Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

δομνινα την καλημερα μου και τα φιλια μου!!!:D:D kityme καλως ηρθες ο,τι αποροιες εχεις εμεις εδω!καλη συνεχεια!!momentaki παμε για μωρακια???μπραβοοοοοοοοοο!!!!πολυ χαιρομαι!!φιλακια πολλα σε ολες τις θεες!!!σμουτσσσσσσσσ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και καλά κάνεις κισμέτ μου...

Τώρα όσο για τις απορίες σου δυστυχώς δεν ξέρω τι να σου πω....Εγώ έτσι πληροφοριακά έκανα κάθε μήνα την ένεση και όχι μία δόση μία φορά...Καλά κάνεις που το ψάχνεις...Αυτό φυσικά φέρνει σύγχιση γιατί ο κάθε γιατρός έχει και τη δική του άποψη...Να ακολουθήσεις και να εφαρμόσεις την αποψη που εσένα "πείθει" περισσότερο...

Για την κατάψυξη ωαρίων ίσως θα ήταν καλά να μιλήσεις με ένα κέντρο εξωσωματικής...Αυτοί θα ξέρουν καλύτερα να σε συμβουλέψουν για το θέμα αυτό...

Αχ ξέρω πως δεν βοήθησα καθόλου αλλά σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και πιο εύκολα από δω και μπρος....Στο εύχομαι με όλη μου την ψυχή...

Σ'ευχαριστώ καλή μου κάθε πληροφορία είναι χρήσιμη.

Ναί έχω σκοπό να επισκευτώ ένα συγκεκριμένο,άπλα ήθελα ετσι τελείως πληροφοριακά να δώ πώς είναι.

Γιατί ξέρεις άλλο να στο λένε σαν μέθοδο και άλλο να ακούς αμμέσα από καποια κοπέλα που έχει την εμπειρία αυτή.

Εχώ περάσει διάφορα και ξέρω πια να αντιλαμβάνομαι ποιός γιατρός θα με καταλάβει καλύτερα, γιατί όπως ξέρεις παίζει και ο γιατρός ρόλο τι οδηγίες θα ακολουθησεις και αν τελικά είναι και οι κατάλληλες.

Εντάξει μην σε κουράζω με τα δικά μου...ευχομαι ματια μου μέσα από την καρδιά μου

για το καλύτερο και όταν ξαναμπώ να ακουσω τα ευχάριστα....φιλιά

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σ'ευχαριστώ καλή μου κάθε πληροφορία είναι χρήσιμη.

Ναί έχω σκοπό να επισκευτώ ένα συγκεκριμένο,άπλα ήθελα ετσι τελείως πληροφοριακά να δώ πώς είναι.

Γιατί ξέρεις άλλο να στο λένε σαν μέθοδο και άλλο να ακούς αμμέσα από καποια κοπέλα που έχει την εμπειρία αυτή.

Εχώ περάσει διάφορα και ξέρω πια να αντιλαμβάνομαι ποιός γιατρός θα με καταλάβει καλύτερα, γιατί όπως ξέρεις παίζει και ο γιατρός ρόλο τι οδηγίες θα ακολουθησεις και αν τελικά είναι και οι κατάλληλες.

Εντάξει μην σε κουράζω με τα δικά μου...ευχομαι ματια μου μέσα από την καρδιά μου

για το καλύτερο και όταν ξαναμπώ να ακουσω τα ευχάριστα....φιλιά

Τι λες καλέ; Δεν με κουράζεις καθόλου! Θέλουμε να ακούμε η μια την΄αλλη εδώ μέσα και όπου μπορούμε να βοηθάμε...Ίσως αν πας στο καφέ της εξωσωματικής δίπλα να μάθεις περισσότερα...Μας ενημερώνεις όταν θα έχεις νεότερα εντάξει; Πότε θα πας στον εξωσωματικό;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

δομνινα την καλημερα μου και τα φιλια μου!!!:D:D kityme καλως ηρθες ο,τι αποροιες εχεις εμεις εδω!καλη συνεχεια!!momentaki παμε για μωρακια???μπραβοοοοοοοοοο!!!!πολυ χαιρομαι!!φιλακια πολλα σε ολες τις θεες!!!σμουτσσσσσσσσ!!!

Γεια σου μικρολού μου! Ναι πάμε για μωράκια! Εμείς πάμε κι ελπίζω αυτά να έρθουνε!!!!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Γεια σας βρε κορίτσια, τι μου κάνετε? Προσωπικοί λόγοι δεν μ' άφησαν να μπω νωρίτερα.

momentaki μου γλυκό, σου εύχομαι τα καλύτερα για το Σάββατο! Έχω πολύ καλή διαίσθηση για σένα, μακάρι να βγει αληθινή!!!

κρισάκι πως περνάει έτσι ο καιρός? Πως είναι η κοιλίτσα? Έχει μεγαλώσει αρκετα?

kismet μου σίγουρα θα τα καταφέρουμε, απλά δεν πρέπει να αφήσουμε τον χρόνο να περνάει. Θα τα πούμε...

babitsiaki ταξιδάκι διαβάζω! Τι καλός ο αντρούλης σου, τι ωραία έκπληξη! Πάντως είναι φοβερό μέρος, τον χειμώνα ήμουν εκεί.

λαράκι, δομνίνα, μικρολού, ελενάκι φιλιά!

Kitty καλώς ήρθες στην παρέα μας!

8Ca9p3.png?4RvX25wl

Διαφημίσεις

Μακαπούλαααααααα! Τι κάνεις καλή μου; Μακάρι να βγει σωστή η διαίσθησή σου για μένα!!!

Τι κάνεις εσύ; Πώς είσαι;

Εχουμε κανένα νεότερο;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε????? εγω καλα το συννεφακι ειναι ακομα εδω ειναι ακομα ροζ!!! ερχεται το σαββατο εγω θα παω βολτιτσα το μομεντακι θα παει για τη χοριακουλα της μετα ερχεται η αλλη βδομαδα κατι εχουμε και την αλλη βδομαδα αλλα δε θυμαμαι τι βοηθηστε με..... ευχομαι να ειστε οοοοοολες καλα και καθε μερα που περναει να διαβασουμε μονο ομορφα νεα που θα μας κανουνε χαρουμενες!!!!

:tongue:

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα και από μένα!!!!

Βαβιτσιάκι μου ροζαλίνικο πολύ μου αρέσεις με το ροζ σου συννεφάκι!!! Ετσι έτσι!!!! Και σε περιμένει ένα όμορφο Σαββατοκύριακο...Θα φέρεις και τον Βαβίτσιο πάνω στον Όλυμπο και για αυτό θα κατεβούμε εμείς κάτω για να έχετε όλο το...όρος...δικό σας!!!!:P

Καλημέρα συμπεθερούλα και κρισάκια μου καλά, καλημέρα λαρούκο! Καλημέρα μακαπούλα, κισμέτ, kittyme, μικρολού, μισελάκι, ελενάκι καιιιιιιιι Δομνινάκι βεβαίως βεβαίως!!!!:D

Εγώ ξύπνησα πιο "ανάλαφρη" σήμερα...Μία και απόψε...Μεθαύριο είναι η μεγάλη μέρα..Δεν νιώθω απολύτως τίποτα...αλλά επιμένω να ελπίζω...Αν ακούσω πάλι μηδέν θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα προχωρήσω...ΤΙ άλλο πια να κάνω...Εκανα ό,τι μπορούσα μέχρι τώρα...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα κοριτσάκια...επιτέλους αδιαθετησα...ναι πρώτη φορά στη ζωή μου χάρηκα τόσο που αδιαθέτησα :D τελείωσε άλλη μια δύσκολη περίοδος που κράτησε απο τον Ιούνιο μέχρι τώρα. Πίστεύω ολα να πάνε καλά και επιτέλους να έρθει ένα μπεμπάκι!! :P

Moments εύχομαι πραγματικα μέσα απο την ψυχή μου να είναι όλα καλά!!Να έχεις πίστη και ελπίδα!!Χαίρομαι που σε βλέπω έτσι συγκρατημένη και ώριμη, είναι πολύ σημαντικό!!

Καλημέρα κοριτσάκια...επιτέλους αδιαθετησα...ναι πρώτη φορά στη ζωή μου χάρηκα τόσο που αδιαθέτησα :D τελείωσε άλλη μια δύσκολη περίοδος που κράτησε απο τον Ιούνιο μέχρι τώρα. Πίστεύω ολα να πάνε καλά και επιτέλους να έρθει ένα μπεμπάκι!! :P

Moments εύχομαι πραγματικα μέσα απο την ψυχή μου να είναι όλα καλά!!Να έχεις πίστη και ελπίδα!!Χαίρομαι που σε βλέπω έτσι συγκρατημένη και ώριμη, είναι πολύ σημαντικό!!

Αχ τι ωραία νέα! Μπράβο kittyme!!! Πολύ χάρηκα και όλες θα χαρούνε όταν δούνε τα νέα σου γιατί πραγματικά κι εμείς νιώσαμε απίστευτη χαρά όταν είχαμε αδιαθετήσει για πρώτη φορά μετά τις ενέσεις!!!! Εγώ είχα βάλει τα κλάματα απ τη χαρά μου...και μετά σιγά σιγά θυμάμαι το συναίσθημα όσο περνούσανε οι μέρες...ηρεμούσα! Γιατί ήμουνα πολύ στην τσίτα κατά τη διάρκεια των ενέσεων!!!Είδες είδες τι γουρλίδικο και καλό φόρουμ είμαστε βρε; Βάζουμε όλες τη θετική μας ενέργεια και όλα πάνε καλά!!!!:D

Και τώρα που αδιαθέτησες όχι να μας φύγεις ε...Να μείνεις στην παρέα μας! Δεν βλέπεις που και εμείς μένουμε; Μας αρέσουνε οι εξελίξεις βλέπεις που ακολουθούνε!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Αχ ναι όντως ήταν πολύ καλό που μπήκα και σας μίλησα!!Και ναι έχεις δίκιο είναι πολύ ωραίο να μιλάμε και να ακούμε τις εξελίξεις που ακολουθούν. Ελπίζω να πάνε όλα καλά σε όλες μας και να συναντιόμαστε στο φόρουμ και σε θεματάκια που θα αφορούν την εγκυμοσύνη μας αλλά και αργότερα απορίες για τα μωράκια μας. :P

Αχ ναι όντως ήταν πολύ καλό που μπήκα και σας μίλησα!!Και ναι έχεις δίκιο είναι πολύ ωραίο να μιλάμε και να ακούμε τις εξελίξεις που ακολουθούν. Ελπίζω να πάνε όλα καλά σε όλες μας και να συναντιόμαστε στο φόρουμ και σε θεματάκια που θα αφορούν την εγκυμοσύνη μας αλλά και αργότερα απορίες για τα μωράκια μας. :P

Ναι ναι! Τι ωραία που θα τανε ε!!!:D Μακάρι να πάνε όλα καλά σε όλες μας! Μακάρι!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΛΥΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!αντε να πω μια καλημερα γιατι απο αυριο το μπαμπιτσιακι μας κανει εξωση,θα φερει τον μπαμπιτσιο της!!!!!

δομνινακι μου ποιος σε ξεχασε ματια μου?εμεις οι ακαρδες?ποια εσενα την δοκτορα μας?ε οχι δα....

kittyme ειδες κοπελα μου ποσο γουρλιδικο τοπικ ειμαστε?ετσι,επειδη θελουμε η μια πραγματικα το καλο της αλλης,εκπεμπουμε θετικη ενεργεια κ περιμενουμε οοοοολα να μας πανε καλα!καλη συνεχεια στον καινουριο σου αγωνα κ ευχομαι γρηγορα να ερθει το θετικο αποτελεσμα!!

συμπεθερακι μου...τον φαγαμε τον γαιδαρο καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen:τι εμεινε?τιποτα δεν εμεινε..κ ειπαμε,το οτι δεν αισθανεσαι τιποτα ,ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!Τ Ι Π Ο Τ Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια στο μικρακι,στο κιμετακι,στο μακαπουλακι,στο χαμενο ελενακι κ στο ταξιδιαρικο μπαμπιτσιακι,και φυσικα,στο δουλευταρικο λαρακι!!!σας ειπα ολες ετσι?:cool:

fUCCp2.png

svjYp2.png

Αφού τελείωσα το ξεσκόνισμα, το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα εδώ στον Όλυμπο για να το βρει καθαρό και περιποιημένο το babitsoζεύγος είπα κι εγώ να σας πω μια καλημέρα!!!

Καλημέρα λοιπόν! Kittyme συγχαρητήρια.. Να δεις που τώρα θα αρχίσεις να αισθάνεσαι διαφορετικά, τα νεύρα σιγά σιγά θα σου φεύγουν και θα βρίσκεις σιγά σιγά τον παλιό σου καλό εαυτό..

Μομεντάκι μία και σήμερα! Γιούπι..

Φιλεναδίτσα μου μεγαλώνει η κοιλίτσα και στρουμπουλεύει.. Πότε έχουμε Β' επιπέδου;

Makapoula, λαρούκο και μικρουλάκι καθώς και kismet πολλά πολλά φιλιά!

L2qIp2.png

ειστε οοοολες τρελλές εχω ξεκαρδιστεί στα γελια με τον ολυμπο!!! καλε μη φευγεται ολες ας κατσει καπια εδω να μας περιποιηθει ποια θα μας δεινει νεκταρ και αβροσια!!!! καντε και κανα χορο ολες μαζι!!! αχαχαχαχαχα!!!!!

kitty μου ειδες μωρε που στεναχωριοσουνα αδικα τωρα θα ηρεμήσεις θα σου προτεινα σε καμια 15ρια μερες να επισκευτεις τον γιατρο σου για εναν υπερηχο και μετα κανε και ενα παπ να εισαι ετοιμη για το μπεμπουλινακι!!! οτιδηποτε περιεργο νιωσεις η δεις με την περιοδο σου ρωτα μας εμαστε πολλες και εχουμε περασει διαφορα καταστασεις!!!

φιλακια σε οοοοοολες ειστε πολυ γλυκιες!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...