκομαι και τι μου γινεται........

...δηλαδη,μπορει να ειμαι και εγκυος,να πουμε,και να μην το ξερω....τοσο πολυ,δηλαδη!!!!!!!.........

......μαλλν θα κανω εναν υπερηχο αυτες τις μερες,να δω τι εχεις αφησει η φυση,μετα απο αυτη την περιπετεια με την Δαρονδα!να ρωτησω τωρα καμια κοπελα αλλη,αν το εχει ζησει ποτέ αυτο? και μετα απο ποσο καιρο ηρθε κανονικα η περιοδος?...δεν ξερω! μην σας κουραζω αλλο,θα το λυσω μονη μου το θεμα!θα σας ενημερωσω,ελπιζω να εχω καλα νεα για τις γιορτες,ετσι για να μας γλυκανω λιγακι.....ως τοτε...φιλακια πολλα!!!!

Mισελάκι μου τι λες; Δεν μας κουράζεις καθόλου! Αφού γι αυτό είμαστε εδώ να τα συζητάμε αυτά και ίσως μας βοηθήσουνε οι εμπειρίες των άλλων κοπέλων...Πόσο καιρό έχει να κάνεις ενεσούλα δηλαδή; Εγώ είχα κάνει 3 μηνιαίες δόσεις και η περίοδος μου είχε έρθει 2 μήνες μετά αν θυμάμαι καλά...Θέλει το χρόνο του ο οργανισμός σου! Οσο για το πότε έχεις ωορρηξία εγώ δοκίμασα και την πέτυχα την ωορρηξία με τεστ ωορρηξίας αλλά για να το πετύχεις αυτό είναι σαν να πετυχαίνεις τον τζόκερ!!! Καλό είναι να πας να κάνεις υπερήχο...με τον υπερήχο ο γιατρός σου θα μπορει να σου πει αν είσαι κοντά στο να αδιαθετήσεις βλέποντας τη μήτρα και το ενδομήτριο σου! Θα περιμένουμε νέα σου!!! Και μη χάνεσαι!!!! Μας αρέσει να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου!!! Το ίδιο ισχύει για όλες τις κοπέλες, ειδικά γι αυτές που νομίζαμε πως σας χάσαμε και δεν είχαμε νέα σας!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

τωρα σας επιτρεπω να ουρλιαξετε να ουρλιαξω και γω βεβαιως βεβαιως διοτι στο σπιτι το πρωι ημουν κυρία ασε που η μια γραμμη ηταν αχνη και δεν ημουν και 100% σιγουρη αλλα το τεστ ελεγε θετικο εστω και αν η μια γραμμη ειναι πιο αχνη αρα??? ε ναι λοιπον βγηκαν τα χαρτια βγηκαν τα προαισθηματα βγηκαν ολα!!! αχ Θεουλη μου σε ευχαριστώ!!!! σας ευχαριστω ολες σας που εισαστε εδω παρεα μου.

lJiup3.png

M1otp3.png

Aαααααααααααααααααα!!!!!!!! ΤΟ ΒΑΒΙΤΣΙΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣ!!!!

Στα λέγαμε εμείς βαβιτσιάκι μου! Αυτό ήτανε! Επισήμως έχω βάλει τα κλάματα απ τη χαρά μου!!!!

Μαζευτείτεεεεεεεεεε!!! Εχουμε χαρές στον Όλυμποοοοοοοοοοοοο!!!!

Να πας και για μια χοριακή ε!!!! Και να μιλήσεις με το γιατρό!!!

Αχ είμαι πολύ χαρούμενη! Πάω να βρω σαμπάνιες να ανοίξουμε!!!!!:D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

και φανταζεσαι να ειναι λαθος το τεστ και γω τσαμπα να κορδόνομαι??? γιατι με προβληματισε που η μια η γραμμουλα ηταν πιο αχνη??!! αλλα αφου το λεγε στις οδηγιες καλα δεν μπορω να το πιστεψω ακόμα εεε που να δειτε τον babitsiο ηταν τραγικα αστείος ειχε μια απορια στο προσωπο του αλλο πραμα!!!! χαχαχαχα αντε που ειναι και οι αλλες !!!! μετα δεν θα μπορω να μπω θα ξαναμπω το απογευμα απο το σπιτι....

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Nα μη δείξει τίποτα αλλά να είσαι έγκυος έχω ξανακούσει!!! Και συμβαίνει αυτό!!! Να δείξει όμως αποκλείεται να κάνει λάθος βρε!!! Και η αχνή γραμμούλα θετικό είναι! Και επαναλαμβάνω!!! ΤΟ ΒΑΒΙΤΣΙΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!! ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!! Μόνη μου θα πίνω;;; Αντε ελάτε να δείτε τα νέααααααααααα!!!!:D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Kαλέ πού είστε όλες σήμερα; Το λοιπόν σε περίπτωση που δεν το καταλάβατε το Βαβιτσιάκι μας είναι ΕΓΚΥΟΣ!!! Και εγώ πίνω απ το πρωί για χάρη της! χαχαχαχαχαχ Βαβιτσιάκι σε παρακαλώ να σημειωθεί κάτω πως έγινα αλκοολική για σένα και πολύ το χαίρομαι!!!! Σήμερα είμαι όλη μέρα με ένα χαμόγελο νννννααααααα!!!!:D

Εσύ πώς νιώθεις; Το συνειδητοποίησες βρε; Θα κάνεις χοριακούλα αύριο τελικά;

Οσο για τις υπόλοιπες σας κάνω και εποπτικοποίηση κιόλας...αφού μια εικόνα είναι 1000 λέξεις!!! Ιδού:

pregnant-mom4-ANI.gif

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΒΙΤΣΙΑΚΙ ΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣ!!!! Εμφανιστείτεεεεεεεεεεε!!!!:D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΘΕΛΩ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!

Μπηκα την κατάλληλη στιγμη!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΠΑΜΠΙΤΣΙΑΚΙ!!!!! Αχ ρε κοριτσακι μου, αχ διαβαζω το μηνυμα και κλαιω... Χαρηκα τόσο πολύ!!!! Μα τόσο πολυ! Εχω χάσει τα λόγια μου.. Καλη και τελειομηνη εγκυμοσύνη μανουλιτσα!!!! Και κοίτα να τη συνηθιζεις αυτη την τοσο γλυκια λεξουλα!!!

Θα ειναι τα καλύτερα Χριστουγεννα που εχεις κάνει μέχρι τωρα!

Πες μας λεπτομερειες. Πως το ειπες στον μπαμπιτσιο, τι εκανε... πως αισθανεσαι εσυ;;; Αφου μας ξέρεις, θελουμε να τα μαθουμε ΟΛΑ!

Ειναι λιγο ασυναρτητα αυτα που γραφω αλλα εχει σταματησει ο εγκεφαλος από την υπερβολικη δόση χαρας! Μου εφτιαξες τη διαθεση!

Και παλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Υ.Γ. Δε μας λες ποιος σου ειπε τα χαρτια μπας και δουμε κ εμεις καμια προκοπη;;;; χαχαχαχαχα!!! Πήγα σε μάγισσες, σε χαρτοριχτρες... Ωπα!

JXFXp3.png

μπηκα μετα απο μερες να δω τα νεα σας και βλεπω οτι ΤΟ ΜΠΑΜΠΙΤΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!θα τρελαθωωωω!!!!!μπραβο μπραβο μπραβο!!!να ειστε υγιεις και ευτυχισμενοι!!τα φιλια μου και την αγαπη μου σε ολες τις θεες!!!την πεμπτη θα σας πω τα αποτελεσματα των δικων μου τρεξιματων(γι αυτο χαθηκα) φιλιαααααααα!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...