Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Γεια σας και από μένα! Όντως πολλή ησυχία στον Όλυμπο έπεσε!!! Και η λάρα μας πού είναι; Ελπίζω να είναι καλά και να έχουμε νέα της σύντομα!!!

Συμπεθεράκι μου τι εννοείς; Μεταφερθήκαμε; Πού να μετακινηθεί καλέ ολόκληρος Όλυμπος; Εδώ είμαστε!!!!:D

Βαβιτσιάκι μου αχ μακάρι να έχουμε ευχάριστα νέα από σένα αυτό το μήνα...Αχ χρειάζομαι να ακούσω καλά νέα να χαρώ να πάρω τα πάνω μου!!!!

Δομνινάκι εμείς είμαστε οι περιπλανώμενες του φόρουμ μου φαίνεται...Είμαστε "ταξιδιάρικα" πνεύματα!!!! Πολλά φιλάκια σου στέλνω και όλη μου τη θετική ενέργεια να κρύψει όλα τα στραβά και δύσκολα που σου συμβαίνουνε!!!!

Μικρολούμου συνεχίζει το διάβασμα;

Ελενάκι μου καλά είσαι;

Χαιρετώ και τις υπόλοιπες θεές της παρέας μας! Κισμέτ, μισελάκι, μακαπούλα... χμ...και κάποια ξεχνάω απ της νέες της παρέας μας μου φαίνεται...Οποια κι αν είναι αυτή την διπλοχαιρετώ!!!!

Εγώ πήγα στο γιατρό ψες...Αν και η ακατανόμσστη μου ήτανε χαζή, στραβή κι ανάποδη (ροή μόνο μια μέρα και τις υπόλοιπες σταγόνες και καφέ) εντούτοις μου είπε πως δεν έχω κύστη...και μάλλον η ανωμαλία μου αυτή ήτανε απ το άγχος και τη λύπη μου...Ξεκινάμε λοιπόν ενεσούλες καταστολής την επόμενη βδομάδα, την 21η μέρα του κύκλου...Αυτή η καταστολή έγινε μέρος της ζωής μου πια!!! Τέσπα!!! Και όταν αδιαθετήσω θα με εξετάσει και αν όλα καλά θα αρχίσω τα cyclacur για το ενδομήτριο μου...και άν πάνε όλα καλά θα ξεπαγώσουμε τα υπόλοιπα μου έξι παγωτάκια και θα τα αφήσουμε να γίνουνε βλαστοκύστες...Αν τα καταφέρουνε μερικά θα προχωρήσουμε σε εμβρυομεταφορά μέσα του Γενάρη περίπου...Πολλά "αν " έχει αυτή η προσπάθεια και μου προκαλεί ανασφάλεια και άγχος...αλλά θα βάλω τα δυνατά μου να χαλαρώσω τις γιορτές και να είμαι καλά...και Θεός Βοηθός!

Αν μη τι άλλο θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό με τα παγωτάκια μου και θα ξέρουμε αν αντέχουνε ή όχι...Αχ πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό αλλά είμαι χαρούμενη που θα ξαναπροσπαθήσω για να φύγει απ το μυαλό μου η προηγούμενη αποτυχία και να αρχίσω να ελπίζω και πάλι...Ισως φάω τα μούτρα μου και πάλι αλλά πρέπει να δοκιμάσω...

Αυτά τα νέα μου!!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες και στα κρισάκια μας πολλά πολλά φιλάκια!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Hello crazy girls...

Φιλεναδίτσα μου μας τοποθετήσαν στα Ιατρικά θέματα.. ποιος ξέρει γιατί... Ίσως γιατί πλέον έχουμε γίνει πιο ειδήμονες και από τους ίδιους τους γιατρούς... Τι μου κάνεις; πως είναι τα πράγματα στην ωραία Σαλονίκη; τα κρισάκια μας αρχίσαν να κλωτσάνε τη μανούλα τους; Ελπίζω να είστε όλοι σας θαυμάσια..

Μομεντάκι... (αλήθεια το ονοματάκι σου πως είναι; μου το στέλνεις και πμ αν δεν θες δημόσια).. πολύ καλά μου ακούγονται όλα όσα διάβασα.. Νομίζω πως είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε με το γιατρό σας.. και γιατί όχι; να ανοίξεις το χορό των θετικών χοριακών του 2011!!!

Εμείς εδώ θα είμαστε για να πανηγυρίζουμε όλες μαζί..

Ελεύθερα πνεύματα, ελεύθερες ψυχές... τριγυρνάμε από εδώ κι από κει στο φόρουμ και δίνουμε χείρα βοηθείας όπου απαιτείται.. Έρχεται και η σειρά μας Μομεντάκι μου, είμαι σίγουρη..

Φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

κοριτσακια μου γλυκά....

Εχω τοσο καιρο να μπω κι όμως εσεις δε με ξεχνάτε!!! Ειμαι λίγο στην καταθλιψη, με εχει φαει κι η δουλεια... κατα τ'αλλα καλα. Θα σας διαβασω αναλυτικά μεσα στο σαβ/κο, να δω τα νεακια σας με την ησυχία μου. Πού μας πήγαν παλι; Γιατι μας μεταφέρανε; Τωρα καλά τα γραφω εδώ ή δε θα τα δείτε;;;;

Σας φιλώ γλυκά αγαπούλες μου!

JXFXp3.png

Ειδες συμπεθερακι που αλλαξαμε τοποθεσια;τωρα ειμαστε στην αλλη πλευρα του ολυμπου!

Τι μου κανετε ρε φιλεναδες;εγω τρεχω..παλι..κανουμε μετακομιση απο αθηνα θεσ.νικη..ω ναι..τωρα..μεσα στις γιορτες..κ ενω ΔΕΝ. εχει παρει μεταθεση ο κρισος..μη ρωτατε γιατι..εγω απλα παρατηρω μεχρι που θα φτασει η μουρλα του..θελει λεει το εδω σπιτι να ειναι ετοιμο να υποδεχτει τα μωρα..κ να σου μετακομισεις,να σου παραγγελια ντουλαπων και...τζακιου..ω ναι..θελει να κανει τζακι για τα μωρα...δεν εχω λογια..εχω μονο νευρα,πολλα νευρα..μπορει εγω να μην μπορω να κανω πολλα,αλλα με ολη αυτην την αναστατωση γυρω μου,ειμαι σε εξαλλη κατασταση..οι γονεις φευγουν αυριο αθηνα να βοηθησουν την Κατασταση..τι να πω;ελπιζω να τελειωσει γρηγορα αυτη η ηλιθια κατασταση γυρω μου κ να ηρεμησω...δεν μπορω,δεν την παλευω!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Συμπεθερακι σε βλεπω πολυ αρχες γεναρη να υποδεχεσαι τα βλαστομομεντακια σου!ετσι τα υπολογιζω εγω!αντε με το καλο κοπελα μου,να αρχισει η χρονια μας τοσο ευχαριστα..με το δεξι δηλαδη θα μας μπει ο χρονος και τα μομεντακια ιθα ειναι τα γουρια του 2011!θα δεις νινι,ολα θα πανε καλα!

Λαρακι διαβασε τα νεα μας,αλλα να μας πεις κι εσυ τα δικα σου,ε;θα περιμενουμε!

Δομνινακι μου τα κρισακια Ειναι καλα..καπως τα καταλαβαινω πια..εχω κανει κ μια κοιλια..πολυ μεγαλυτερη απο την μηνα μου..σου λεω μοιαζω με εγκυο 7-8 μηνων..κι εχω δρομο ακομα..εχω κ ολα αυτα με τις μετακομισεις στο κεφαλι μου...ουφ πια!εσυ καλα εισαι πουλι μου;τι ειπε το δομνινακι για προβληματακια;παντως το 11 θα ειναι η χρονια μας,ολα θα τα ξεπερασουμε,ειπα κ ελαλλησα!

Φιλουδια σε οοοοοολα τα κορτσουδια!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Hello crazy girls...

Φιλεναδίτσα μου μας τοποθετήσαν στα Ιατρικά θέματα.. ποιος ξέρει γιατί... Ίσως γιατί πλέον έχουμε γίνει πιο ειδήμονες και από τους ίδιους τους γιατρούς... Τι μου κάνεις; πως είναι τα πράγματα στην ωραία Σαλονίκη; τα κρισάκια μας αρχίσαν να κλωτσάνε τη μανούλα τους; Ελπίζω να είστε όλοι σας θαυμάσια..

Μομεντάκι... (αλήθεια το ονοματάκι σου πως είναι; μου το στέλνεις και πμ αν δεν θες δημόσια).. πολύ καλά μου ακούγονται όλα όσα διάβασα.. Νομίζω πως είναι ότι καλύτερο μπορείτε να κάνετε με το γιατρό σας.. και γιατί όχι; να ανοίξεις το χορό των θετικών χοριακών του 2011!!!

Εμείς εδώ θα είμαστε για να πανηγυρίζουμε όλες μαζί..

Ελεύθερα πνεύματα, ελεύθερες ψυχές... τριγυρνάμε από εδώ κι από κει στο φόρουμ και δίνουμε χείρα βοηθείας όπου απαιτείται.. Έρχεται και η σειρά μας Μομεντάκι μου, είμαι σίγουρη..

Φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!

Δομνίνάκι μου όντως είμαστε οι γυριστρουλες του φόρουμ...όπου μπορούμε βοηθάμε και σιγά σιγά θα αποκτήσουμε κι εμείς μια βάση βρε ψυχούλα...Πού θα μας πάει; Εγώ πάντως εδώ θα είμαι και στο λέω...από καιρό το νιώθω τώρα...πως με τίποτα δεν σταματάω τα γυριστρούλικα μου εδώ μέσα ώσπου να δω πως είσαι εγκυούλα!!! Και φυσικά τότε είναι που δεν θα ξεκολλήσω με τίποτα γιατί θα περιμένω να ρθει το δομνινάκι ή τα δομνινάκια και μετά θα είμαι εδώ για να τα "βλέπω" να μεγαλώνουνε!!! Ναι ναι!!! Κέρδισες! Μπάστακας θα σου γίνω λέμε!!!!Νοιάζομαι...φταίω;:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Συμπεθερακι σε βλεπω πολυ αρχες γεναρη να υποδεχεσαι τα βλαστομομεντακια σου!ετσι τα υπολογιζω εγω!αντε με το καλο κοπελα μου,να αρχισει η χρονια μας τοσο ευχαριστα..με το δεξι δηλαδη θα μας μπει ο χρονος και τα μομεντακια ιθα ειναι τα γουρια του 2011!θα δεις νινι,ολα θα πανε καλα!

Λαρακι διαβασε τα νεα μας,αλλα να μας πεις κι εσυ τα δικα σου,ε;θα περιμενουμε!

Δομνινακι μου τα κρισακια Ειναι καλα..καπως τα καταλαβαινω πια..εχω κανει κ μια κοιλια..πολυ μεγαλυτερη απο την μηνα μου..σου λεω μοιαζω με εγκυο 7-8 μηνων..κι εχω δρομο ακομα..εχω κ ολα αυτα με τις μετακομισεις στο κεφαλι μου...ουφ πια!εσυ καλα εισαι πουλι μου;τι ειπε το δομνινακι για προβληματακια;παντως το 11 θα ειναι η χρονια μας,ολα θα τα ξεπερασουμε,ειπα κ ελαλλησα!

Φιλουδια σε οοοοοολα τα κορτσουδια!!!

Συμπεθεράκι μου εννοείται πως έχω απορίες...Άμα δεν πάρει μετάθεση ο κρίσος τότε δεν σημαίνει πως θα μένετε Αθήνα;:confused: Τότε το σπίτι στη Θεσσαλονίκη γιατί το φτιάχνετε; Η τελικά θα μετακομίσετε μόνιμα Θεσσαλονίκη;:confused: Συγχίστηκα!!!!

Οσο για μένα συμπεθερούλα μου είμαι πρόθυμη να αρχίσω να σου ετοιμάζω τις νύφες σου κι ελπίζω με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο να γίνει αυτό (είτε με τα παγωτάκια είτε με νέα προσπάθεια απ την αρχή)...Οπως και να χει θέλω το 11 να είναι καλή χρονιά για όλες μας και θέλω πολύ να είναι η σημαντικότερη της ζωούλας μου!!! Ακούς εκεί ψηλά; Ευπρόσδεκτος είσαι να βάλεις το χεράκι σου!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

κοριτσακια μου γλυκά....

Εχω τοσο καιρο να μπω κι όμως εσεις δε με ξεχνάτε!!! Ειμαι λίγο στην καταθλιψη, με εχει φαει κι η δουλεια... κατα τ'αλλα καλα. Θα σας διαβασω αναλυτικά μεσα στο σαβ/κο, να δω τα νεακια σας με την ησυχία μου. Πού μας πήγαν παλι; Γιατι μας μεταφέρανε; Τωρα καλά τα γραφω εδώ ή δε θα τα δείτε;;;;

Σας φιλώ γλυκά αγαπούλες μου!

Λάραααααααααααααααα!!!! Πού είσαι συ βρε; Σε ψάχναμε; Τι είναι αυτά που ακούω για κατάθλιψη; Το λοιπόν θα σε περιμένουμε να μας τα πεις καλύτερα και να τα βγάλεις όλα από μέσα σου...γιατί κορούδα μου καλή εμείς σε θέλουμε καλά!!! Ακούς;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Συμπεθεράκι μου εννοείται πως έχω απορίες...Άμα δεν πάρει μετάθεση ο κρίσος τότε δεν σημαίνει πως θα μένετε Αθήνα;:confused: Τότε το σπίτι στη Θεσσαλονίκη γιατί το φτιάχνετε; Η τελικά θα μετακομίσετε μόνιμα Θεσσαλονίκη;:confused: Συγχίστηκα!!!!

Οσο για μένα συμπεθερούλα μου είμαι πρόθυμη να αρχίσω να σου ετοιμάζω τις νύφες σου κι ελπίζω με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο να γίνει αυτό (είτε με τα παγωτάκια είτε με νέα προσπάθεια απ την αρχή)...Οπως και να χει θέλω το 11 να είναι καλή χρονιά για όλες μας και θέλω πολύ να είναι η σημαντικότερη της ζωούλας μου!!! Ακούς εκεί ψηλά; Ευπρόσδεκτος είσαι να βάλεις το χεράκι σου!!!:D

α ρε συμπεθερακι..πως να μην εχεις απορροιες..αφου τα εχουμε κανει σκ..:twisted:..το σκεπτικο (να το κανει ο θεος..) του κρισου ειναι,για τον ενα χρονο που θα ειμαι εγω θεσ.νικη,με αδεια,να εχουμε ενα ετοιμο σπιτι για τα μωρα..μετα αν δεν εχει παρει μεταθεση εντωμεταξυ κ πρεπει να γυρισουμε πισω,το πιο πιθανο ειναι να επιστεψουμε τα ακρως απαραιτητα απο θεσ.νικη κ να παρουμε κ καποια καινουρια..δεν αξιζει να πηγαινοφερνουμε τα ιδια επιπλα..αυτο ειναι το περιπλοκο σκεπτικο του κρισου,που μας αναστατωσε,μας εβαλε σε ενα σκασμο εξοδα κ γενικα εμενα τουλαχιστον με εχει αποσυντονισει..κ επειδη η συννενοηση μαζι του ειναι αδυνατη,πλεον δεν μιλαμε καν,γιατι ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΥΝΝΕΝΟΥΟΜΑΣΤΕ:evil::evil:..

οπως καταλαβες,εχω τα νευρακια μου...μωρο μου εσυ να μην μιλας καν για νεα προσπαθεια..τα παγωτομομεντακια θα το κανουν το θαυματακι τους,θα δεις!!αλλωστε οι βλαστοκυστες ξερεις οτι εχουν πολλλλλλυυυυυυυ μεγαλυτερα ποσοστα επιτυχιας!!!!αρα?αρχες του 11 θα αρχισουν τα χαρμοσυνα!!εκτος αν κανει την ανατροπη κανενα λαρακι ή μπαμπιτσιακι τελη του 10!!ή κι εσυ,κ το δομνινακι,ποτε δεν ξερεις τι δωρο θα σου φερει ο αη βασιλης!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Φιλεναδίτσα μου γλυκιά..

Ο Κρίσος έχει κι αυτός τα δίκια του.. Θέλει το σπίτι να είναι έτοιμο να υποδεχτεί τα μωρά μιας και αυτό το διάστημα αναγκαστικού χωρισμού δεν θα είναι λίγο.. Τουλάχιστον ένας χρόνος δεν θα είναι;;; Λογικό είναι να θέλει να υπάρχουν τα βασικά στο σπίτι.. Μη τον παρεξηγείς.. θέλει κι αυτός με τον τρόπο του να κάνει ότι μπορεί για τα κρισάκια.. Απλά μήπως θα έπρεπε να το είχατε συζητήσει λίγο νωρίτερα; λέω εγώ τώρα μπας και είχατε προλάβει όλα αυτά τα νεύρα και τις ανακατωσούρες..

Η κοιλίτσα σου μεγαλώνει διότι τρεις ψυχούλες μεγαλώνουν μέσα σου κοριτσάρα μου.. Είσαι πολύ τυχερή, φαντάζομαι όμως ότι το ξέρεις αυτό.. Κοντεύεις φιλενάδα, λίγη υπομονή ακόμα κάνε και δείξε μεγάλη προσοχή.. Εμείς είμαστε εδώ και σε σκεφτόμαστε..

Μομεντάκι μου εμείς οι δυο μαζί σαν ένα.. δυο σώματα ενωμένα που λέει και το γνωστό άσμα... Κι εγώ νοιάζομαι για σένα...να το ξέρεις αυτό!

Άντε να φύγει και το γρουσούζικο 2010 και να μπει το 2011 μπας και δούμε μια άσπρη μέρα...

Φιλούκια!

L2qIp2.png

Tσα! Να μαι κι εγώ!!! Συμπεθεράκι μου συμφωνώ με το Δομνινάκι! Ισως αν το συζητούσατε πριν να μην είχες και τόσα νεύρα εσύ...Επίσης συμφωνώ πως για καλό το κάνει ο κρίσος για τα μωράκια του να μην ζείτε "έκτακτα" γιατί δεν μιλάμε για λίγες μέρες αλλά για ένα χρόνο περίπου!!!! Οσο για την ορθογραφία ααααααααααααααα!!!! Τώρα να ρθω πάνω να σου αρχίσω μαθήματα!!!!:tongue: Χρήσιμο το edit! Γιατί μας το φύγανε; Τς τς τς!!!!

Δομνινάκι μου τι να πω βρε ψυχούλα μου; Με κατασυγκινείς με τα λόγια σου..ειλικρινά...Σου απαντάω κι εγώ με ένα άσμα: Αμοιβαία τα αισθήματα μωρό μου...αμοιβαία τα αισθήματα!!!!:D

Χαιρετώ όόόόόλο τον Όλυμπο! Μα πού χαθήκατε οι υπόλοιπες; Για εμφανιστείτε!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

κοριτσακια μου γλυκα ευχαριστω για την συμπαρασταση αυτες τις δυσκολες ωρες των νευρων:confused:..ισως επρεπε να γινει νωριτερα κ ισως επρεπε να γινει κ σταδιακα..οχι ετσι μπαμ κ κατω..τωρα αποτι λεει η μαμα που πηγε να πακεταρει,εχει μαζευτει εκει...η αρτα με τα γιαννενα..να δω ποτε θα τακτοποιηθουμε..α κ το καλυτερο.σε ολο αυτον το χαμο που θα γινει,με γκρεμισμα για τζακι κ ενα σωρο κουτες,το σπιτι εδω ειναι ΚΑΙ ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟ..Ω ΝΑΙ......ειμαστε για τα πανυγηρια,τελος.

εσεις πολυ μου αγαπιεστε τελευταια κ αντε!!θελετε να κανετε συμπεθεριο πισω απο την πλατη των κρισακιων??κ να μου μεινουν μαγκουφηδες??Ε ΟΧΙ,ΠΟΤΕ!χαχαχχαχα..:tongue:

fUCCp2.png

svjYp2.png

Χαχαχαχαχαχα! Να και το συμπεθεράκι μου το παρονιάρικο!!! Καλέ αλλάζω εγώ συμπεθεράκι; Ποτέ!!!! Κανονικά έπρεπε να χαίρεσαι που οι νταντάδες των κρισακίων τα πάνε καλά ε ε ε; :oops: Αχ ελπίζω να αξιωθούμε να συμπεθεριάσουμε γιατί μέχρι να αξιωθώ να κάνω εγώ παιδί με βλέπω να χάνω τους γαμπρούς! Γκρρρρρρρρρρρρρρρ!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...