Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλημερούδια κορτσόπουλα και νεράϊδες του Ολύμπου... (το τελευταίο πήγαινε για τη Babitsia που θα το κάνει πραγματικότητα το σβκ)...

Φιλεναδίτσα μου τέλεια τα νέα σου.. Όσον αφορά τα ονόματα εγώ πιστεύω πως αν είναι κοριτσάκι το μέχρις στιγμής αγνώστου φύλου μπεμπέκι καλά θα κάνετε να το βγάλετε το όνομα της πεθεράς σου... Αν πάλι είναι αγοράκι θα δώσετε ένα όνομα αγορίστικο στο οποίο συμφωνείτε και οι δύο και θα είστε όλοι ευχαριστημένοι.. Γερά να είναι, μόνο αυτό και όλα τα άλλα βρίσκονται..

Περνάει ο καιρός σαν το νεράκι.. Σε λίγο κλείνεις και τον 5ο μήνα.. πως τα κατάφερες μου λες;

Μομεντάκι η φιλεναδίτσα μου και συμπεθέρα σου είναι το καλύτερο παράδειγμα ... Δεν είχε κανένα απολύτως σύμπτωμα και βρέθηκε με τρίδυμα! Επειδή στην περίπτωσή σου τα τρίδυμα αποκλείονται πιθανότατα να σου κάνουν έκπληξη και να ξετσουμίσουν δύο μομεντάκια.. Υπομονή.. το Σάββατο δεν είναι καθόλου μακριά..

Μικρολού καλό διάβασμα και καλή επιτυχία στις εξετάσεις..

Λαρούκο φιλάκια πολλά!

Kitty υπομονή κορίτσι μου.. Θα ξυπνήσει και ο δικός σου οργανισμός πολύ σύντομα!

δομνινακι μου οντως πια κλεινω τον 5ο..ειναι βαρυ το φορτιο μου,κι απο δω κ περα πιστευω τα πραγματα σοβαρευουν..ελπιζω απλα ολα να πανε καλα..να,τις προαλλες κοιτουσα σε φυλλαδιο της mothercare ρουχακια κλπ...ειχε κ κατι λιγα για προωρακια..ειδικα.πιο μικρα,πιο ζεστα..μεπιασε ενα παραπονο..τα σκεφτομαι τα μικρα πως θα αντεξουν,αν θα ειναι γερα...ειναι μια τοσο ευχαριστη περιοδος αλλα εγω ποτε δεν θα την χαρω οπως ο αλλος κοσμος...τριδυμακια γαρ...ευχομαι γρηγορα κ στα δικα σου ματια μου...;)

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κισμέτ μου γιατί κοπέλα μου τα έσβησες αυτά που είχε γράψεις; Βρήκα τώρα χρόνο και θα σου απαντούσα...:rolleyes:

Είδατε τα ερωτημάτικα μου; Είναι για τα μομεντάκια μου!!! Για να δουμε τι θα γίνουνε:

α. δύο θαυμαστικά;

β. ένα θαυμαστικό;

γ. θα φύγουνε και θα μείνει κενό;:rolleyes:

Προσεχώς θα ξέρουμε! Ουφ...

σε βλεπω μετα να γεμιζεις ολη την οθωνη με τικερακια χαρας!!!!!μια σελιδα θα πιανουν μονο τα τικερακια σου!!χαχαχαχχαχα!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

μικρακι καλως μας εμφανιστηκες!!κ καλως τον δεχτηκες τον φανταρακο σου!!να τον προσεχεις τωρα που υπηρετει την μαμα πατριδα,ετσι?

κισμετακι μου φιλια πολλα,σε τι φαη εισαι?δεν μας εγραψες τα νεα σου!!!

kittyme κοπελα μου,καλως ορισες στην παρεουλα μας!!σου ευχομαι να δεις γρηγορα περιοδο,μονο για εναν μηνα ομως,μετα για 9 τερμα!!κι εμεις εδω ετσι τα υπολογιζαμε,να εκμεταλλευτουμε την γονιμη περιοδο μετα τις αρβεκαπ,αλλα δεν μας εκατσε οποτε συνεχιζουμε δυναμικα,η καθε μια με τον τροπο της μεχρι να πετυχουμε τον στοχο μας!!θα δεις,ολες θα βγουμε νικητριες!!να,εγω εκανα την αρχη κ περιμενω κ τα αλλα κοριτσακια μου!!καλη σου επιτυχια λοιπον κ ΜΗ ΜΑΣΑΣ!!!!:-P

fUCCp2.png

svjYp2.png

τζα!!! τι κανουν τα κοριτσακια μου και τα κρισαγορακια σημερα εχω πολλα κεφια τα βλεπω ολα ροζ ετσι χωρις λογο!!! γι αυτο μομεντακι μου σου λεω οτι κοριτσακια θα χεις να το δεις!!! κι ολα αυτα που νιωθεις τα βρισκω πολυ λογικα τα ιδια θα ενιωθα και γω ναι ναι εισαι τρελλη και καλα κανεις!!!

kittyme σου ευχομαι να περασες γρηγορα τις δυσκολιες σας εχεις ταλαιπωρηθει που και συ βρε κοριτσι μου!!! να δεις που θα ερθει γρηγορα ο καιρος που θα παρακαλας να μη σου ξαναρθει η ακατανομαστη!!!

κρισακι??? αρχισαν τα οργανα με τα ονοματα απο τωρα!!! θα τη βρειτε τη λυση!! τελικα που θα γεννήσεις βρηκες αυτο που ηθελες?

βρε καλως το μικρουλινακι μας αντε διαβασε διαβασε να εχουμε μια επιστημονα στη παρεα μας αλλα κανε και κανα διαλειμα!!! λαρουκο που εισαι!!!

φιλια σε ολες!!!!:D:D

lJiup3.png

M1otp3.png

Aχ πολύ μου άρεσε η γραμματοσειρά σου γι αυτό κι εγώ έψαξα να βρω την ίδια ή έστω παρόμοια!!!:D

Μ'αρέσει άμα είσαι καλά βαβιτσιάκι μου και μου αρέσει που τα βλέπεις όλα ροζ!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

ουαου!!! τον πεμπτο??? μα ποτε περασε ο καιρος α! πα! πα! μη στεναχωριεσαι ρε χαζουλι τα προωρα μωρακια πινουν ειδικο γαλα και μεγαλωνουν πολυ γρηγορα εχω μια φιλη που γεννησε στον πεμπτο και ουτε που φαινεται για προωρο το καλουτσικο ειναι 9 μηνων 9,5 κιλα !!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Συμπεθερούλα κι εγώ πρόωρα γεννήθηκα και κοίτα τι κορμάρα είμαι...και έξυπνη...και κουκλα...και μετριόφρων!!! χαχαχαχαχαχαχαχα Προσπαθώ να σε κάνω να χαμογελάς βρεεεεεεεεεεε....

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

ζηλιαρα!!!! μαλλον η ιδια ειναι δεν ειναι σαν να γραφεις ερωτικο γραμμα...

Ναι ναι...ερωτιάρικα είναι ...χαχαχαχαχα Και το όνομα σούπερ...παλατίνο! χαχαχαχαχα

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Tσααααα!!! Να 'μαι κι εγώωωωω!!!

Πωπωωω, πόσα νεακια διάβασα!

Βρε κοριτσια, πειτε μου κι εμενα πως αλλαξατε την γραμματοσειρά....pleaseeeee???? χαχαχα!!! Μη με αφηνετε στο σκοταδι!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Kitty, καλως όρισες!! Για να σε καθησυχάσω, εγω μετα την τελευταια ενεση (μηνιαια) εκανα 100+ μέρες να αδιαθετήσω!!!!! Ξέρω πώς όσο πλησιάζει ο καιρός να επανελθει το συστημα, τόσο πιο ανυπομόνη γίνεσαι.. εγω εδώ τα είχα πρηξει τα κορίτσια!

Ευχομαι κοριτσακι μου να αδιαθετησεις ΣΥΝΤΟΜΑ και να μην ξαναδιαθετησεις μετα!! :wink:

JXFXp3.png

Καλημέρα!!!Σας ευχαριστώ όλες σας κορίτσια για τα ενθαρρυντικά σας λόγια. Moments ελπίζω να πάνε όλα καλά και να έχεις και τα 2 μικρούτσικα ψυχουλάκια με υγεία στην κοιλίτσα σου.

:)

kriskris βλέπω θα γίνεις πολύτεκνη με τη μια…πολύ ωραία θα είσαι μια πολυάσχολη αλλά χαρούμενη Μανούλα!! :D

babitsia και lara33 εύχομαι σύντομα να έχουμε όλες μας φουσκωτή κοιλίτσα!!Τι να πω … καμιά φορά το καλό αργεί να γίνει αλλά όταν γίνει, γίνεται τέλειο. Η αδελφή μου άργησε και εκείνη να κάνει μωράκι, αλλά όταν τελικά έμεινε έγκυος θυμάμαι είχαμε χαρεί τόσο μα τόσο πολύ. Αλλά και η μπέμπα της είναι μια γλύκα, πολύ ξεχωριστό ζουζουνάκι!!!:P

καλημερα τζουτζουκακια μου!!!σας ευχαριστω για τα ενθαρρυντικα λογια για τα προωρακια,με ανεβασαν πολυ!!!ρε συμπεθερακι προωρο κι εσυ?κ βγηκες τετοιο φυντανι???εεεε,αυτα ειναι,αμα ειναι να κανω παιδια σαν κι εσενα,τι αλλο θελω!!!!!!πραγματικα θα ηθελα τα παιδια μου να σου μοιασουν,εχεις χρυση καρδια!!

μπαμπιτσιακι ετοιμη για το ταξιδακι?ναι,τα οργανα ξεκινησαν για το ονομα πριν καν μαθουμε το φυλλο!!κουλο???αλλα πιστεψε με,αυτα πρεπει να ξεκαθαριζονται παααααρα πολυ νωρις..θα το δεις κι απο προσωπικη εμπειρια!!εσυ πως εισαι μπουμπου?πως ειναι εκει πανω στο ροζ συννεφακι σου???:oops:

λαρουκουκο μου τι κανεις ζουζουνι μου?

kittyme να χαιρεσαι το ανηψουδι σου,οπως χαιρομαι κι εγω το δικο μου κ να ξερεις,κ η δικες σας χαρες δεν ειναι μακρια,ολα θα γινουν!!!!

καλε ποτε φτασαμε στην τεταρτη?????τοοοοοσσσσσσσσσσσσσσσσσοοοοοοοοοοοοοοοοο κοντα ειναι το σαββατο......:tongue:

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...