Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλημερα θεες μου!!!!!!!!!!

Μομεντακι μου, σου εγραψα και διπλα αλλα σου γραφω και εδω, ετσι, για να σε περικυκλωσω και να μη μου ξεφυγεις απο πουθενα:tongue::tongue::tongue:, ευχομαι η χοριακη σου να ειναι τεραστια!!!!!!! Αντε σε παρακαλω, μη μας αφησεις πολυ ωρα σε αγωνια....!!! Μετα το απογευμα θα φυγω εκτος πολης για μια επισκεψη και θα επιστρεψω αργα , πολυ αργα το βραδυ, οποτε καταλαβαινεις πως παρακαλαω να μπεις να μας πεις τα νεα πριν φυγω!!! Εχω τρελη αγωνια λεμεεε.......!!!

Φιλακια πολλα σε ολες!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μωρακι μου γλυκο....ας πονεσει η ψυχουλα σου,οπως κ η δικια μας μονο για σημερα...ας αναλογιστουμε γιατι συνεβη αυτο..ας πουμε ειναι θελημα θεου,κ ας πιστεψουμε ακομα περισσοτερο σε Αυτον,κ να εισαι σιγουρη,θα σου δωσει αυτο που επιθυμεις γιατι ειναι μεγαλοκαρδος και μας αγαπαει..ειμαστε τα παιδια του...

απο αυριο να σηκωσεις το κεφαλι ψηλα,να βαλεις ενα πλατυ χαμογελο να το δουν οι δικοι σου κ να αναθαρρεψουν κι αυτοι,κ να πουμε ολοι μαζι ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΞΑΝΑ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΜΕ ΠΙΣΤΗ Κ ΔΥΝΑΜΗ..

κ να μην ξεχνας ποσο σε αγαπαμε,ποσο σε νοιωθουμε ματια μου..και να μην ξεχνας κ τα 6 εμβρυακια σου που υπαρχουν κ περιμενουν με την σειρα τους να μπουνε στην κοιλιτσα σου..γιατι ο θεουλης μεριμνησε τωρα για αυτο.μεριμνησε να μην παρεις αλλα φαρμακα κ ενεσουλες,να μην πονεσεις τον εαυτο σου αλλο,κ απλα σε εναν επομενο κυκλο να ξεκινησεις κ παλι δυναμικα..ΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ...

fUCCp2.png

svjYp2.png

Πάλι αρνητικό...

Πανάει η ψυχή μου...

Εμεινε μόνο ένα κενό...μόνο...:(

Μομεντακι μου, μαζι σου, το ξερεις καλα, ποναει και η ψυχη η δικια μας...ειμαι πολυ στεναχωρημενη...:(:(:(. Το ξερω πολυ καλα πως θα τις περασεις τις μερες που θα πενθησεις, αυτο ειναι και το φυσιολογικο...ομως μετα πρεπει να μαζεψεις τις δυναμεις σου και να κοιταξεις μπροστα, μονο μπροστα, ναι γλυκια μου...;;; Ολα τα καλα ειναι μπροστα μας και μονο αν κοιταμε το αυριο μας με αισιοδοξια, μονο τοτε θα τα συναντησουμε!!! Σου στελνω μια ζεστη ζεστη αγκαλιτσα!!!

Διαφημίσεις

Μομεντάκι μου θέλω να σου γράψω κι εδώ..

Πονάω με σένα και για σένα.. Με έλουσε κρύος ιδρώτας διαβάζοντας το μήνυμά σου.. Ξαναέζησα τη μέρα της δικής μου αρνητικής χοριακής..

Για ένα δεκάλεπτο περίπου μετά που πήρα το δικό μου αποτέλεσμα δεν το πίστευα.. Ξέρω πως κι εσύ δεν το πιστεύεις.. Κοριτσάκι μου δεν πειράζει.. έχεις το δικαίωμα να αισθάνεσαι θλίψη, στενοχώρια, απογοήτευση, απαισιοδοξία .. όλα τα άσχημα.. κι εγώ ένιωσα έτσι .. Όμως εγώ είμαι τώρα εδώ, παλεύω με τις αντιξοότητες και ανυπομονώ να έρθει η μέρα που θα κάνω την επόμενη προσπάθειά μου.. και το θέλω πολύ πίστεψέ με..

Κοριτσάκι μου είσαι πολύ πιο τυχερή από μένα.. Έχεις άλλα 6 παγωτάκια που ανυπομονούν να φωλιάσουν στην κοιλίτσα σου.. Ξέρεις τι δώρο είναι αυτό; θεόσταλτο.. Μακάρι να είχα κι εγώ παγωτάκια και ας έπρεπε να περάσω την αγωνία της χοριακής τόσες φορές..

Είμαι εδώ για σένα κοριτσάκι.. Η σκέψη, η ψυχή και το μυαλό μου είναι μαζί σου..

Σε φιλώ!

L2qIp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου. Τωρα βεβαια, ποσο καλη ειναι μετα τα νεα που διαβασα....

Μομεντακι μου, λυπαμαι παρα πολυ... Δεν ξερω τι να πω που να σου απαλυνει τον πονο που νιωθεις. Αυτο ειναι κάτι που θα γίνει μόνο του. Ευχομαι μονο να γίνει γρηγορα. Συγνωμη κοριτσακι μου, τα λογια δε μου βγαινουν... Στενοχωρηθηκα πολυ, σαν να ημουν εγω. Και το ιδιο θα εκανα για ολα τα κοριτσακια εδω.

Κανενας δε μας ειπε ότι ο δρομος αυτος θα ειναι στρωμενος με ροδοπεταλα αλλα εμεις θα αγωνιστουμε μεχρι να ανεβουμε στην κορυφη...

JXFXp3.png

Καλημέρα!!!!

Ηθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ...που είστε δίπλα μου...Κάθε φορά...Ειλικρινά...και ξέρω πως όλα αυτά που μου γράφετε δεν είνάι απλά λόγια αλλά τα νιώθετε και προσπαθείτε να βοηθήσετε...

Συμπεθεράκι μου τι να πω; Πονάει η ψυχούλα μου...έχω πολλά αναπάντητα γιατί μέσα μου...κι ελπίζω ο Θεουλης εκεί ψηλά να με βοηθήσει περισσότερο την επόμενη φορά....Για κάποιο λόγο γίνονται αυτά...Δεν μπορώ να τον καταλάβω αλλά κάτι περισσότερο ξέρει Εκείνος εκέί ψηλά...

Δομνινάκι μου δεν ήθελα να ξαναζήσεις τη μέρα της αρνητικής σου χοριακής με τίποτα...Ξέρω πως τα βιώματα της καθεμιάς εδώ μέσα μας επαναφέρουνε κάποιες φορές δικές μας άσχημες στιγμές...Ισως για αυτό καταλαβαινόμαστε τόσο καλά αν και δεν γνωριζόμαστε...Οπως το λες:έμεινα εκεί...σαν νεκρή...και δεν το πίστευα...Ενα απίστευτο μούδιασμα...Όπως και να χει πάει αυτό...Κι εσύ το ξέρεις πολύ καλά πως πρέπει και οφείλουμε να πάμε παρακάτω...

Ελενάκι μου δεν σε φτάνουνε τα δικά σου και τι πέρασες τον τελευταίο καιρό εντούτοις είσαι εδώ για μένα...και το εκτιμώ πάρα πολύ...Σε ευχαριστώ...Αχ τι να πω; Θέλω τόσο πολύ να σου πάνε όλα καλά γιατί σου αξίζει...θέλω τόσο πολύ να σε ακούσω χαρούμενη...Για την ώρα σε ευχαριστώ για όλα...για κάθε φορά...

Λαρούκο μου ξέρω πως πονάς μαζί μας...Η καθεμιά είναι εδώ για την άλλη και όλο αυτό που ζούμε είναί πολύ σημαντικό...Μακάρι να μην περάσεις ποτέ από αυτό το δρόμο και να τα καταφέρετε σύντομα τα δυο σας και να μας φέρεις χαρούμενα νέα εδώ μέσα...εσύ και το βαβτιτσιάκι μας!

Η καθεμιά σας μου γεμίζει και ένα κομματάκι από το κενό που νιώθω...ένα μικρούλικο κομματάκι έμεινε κι αυτό θα το γεμίσει το μομεντάκι μου...Ελπίζω σύντομα...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

συμπεθερινι μου...εγω λεω απο σημερα,αντε βαρια απο αυριο,να ξαναπουμε καλημερα,να σηκωσουμε το κεφαλι ψηλα και να μην ξεχναμε οτι εχουμε αλλα 6 μομεντακια που αποτι φανηκε απο τα αδερφακια τους ειναι καλων διαιρεσεων οποτε στανταρ καποια απο αυτα θα μεινουν στην κοιλιτσα της μανουλας,ΣTANTAP OMΩΣ...κ να αφησουμε τον πονο να περασει κ να φυγει μακρια..μην ξεχνας οτι επειδη δεν κανεις ενεσουλες,δεν εχεις περιορισμους στο ποτε θα κανεις την νεα σου προσπαθεια!΅αρα?εχουμε ενα αβανταζ!΅ετσι ματια μου?σημερα ειναι κ μεγαλη γιορτη,ας ευχηθουμε ολα να πανε καλα την αλλη φορα,αλλα να πανε ολα καλα κ για ολες μας απο δω κ περα!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Κορίτσια καλημέρα και εύχομαι να έχουμε μια ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

Μomentaki μου γλυκό πραγματικά λυπάμαι, στεναχωρέθηκα πολύ, ήμουν πολύ αισιόδοξη για σένα! Εύχομαι να είσαι ήδη καλύτερα, να κοιτάξεις να ηρεμήσεις τώρα και να συνεχίσεις τις προσπάθειες σου όταν θα ξαναείσαι έτοιμη. Πάντως πιστεύω πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται, ο Θεούλης ξέρει πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για την κάθε μία από εμάς να δεχτεί το μεγαλύτερο δώρο που υπάρχει. Απλά θέλει πίστη, δύναμη και υπομονή κι εμείς τόσο καιρό έχουμε αποδείξει ότι τα διαθέτουμε όλα αυτά και με το παραπάνω!!!

Φιλιά και στα υπόλοιπα κορίτσια!

8Ca9p3.png?4RvX25wl

Κοριτσάκια μου καλή βδομάδα να έχουμε...

Ελπίζω το babitsaki να πέρασε τέλεια στον Όλυμπο και να ευχαριστήθηκε τη σουίτα που της αφήσαμε στο έπακρον.. Περιμένουμε εντυπώσεις, μην το ξεχνάς..

Μομεντάκι μου το δικό σου, ολόδικό σου μομεντάκι θα'ρθει σύντομα και θα γεμίσει το κενό που αισθάνεσαι.. Και είμαι σίγουρη ότι θα το αγαπήσεις, θα το λατρέψεις και θα το θέλεις 1000 φορές περισσότερο τότε.. Ξέρει αυτό πότε θα' ρθει.. τώρα σίγουρα αναρωτιέσαι γιατί δεν έχει έρθει ακόμα αλλά πίστεψέ με.. όλα για κάποιο λόγο γίνονται..

Θα κάνουμε τη χρυσή τριάδα, εγώ, εσύ και το Χρυσάκι μας με τον καινούργιο χρόνο.. Και ο καινούργιος χρόνος θα μας γεμίσει χαρά και αισιοδοξία.. είμαι απολύτως σίγουρη!

Σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου!

L2qIp2.png

κοπελάρα μου γλύκια.... στεναχωρηθηκα πολύ ματακια μου!! δεν σου κρυβω οτι δακρυσα σαν να ημουν εκει διπλα σου και να το εζησα μαζι σου ετσι που τα περιγραφεις. ειμαστε ομως διπλα σου για να σε βοηθησουμε να το ξεπερασεις και να παμε για αλλα πιο μεγαλα ετσι δεν ειναι? βρες λιγο δυναμη απο αυτη που δινεις σε μας για να χαμογελασεις και να πας παρακατω!!! οτι και να νιωθεις εχεις δικιο αλλα μεχρι αντε και σημερα απο αυριο σε θελω χαρουμενη γι αυτο που προκειται να ερθει γι αυτα που περιμενουμε!!!!! διαφορετικα θα σε μαλώσω!!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

αχ δομνινακι μου και υπολοιπα γλυκα μου κοριτσακια ο Ολυμπος ειναι όνειρο (οχι οτι δεν το ξέρατε δηλαδη..) το δωμάτιο τέλειο γενικα δεν ξερω τι να σας πρωτο πω πολυ καθαρος αερας γεμισα!!! καναμε και το υδρομασαζ μας τα χαμαμ σας και τι πισινες μας ολα τελεια και ειχε και ενα τεραστιο κρεβάτι..... διπλα στο τζακι!!!! αυτα δεν σας λεω τιποτα αλλο τα υπόλοιπα ειναι ακαταλληλα......

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...