Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

δομνινουλα μου οντως πλησιαζει ο καιρος κ εχω μια αγωνια να πανε ολα καλα..ειμαι πολυ ευτυχισμενη αλλα κ προβληματισμενη..θα ειναι καλα τα μπεμπε?θα γεννηθουν προωρα?εγω τα θελω ολα κοντα μου,οχι σε θερμοκοιτιδες..ε λοιπον θα πεσει πολυ γελιο με το νεο ετος..τα τρια μωρα να ξερνοβολανε απο την μια,κ απο την αλλη εσεις με φουσκωμενες κοιλιτσες να παραπονιεστε οτι εχετε πονακια κ αναγουλες!!χαχαχαχ!!!!:tongue:

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ετσι μπράβο! Γιατί εν τζαι γίνετε να μεν μας καρτεράτε!!! Σιγά σιγά εν να τα καταφέρω τζαι εν να σου ετοιμάσω τις νυφούλες σου..:)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

τζα να μαι και γω!!! πολυ δουλεια βρε κοριτσια μου πολυ!!! και λεφτα.... τπτ τεσπα αχ βρε κρισακι μου ολα τα χαι η μαριωρη η μετακομιση της ελειπε τι να κανεις ομως αργα ή γρηγορα επρεπε να γινει βρε μπας και σου φυλαει καμια εκπληξη ο κρισακος σου και εχει στο τσεπακι την μεταθεση και δεν σου το λεει...και ετσι να μην ειναι ελπιζει ο ανθρωπος τι να κανει και αυτος μονος του στην αθηνα ολο σκεφτεται!!! τα κρισακια κλοτσανε κλοτσανε!?! μη μου στεναχωριεσαι ομως ολα καλα θα πανε ναι πουλι μου!!!

αχ τι ωραια (αν εξαιρεσεις τα νευρακια) που υπαρχει μια αισιοδοξια στο καφε μας!!! μωρα, νεα αρχη, προσπαθειες, γαμοι! χαρες! ολα τελεια τα βλεπω ε μομεντακι και δομνινακι εεεε!!! μπραβο να κοριτσια μου!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

τα δικα μου νεα αναμονη!!! την κυριακη περιμενω περιοδο (φτου που να μην ερθει) το θετικο και περιεργο ειναι οτι τις προηγουμενες φορες τετοιες μερες 25η 26η ειχα ηδη πονους περιοδου ενω τωρα τιποτα μονο κατι ψιλοπονακια μερες τωρα, ακαθοριστα σαν τσιμπηματα σαν στομαχοπονος σαν πρηξιμο ψιλα, χαμηλα, αριστερα, δεξια, οχι και πολυ ενοχλητικα τοσο που καμια φορα λεω μηπως ειναι η φαντασια μου η πλανεφτρα!!!! κατα τα αλλα δεν ασχολουμε και δεν το σκεφτομαι.... προσπαθω τουλαχιστον!!!

να σας ρωτησω κατι!! χοριακη πια μερα κανεις??? δηλαδη αν δεν.... την Κυριακη την Δευτερα να παω ή ειναι νωρις και τα αποτελεσματα βγαινουν την ιδια ωρα???

...ειναι που δεν το σκεφτομαι...τρομαρα μου!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

συγνωμη αυτοι που μας μεταφεραν στα ιατρικα εχουν διαβασει για τον ολυμπο!!!χαχαχαχα οκ ειναι ιατρικο το θεμα και απο εμπειρια ξερουμε 5 πραγματα εχουμε και τη δομνινα!!!! αλλα ως εκει δεν ειμαστε γιατροι δεν δινουμε λυσεις και φαρμακα μονο συμβουλες απο εμπειρια και λυνουμε αποριες σε κοπελες με τεχνικη εμηνοπαυση απο εμπειρια παντα!! μη παρεξηγηθουμε κι ολλας!!!

μας εχουν βαλει στο ματι ολο βολτες μας κανουν!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα σε όλες τις θεές!!!!

Μπήκα να πω μια καλημέρα στα γρήγορα!!!!

Βαβιτσιάκιιιιιιιιιιιι βρε θετικά νέα μου ακούγονται!!! Ααααααααααα!!! Κι απ ότι βλέπεις ούτε εμείς το σκεφτόμαστε καθόλου για σένα! χαχαχαχαχαχα Αν δεν σου ρθει η σιχαμένη να πας Δευτέρα πρωί για χοριακή!!!! Την ίδια μέρα θα ξέρουμε!!! Ο ε ο!!! Εχουμε κάτι να περιμένουμε τώρα και πήρα φορααααααααααααααααα!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κορτσούδια μου όμορφα πολύ καλησπέρα σας!

Φιλεναδίτσα μου γλυκιά.. αγαπιόμαστε πολύ με το Μομεντάκι διότι οι κόρες μας θα πάρουν τους γιους σου.. έτσι γίναμε κι εμείς συμπεθέρες από τώρα.. Πλάκα θα' χει... να συμπεθεριάσουμε στ' αλήθεια.. κι αφού οι γιοι σου θα χουν τη σωστή ηλικιακή διαφορά από τις κόρες μας ποιος μας πιάνει...

Μπαμπιτσάκι λες να έκανε το θαύμα του ο πραγματικός Όλυμπος;;;; Λες τη Δευτέρα να πανηγυρίζουμε μπεμπέκι εκ του Ολύμπου; Τι χαρά θα μας δώσεις... Μακάρι κοριτσάρα μου και όλη η θεϊκή ομάδα νονές!!!

Όσον αφορά εμένα τώρα.. έκλεισα ραντεβού με τον γιατρό εξωσωματικής για τις 12 Γενάρη. Να δούμε τι έγινε, να συζητήσουμε τι θα γίνει παρακάτω, με ποιον τρόπο θα προχωρήσουμε και να μου δώσει και το καινούργιο πρωτόκολλο διότι μέχρι αρχές Φλεβάρη πρέπει να παραλάβω τα φάρμακα από το ΙΚΑ για να μη χάσω την προθεσμία. Η επόμενη προσπάθειά μας λόγω της επέμβασης του συζύγου πάει κατά Απρίλη μεριά αλλά τουλάχιστον κάτι κινείται...

Φιλούκια κοριτσάρες!

L2qIp2.png

Καλε μπαμπιτσιαααακιιιιιι!!!!!!!!!!λες να εχουμε ευχαριστα νεα;μακαρι κοπελα μου,μακαρι,μακαρι,μα κα ρι!και γιατι οχι δηλαδη..αφου ειπαμε,απο δω κ περα ειναι θεμα χρονου να αρχισουν τα ευχαριστα,απο το 11 λεγαμε αλλα κ πιο νωρις δεν μας χαλαει καθοοοοοοολου!!!!!ναι,να κανεις χοριακουλα δευτερα,κ αμα θες...λεω αμα..υπαρχει κ αυτο το τεστ που δειχνει 5 μερες νωριτερα αποτελεσμα..σελφ κλιαρ,νομιζω;το ελληνικο μου τι σου λεει;ακου σελφ κλιαρ!αλλα γραφω απο το κινητο,που να αλλαζω τωρα γλωσσα..αντε κοπελα μου,φτιαξε μας το κεφι!!!κι οσο για τον κρισο..οχι απλα δεν εχει νεο απο την μεταθεση,αλλα αποτι μου λεει λογω της μεταθεσης που ζηταει τον εχουν κ στην μπουκα!κ δεν αμφισβητω οτι θελει να κανουμε ενα ωραιο σπιτι εδω,αλλα τωρα με ολες τις δουλεις που εβγαλε,το σπιτι ειναι κανονικο γιαπι,κ στην μεση,εχει κ ενα δεντρο στολισμενο κ τυλιγμενο με σελοφαν να μην σκονιζεται..ζω ενα δραμα...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Δομνινουλι μου...ευχαριστως να σου δωσω κ εσενα γαμπρο,ποιος την χαρη μου αμα σε κανω συμπεθερα!διοτι ενα λαμπρο αστερι της ιατρικης,θα ειναι πλαι μου!!!!κ θα γινουμε κ το τρι στουτζες με το κυπριωτακι μου!οσο για τον γιατρο,θα περιμενουμε να μας πεις τι κανονισετε,θα τα βαλετε σε μια σειρα ολα κ ολα θα πανε καλα!δεν αλλαξες τελικα γιατρουλι ε;οπως επιθυμεις,εσυ ξερεις καλυτερα απλα επειδη ελεγες για δευτερη γνωμη,γιαυτο ρωταω.

Συμπεθερακι μου να μου μιλας κιαλλο κυπριακα να μαθαινω κι εγω σιγα σιγα!θα καθομαι να σημειωνω λεξεις κ εκφρασεις!!

Φιλακια στα μαγουλακια σας πουλακια μου!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακι μου δεν μου ηρθε ακομα περιοδος και δεν με βοηθαει και το σωμα μου βρε παιδι μου, καμια ενδειξη ουτε για να ερθει η σαφρακιασμενη ουτε για πιθανη εγκυμοσυνη δεν θα επρεπε να πριστει εστω λιγο το στηθος μου ε ειναι πρωτη φορα που δεν μου πριστηκε καθολου τιποτα ρε παιδι μου αν εξαιρεσεις οτι αυτη τη στιγμη εχω μια ψιλοκαουρα το οποιο δεν το λες και συμπτωμα μπορει απλα να εφαγα πολυ... τιποτα αλλο!!! δεν θα παω αυριο πρωι παντως για χοριακη θα παω το απογευμα ή τριτη λεω να περιμενω λιγο ακομα συγνωμη που θα σας εχω στην αναμονη αλλα για να λειψω το πρωι απο τη δουλεια επρεπε να το ειχα κανονισει απο την παρασκευη καποιος πρεπει να ανοιξει το γραφειο βλεπεις ασε που δεν θελω να πω ουτε και να υποψιαστουν τιποτα στη δουλεια οποτε καλυτερα απογευμα αν ολα πανε καλα....... αχ Παναγιτσα μου κανε το θαυμα σου.... αληθεια πως τη ζηταω στο αιματολογικο και ποσο κοστιζει??

lJiup3.png

M1otp3.png

Bαβιτσιάκι μου μπήκα να δω αν είχαμε νέα από την ακατανόμαστη!!!! Πολύ χαίρομαι που δεν εμφανίστηκε ακόμα!!!! Μα χαίρομαι πολύ όμως! Δικαιούμαι να βγάλω μια κραυγή; Ααααααααααααααααααααααααα!!!!

Δεν θα ξέρουμε αύριο; Ουφ! Θα σκάσουμε!!! Μπορείς να κάνεις και τεστάκι αύριο το πρωί αν έχεις κανένα σπίτι...με καθυστέρηση δείχνουνε...Μπορεί όμως και όχι! Όπως και να χει να πας σίγουρα μέχρι την Τρίτη το πρωί; Αχ Θεούλη μου κάνε να κλείσει η χρονιά με τον ομορφότερο τρόπο!!!! Το λοιπόν, τους λες χοριακή για εγκυμοσύνη και ξέρουνε βρε αυτοί...Δεν στοιχίζει πολύ. 20-25 ευρώ και βγαίνουνε τα αποτελέσματα μέχρι το μεσημέρι λογικά αν πας πρωί...Αχ θα σκάσω! Μιλάμε κτυπάει η καρδία μου σε ταχύτητες φόρμουλας ένα τώρα που σου γράφω!!!! Μην μας ξεχάσεις ε! Να μπεις και αύριο να μας πεις αν εμφανίστήκε ή όχι η σαφρακιασμένη...και να μας πεις αν τελικά πήγες μικροβιολογικό! Οσο για τα συμπτώματα μην το ψάχνεις βρε! Δεν θυμάσαι το κρισάκι μας που τίποτα δεν είχε...τριπλή επιτυχία και όμως ούτε το στήθος της είχε φουσκώσει ούτε τίποτα!!!! Οοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμ!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Bαβιτσιάκι μου μπήκα να δω αν είχαμε νέα από την ακατανόμαστη!!!! Πολύ χαίρομαι που δεν εμφανίστηκε ακόμα!!!! Μα χαίρομαι πολύ όμως! Δικαιούμαι να βγάλω μια κραυγή; Ααααααααααααααααααααααααα!!!!

Δεν θα ξέρουμε αύριο; Ουφ! Θα σκάσουμε!!! Μπορείς να κάνεις και τεστάκι αύριο το πρωί αν έχεις κανένα σπίτι...με καθυστέρηση δείχνουνε...Μπορεί όμως και όχι! Όπως και να χει να πας σίγουρα μέχρι την Τρίτη το πρωί; Αχ Θεούλη μου κάνε να κλείσει η χρονιά με τον ομορφότερο τρόπο!!!! Το λοιπόν, τους λες χοριακή για εγκυμοσύνη και ξέρουνε βρε αυτοί...Δεν στοιχίζει πολύ. 20-25 ευρώ και βγαίνουνε τα αποτελέσματα μέχρι το μεσημέρι λογικά αν πας πρωί...Αχ θα σκάσω! Μιλάμε κτυπάει η καρδία μου σε ταχύτητες φόρμουλας ένα τώρα που σου γράφω!!!! Μην μας ξεχάσεις ε! Να μπεις και αύριο να μας πεις αν εμφανίστήκε ή όχι η σαφρακιασμένη...και να μας πεις αν τελικά πήγες μικροβιολογικό! Οσο για τα συμπτώματα μην το ψάχνεις βρε! Δεν θυμάσαι το κρισάκι μας που τίποτα δεν είχε...τριπλή επιτυχία και όμως ούτε το στήθος της είχε φουσκώσει ούτε τίποτα!!!! Οοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμ!!!!!

καλό μου μομεντακι και σε ολα τα κοριτσια καλημερα, δεν εμφνιστηκε η σαφρακιασμενη ομως σημερα εχω κατι πονάκια περιόδου και ενα προαισθημα οτι θα μου ρθει και γω ευχομαι να μη μου ρθει!!! αλλα δεν ξερω λεω να περιμένω λιγο πριν αρχισω να τρεχω να τρυπιεμαι και να αγοραζω τεστακια ισως να παρω σελφ κλιαρ το απογευμα να υπαρχει και αν δεν μου ρθει να το κανω αυριο το πρωι. κρατηστε τη ψυχραιμια σας κοριτσια μου σας θελω δυνατες ας μην ενθουσιαοζομαστε γιατι και το καλοκαιρι ειχα 2 μερες καθηστερηση και μου ηρθε μετα συναμενη κουναμενη η βρομερη!! γι αυτο υπομονη!!! οοοοοομμμμμμ

lJiup3.png

M1otp3.png

μωρε δεν ηρθε?δεν ηρθε?δεν ηρθεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε????αντε ρε σαλονικα,κανε το θαυμα σου!!!καλα,πλακα κανεις κ ψαχνεις για συμπτωματα?ειναι πολυ νωρις,κ οπως ειπε κ το συμπεθερακι,εγω δεν τα ενιωσα ποτε!!αλλα δεν εκανες ενα τεστακι βρε γαιδουρα?τςτςτςττςτςτςτ..ισα ισα να μας κρατας σε αγωνια??ενταξει,δεν ειναι 100% εγκυρα αλλα αυτο το self clear (τωρα μπορω να γραψω αγγλικα,ω ναι!!!) ειναι πολυ καλο λεμε...αντε μην στο φερω εγω κακομοιρα μου!!!

αντε καλα,να μην τρελλαινομαστε..ας ηρεμησουμε...οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμ......:|

λοιπον,αυριο περιμενουμε νεα.τελος.δεν μπορουμε να αγωνιουμε στην κατασταση μας κυρα μου..συμμορφωσου!!!!!χαχαχαχαχ!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Αν έχει κάνει ο Όλυμπος το θαύμα του και έμεινε το Babitsaki μας έγκυος εκεί πάνω θα πάρω τον Δομνίνο και θα φύγουμε κατευθείαν για Όλυμπο.. Αφού βρήκαμε τη συνταγή της επιτυχίας θα την ακολουθήσουμε κατά γράμμα... Αχ βρε κορίτσια.. είδατε τι κάνει το κέρας της Αμάλθειας; όλα τα καλά τους είχαμε αφήσει και το τσακώσανε το μπεμπέκι..

Άντε Babitsaki μου να πάρουμε μεγάλη χαρά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...