Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα!!!

Χοροπηδάω από τη χαρά μου (εμότικον που πάει πάνω - κάτω συνεχόμενα)... Φιλεναδίτσα τι τέλεια νέα είναι αυτά;;; Τρία αγοράκια!!!!! Μπράβο σε σένα και εννοείται μπράβο και στον Κρίσο για την ευστοχία!!! Τέλεια.... Τώρα ελπίζω να κρατήσεις την υπόσχεσή σου και να μου στείλεις το ένα να στο αναθρέψω μέχρι να πάει φαντάρος... Αχ, δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοαγκαλιάσεις, ποιο να πρωτοζουπήψεις, ποιο να πρωτοφιλήσεις.. Μακάρι να είχα κι εγώ αυτό το δίλημμα.. ποιο δίλημμα.. μάλλον τρίλημμα.. είναι πλέον.. Μπράβο και πάλι μπράβο σου κοριτσάρα μου!

Όσον αφορά τα υπόλοιπα κοριτσάκια μακάρι πολύ σύντομα να νιώσουμε κι εμείς την ευλογία της φιλεναδίτσας μας!

Μομεντάκι...ουου!

L2qIp2.png

Γιουπι!!!!!!! αχ!!!! και γω θελω να κλαιω!!!! απο τη χαρα μου φυσικα και επιτελους ειπε και ενας γιατρος κατι καλο για τα αντρακλακια σου πολυ τυχερος ο αντρας σου θα κανει τετραδα για play stasion χαχαχαχα και συ η περιφανη μανα θα τους κοιτας και θα λιωνεις!!!! και μεις σε αγαπαμε και σενα και οοοοολη την κρισοοικογενεια!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλησπέρα!!!

Χοροπηδάω από τη χαρά μου (εμότικον που πάει πάνω - κάτω συνεχόμενα)... Φιλεναδίτσα τι τέλεια νέα είναι αυτά;;; Τρία αγοράκια!!!!! Μπράβο σε σένα και εννοείται μπράβο και στον Κρίσο για την ευστοχία!!! Τέλεια.... Τώρα ελπίζω να κρατήσεις την υπόσχεσή σου και να μου στείλεις το ένα να στο αναθρέψω μέχρι να πάει φαντάρος... Αχ, δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοαγκαλιάσεις, ποιο να πρωτοζουπήψεις, ποιο να πρωτοφιλήσεις.. Μακάρι να είχα κι εγώ αυτό το δίλημμα.. ποιο δίλημμα.. μάλλον τρίλημμα.. είναι πλέον.. Μπράβο και πάλι μπράβο σου κοριτσάρα μου!

Όσον αφορά τα υπόλοιπα κοριτσάκια μακάρι πολύ σύντομα να νιώσουμε κι εμείς την ευλογία της φιλεναδίτσας μας!

Μομεντάκι...ουου!

Δομνινάκιμου ουουουουυυυυυυ!!! Να ρθω να σε βοηθήσω να μεγαλώσουμε το ένα κρισάκι; Θα είμαι καλή! Στο υπόσχομαι!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημερα θεες μου!!!!!!!! Κρισακι μου!!!!!!!!!!!! Μου εφτιαξες τη μερα μωρε....τι χαρα ειναι αυτη!!!!!!! Τεσσερις αντρες που θα εκτελουν καθε επιθυμια της μιας και μοναδικης γυναικας/θεας της οικογενειας!!!!! Στα πουπουλα θα σε εχουν!!!!! Με το ζορι κραταω τη συγκινηση μου, ειμαι στο μαγαζι και θα μπει κανενας πελατης και θα με δει να βουρκωνω μπροστα στον υπολογιστη...ρεζιλι καλε θα γινω...:tongue::P:tongue:

Αχ βρε θεουλες μου, φιλακια πολλα σε ολες!!!!!!!!!!

Υ.Γ.: Τα συγχαρητηρια μου στη γυναικολογο σου!!!!!!!!! Καταπληκτικη!!!!!

Υ.Γ.2: Κρισακι μου, με παγωτακια ειχαμε αυτη την επιτυχια, ετσι δεν ειναι;

Καλε, για ποιον χτυπαει η καμπανα;;; Μομεντακι μου, ουουουουου...!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μομεντάκι μου αφού η φιλεναδίτσα μας τα έχει πλέον με τη σέσουλα τι λες να πάρεις κι εσύ ένα;;; Ένα εγώ, ένα εσύ και ένα η φιλεναδίτσα μας.. Έτσι δεν θα μείνει καμία μας παραπονεμένη... χιχιχι!

L2qIp2.png

αχ βρε ζουζουνες...αχ βρε γλυκουλες...με τα λογακια σας για μενα κ τα κρισοαγορια με συγκινησατε...ειστε ολες ψυχουλες..να δειτε εγω τι θα κανω οταν θα μαθω τα χαρμοσυνα νεα σας!!αντε,γιατι πολλα τα αγορια,θελουμε νυφουλες,ποσες να μου δωσει κ το συμπεθερακι μου?

Συμπεθερακι μου ξεκινα την παραγωγη νυφων,χανομαστε!!να δεις που ολα θα πανε καλα για σενα αυτη την φορα..ειναι κατι διαφορετικο αυτο που θα κανετε κ θα πετυχει,το ξερω!

΅Mπαμπιτσιακι μου δεν ξερω αν ειμαι τυχερη με τοσους αντρες στο σπιτι..μαλλον το δουλικο τους θα γινω...

Δομνιναρα μου χοροπηδηχτη,σου στελνω πακετο το ενα μωρο,τωρα που εμαθα δε οτι ειναι οοοολα αγορια...μη σου στειλω κ δευτερο!

fUCCp2.png

svjYp2.png

΅ελενιω μου γλυκο..κι εσυ με συγκινησες..να ξερεις οτι ολες μα ολες θα γινετε συντομα μανουλες γιατι το αξιζετε πραγματικα..τωρα εσυ θα γινεις κ νυφουλα,τι αλλο θες!!δεν ηταν παγωτακια τα μωρα κορτσουδι μου..ηταν 3,τα μονα που προχωρησαν,τα υπολοιπα δεν μου τα καταψυξαν καν..ολα ειναι τυχαια σε αυτες τις προσπαθειες,τι να πεις?κ η κοπελα που πηγα για την β επιπεδου δεν ειναι η γιατρος μου..μονο για τον υπερηχο πηγα σαυτην..ο γιατρος που με παρακολουθει μια χαρα την ηθελε την μειωση ο ατιμος..χθες που με ειδε κι αυτος,ειχα ραντεβου,καλα τα βρηκε ολα αλαλλα απο δω κ περα θελει να προσεχω...πολυ...

Oυτε εξω,ουτε αμαξια,ουτε δουλειες...εμενα με ξερετε,δεν τα μπορω αυτα...αλλα τι να κανω..αν ειναι για το καλο τους θα το προσπαθησω...

fUCCp2.png

svjYp2.png

μικρακι μου να σαι καλα κι εσυ!!

Mονο το λαρινι δεν ακουστηκε..

Eχω κ ενα κακο μαντατο..ο κρισος δεν θα παρει τελικα ουτε αποσπαση ουτε μεταθεση..του τα εκοψαν ολα,σημερα το μαθαμε..εγω αθηνα με 3 μωρα χωρις βοηθεια απο πουθενα,δεν γυρναω..αρα?εγω εδω κι αυτος στο πηγαινε ελα...μια βλακεια,μια αηδια..κ να φανταστειτε μου ελεγε οτι μαλλον τα καταφερε με την μεταθεση..να δουμε τι θα κανουμε τωρα...

Eτσι,για να δειτε..χαρες,χαρες,τσοοουπ,παρε κ μια λυπη..αλλα τα μωρα να ειναι καλα κ εχει ο θεος..

Σας φιλω πολυ!΅ρουφηχτα!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Φιλεναδίτσα μου γλυκιά...

Μην ανησυχείς.. θα έρθω εγώ πάνω να το πάρω το μωρό.. Να διαλέξω κιόλας!!! Εννοείται ότι από τώρα και στο εξής πρέπει να προσέχεις πάρα πολύ. Να μην κουράζεσαι, να μην ζορίζεσαι και να μην στενοχωριέσαι.. Άντε να βάλουν λίγο ψαχνό τα μωράκια μας για να μπορούμε τουλάχιστον να τα πιάνουμε...

Καλά και πόσος καιρός πρέπει να περάσει για να πάρει μετάθεση ο Κρίσος;;; Είναι λύση τώρα αυτή να τον αφήσεις κάτω στην Αθήνα σαν την καλαμιά στον κάμπο μόνο κι έρημο;;; και τα μωράκια σου να χάσουν τον μπαμπά τους;

Μήπως να κατέβει η μητέρα σου κάτω για κάποιο διάστημα, τουλάχιστον μέχρι να ξετσουμίσουν λίγο τα μπεμπέκια;

Μην ανησυχείς κοριτσάρα.. θα περάσει κι αυτός ο σκόπελος!

Εναλλακτικά θα πηγαινοερχόμαστε εγώ και η Μομέντα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

δομνινακι μου!!!χαχαχαχχχααχ!!να εχουν λιγο ψαχνο?αχαχαχαχαχχαχαχα:tongue::tongue::tongue:..γελασα μαρη,νασαι καλα..θα προσπαθησω να τα κανω οσο πιο βαρια γινεται!!!

κοιτα τωρα για τον κρισο..δεν ξερω ποτε θα τα καταφερει κ αν να παρει μεταθεση..αν δεν τα καταφερει,θα γυρισω πισω αλλα πρεπει πρωτα να ξεπεταχτουν λιγο αυτα..κ η μαμα..ουτε να το συζητας,δεν μπορει να ερθει αθηνα..εχει εδω πολλες υποχρεωσεις,κ αλλωστε δεν χωραμε,το σπιτι στην αθηνα ειναι σαν τρυπουλα..

πιστεψε με,ουτε εγω θελω να μεγαλωνω μονη μου χωρις τον μπαμπα τους τα παιδια..αλλα η αλλη λυση ειναι τι?ντανταδες???ασε που ολα αυτα ειναι ενα κλικ πιο μακρια..τωρα θελω να σκεφτομαι την υγεια τους κ μονο..κ ο κρισος ας κανει πια ο,τι μπορει να ειναι κοντα μας..κ φυσικα με στεναχωρει αυτη η εξελιξη..δεν κοιμηθηκα το μεσημερι απο τις εννοιες..τεσπα...ευχαριστω παντως για την βοηθεια που προσφερεις εσυ κ το συμπεθερακι!!!τι να πω...ο,τι πει ο θεος..

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλημερα!!!!!!!!! Να υποθεσω πως κοιμαστε...σας ζηλευω, εστω και αν χουχουλιαζεται απλως κατω απο τις κουβερτες! Εδω ο καιρος ειναι βροχερος. Κρισακι μου, συγνωμη μωρε, καλε πως νομιζα πως ειχες παγωτακια...σημειωσατε λαθος:P Αυτο φυσικα δεν αλλαζει κατι, ακους Μομεντακι μου...!!!!! Δομνινα μου, βλεπω θελεις και να διαλεξεις...:tongue::tongue::tongue:. Βαβιτσιακι, Μικρολου, Λαρακι (που εισαι εσυ;;;), Μακαπουλα, Κισμετ...καποια ξεχναω; Φιλακια σε οοολες!!!!!

γεια σας κοριτσακια μου!!! τι κανετε??? εγω "ποτε ο γιαννης δεν μπορει ποτε ο κ...λος του πονει" βλεπετε πλησιαζουν οι μερες που θα μου ρθει η σαφρακιασμενη ή θα εχουμε κανα χαρμοσυνο.. αντε να δουμε παλι αλλα δεν το μελεταμε κανουμε σαν να μη συμβαινει τιποτα η αγωνια φτανει στον ολυμπο την κυριακη!!

αχ βρε κρισακι μου τι ειναι τουτο με το αντρουλη σου δικι εχεις τι κανεις μα και αυτοι δεν καταλαβαινουν την κατασταση!!! Ελλαδα!! αν δεν εχεις μεσον τιποτα δεν γινετε!!!

σας φιλω ολες θα τα πουμε καπια αλλη στιγμη !!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...