Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες τις θεές και σε ολόκληρο τον Όλυμπο! Και φυσικά καλημέρα στην καινούρια της παρέας μας kittyme!! Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σου...πού ξέρέις; Μπορεί να είσαι το γούρι του καφέ μας και με την είσοδο σου να φουσκώσουνε πολλές κοιλίτσες (και δεν εννοώ από το φαγητό χαχαχαχα) και φυσικά συμπεριλαμβανομένης και της δικής σου ε!!!!:D

Αχ βρε συμπεθεράκι μου τι να πω; Κάθε φορά που μου γράφεις κάτι καλό γεμίζουνε τα μάτια μου και νιώθω ένα σφίξιμο στην καρδιά μου...άστα να πάνε...και θέλω να βάλω τα κλάματα...Και τα βάζω τις περισσότερες φορές...ουφ...

Καλημέρα βαβιτσιάκι μου, λαρούκο, μικρολού, μακαπούλα, κισμέτ και ελενάκι! Πολύ μας λείπεις βρε Ελενάκι...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

μμμμ...εχεις γινει ευαισθητη....μμμμ...βαζεις ευκολα τα κλαματα...μμμμμ...σαν να κανουν παρτυ οι ορμονες σου δηλαδη...μμμμμμμμμμμμμμ..............τωρα εγω φταιω???ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!:tongue:

fUCCp2.png

svjYp2.png

μμμμ...εχεις γινει ευαισθητη....μμμμ...βαζεις ευκολα τα κλαματα...μμμμμ...σαν να κανουν παρτυ οι ορμονες σου δηλαδη...μμμμμμμμμμμμμμ..............τωρα εγω φταιω???ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ!!!!!!:tongue:

Χαχαχαχαχα....οι ορμονες μου νομίζω μια χαρά είναι...Τα νεύρα μου είναι που έχουνε το πρόβλημα που εδώ και 9 μέρες είμαι κλειστή στο σπίτι...Σαν τη φεγγαρόλουστη είμαι ένα πράμα...ήλιος δεν με βλέπει...Τώρα που το σκέφτομαι...ούτε φεγγαρόλουστη δεν είμαι...Φάντασμα είμαι...Αφού άμα βγω έξω σκέφτομαι ότι ίσως λιποθυμήσω όταν έρθω σε επαφή με τον ατμοσφαιρικό αέρα! χαχαχαχαχαχαχα

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Moments καταρχήν να σου ευχηθώ όλα να πάνε κατευχήν κοπέλα μου και με το καλό!!!!

Χτές δεν τα έσβησα εγώ γλυκιά μου, απλά ξαναμπήκα κάποια στιγμή για να προσθέσω μερικές ακόμη απορίες και πριν προλάβω να κάνω την καταχώρηση σβήστηκαν όλα.

Είπα που να ξαναγράφω όλο αυτό το κατεβατό και έμεινε κενο το μήνυμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Αχ τι εκνευριστικό να συμβαίνει αυτό κισμέτ μου!

Απ ότι θυμάμαι κατέληξες τελικά σε γιατρό και θα προχωρήσεις;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Θα βάλω τα κλάμματα:( Καμία δεν με θυμήθηκε μέχρι τώρα... Είμαι κι εγώ εδώ...!!!!

Είμαι καλά, ευχαριστώ...

Φιλεναδίτσα μου εντάξει λογικό είναι τα μωρουλίνια σου να γεννηθούν λιγάκι πιο νωρίς αλλά θα πάνε όλα καλά.. Η αδερφούλα μου γεννήθηκε εφταμηνίτικη και ήταν 2.350Kg και τώρα έχει φτάσει το 1.70... Με την αγάπη και τη φροντίδα της μαμάς τους είμαι σίγουρη ότι και τα τρία θα τα πάνε μια χαρά!

Κορτσόπουλα φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Δομνινάκιιιιιιιιιιιιι μουυυυυυυυυυυυυ.....είμαστε απαράδεκτες!!!!!Ανταποδίδουμε με πολλά πολλά φίλάκια και αγκαλίτσες!!! Ζεστές αγκαλίτσες!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διάβασα τα νέα σας και εύχομαι να μεγαλώνει το παρεάκι με το να γίνονται όλο και περισσότερες μανούλες και ακόμα περισσότερα μωράκια!!!

Μετά από τόσο δύσκολες δοκιμασίες κάποια στιγμή θα δικαιωθούμε κορίτσια και η χαρά μας θα είναι τόση που σίγουρα θα ξεχάσουμε όλα όσα περνάμε σήμερα και για όσο ακόμα.....!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Μομεντάκι μου γλυκό.. έρχονται τα μομεντάκια... 2 και σήμερα κοριτσάκι!

Δύο και σήμερα ναι Δομνινάκί μου...αν έρχονται δεν ξέρω...Για να δούμε τι θα δούμε...Εσύ πώς είσαι Δομνινάκι μου;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Δομνινάκι :tongue: μια γλυκιά καλημέρα και από μένα!!!!!!!!

Καλώς όρισες Kittyme εύχομαι τα καλύτερα για την νέα σου προσπάθεια!!!

Πάντως κορίτσια διαισθάνομαι ότι, το νέο έτος θα προκύψουν νέες μανούλες!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αχ τι εκνευριστικό να συμβαίνει αυτό κισμέτ μου!

Απ ότι θυμάμαι κατέληξες τελικά σε γιατρό και θα προχωρήσεις;

Δεν κατέληξα ακριβώς σε γιατρό κατέληξα στο ότι θα κάνω την ένεση (για ένα 6μηνο) μόλις τελειώσει η περίοδος και θα στη συνέχεια βλέποντας και κάνοντας......

Εδώ ήταν που έθεσα ένα ερώτημα διοτι εγώ δεν εχώ κάνει καμία ενεργεια για εξωσωματική (έχω την αδενομύωση και την ενδομητρίωση που με περιορίζουν πολύ)

απλά πολλά περνάνε από το μυαλό μου πλέον και ρώτησα επίσης πως είναι η διαδικασία κατάψυξης ωαρίων.

Οσο για γιατρούς πήγα σε 3 και το αποτέλεσμα και οι 3 τα δικά τους, ο ένας μου είπε να πάρω αντισυλληπτικά γιατί η ένεση ειναι επκινδυνη(μπορεί να μην ξαναερθει περίοδος).ο δεύτερος να κάνω την ενέση αλλα την μηνιαία και ο τρίτος και κάνω την τρίμηνη.

Τελικά κατάλαβα οτι πρέπει να ψαχτώ αλλιώς,δηλ. πιο εξιδεικευμένους και αυτοί

είναι της εξωσωματικής και όχι απλοί μαιευτήρες-χειρούργοι.

Τελοσπάντων τον έχω υπόψιν μου τον ''γολγοθά'' αλλά δεν θα το βάλω κάτω ούτε εγώ ούτε καμιά από εσάς κοριτσια !!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και καλά κάνεις κισμέτ μου...

Τώρα όσο για τις απορίες σου δυστυχώς δεν ξέρω τι να σου πω....Εγώ έτσι πληροφοριακά έκανα κάθε μήνα την ένεση και όχι μία δόση μία φορά...Καλά κάνεις που το ψάχνεις...Αυτό φυσικά φέρνει σύγχιση γιατί ο κάθε γιατρός έχει και τη δική του άποψη...Να ακολουθήσεις και να εφαρμόσεις την αποψη που εσένα "πείθει" περισσότερο...

Για την κατάψυξη ωαρίων ίσως θα ήταν καλά να μιλήσεις με ένα κέντρο εξωσωματικής...Αυτοί θα ξέρουν καλύτερα να σε συμβουλέψουν για το θέμα αυτό...

Αχ ξέρω πως δεν βοήθησα καθόλου αλλά σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και πιο εύκολα από δω και μπρος....Στο εύχομαι με όλη μου την ψυχή...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Φιλάκια σε όλες κορίτσια

kriskrisaki...beliefaki...laroyko...momentaki...domninaki...babitsaki...mikroloy kai kittymetaki....!!!!!!!

Eύχομαι πάνω από όλα να έχουμε την υγειά μας και με το καλό θα έρθουν ευχάριστα νέα για όλες τις ''Αθάνατες''(εμ...τί σόι θεές είμαστε)!!!!!!!!! :tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...