Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλησπερα θεες μου!!!!!!!!!!!! Ελπιζω να ειστε ολες πολυ καλα!!! Εχω χαθει λιγο με τα νεα σας, γιατι εκανα μερικες απουσιες... η ψυχολογια μου δεν ηταν και η καλυτερη μετα απο την αδοξη προσπαθεια μου..... αχ βρε κοριτσακια μου, εεεε, θεες μου ηθελα να πω, πολυ με συγκινησατε που με ψαχνατε!!!!!!! Δυστυχως δεν εχω καταφερει να δω ολα τα νεα σας και γι αυτο σας παρακαλω να με συγχωρησετε αν ξεχασω να αναφερθω σε καποια. Με τον καιρο θα ενημερωθω και παλι για ολες σας! Μομεντακι μου γλυκο, σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να στεριωσουν και τα δυο τα μομεντακια και ειμαι σιγουρη πως θα γινεις καταπληκτηκη μανουλα!!!!!! Εχω πολλη αγωνια για το Σαββατο!!! Δομνινα μου, ειστε ετοιμοι για τον Μαρτιο; Ελπιζω η καινουρια χρονια να ειναι πιο τυχερη και για τις δυο μας!!! Κριςκρις μου, αν καταλαβα καλα, εχεις τρια αγορακια;;; Ειναι σιγουρο τωρα αυτο;;; Εννοειτε πως αυτο που θελουμε ειναι να ειναι γερα, αλλα βρε κουκλιτσα μου κι ενα κοριτσακια καλα θα ητανε...:tongue:!!! Babitsiaki, Makapoula, Kismet, Mikrolou, Kittyme(καλως ηρθες!) πολλα φιλακια σε ολες!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελενάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου!!!! Καλωσόρησες και πάλι στην παρέα μας! Σε ψάχναμε βρε...και μας έλειψες! Στενοχωρηθήκαμε πολύ με τη΄διακοπή της προσπάθειάς σου...Σου εύχομαι να μην σου ξανατύχει ποτέ κάτι τέτοιο και την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να ξαναπροσπαθήσετε να πάνε όλα καλά...απ΄την αρχή μέχρι το τέλος....και όταν λέω τέλος εννοώ ολόκληρους τους 9 μήνες!!!!:D:D Τελικά θα κάνετε το γάμο σας; Κάτι τέτοιο έλεγες δεν είναι;

Α όσο για τη συμπεθερούλα μας έχει δύο αγοράκια σίγουρα...το τρίτο είναι κίντερ έκπληξη! Ακόμη περιμένουμε επιβεβαιώση του φύλου!!!!:D

Ελπίζω να μην έκανας απλά πέρασμα ε...να ήρθες για να μείνεις!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

ειστε οοοολες τρελλές εχω ξεκαρδιστεί στα γελια με τον ολυμπο!!! καλε μη φευγεται ολες ας κατσει καπια εδω να μας περιποιηθει ποια θα μας δεινει νεκταρ και αβροσια!!!! καντε και κανα χορο ολες μαζι!!! αχαχαχαχαχα!!!!!

kitty μου ειδες μωρε που στεναχωριοσουνα αδικα τωρα θα ηρεμήσεις θα σου προτεινα σε καμια 15ρια μερες να επισκευτεις τον γιατρο σου για εναν υπερηχο και μετα κανε και ενα παπ να εισαι ετοιμη για το μπεμπουλινακι!!! οτιδηποτε περιεργο νιωσεις η δεις με την περιοδο σου ρωτα μας εμαστε πολλες και εχουμε περασει διαφορα καταστασεις!!!

φιλακια σε οοοοοολες ειστε πολυ γλυκιες!!!!

Καλέ δεν θα φύγουμε όλες...Κρυμμένες θα είμαστε στα γύρω θαμνάκια και τσουπ θα πεταγόμαστε να σας σερβίρουμε νέκταρ και αμβροσία και μετά θα σας αφήνουμε μονάχους να ζήσετε τον έρωτά σας!!!:D:D:D Α και πού σαι...δίπλα από τα μαξιλάρια σας θα έχετε και σοκολατάκια ντε αμβρός!!! (δεν χρειάζεται να πω τι γέμιση θα έχουνε ε!!!!:P)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ελενάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μου!!!! Καλωσόρησες και πάλι στην παρέα μας! Σε ψάχναμε βρε...και μας έλειψες! Στενοχωρηθήκαμε πολύ με τη΄διακοπή της προσπάθειάς σου...Σου εύχομαι να μην σου ξανατύχει ποτέ κάτι τέτοιο και την επόμενη φορά που θα αποφασίσετε να ξαναπροσπαθήσετε να πάνε όλα καλά...απ΄την αρχή μέχρι το τέλος....και όταν λέω τέλος εννοώ ολόκληρους τους 9 μήνες!!!!:D:D Τελικά θα κάνετε το γάμο σας; Κάτι τέτοιο έλεγες δεν είναι;

Α όσο για τη συμπεθερούλα μας έχει δύο αγοράκια σίγουρα...το τρίτο είναι κίντερ έκπληξη! Ακόμη περιμένουμε επιβεβαιώση του φύλου!!!!:D

Ελπίζω να μην έκανας απλά πέρασμα ε...να ήρθες για να μείνεις!!!!:D

Μακαρι Μομεντακι μου η επομενη προσπαθεια να κρατησει 9 μηνες και να τελειωσει με ενα γερο μωρακι στην αγκαλια μας!!! Οχι μωρε, δεν κανω μονο περασμα, απλα ειχα την αναγκη να απομακρυνθω λιγο απο ολο αυτο που μου θυμιζε την αποτυχια μου. Σιγα σιγα βρισκω παλι τις δυναμεις μου!!! Ηταν πολυ ξαφνικο αυτο που εγινε και αιφνιδιαστηκα, δεν το περιμενα και νομιζω πως γι αυτο με πειραξε και τοσο πολυ. Αυτο το ενδεχομενο, αυτου του ειδους την αποτυχια δεν την ειχα σκεφτει καθολου, οποτε δεν ημουνα και καθολου προετοιμασμενη για το πως να το αντιμετωπισω. Την αρνητικη χοριακη την περιμενα, αυτο ομως οχι... Any way, περασμενα ξεχασμενα...! Ναι, για τον θρησκευτικο μας γαμο ειπαμε, ευκαιρια αφου για κανα χρονο δε θελει ο γιατρος μου να παρω φαρμακα, το καλοκαιρι να τον κανουμε, οποτε αρχισα απο τωρα να ψαχνομαι! Τουλαχιστον θα ασχοληθω και με κατι αλλο περα απο την εξωσωματικη που εδω και δυο χρονια ηταν το μονο που μας απασχολουσε. Θα αποτοξινωθω οπως καταλαβες και σωματικα (απο τα φαρμακα) και ψυχολογικα! Εσυ πως νοιωθεις; Πλησιαζει το Σαββατο...

Μακαρι Μομεντακι μου η επομενη προσπαθεια να κρατησει 9 μηνες και να τελειωσει με ενα γερο μωρακι στην αγκαλια μας!!! Οχι μωρε, δεν κανω μονο περασμα, απλα ειχα την αναγκη να απομακρυνθω λιγο απο ολο αυτο που μου θυμιζε την αποτυχια μου. Σιγα σιγα βρισκω παλι τις δυναμεις μου!!! Ηταν πολυ ξαφνικο αυτο που εγινε και αιφνιδιαστηκα, δεν το περιμενα και νομιζω πως γι αυτο με πειραξε και τοσο πολυ. Αυτο το ενδεχομενο, αυτου του ειδους την αποτυχια δεν την ειχα σκεφτει καθολου, οποτε δεν ημουνα και καθολου προετοιμασμενη για το πως να το αντιμετωπισω. Την αρνητικη χοριακη την περιμενα, αυτο ομως οχι... Any way, περασμενα ξεχασμενα...! Ναι, για τον θρησκευτικο μας γαμο ειπαμε, ευκαιρια αφου για κανα χρονο δε θελει ο γιατρος μου να παρω φαρμακα, το καλοκαιρι να τον κανουμε, οποτε αρχισα απο τωρα να ψαχνομαι! Τουλαχιστον θα ασχοληθω και με κατι αλλο περα απο την εξωσωματικη που εδω και δυο χρονια ηταν το μονο που μας απασχολουσε. Θα αποτοξινωθω οπως καταλαβες και σωματικα (απο τα φαρμακα) και ψυχολογικα! Εσυ πως νοιωθεις; Πλησιαζει το Σαββατο...

Αχ βρε Ελενάκι μου! Προσπαθούμε να προετοιμάζουμε τον εαυτό μας για ολα τα αρνητικά όταν ξεκινάμε μια προσπάθεια: στην αρχή είναι η οιστραδιόλη να πάνε όλα καλά, μετά πόσα αβγουλάκια, μετά η ωοληψία...μετά η αγωνία αν θα γονιμοποιηθούνε, μετά η εμβρυομεταφορά...μετά η αναμονή...μετά η χοριακή! Όλη την πόρεία έχουμε στο μυαλό μας και πάμε! Τη διακοπή δεν τη βάζουμε στο μυαλό μας πριν βρε ελενάκι μου...αλίμονο!!! Την ξαφνική διακοπή ποιος να τη φανταστεί! Οπότε το ότι αιφνιδιάστηκες μου ακούγεται πολύ λογικό...αχ...και πολύ λυπηρό που πέρασες ότι πέρασες....και πραγματικά ελπίζω να μην χρειαστεί να περάσεις τίποτα άλλο αρνητικό πια!!!!

Ευκαιρία είναι να προχωρήσετε στο γάμο σας...γιατί η ζωή κοπέλα μου δεν είναι μόνο οι εξωσωματικές και τα φάρμακα...αλλά είναι και ή αγάπη ....και οι στιγμές με τον καλό μας!!! και την οικογένεια μας!!! Να κάνεις την αποτοξίνωση σου...και να δεις που σύντομα θα νιώθεις καλύτερα!!!! Και στην πορεία ξέρεις ε...εμείς εδώ θα είμαστε!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Αχ βρε Ελενάκι μου! Προσπαθούμε να προετοιμάζουμε τον εαυτό μας για ολα τα αρνητικά όταν ξεκινάμε μια προσπάθεια: στην αρχή είναι η οιστραδιόλη να πάνε όλα καλά, μετά πόσα αβγουλάκια, μετά η ωοληψία...μετά η αγωνία αν θα γονιμοποιηθούνε, μετά η εμβρυομεταφορά...μετά η αναμονή...μετά η χοριακή! Όλη την πόρεία έχουμε στο μυαλό μας και πάμε! Τη διακοπή δεν τη βάζουμε στο μυαλό μας πριν βρε ελενάκι μου...αλίμονο!!! Την ξαφνική διακοπή ποιος να τη φανταστεί! Οπότε το ότι αιφνιδιάστηκες μου ακούγεται πολύ λογικό...αχ...και πολύ λυπηρό που πέρασες ότι πέρασες....και πραγματικά ελπίζω να μην χρειαστεί να περάσεις τίποτα άλλο αρνητικό πια!!!!

Ευκαιρία είναι να προχωρήσετε στο γάμο σας...γιατί η ζωή κοπέλα μου δεν είναι μόνο οι εξωσωματικές και τα φάρμακα...αλλά είναι και ή αγάπη ....και οι στιγμές με τον καλό μας!!! και την οικογένεια μας!!! Να κάνεις την αποτοξίνωση σου...και να δεις που σύντομα θα νιώθεις καλύτερα!!!! Και στην πορεία ξέρεις ε...εμείς εδώ θα είμαστε!!!!

Σε ευχαριστω πολυ πολυ Μομεντακι μου!!! Ναι το ξερω πως ειστε εδω και νοιωθω πολυ χαρουμενη που εχω αποκτησει αυτη την ιντερνετικη παρεα, γιατι πραγματικα μονο εσεις μπορειτε να με καταλαβετε και να με στηριξετε! Ειμαστε εδω η μια για την αλλη και αυτο σε κανει να νοιωθεις μια ανακουφιση, μια σιγουρια...!!!

Καλημερούδια κοριτσάρες και Θεές!!!

Όμορφη μέρα σήμερα στον Όλυμπο.. ότι πρέπει για να τον απολαύσει σε όλο του το μεγαλείο το babitsoζεύγος... Babitsaki όπως είπε και η Μομέντα κάπου εκεί γύρω θα είμαστε.. ότι θες... σφύρα και θα σου' ρθει ουρανοκατέβατο!!!

Ελενάκι μου καλώς μας ήλθες και πάλι.. Δεν ξέρω για μένα πότε ακριβώς θα είναι η επόμενη προσπάθειά μας.. όλα θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα της επέμβασης.. μακάρι να πάει καλά και επιτέλους να δούμε το όλο θέμα με μια αισιοδοξία.. Εσύ κάνει την αποτοξίνωσή σου που τόσο χρειάζεσαι, κάνε και το γάμο σου για να γεμίσεις χαρά και ελπίδα και εμείς εδώ θα είμαστε.. στο υπόσχομαι!

Φιλάκια σε όλα τα άλλα κοριτσάκια..

L2qIp2.png

γεια σας ξενιτεμενα μου πουλια!!τι κανετε?εγω καλα,αναμενω...περιμενω...αγωνιω!!!!να ερθει το αυριο,να μαθω για την συμπεθερουλα μου!!

συμπεθερακι ακους?αγωνιω!!περιμενω!!!:tongue:

δομνινακι μου καλο,ρωτησες για την β επιπεδου..θα γινει 1 δεκεμβρη,πρωτα ο θεος..αντε να δουμε τι θα δουμε..:confused:

ελενακι μου καλωσηρθες κι αλλο κακο να μην σε βρει κοπελα μου..τι ωραια..προετοιμασιες για γαμο..θα ξεχαστεις εντελως με οσα εχεις να κανεις!θα τρεχεις για τοσο ευχαριστα πραγματα που θα ξεχασεις την ταλαιπωρια που περασες πολυ γρηγορα!κι εκεινη την μερα θα ριξεις κατι χορους....τρικουβερτους!!!

στα υπολοιπα ξενιτακια-ας οψεται η μπαμπιτσιω,αλλα χαλαλι..- στελνω τα φιλια μου,ΜΟΥΑΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Φιλεναδίτσα μου έχεις μπει επισήμως στον 6ο μήνα!!!! Γιούπι... άντε να κάνετε τον Β' επιπέδου να κλειδώσει το φύλο και του τρίτου μπεμπέ και μετά να ξαμοληθείς για ψώνια.. Ποιος σε πιάνει μετά! Τι χαρά είναι αυτή!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

φιλεναδιτσα αυτα με τις βδομαδες κ τους μηνες ολιγον τι με μπερδευουν..πχ,ποτε αλλαζω μηνα,δεν ξερω..νομιζω οτι τωρα εκλεισα τον 5ο..κ ξερεις,κ οι βδομαδουλες που λεει το τικερακι δεν ειναι ακριβως.ο γιατρος με ειπε ειμαι 2-3 μερες πισω,κατι τετοιο,λογω εξωσωματικης,εμβρυομεταφορας κλπ..τεσπα..κομματια να γινει!!!

που λες,ο β επιπεδου ολο εκπληξεις κρυβει αποτι διαβαζω κι οχι πολυ ευχαριστες..να ο τραχηλος ετσι,ο ενας πλακουντας αλλιως,το ενα μωρο μικρο..διαβασα της πεγγ κ μου σηκωθηκ η τριχα..ελπιζω να πανε ολα καλα παντως για ολες μας κ να μην δουμε κατι ανησυχητικο...γινεται?????ΑΣ ΓΙΝΕΙ...ΑΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ......:confused:

fUCCp2.png

svjYp2.png

Φιλεναδίτσα μου η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή.. Και απ' ότι διάβασες τελικά η Πεγκούλα μας είναι μια χαρά!

Έτσι θα είσαι κι εσύ κοριτσάκι μου μέχρι τέλους!! Να είσαι σίγουρη!

L2qIp2.png

Θα γίνει βρε συμπεθεράκι μου! Όλα καλά θα πάνε!!! Τα κρισάκια είναι γερό σκαρί!!! Σιγά μην μασάνε από αυτά!!! Θα το δεις κι εσύ!!! Η πρώτη του μήνα θα είναι μέρα χαράς!!! Τα ρα τα τααααααααααααμμμμμ!!!!:D Απ ότι κατάλαβες όση αισιοδοξία μου λείπει για μένα, την΄εχω άλλη τόση και σίγουρη μάλιστα για σένα!!!!;):D:D

Αχ αύριο τέτοια ώρα θα ξέρω!!! Ουφ...να δω πώς θα κοιμηθώ απόψε!!!!

Εντομεταξύ αρχίσανε τα όργανα: πόνοι περιόδου!!! Αν έρθει η ακατανόμαστη και λήξει όλο αυτό έτσι άδοξα θα κάνω νεύρα! Πολλά νεύρα!!! Και θα λυπήθώ...:rolleyes:

Το λοιπόν...ας μην ξεχνιόμαστε όμως...ήρθα να συμμαζέψω λίγο εδώ πάνω να τα βρει όλα έτοιμα το βαβιτσιάκι μας! Ελεγξα και τα θαμνάκια που θα κρυφτούμε! χαχαχαχαχαχα Το καλό που σου θέλω βαβιτσιάκι είναι να μην μας αδειάσετε το ψυγείο! Αυτό είναι το δικό μας! Εσείς θα έχετε το μίνι μπαρ!!! χαχαχαχαχαχα

Χαιρετώ όλες: Δομνινάκι, λαρούκο, κισμέτ, kittyme, ελενάκι!!!!, μικρολού, μακαπούλα, μισελ!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Το λοιπόν φίλες μου καλές...Εγώ θα πάω για μπάνιο τώρα (βρώμισα μέχρι να καθαρίσω τον όλυμπο βαβιτσιάκι) χαχαχαχαχαχα...Θα βγω απ το σπίτι απόψε κι ελπίζω να μην πάθω αναφυλακτικό σοκ όταν έρθω σε επαφή με τον ατμοσφαιρικό αέρα μετά από τόσες μέρες χαχαχαχαχαχα

Απλά ήθελα να σας πω πως αύριο θα πάω πρωί πρωί για τη χοριακή μαζι΄με τον μομεντο,..Πήρε άδεια για να μαστε μαζί! Θα πάμε για καφέ και φαί το μεσημέρι...αναλόγως της όρεξης μας...αναλόγως με τα αποτελέσματα...Δεν θα πάρουνε πολύ ώρα να βγούνε (κανένα δίωρο) μου είπε ο κύριος στο μικροβιολογικό...αλλά θα μπορώ να σας πω τα νέα μου όταν έρθω σπίτι..Εντάξει συμπεθεράκι μου; Το συντομότερο που θα τα καταφέρω θα σας ενημερώσω...και ο Θεός μαζί μας! Ουφ!!!!

Αυτά...επίσης ήθελα να σας πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΟΥΛΕΣ ΣΑς ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ...ΜΕΣΑ ΑΠ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Καληνύχτα...

Θα τα πούμε αύριο!!!

υ.γ. Βαβιτσιάκι αφού μας ξεσπίτωσες που μας ξεσπίτωσες τουλάχιστον κανόνισε να περάσετε ΤΕΛΕΙΑ!!!!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

δομνινακι μου,δεν μπορεσα να μαθω νεοτερα της τριδυμομανας γιατι απλα σε εκεινο το τοπικ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ!!!καταλαβα οτι δεν εχει κατι σοβαρο,απλα ετσι οπως τα λενε κι αυτοι οι γιατροι..εχεις που εχεις το αγχος σου,σε κανουν...:confused:

τωρα,στο δια ταυτα!στο καυτο ζητημα!!ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ!!συμπεθερουλη μου κανε ο,τι σευχαριστει,περνα καλα,γιορτασε την μεγαλη μερα κ μας τα λες οταν μπεις,δεν θα σε πιεσουμε καθολου!!εμας μας ενδιαφερει να εισαι εσυ καλα,κ ευτυχισμενη,κ ολα τα αλλα ας τα μαθουμε κ λιγο αργοτερα..δηλαδη...ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΙΩΣ ΠΕΤΑΩ ΓΙΑ ΚΥΠΡΟ ΝΑ ΣΕ ΞΕΜΑΛΛΙΑΣΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol:

πλακα κανω,ε!!!!ο θεος κ η παναγια μαζι σου..ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...