Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

καλημέρααααα!!! θεες μου!!! ελάτε καθήστε και λιγο να τα πουμε φτανει με το καθαρισμα του ολυμπου δεν αφήσατε χορτο για χορτο!!!

δομνινάκι μου τα συλλυπητηρια μου για τη γιαγιακα σου, που θα πάει θα ρθει αυτη η ΑΣΠΡΗ μέρα και για σας στο χέρι της ειναι?

μικρουλινάκι μου τι ειναι αυτο παλι βρε κορίτσι μου αμάν πια!! να πας να το ψαξεις μη το αφήνεις αφου υπάρχει οικογενειακο ιστορικό!!!

κρισάκι μου εχει βαλθει το 3ο κρισακι να μας σκάσει απο την αγωνια δεμ πειραζει όμως γερό να ναι!!! και δεν καταλαβα, τι μαζοχισμός ειναι αυτός τα πέρνεις σβάρνα τα νοσοκομεια αφου ο γιατρός ειναι στο παπαγεωργιου εκει να πηγαινεις φανταζομαι σε παρακολουθει ολόκληρη ομαδα εκει με γιατρο μαια νοσοκομες... μη ταλαιπωρεις τον εαυτόσου αδικα εφόσον ειναι σίγουρο οτι θα γενήσεις με πρόκληση θα γεννησεις και μέρα που το παπαγεωργιου εφημερέυει τα κανονίζουν αυτοι μεταξύ τους, τι άλλο να τυχει?? θα πανε οοολα καλά!!! μομεντακι??? αχ το παλιο καλο μομεντάκι τι καλά που επέστρεψες ορεξάτη!!

λαρουκο που εισαι λαρουκοοοοο, ελενακι μου σε καταλαβαινω που δεν θες να συζητας το προβλημα σου για λίγο όμως γιατι αν το κρατας μεσα σου θα αργυσεις να το ξεπεράσεις κουκλιτσα μου πεστα εδω να ξεθυμάνεις βρίσε μας κιόλας αμα θες αρκει να ηρεμήσεις!!!! kitty, kismet, μακαπουλακι, ευχομαι να ειστε καλα

φιλάκια πολλα σε οοολες σας και στη κοιλιτσα τα κρισακια

.... και τώρα βουρ δουλεια!!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάρες μου καλημέρα και καλή βδομάδα να έχουμε..

Ελενάκι καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις.. Μη νομίζεις ότι κι εγώ την έχω αποδεχτεί πλήρως τη δεύτερη "αποτυχημένη" προσπάθεια.. Κατά βάθος αρνούμαι να το αποδεχτώ.. Ξέρω πολύ καλά πως θα προχωρήσω στην τρίτη προσπάθεια κατά Μάρτη μεριά αλλά πρέπει από το Γενάρη να καταλήξω που θα την κάνω διότι πρέπει να πάρω τα φάρμακα πριν τα χάσω... Είμαι μπερδεμένη.. Να συνεχίσω εκεί που πάω ήδη και να δεχτώ την αποτυχία ως ατυχία δίνοντάς τους μια ακόμη ευκαιρία ή να πάω αλλού να πάρω μια δεύτερη γνώμη και βλέπουμε; Και αν ναι; που να πάω.. όλα είναι τόσο υποκειμενικά σε αυτό το παιχνίδι..

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο άνδρας μου θα κάνει την επέμβαση για να μπορούμε να λέμε ότι έχουμε κάνει ότι περνάει από το χέρι μας και από κει κι ύστερα.. το χάος..

Πάντα η αμφιβολία είναι μέσα μου... Αλλά θα το παλέψω, θα το προσπαθήσω και εν τέλει.. ίσως δεχτώ την ήττα μου με το κεφάλι ψηλά... Αλλά δεν προδικάζω από τώρα τίποτε..

Ίσως σας φαίνονται ασυναρτησίες όλα αυτά... Όμως αυτά έχω μέσα μου και μαζί σας τα μοιράζομαι!

Σας ευχαριστώ που με ακούτε!

L2qIp2.png

Κοριτσάρες μου καλημέρα και καλή βδομάδα να έχουμε..

Ελενάκι καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις.. Μη νομίζεις ότι κι εγώ την έχω αποδεχτεί πλήρως τη δεύτερη "αποτυχημένη" προσπάθεια.. Κατά βάθος αρνούμαι να το αποδεχτώ.. Ξέρω πολύ καλά πως θα προχωρήσω στην τρίτη προσπάθεια κατά Μάρτη μεριά αλλά πρέπει από το Γενάρη να καταλήξω που θα την κάνω διότι πρέπει να πάρω τα φάρμακα πριν τα χάσω... Είμαι μπερδεμένη.. Να συνεχίσω εκεί που πάω ήδη και να δεχτώ την αποτυχία ως ατυχία δίνοντάς τους μια ακόμη ευκαιρία ή να πάω αλλού να πάρω μια δεύτερη γνώμη και βλέπουμε; Και αν ναι; που να πάω.. όλα είναι τόσο υποκειμενικά σε αυτό το παιχνίδι..

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο άνδρας μου θα κάνει την επέμβαση για να μπορούμε να λέμε ότι έχουμε κάνει ότι περνάει από το χέρι μας και από κει κι ύστερα.. το χάος..

Πάντα η αμφιβολία είναι μέσα μου... Αλλά θα το παλέψω, θα το προσπαθήσω και εν τέλει.. ίσως δεχτώ την ήττα μου με το κεφάλι ψηλά... Αλλά δεν προδικάζω από τώρα τίποτε..

Ίσως σας φαίνονται ασυναρτησίες όλα αυτά... Όμως αυτά έχω μέσα μου και μαζί σας τα μοιράζομαι!

Σας ευχαριστώ που με ακούτε!

Δομνινάκι μου εμείς σε ευχαριστούμε που μας μιλάς...

Καταλαβαίνω τον τρόπο που σκέφτεσαι γιατί πάνω κάτω κι εγώ έτσι τα σκέφτομαι τα πράγματα...και όντως δεν ξέρω αν μπορώ να το θεωρήσω ατυχία ή όχι και να ξαναεμπιστευτώ το ίδιο κέντρο ή να πάω σε άλλο γιατρό..Μέσα όμως μου ξέρω πως πρέπει να κλείσω τον κύκλο με τα παγωτάκια μου στον ίδιο γιατρό και μετά για νέα προσπάθεια (αν χρειαστεί) μάλλον θα πάω αλλού...

Αχ είναι πολύ δύσκολες τέτοιε στιγμές γιατί στην ουσία όλα σχετικά είναι...και όσο κι αν εμείς προσπαθούμε να οργανωθούμε και να πετύχουμε τα κάλύτερα ποσοστά επιτυχίας (με βάση αυτά που ακούμε για κάθε γιατρό) εντούτοι τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά για την καθεμιά μας...και μια μπορεί να πέτυχε με την πρώτη σε κάποιον ενώ εμείς όχι...και μπαίνει μέσα και ο παράγοντας τύχη...που δυστυχώς εγώ δεν πιστεύω σε αυτό και όλο θέλω να ξέρω το ακριβές γιατί συμβαίνει κάτι για να μπορώ να το ελέγχω...

Συμβουλή μου είναι να μιλήσεις και με κάποιον άλλο και για δεύτερη γνώμη...και στην τελική...να πας εκεί που εσύ νιώθεις καλύτερα...γιατί όταν ξεκινούμε μια νέα προσπάθεια πρέπει να πιστεύουμε σε αυτή...οπότε να πας όπου εσύ νιώθεις καλύτερα γιατί αυτό είναι το σημαντικότερο...για να μπορεί να χειριστείς τη συνέχεια...είτε καλή είτε αρνητική...Δυστυχώς εμείς και μόνο μπορούμε να κρατήσουμε τον εαυτό μας...Δεν ξέρω αν βγάζεις νόημα με αυτά που λέω...

Στην πορεία εδώ θα είμαστε...δίπλα σου ε! Μην το ξεχνάς! Και το εννοώ!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα σε όλες τις θεές!!!! Χτύπησε κουδούνι και πάω για μάθημα!!!!

Τα φιλακια μου στα κρισάκια! Θα τα πούμε μετά!!!!

Καλημέρα και καλή μας βδομάδα!!!!:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

γεια σας κορτσουδια μου..εδω ειμαι κι εγω..ε ηρθε ο κρισος κ με εφαγαν τα πηγαινε ελα και χαθηκα,αλλα για λιγο..

μπαμπιτσιακι μου,εχω γιατρο στο παπαγεωργιου αλλα με εξεταζει στο ιατρειο του για να τα αρπαζει..αρα δεν εχω φακελο ουτε εκει..οσο για το ιπποκρατειο..εγω παιζει να γεννησω πριν κ την καθορισμενη ημερομηνια..αρα αν εχουν θεμα με τα μωρα,κ εκεινη την μερα δεν εφημερευει το παπαγ?θα παω ιπποκρατειο..αρα ηθελα κι εκει να εχω ακρες,αλλα να μου λειπει...εσυ τι κανεις μπουμπου?πως εισαι?

λενακι,δομνινακι και συμπεθερακι...καταλαβαινω τις σκεψεις σας αλλα εχω να σας πω οτι τα πραγματα δεν θα ειναι παντα οπως τα βλεπετε τωρα..σε λιγο,κ ειδικα οταν μπειτε στην νεα σας δοκιμασια θα δειτε που ολα θα τα βλεπετε με αισιοδοξια κ ορεξη και αγωνια κ ενθουσιασμο!!κ φυσικα ειμαι υπερ της δευτερης γνωμης..κ μια που ειπες δομνινακι,ποιον να εμπιστευτεις..εγω λεω να δεις κ τον μαστρομηνα...κ στο λεω εγω που πηγα κ στα δυο κεντρα..ολα θα πανε καλα μπουμπουκακια μου..θα το δειτε κ θα με θυμηθειτε!!!

μικρακι κ παλι περαστικουλια..ελπιζω να εισαι πολυ καλυτερα τωρα!!

λαρακι που εχαθεις????

εγω εχω τρομερη αγωνια για τον β επιπεδου την τεταρτη..πολυ αγωνια κ με εχει ριξει..κ ολο κλαιω,γιατι φοβαμαι τι θα ακουσω,αν θα μπορω να το αντεξω,αν χτυπα ξυλο ειναι κατι ασχημο..πολυ αγωνια σας λεω...τους εχω τρελλανει ολους γυρω μου με την συμπεριφορα μου..αλλα δεν με νοιαζει τιποτα,μονο να ερθει η μερα να παω..δεν μπορω αλλο αυτην την αναμονη,ειναι πολυ σπαστικια...τελοσπαντων..θα περασει,που θα παει....θα περασει κι αυτο...

τεσπα,να μην σας μαυριζω αλλο..σας φιλω γλυκα..

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλημερα θεες μου!!! Babitsiaki μου γλυκο, να εισαι σιγουρη πως οταν νοιωθω πως θελω να μιλησω σε καποιους αυτοι ειστε εσεις και μονο εσεις...με κανεναν αλλον δε μπορω να εκφραστω και το βασικοτερο κανενας δε μπορει να με καταλαβει οσο εσεις! Ακομα και ο αντρας μου, αμα με ακουει να μιλαω για το θεμα το συγκεκριμενο, που σκεφτειτε τον τελευταιο καιρο δε θελω να το πολυσυζηταω, μου βαζει τις φωνες γιατι λεει εχω παθει ψυχωση. Δε μπορει να καταλαβει πως καποιες στιγμες εχω αναγκη να βγαζω απο μεσα μου αυτα που σκεφτομαι... Και εννοειτε πως σε καμια περιπτωση δε θα σας εβριζα για να ηρεμησω, μπορει αλλους τους αλλους ναι, εσας ομως οχι:P:p:p Δομνινα μου, σε καταλαβαινω απολυτα! Το δικο μου το θεμα ομως δεν ειναι αν θα παω για δευτερη γνωμη ή οχι. Δε θελω γενικως να το σκεφτομαι αυτη τη στιγμη πως θα μπω σε διαδικασια εξετασεων, υπερηχων και ολα τα υπολοιπα. Εχω μια γενικη αρνηση. Ελπιζω να μου περασει ομως... Και επειδη ειπαμε πως το καλοκαιρι θα κανουμε το θρησκευτικο μας γαμο, νοιωθω πως αμα αρχισω να ασχολουμε παλι με την εξωσωματικη δε θα μπορεσω να χαρω το γαμο μου... Δε ξερω, ελπιζω σιγα σιγα να τα βαλω ολα σε μια σειρα... Αυτα...

Πω πω, τι κατεβατο ειναι αυτο που εγραψα...;:PΜομεντακι μου, μικρακι, Κρισακι, Λαρακι, Κισμετ και οποια αλλη ξεχναω πολλα πολλα φιλακια σε ολες!!!

Που είστε καλέ όλες σήμερα;;;

Σας έπιασε το πνεύμα και η φούρια των Χριστουγέννων; Ελπίζω να είστε όλες καλά και να μάθουμε σύντομα όμορφα και χαρούμενα νέα..

Ελενάκι μου καλά κάνεις και δεν το σκέφτεσαι.. Ευκαιρία είναι να αφοσιωθείς στην προετοιμασία του γάμου σου και να το απολαύσεις στο έπακρον.. είναι πολύ όμορφη διαδικασία θα το δεις..

Κρισάκι, φιλεναδίτσα μου... λογικό είναι να έχεις άγχος και αγωνία για την β' επιπέδου.. είναι μια σημαντικότατη εξέταση που δείχνει τα πάντα αλλά είμαι σίγουρα ότι τα κρισάκια είναι όλα υγιέστατα και πως μεθαύριο θα σας χαρίσουν απέραντη χαρά! Άντε να δούμε και το κρισάκι - κίντερ έκπληξη τι θα μας βγει!

Πολλά φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Γεια σας θεές!!!

Βλέπω πολλή ησυχία στον Όλυμπο! Καλά λέει το Δομνινάκι!!! Τι γίνεται; Επεσε πολλή δουλειά;

Ελπίζω να είστε όλες καλά! Εγώ μόλις ετοιμάστηκα και θα πάω στην ξαδερφούλα μου που έχει την ονομαστική της γιορτή! Να σας ζήσουνε τυχόν αγαπημένα σας πρόσωπα που γιορτάζουνε!!!

Φιλάκια! Θα τα πούμε αύριο!:D:D:D

Τα φιλάκια μου στα κρισάκια!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

αχ ελενακι σε ζηλευω που μπαινεις στη διαδικασια προετοιμασιας του γαμου σου!!! εγω στη δικη μου προετοιμασια το χαρηκα τοσο πολυ που ανετα το ξαναεκανα με τον ιδιο γαμπρο και ολα ιδια δεν θα αλλαζα τιποτα. ηταν το πιο γλυκο τρεξιμο που χω κανει και μου λειπει πολυ....

κρισακι ηρθε η μεγαλη μερα!!!! γιουπι!!! αντε βρε κοριτσι.. και μην ακουσω οτι δεν κοιμηθηκες ολο το βραδυ και τετοια!!! τα κρισακια πρεπει να κοιμηθουν. οσο για το ιπποκρατειο ετσι που τα λες δικιο εχεις απο την αλλη ο γιατρός σου φανταζομαι θα τα ζυγησει απο δω και απο κει και και θα δωσει ημερομηνια για να εισαι πιο σιγουρη επισημανε του οτι ο μονος λόγος που πηγες σε αυτον ειναι για να γεννησεις στο παπαγεωργιου ε! δε θα σ΄αφησει και στο ελεος του θεου άλλωστε δεν τον συμφερει και τον γιατρο θα χασει τα φραγκα!!! αρα ερχεσαι στα λογια μου τσαμπα ταλαιπωρησε με το κολ..ιπποκρατειο...

δομνινακιιιιι φιλακια, οι υπόλοιπες που εξαφανιστηκατε εεε!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα!

Καλέ συμπεθεράκι σήμερα είναι η μέρα που περιμένουμε νέα απ τα κρισάκια δεν είναι; Αντε μπες να μας πεις! Τι ώρα θα πας; Τι ώρα θα ξέρουμε; Ανυπομονούμε!!!!

Χαιρετώ όλες τις θεές! Α βλέπω εμφανίστηκε και το βαβιτσιάκι μας. Οι υπόλοιπες πού είστε; Ε; ε ; ε;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα, καλημέρα, καλημέρα!

Περιμένουμε με αγωνία σήμερα τα αποτελέσματα της φιλεναδίτσας μου.. Κρισάκι μην αργείς... θέλουμε να μάθουμε!

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

φιλεναδιτσες μου,ναμαι κι εγω κ ειμαι χαρουμενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τα παιδακια δοξα τον θεο ειναι καλα!!πανε καλα κ μακαρι να συνεχισουν ετσι...και φυσικα....ΕΙΝΑΙ Κ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΓΟΡΙΑ.....το ηξερα..το περιμενα...ηταν πασιφανες...ας ειναι γερα κ δεν με νοιαζει τιποτα..ελεγα κ ενα κοριτσακι θαταν καλα αλλα δεν πειραζει,εμενα τουλαχιστον καθολου..ο πεθερος μου ηθελε να βγαλει την συγχωρεμενη την γυναικα του αλλα τι να κανουμε τωρα?εχει κ αλλο γιο!!!

που λετε,ολα καλα μας τα ειπε,κατι ανησυχητικο δεν ακουσα,θα τα δειξουμε κ αυριο στον γιατρο που εχω ραντεβου και..προχωραμε!!

ειναι γυρω στα 500 γρ. πανω κατω ολα,κ ηταν η πρωτη φορα που γιατρος,μας ειπε οτι καλα καναμε κ δεν καναμε μειωση!!επιτελους,να αγιασουν τα χειλη της!!ηταν γυναικα,μαλλον γιαυτο ειχε αυτην την αποψη,ε,οπως κ να το κανουμε ειμαστε πιο ευαισθητες!!

ειχα τρελη αγωνια,κ αγχος..κ επεσε πολυ δακρυ..ελπιζω να πανε ολα καλα κ στην συνεχεια για τα αγγελουδακια μου..γιατι ετσι ειναι ολα τα αγεννητα μωρακια..αγγελουδακια..ακους συμπεθερακι?κ τα παγωτακια ειναι μικρα αγγελουδακια κ σε περιμενουν!!!!!!

σας αγαπω κ σας φιλω ολες!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

φιλεναδιτσες μου,ναμαι κι εγω κ ειμαι χαρουμενηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

τα παιδακια δοξα τον θεο ειναι καλα!!πανε καλα κ μακαρι να συνεχισουν ετσι...και φυσικα....ΕΙΝΑΙ Κ ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΓΟΡΙΑ.....το ηξερα..το περιμενα...ηταν πασιφανες...ας ειναι γερα κ δεν με νοιαζει τιποτα..ελεγα κ ενα κοριτσακι θαταν καλα αλλα δεν πειραζει,εμενα τουλαχιστον καθολου..ο πεθερος μου ηθελε να βγαλει την συγχωρεμενη την γυναικα του αλλα τι να κανουμε τωρα?εχει κ αλλο γιο!!!

που λετε,ολα καλα μας τα ειπε,κατι ανησυχητικο δεν ακουσα,θα τα δειξουμε κ αυριο στον γιατρο που εχω ραντεβου και..προχωραμε!!

ειναι γυρω στα 500 γρ. πανω κατω ολα,κ ηταν η πρωτη φορα που γιατρος,μας ειπε οτι καλα καναμε κ δεν καναμε μειωση!!επιτελους,να αγιασουν τα χειλη της!!ηταν γυναικα,μαλλον γιαυτο ειχε αυτην την αποψη,ε,οπως κ να το κανουμε ειμαστε πιο ευαισθητες!!

ειχα τρελη αγωνια,κ αγχος..κ επεσε πολυ δακρυ..ελπιζω να πανε ολα καλα κ στην συνεχεια για τα αγγελουδακια μου..γιατι ετσι ειναι ολα τα αγεννητα μωρακια..αγγελουδακια..ακους συμπεθερακι?κ τα παγωτακια ειναι μικρα αγγελουδακια κ σε περιμενουν!!!!!!

σας αγαπω κ σας φιλω ολες!!!

Aααααααααααχχχχχχχχ!!!! Συγκινήθηκα συμπεθεράκι μου με τα νέα σου...θέλω να κλαίω! Αχ μικρούλικα μου κρισάκια πόσο χαίρομαι που είστε όλα καλά...αγοράκια μου καλά!!!! Και ναι...σε θαυμάζω πολύ συμπεθεράκι μου για την επιλογή σου να μην κάνεις μείωση και να που ο Θεούλης μας σε δικαιώνει!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη για σένα!!!! Ουφ...είμαι χαρούμενηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!:D Καμιά φορά δεν θες να κλαις απ την πολλή χαρά; Ε! Ετσι ακριβώς νιώθω! Είσαι ψυχούλα με αυτό που είπες για τα παγωτάκια !!! Αχ άλλο τόσο σε αγαπάμε κι εμείς...κι εσένα και τα αγγελάκια σου!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...