Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Αγαπημένη Moments πρίν λίγο μπήκα στο σπίτι γιατί έλειπα εκτός Αθηνών για 3 ημέρες και αμέσως μπήκα να δώ τα νέα σου. Πραγματικά λυπήθηκα πολύ :-(... όμως πιστεύω ότι ο Θεός θα σου δώσει σύντομα τα momentakiaπου τόσο πολύ λαχταράς. Καταλαβαίνω ότι τώρα πονάς όμως πρέπει να συνεχίσεις και εσύ και όλες μας!!Θα προσεύχομαι για εσένα την επόμενη φορά να είναι και η τυχερή σου!!Που θα πάει όλες θα γίνουμε μανούλες...υπομονή και επιμονή!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μομεντακι μου στεναχωρηθηκα!δεν ξερω τι να σου πω,να εχεις διπλα σου τους αγαπημενους σου και ο χρονος θα σε βοηθησει!πολλα φιλια σε ολες τις θεες!μπηκα λιγο να δω τα νεα σας γιατι εχω αρκετο διαβασμα!ουφ!!

Γεια σας θεές μου!!!

Βλέπω μια χαρά πέρασες Βαβιτσιάκι μου! Πολύ χαίρομαι για σένα!!! Κρεβάτι δίπλα στο τζάκι ακούω...χμ...λέτε να σκαρώσατε κάτι;:tongue:

Μικρολού μου σε ευχαριστώ για τα λογάκια σου μικρό μου....Καλή συνέχεια με το διάβασμα και υπομονή!!! Δεν σε ζηλεύω καθόλου πάντως!!!!:tongue:

Kittyme σε ευχαριστώ πολύ πολύ...Μακάρι σύντομα να τα καταφέρω...Είδομεν! Ο χρόνος θα δείξει!!!!

Δομνινάκι μου γλυκό άντε με το καλό να φτιάξουμε τη χρυσή τριάδα και επιτυχημένη πάνω απ΄ολα!!! Αντε με το καλό ο νέος χρόνος μόνο καλά να μας φέρέι!!!!

Λαρούκο και συμπεθεράκι πώς είστε;

Τα φιλιά μου στη μακαπούλα, κισμέτ μισέλ και ελενάκι!!!

Εγώ είμαι λίγο καλύτερα κάθε μέρα...Εχω πολλά σκαμπανεβάσματα...με το παραμικρό αρχίζω τα κλάματα....δεν πείράζει όμως...είναι λυτρωτικό...και σιγά σιγά θα περάσει!!! Στο χέρι του είναι; Οχι!!! :D

Καληνύχτα Όλυμπε και όνειρα γλυκά!!!!

Πάω να ξεριζώσω τα θαμνάκια τώρα που έφυγε το βαβιτσιάκι...Αντε ώρα είναι να εμφανιστείτε όλες!!!!

Φιλάκια πολλά...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

συμπεθερακι μου,βαζεις τα κλαματα με το παραμικρο?μα ετσι ευαισθητουλα ησουν παντα μωρε!!!!!!αντε,κοιταμε μπροστα ειπαμε....

επεσε η επισκεψιμοτητα εδω μεσα..σας επιασε η εργατικοτητα κοκονες μου?

μπαμπιτσιακι μην τα λες αυτα τα ωραια,τζακια,χαμαμ,κλπ γιατι καποιες ψυχες εδω μεσα ζηλευουν..κ για τα ακαταλληλα που λες...εχουμε ξεχασει πως γινονται!!!!χαχαχαχχχαχαχαχαχ!!!!

εγω καλα ειμαι κοκονες μου,βαραινω,βαραινω,βαραιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιινωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω...

σας αγαπω κ σας φιλω,μα πιο πολυ φιλω το μικρο μου συμπεθερακι!!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Τσά! Μόλις ξερίζωσε τους θάμνους το Μομεντάκι μας εμφανίστηκα κι εγώ..

Βγήκε το αποτέλεσμα και είναι 6,83 από 16 που ήταν την προηγούμενη φορά! Γιούπι!!!! Είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια και πολύ καλή μάλιστα.. Την έστειλα με φαξ στο γιατρό και περιμένω να με πάρει για να μου πει εάν τελικά θα πρέπει να κάνουμε τη μαγνητική (εννοείται πως ελπίζω να μας πει ότι δεν χρειάζεται)!!

Συνεχίζουμε την αντιβίωση και τις βιταμίνες μας κανονικότατα και με το πέρας της αντιβίωσης θα περιμένουμε να περάσουν 10 μέρες για να κάνουμε μια επαναληπτική καλλιέργεια, να δούμε το αποτέλεσμα και αν έχει εξαλειφθεί το μικρόβιο θα προχωρήσουμε στην κατάψυξη του σπέρματος μιας και τον Γενάρη θα κάνουμε την επέμβαση.. Προχωράμε κορίτσια...

Μομεντάκι μου κάθε μέρα που περνάει θα είσαι και καλύτερα.. λογικό είναι να υπάρχουν ανεβοκατεβάσματα στα συναισθήματά σου.. άνθρωπος είσαι, ούτε ρομπότ ούτε μηχανάκι..

Babitsaki βλέπω σου άρεσε και με το παραπάνω η σουίτα που σου ετοιμάσαμε.. άντε να σκαρώσατε και το μικρούλι σας για να χαρούμε πολύ περισσότερο..

Φιλεναδίτσα φιλάκια στην κοιλίτσα..

Σε όλα τα άλλα κοριτσάκια την αγάπη μου και τα φιλιά μου!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια μας!!

Πιστεύω να είστε όλες καλά και να συνεχίζουμε την καθημερινότητα με την γνωστη υπομονή και ελπίδα.

Θέλω να πώ όμως και δυο λόγια στην καλή μας Moments....

Στέλνω τη σκέψη να σε βρεί

να σε καλημερίσει....

χαμόγελο θα ευχηθώ

στα χείλη σου ν'ανθίσει!!!

Όλες καταλαβαίνουμε τον πόνο σου γλυκιά μου και καλή μου Moments,αλλά τίποτα δεν τελείωσε,το μονοπάτι το δικό μας είναι δύσκολο γιατί είναι για δυνατές σαν όλες εμάς, είναι για λίγες..σαν εμάς...για κορίτσια που το λέει η ψυχή τους και η καρδιά τους και δεν μας πτοεί ΤΙΠΟΤΑ!!! Εχουμε μεγάλα αποθέματα δύναμη ψυχής και τόση θετική ενέργεια που όλες για μία ή μια για όλες μπορεί να κάνει θαύματα, μαζί πάντα με την πίστη μας.την υπομονή μας και την επίμονή μας!!!!!!!

Το αρνητικό θα γίνει ΘΕΤΙΚΟ,η ψυχούλα σου θα γεμίσει με χαρα και το κενό...αυτό το απέραντο κενό που συνδυάζεται τις περισσοτερες φορές με ένα γιατί θα αντικατασταθεί με μια γλυκιά αγκαλιά.....μια αγκαλια για το μωράκι σου!!!

Ξέρω ότι με τις μέρες όλα τα συναισθήματα θα μαλακώσουν και να θυμάσαι ότι ''Ό ανθρωπος μ'ελπίδες ζεί κι όχι με αναμνήσεις...έτσι μάτια μου..!!!!!

Μόνο να προσδοκούμε για το καλύτερο....και όπως πολυ σωστά λένε και τα υπόλοιπα κορίτσια ''όλα γίνονται για κάποιο λόγο'' ίσως τώρα να μην το καταλαβαίνουμε.....

Και αν μια από μας απογοητευτεί, οι υπόλοιπες θα απλώσουμε το χέρι να συνεχίσει μαζί μας...έτσι κορίτσια!

Moments μου καλή συνέχεια και καλή επίτυχία στη νέα σου προσπάθεια!!!

Όπως βλέπεις όλες σε νιώθουμε και σε καταλαβαίνουμε και στεναχωρεθήκαμε πάνω από όλα όμως πρέπει να είμαστε καλά ψυχικά για να συνεχίσουμε...και όπως είπαμε η πίστη κάνει θαύματα....το πίστευα..το πιστεύω...και θα το πιστεύω για όλη μου την ζωή...η Παναγιά μας ξέρει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να επέμβει...!!!!

Φιλάκια σε όλες!

Και μια γλυκιά αγκαλιά από όλες μας για την Moments μας!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

αχ γλυκα μου κοριτσακια λιγο δυσκολο να σκαρωσαμε τιποτα στον ολυμπο γιατι τη Παρασκευη μου τελειωσε η περιοδος το Σαββατο λετε να εμεινα εγκυος??? δεν νομίζω!!!

μομεντακι μου χαιρομαι πολυ που καθε μερα εισαι και καλήτερα και δεν πειραζει που κλαις με το παραμικρο με το δακρυ φευγει η πικρα και τα νευρα αν δεν κλαιγαμε κιολας θα επρεπε να χαμε ντουζινες σερβιτσια για να σπαμε..... γιατι ετσι!!!...

lJiup3.png

M1otp3.png

Γεια σας θεικές φιλενάδες μου!!!!

Συμπεθεράκι μου γλυκό βαραίνεις; Αχ!!!! Φωτογραφιούλα δεν θα μας βάλεις στο φατσοβιβλίο να δούμε τα κρισάκια μας έστω από μακριά; :D

Δομνινάκι μου πόσο χαίρομαι που προχωράτε!!!! Σιγά σιγά προχωράτε και αυτό μου δίνει πολλή χαρά!!! Αντε και θα τσακώσουμε το μωράκι την επόμενη φορά!!!!

Κισμέτ μου ό,τι και να πω είναι λίγο με τα τόσα ωραία λόγια που μου έγραψες...Ενιωσα μια απίστευτη ηρεμία διαβάζοντας αυτά που έγραψες...Σε ευχαριστώ ! Πολύ!!! Και απ όλα κρατώ γερά μέσα το ότι η Παναγία μας ξέρει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να επέμβει...Πολύ με άγγιξε αυτό...Σε ευχαριστώ ! Σε ευχαριστώ πολύ!!!

Βαβιτσιάκι μου πώς τα πάει η δουλειά; Κλείνετε για τα Χριστούγεννα λίγες μερούλες να ησυχάσετε λίγο;

Λαρούκο μου τα θαμνάκια τα ξερίζωσα! Εσύ πού είσαι κρυμμένη;

Μικρολού μου πώς πάει το διαβασμα!

Χαιρετώ το ελενάκι μας, τη kittyme και το μισελάκι μας!

Εγώ είμαι πολύ καλύτερα...πήγα σήμερα σε ένα κέντρο για δεύτερη γνώμη...Πολύ με βοήθησε αυτό...και αύριο θα πάω στο γιατρό μου να συζητήσουμε! Θα σας πω νεότερα μόλις έχω!!! Εκανα και αλλαγή στα μαλλιά μου...δεν πέτυχε όμως αλλά δεν πειράζει...τα μαζεύω επάνω και θα μεγαλώσουνε και πάλι!!! Η θα φορέσω περούκα! χαχαχαχαχαχα

Κατα τ' άλλα ανυπομονώ να ξαναπροσπαθήσω...όσο κι αν πόνεσα!!! Θέλω να ξαναπροσπαθήσω για να φύγει ο πόνος που νιώθω...για να αρχίσω πάλι να ελπίζω...Μαζοχισμός είναι αυτό λέτε;

Καληνύχτα από μένα!!! Πολλά πολλά πολλα φιλάκια στα τρία μου τοσοδούλικα κρισάκια!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Τσουπ! Να ΄μαι κι εγωωωω!!! Ειχα εγκλωβιστεί στους θαμνους αλλα μομεντακι, ευτυχως που ηρθες κ τους ξερριζωσες! χαχαχα! Χαιρομαι πολύ κοριτσάκι που ξαναβρίσκεις το χιούμορ σου και την καλή σου διάθεση! Ε, και όσο και το κλάμα, οπως λεει και το μπαμπιτσιακι, αν δεν κλαιγαμε θα είχαμε κάνει το σπίτι ρημαδιο! Ετσι καλή μου, να είσαι αισιοδοξη και να βλεπεις με ελπίδα και προσμονή το μέλλον και όλα τα καλα που σου φυλάει! Α, και για τα μαλλια... δεν μπορούμε να εκφερουμε αποψη.. Τα έκοψες; Και γιατί δεν πετυχε; Μήπως απλα δεν το εχεις συνηθίσει; Πιάσαμε κουβεντουλα για τρίχες..!!! χαχαχαχα!!!!!

Κρισακι, αχ ναιιιιιιι! Βαλε μια φωτο να σε δουμε!

Δομνινακι μου, ολα καλά λοιπόν ε;; Δηλαδή καλύτερα από πριν. Αντε βρε κοριτσακι μου, και ο νεος χρόνος να φερει μόνο καλά!!

Μπαμπιτσιακι, αχ τι ωραια που περάσατε!! Ευχομαι να το ξανακάνετε σύντομα!

Κισμέτ, πολυ ομορφα τα λογια που έγραψες! Εδώ καλέ συγκινηθηκα εγω! Πως είσαι εσύ; Εννοω, σε τι φαση είσαι τώρα;

Ελενακι, μακαπούλα, μικρολού και kittyme, πολλά-πολλα φιλια!!

Υ.Γ. Ρε κοριτσια, θα μου πει κ εμενα καποια πώς στο καλό αλλαζουμε γραμματοσειρα; Καλέεεεεεεε, σε εσάς μιλάω!!!

JXFXp3.png

καλημέρα! καλημερα! καλημερα! αχ δομνινακι απο το φοβο μου μη μου καει το φαγακι μου χθες δεν αναφερθηκα καθόλου στα λουλουδιαμενα νεα σου!!! τι καλα που επιτελους εχεις ομορφα πραγματα να μας πεις και για σενα αντε να μπαινουμε παλι στη σειρα μας!!!

μομεντακι μου χαιρομαι καθε μερα για σενα εισαι πολυ δυνατη και το κρειβεις εισαι συ μια.... οσο για το μαλλι, μαλλι ειναι και θα μεγαλώσει ισως και να σ΄αρεσει αργοτερα.. αντε περιμενουμε τα υπολοιπα νεα σου μολισ εχεις!!!

λαρουκο μου ειναι πολυ ευκολο απο το επεξεργαστης κειμενου μαρκαρεις το κειμενο και πας fonts διαλεγεις και τελειωσες!!! φιλάκια σε οοοοολες σας !!!!!:wink:

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά μια όμορφη καλημέρα κι από εμένα..

Μομεντάκι μου γλυκό είμαι σίγουρη ότι απλά δεν τα έχεις συνηθίσει τα μαλλιά σου έτσι. Δώσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και να δεις που τελικά θα σου αρέσουνε.. Καλά κάνεις και παίρνεις και μια δεύτερη γνώμη.. Δεν είμαστε για να παίζουμε ούτε για να πειραματιζόμαστε.. και αυτά τα άτιμα τα συναισθήματα μας βγαίνουν τόσο έντονα ώρες ώρες..

Babitsaki τίποτε δεν είναι απίθανο.. μπορεί το σποράκι να περίμενε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να κάνει την εμφάνιση του. που ξέρεις; μπορεί να είναι μια τέτοια στιγμή η στιγμή του πάθους στον Όλυμπο..

Λαρούκο καλό μου αισθάνομαι καλά και χαρούμενη. Σιγά σιγά προχωράμε και αυτό με ανεβάζει πάρα πολύ. Εννοείται ότι μέσα στο Δεκέμβρη θα κλείσω ραντεβού στο γιατρό μου να συζητήσουμε τι θα κάνουμε στη συνέχεια.. Για να δούμε τι θα δούμε..

Φιλεναδίτσα περιμένουμε εναγωνίως για να μας ενημερώσεις για το τρίτο κρισάκι..

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Ωωωωω!!! Εμφανίστηκε και η θεά Λάρα...Καλά το είχα καταλάβει εγώ ότι με τα θαμνάκια έγινε η στραβή!!!!;) Για τη γραμματοσειρά το συζητήσαμε και παλιά...Τελικά δεν βρήκα τρόπο για μόνιμη αλλάγή οπότε κάθε φορά βάζεις εσύ αυτά που θέλεις!!!

Bαβιτσιάκι μου γεια σου! Γεια σου και σένα ελενάκι, κισμέτ, kittyme, μισελάκι και μικρολού!

Συμπεθεράκι μου πώς είσαι; Θα σε δούμε τελικά;:D

Δομνινάκι μου πόσο χαίρομαι που άρχισες να παίρνεις τα πάνω σου!!! Μπράβο!!!!

Εγώ ήρθα πριν λίγο απ το γιατρό..πραγματικά ήτανε πολύ προβληματισμένος γιατί δεν πέτυχε πάλι γιατί λέει είναι όλα καλά με μένα οπότε πέρίμενε να μείνω πιο εύκολα εγκυούλα...Αλλαγή πλεύσης είπε πλέον! Ενέχει όμως πολύ ρίσκο αυτό που θα κάνουμε...Δηλαδή...μακρύ πρωτόκολλο....με καταστολή και διέγερση...και θα ξεπαγώσουμε και τα 6 μου παγωτάκια και θα δοκιμάσουμε να τα κάνουμε βλαστοκύστες....Στη καλύτερη των περιπτώσεων θα τα καταφέρουν 1 ή 2...Στη χειρότερη (που υπάρχει μεγάλη περίπτωση να γίνει) είναι να τα χάσουμε όλα και να μείνουμε στο μηδέν...:rolleyes: Μεγάλο ρίσκο αλλά αν πάει καλά θα έχω περισσότερες πιθανότητες λέει...Εγώ και μόνο που θα προσπαθήσουμε πιο δυναμικά έχω ελπίδες...Τι να πω;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μα πού πήγε το edit για να διορθώνουμε κάτι όταν θέλουμε;:rolleyes: Καταστολή εννοούσα...όχι διέγερση...δεν θα κάνουμε νέα εμβρυάκια...Μετά την καταστολή θα προετοιμάσει εμένα για να δεκτώ τα παγωτάκια μου...αν μείνει κανένα δηλαδή:roll:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

γεια σας κοκονες μου!!!

συμπεθερακι σου ειπα ποσο τον παω τον γιατρο σου...μου αρεσει,εχει εναλλακτικες κ σε παει ενα βημα μπροστα..στην αρχη με μπερδεψες αλλα τελικα καταλαβα τι παει να κανει κ το βρησκω καταπληκτικο!καταρχην τα εμβρυακια ειναι αψογα αρα θα προχωρησουν οπωσδηποτε για βλαστοκυστες.κ ο αριθμος τους ειναι ικανοποιητικος,εγω πιστευω κανα 3-4 θα εχεις..εννοειται καντε το!!!!!!οσο για τα μαλλακια..αν σε χαλανε πολυ,παρε μια ντρεσα το πολυ να την εχεις βαλε-βγαλε!!εγω τι να πω?απο ξανθια(βαμμενη φυσικα...) μακρυμαλλα μου εγινα κοντοκουρεμενη καστανη!!!ελεοοοοοοοοοοοοοος!!!!!!!!!!!!!!!!:twisted:..οσο για την φωτο..ενα σας λεω,ΔΕΝ ΜΕ ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!δΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΜΙΑ!!!!ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ???εκει θα φτασω σε λιγο..εβαλα μια αλλη φωτο τωρα στο φατσοβιβλιο που ειμαι μικρη αγκαλια με μια μαιμου!!λες να με κλεισει μεσα η φιλοζωικη?χαχαχαχαχαχχα:mrgreen:

κοριτσακια μου χαιρομαι που ειστε ολες καλα.δομνινακι μου κι εσυ με εκανες που ευτυχισμενη με τα ομορφα νεα σου!!παντα τετοια!!!

εγω αυριο θα παω στο νοσοκομειο για εξεταση..ειπα περαν του γιατρου να πηγαινω κ σε νοσοκομειο δημοσιο,να μου ανοιξουν μια καρτελα με το ιστορικο μου σε περιπτωση εκτακτης αναγκης....:?..τωρα ελπιζω να γυρισω με καλα νεα,κ ισως με το φυλο του τριτου μωρου..να με εχετε στο νου σας..εχω λιιιιγη αγωνια ι θα μου πουν..εχω να παω κ ενα μηνα σε γιατρο..ε,περιπου....ουυυυυυυυυυυυυυυυυυφ...θα σας τα πω ολα μολοις γυρισω!!!

σας φιλω ολες μαζι κ μια-μια ξεχωριστα!!!χαχαχαχαχ:roll:

fUCCp2.png

svjYp2.png

Γεια σου συμπεθεράκι μου! Είμαι πολύ μπερδεμένη για να είμαι ειλικρινής...Ναι βρε...για καλό το κάνει...και μένα μου αρέσει που τό παίρνει ένα βήμα παρακάτω...αλλά το φοβάμαι το μηδέν...Μην έρθει η μέρα της εμβρυομεταφοράς και μου πει δεν άντεξε κανένα...Καλέ εσύ είσαι σούπερ αισιόδοξη με 3-4!!!! Μακάρι να φτάσουμε στο ένα ή δύο!!! Αλλά και το δικό σου σενάριο καλό μου ακούγεται!!!!:D

Αύριο θα πας στο γιατρό ; Αααααααααααα!!! Τρίτο κρισάκι μ'ακούς; Αύριο θα σπρώξεις τα άλλα δύο κρισάκια (ναι ναι δεν είσαι μόνο σου) και θα αρχίσεις τις τούμπες...και τα ανοίγματα...να δούμε τι κρύβεις!!! χαχαχαχαχα Αχ έχω μεγάλη αγωνία! Χάρήκα τώρα γιατί περιμένουμε όμορφα κρισονεάκια αύριο!!!! Αντε να φωτιστεί η μέρα μου που επιστρέφω αύριο στη δουλειά!!!! Αντε συμπεθεράκι μου!!!! Με έκανες να χαμογελάσω!!!!:D Θα περιμένουμε νέα σου!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...