Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλησπερα θεουλες μου!!!!!!!

Μομεντακι μου, με 'γεια το μαλακι σου!!! Και μη στεναχωριεσαι, σε λιγο καιρο θα μεγαλωσει και θα στρωνει καλυτερα:-D! Χαιρομαι πολυ που αρχισες να εισαι καλυτερα και φυσικα που αρχισες να ετοιμαζεις μαζι με το γιατρο σου το επομενο βημα σας! Ειμαι σιγουρη πως η τριτη φορα θα ειναι και η τυχερη σας!!!!! Δομνινα μου και για σενα χαιρομαι πολυ που πατε απο οτι φαινεται με σταθερα βηματα προς την επιτυχια αυτη τη φορα!!! Κριςκρις μου, αυριο ειπες πας στο γιατρο; Αντε να δουμε και το τριτο το μπεμπε που μας το παιζει ντροπαλο:tongue::mrgreen::tongue:. Λαρακι μου, τι δουλεια ειχες εσυ στους θαμνους;;;:tongue: Παιζατε κρυφτο με το λαρουκο σου;;; Πονηρουλααα...:mrgreen::tongue: Η γραμματοσειρα αλλαζει απο το πρωτο κουτακι πανω αριστερα στον πινακα που γραφουμε. Ελπιζω να σε κατατοπισα:tongue::P:tongue:. Babitsiaki μου, μην αποκλειεις τιποτα, μπορει το μπεμπε να ερθει απο κει που δεν το περιμενεις.....αχ τι καλα, μακαρι!!!!!

Φιλακια πολλα και στις υπολοιπες!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάρες μου..

Τελικά τη γλυτώσαμε τη μαγνητική.. Η τιμή όπως σας είπα ήταν πολύ καλή και έτσι ο γιατρός μας είπε απλά να την επαναλάβουμε σε ένα μήνα περίπου για να την παρακολουθούμε.. Έτσι συνεχίζουμε κανονικά τις βιταμίνες, την αντιβίωση και σε καμιά 20αρια μέρες θα κάνουμε επαναληπτικές εξετάσεις για να δούμε που βρισκόμαστε.. και με το καλό αρχές Ιανουαρίου θα κάνουμε την επέμβαση..

Κοριτσάκια χθες πέθανε η γιαγιά μου. Ευτυχώς δεν ταλαιπωρήθηκε σχεδόν καθόλου. Ήταν και 84 χρονών.. απλά τώρα δεν έχω ούτε γιαγιά ούτε παππού.. Αισθάνομαι ότι κάποιος μας χτυπάει αλύπητα.. Αλλά δεν μασάμε..

Κρισάκι περιμένουμε νέα από το τρίτο κρισομωράκι!

Φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια..

L2qIp2.png

Καλησπερα κοριτσια!!!!! Δομνινα μου, συλλυπητηρια, ζωη σε σας...Σε καταλαβαινω γιατι κι εγω δεν εχω παππουδες, η τελευταια γιαγια μου πεθανε περυσι τα Χριστουγεννα. Τουλαχιστον δεν ταλαιπωρηθηκε... Μομεντακι μου, που εισαι; Πρωτη μερα στο σχολειο και σε κουρασαν τα μικρα σου, ε;;; Κρισακι, κανα νεο απο το γιατρο; Ολα καλα;

Φιλακια και στις υπολοιπες θεες!!!!!!!

καλουλες μου....αργησα να μπω..βολταρα το πρωι μετα το νοσοκομειο,τρομαρα του...πηγα στην αδερφουλα μου κ στο ανηψουδι,μετα κοιμηθηκα..τεσπα,μπηκα να ας πω τα μεγαλα νεα....ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ..

πηγα στο βρωμονοσοκομειο,εφαγα ολο το πρωινο μου,εκανα παρεα με ολες τις εθνικοτητες του κοσμου..κ μπαινω μεσα..κ εχουν εναν παλμογραφο..δηλαδη τι αποκαλυψη φυλου κ τι...μονο καρδιες ακουσαμε κ εκεινο με το ζορι..τεσπα,μου ανοιξαν καρτελα τρομαρα τους,κ τωραθα με ξαναδουν..να μην πω ποτε,δεν κανει!!θα παω μονο στο παπαγεωργιου,το μπαμπιτσιακι το ξερει,γιατι αλλωστε εκει ειναι κ ο γιατρος μου...αρα?με την απορια θα μεινουμε ολες!!

δομνινακι μου ζωη σε σας..εφυγε η γιαγιακα αλλα εζησε ευτυχως την ζωη της μεχρι βαθια γερατεια..ολοι χασαμε παππουδια..ειναι κριμα,αλλα να τους θυμομαστε,αυτο μετραει..οσο για το προγραμματακι σας,μια χαρα κυλαει κ περασε ο καιρος!!!ποτε τα λεγαμε,ποτε θα κανει την επεμβαση ο δομνινος!!

συμπεθερακι μουτο σεναριο μου ειναι το καλυτεροτερο κ το πιο επικρατεστερο.πραγματικα τον βρησκω πρωτοποριακο τον γιατρο σου..κ μην βαζεις καθολου το κακο στο νου σου,γιατι τα ηδη χρησιμοποιημενα παγωμενα κ μη παγωτακια σου ηταν πολυ καλων διαιρεσεων!αρα ετσι θα ειναι κ τα αδερφακια τους!!

λενακι μου εσυ πως εισαι?για μας ρωτας αλλα πες μας κ τα δικα σου που θελουμε να τα ξερουμε!!

σε οοοοοολες τις τσουπρες μου πολλα φιλια!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Φιλεναδίτσα μου γλυκιά το τρίτο μωράκι θα μας το κρατήσεις για έκπληξη.. Πάντως μην ξεχνάς ότι έχω προσφερθεί να το αναθρέψω μέχρι ...να πάει φαντάρος.. και μην ανησυχείς εσύ για τίποτε.. δεν θα του λείψει απολύτως τίποτε..

Ναι κοριτσάκια μου περνάει ο καιρός.. Ας ελπίσουμε ότι τα καλύτερα έρχονται...

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Μου φαίνεται πως το τρίτο κρισάκι είναι γραφτό να μας κάνεις έκπληξη!!! Δεν πειράζει...Νομίζω είνάι καιρός να ανοίθξουμε γραφείο στοιχημάτων ...φυσικά εισπράκτορας θα είμαι εγώ το τραβέλι ο Δίας...και θα ποντάρουμε στο φύλο του τρίτου κρισακίου μας!!! Οποιος χάσει τα λεφτά του τα παίρνω εγώ...όποιος κερδίσει τα λεφτά του πάλι τα παίρνω εγώ αλλά θα έχει δώρο δωρεάν αεροπορικό ταξίδι να δει το κρισάκι έκπληξη live!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Τα συλληπητήρια μου και πάλι Δομνινάκι μου...Νομίζω είναι καιρός να ρθει και μια άσπρη μέρα για σένα και την οικογένειά σου....χμ....είπαμε αντέχουμε, αλλά......

Ελενάκι συμφωνώ με τη συμπεθερούλα μου...για πες μας τα νέα σου...Θέλουμε να ξέρουμε αν είσαι καλά...Σε νοιαζόμαστε! Το ξέρεις!!!! Για ό,τι θες είμαστε εδώ΄...κι αυτό το ξέρεις! Δεν είναι;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

μιας κ ο σακηηηηηηηηης εκανε break,μπηκα να δω τα νεα σας κ βλεπω το κυκλωμα παρανομου στοιχηματος της συμπεθερας εις βαρος των ιδιων της των γαμπρων!!αισχος!ντροπη!!απο τωρα να τους ξεζουμισεις?κι εγω που τους λεω τα καλυτερα για την πεθερα τους...(με τα κερδη μισα-μισα απο το στοιχημα,κανω τουμπεκι...).....τρελοκομειο μου,βρηκες το παλιο γνωστο σου κεφι!εεεεεμ!΅παμε για αλλα,για καλυτερα!!!

΅Δομνινακι να σου δωσω μπεμπε αλλα φοβαμαι οτι θα αγαπας το δικο σας περισσοτερο κ θα μου το εχεις παραπονεμενο...κ θελω μαλιστα να κανεις κ εσυ κανα 2-3 να σε δω μετα αν θα θες ακομα να αναθρεψεις το δικο μου!΅αντε γιατι ερχεται πολυ συντομα κ η σειρα σου!!

Φιλουδια σε ολα τα κορτσουδια!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας θεες μου τι κανετε??εγω ειμαι πιο πολυ θνητη σημερα!γενικα ειμαι καλυτερα αλλα που και που με πιανει κανενας κολικος...ετσι εγινε και σημερα...μιλαμε για πολυ πονο...εφοσον ο γιατρος μου ειπε οτι θεωρουμαι θεραπευμενη και ολα καλα ειχα ψιλοαπελπιστει με το τι γινεται πια σε αυτο το σωμα...ομως ειχα παρατηρησει κι αλλα συμπτωματα τωρα τελευταια...ξαφνικα ταχυκαρδιες,πεφτουν πιο πολυ τα μαλλια μου,δεν χανω καθολου βαρος και τα συζητησα με τη μαμα μου και μου ειπε οτι τα ιδια ειχε παλιοτερα το εψαξε και ειχε θυροειδη...επειδη εχει και ο μπαμπας μου εχω πολλες πιθανοτητες να αποκτησω και γω...λετε να εχει σχεση με την arvecap και την ενδομητριωση?παντως λενε οτι ο θυροειδης παιζει πολυ μεγαλο ρολο για το εντερο που ειναι το βασικο μου προβλημα...τι να πω?θα κλεισω ραντεβου και θα δειξει...γαμωτο εκει που παω να χαλαρωσω κατι τυχαινει..............:-(

Είναι ποτέ δυνατόν να αφήσω το μπουμπουκάκι της φιλεναδίτσας μου παραπονεμένο;;; Ζαμέ (ποτέ)! Στείλε εσύ ένα κατά δω και όταν αποκτήσω το δικό μου στο στέλνω πίσω.. Πως θα κάνω εξάσκηση; Φιλάκια στην κοιλίτσα κοριτσάκι..

Μικρουλινάκι σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου.. Αλλά κι εσύ βρε κοριτσάκι μου να μην ηρεμείς με τίποτε.. τι είναι αυτό το καινούργιο πάλι; Όλα περαστικά να είναι..

L2qIp2.png

Καλημερα θεες μου!!!!! Μομεντακι μου και Κρισακι μου, σας ευχαριστω πολυ μωρε που νοιαζεστε για μενα....κι εγω παρολο που δε μπαινω τελευταια τοσο συχνα προσπαθω να διαβαζω τουλάχιστον τα νεα σας!!! Δε ξερω γιατι αλλα εχω μια αρνηση για το ολο θεμα τελευταια, σε σημειο που αν δεν ειχα εσας ολες που θελω να βλεπω τι κανετε, πως ειστε, θα ειχα κανει διαγραφη της σελιδας. Δε ξερω γιατι, ισως ακομα δε συνηλθα απο την απογοητευση που περασα...θα δειξει. Εδω ο γυναικολογος μου, εδω στην πολη μου οχι ο εξωσωματικος, τον πηρα τηλ για να του πω τι εγινε γιατι εχουμε και πολυ καλη προσωπικη σχεση, και μου ειπε να μιλησουμε μετα τις γιορτες για να μου πει που να παω για μια δευτερη γνωμη και κατευθειαν σφιχτηκε το στομαχι μου. Δε θελω να μιλαω καθολου γι αυτο το θεμα αυτες τις μερες. Ελπιζω να ειναι κατι περαστικο γιατι διαφορετικα δε ξερω τι θα γινει....

Εσεις ευχομαι να ειστε ολες πολυ καλα!!!!!!!!!!

Πολλα φιλακια σε ολες σας!!!!!!!!!!!!!!!

Ελενάκι μου μάλλον άμυνα του οργανισμού σου είναι...Δεν πέρασες και λίγα΄με αυτό το θέμα ε...Νομίζω χρειάζεσαι χρόνο...και να περάσεις ήρεμα και χαλαρά τις γιορτές σου...Οπότε σιγά σιγά...άσε τον εαυτό σου χαλαρό και όταν νιώθεις έτοιμη θα προχωρήσεις σε συζητήσεις, γιατρούς κλπ...Σε ευχαριστούμε που δεν χάθηκες απ την παρέα μας...γιατί θα είχαμε την έγνοια σου...Οποτε θες και το νιώθεις να μπαίνεις να τα λέμε εντάξει; Και το ξέρεις πολύ καλά πως είμαστε πάρα πολύ ικανές να μιλάμε και για άλλα θέματα!!!!:D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...