Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα σας. Σήμερα είναι η 93 ημέρα μετά την τελευταία ένεση arvekap (μηνιαία) που έκανα. Δεν έχω δεί περίοδο ακόμα. Σήμερα τηλεφώνησα στο γιατρό μου και μου είπε ότι όντως έπρεπε να είχα αδιαθετήσει αλλά να περημένω ακόμα 10 ημέρες και μετά να πάω να μου δώσει φάρμακο για να αδιαθετήσω. Έχει κάποια κοπέλ ααπο εσάς ανάλογη εμπειρία;;Μου είπε να κάνω και τέστ εγκυμοσύνης όμως επειδή ήδη έχω κάνει ένα πριν 5 ημέρες και ήταν αρνητικό είμαι σίγουρη ότι δεν οφείλεται σε εγκυμοσύνη.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια καλημέρα σας. Σήμερα είναι η 93 ημέρα μετά την τελευταία ένεση arvekap (μηνιαία) που έκανα. Δεν έχω δεί περίοδο ακόμα. Σήμερα τηλεφώνησα στο γιατρό μου και μου είπε ότι όντως έπρεπε να είχα αδιαθετήσει αλλά να περημένω ακόμα 10 ημέρες και μετά να πάω να μου δώσει φάρμακο για να αδιαθετήσω. Έχει κάποια κοπέλ ααπο εσάς ανάλογη εμπειρία;;Μου είπε να κάνω και τέστ εγκυμοσύνης όμως επειδή ήδη έχω κάνει ένα πριν 5 ημέρες και ήταν αρνητικό είμαι σίγουρη ότι δεν οφείλεται σε εγκυμοσύνη.

Καλωσόρισες στην παρέα μας kittyme! Μη βλέπεις που μιλάμε για άλλα θέματα από την "τεχνητή εμμηνόπαυση" ξεκινήσαμε να μιλάμε απλά στην πορεία αδιαθετήσαμε και ξεκινήσαμε τον αγώνα για μπεμπέ! Οντως έπρεπε να είχες αδιαθετήσει αλλά αφού σου είπε ο γιατρός να περιμένείς ακόμη 10 μέρες έτσι να κάνεις...Τα τεστάκια δεν είναι και τόσο αξιόπισατα...Καλό θα ήτανε να κάνεις και μια χοριακούλα αν στις 10 μέρες δεν έχει έρθει η ακατανόμαστη τελικά για να αποκλείσεις στα σίγουρα το ενδεχόμενο της εγκυμοσύνης...Οσο για το φάρμακα που σου είπε ο γιατρός μην ανησυχείς...Βοηθάνε τον οργανισμό σου να βγει απ την καταστολή...Ολα καλά θα΄πάνε! Εξάλλου τα δύσκολα έφυγαν ε!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

συμπεθερακι μου μη μασας..ολες εχουμε αρνητικα συναισθηματα κατα την αναμονη..αλλα μετα τσοοοουυυυυπ,συμβαινει το θαυματακι!!κ σε σενα ετσι θα γινει,θα δεις!εγω για σενα πιστευω οτι θα εχεις διδυμακια!!αχ κ να δεις τα καροτσακια για διδυμακια..μουρλα ειναι!για τριδυμακια ειναι σαν τρενο!!καλα,εχουμε χρονο να τα λεμε αυτα,καθε πραμα στον καιρο του!

΅Που λες για το τριτο νονι...ηδη εχουμε θεματα με το ονομα του..απο την μια λεμε να ειναι γερα,μονο αυτο,απο την αλλη διαφωνουμε κ εγω θεωρω αυτες οι διαφωνιες πρεπει να λυνονται αμεσα...ο κρισος θελει αν ειναι κοριτσι,αν,να το βγαλουμε το ονομα της μαμας του που δεν ζει..οκ,το δεχομαι.αλλα θελει κ το αλλο αγορι τοονομα του μπαμπα του,κ το 3 του δικου μου..ε,,εγω δεν θελω να βγαλω ολο του το σοι!΅ε,κ υπαρχουν διαφωνιες,πριν καν δουμε το φυλο του μωρου..χαζα,αλλα κ συγχρονως πραγματα που προκαλλουν μια καποια αναστατωση...τεσπα,ας ειναι γερα κ τι να πω,θα βρουμε μια λυση,που θα παει!

Δεν ξέρω ρε συμπεθεράκι μου αν θα μου βγει σε καλό όλο αυτό αλλά το σίγουρο είναι πως μου δίνεις πολύ θάρρος και αισιοδοξία...Οοο για τα διδυμάκια τι να πω! Ευπρόσδεκτα και με το παραπάνω είναι!!! ΄Πο πο πο! Απλά για την ώρα προσεύχομαι και ελπίζω να κόλλησε τουλάχιστον το ένα!

Ουφ...δεν πάω καλά λέμε...Ενιωθα κάποια πονάκια περιόδου και τραβήγματα...και ήμουνα χάλια γιατί νόμιζα θα αδιαθετήσω...Τώρα φύγανε κι αυτά και πάλι νιώθω χάλια γιατί δεν έχω κανένα σημάδι! Το στηθός μου παραμένει ανύπαρκτο!!!!Ναι ναι! Τρελάθηκα!!! Ψάχνω, βρίσκω, αγχώνομαι....άστα να πάνε! Μέχρι και τεστάκι σκέφτηκα να κάνω σήμερα....Αλλά εννοείται πως δεν έκανα γιατί είναι νωρίς...Τσιμπολογάω όλη μέρα κάτι για να περνά η ώρα...στο τέλος θα γίνω σαν βόδι!!! Τουλάχιστον ελπίζω να είμαι βόδι έγκυος και όχι απλά βόδι!!! Πώς τα λέω βρε έτσι! Μπαίνουνε και νέες κοπέλες και θα τις τρομάξω!!!! χαχαχαχαχα

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Όσο για τα ονόματα σε καταλαβαίνω...Πάντα είναι μεγάλο ζόρι η επιλογή...είναι και οι οικογένειες στη μέση...Συζητήσεις και ολα τα συναφή...Μια φίλη μου αποφάσισε να αγνοήσει μαμάδες, μπαμπάδες κλπ και διαλέγει ονόματα που της αρέσουν και αυτά έδωσε στα μπεμπάκια της (δύο έχει)...Ετσι έκοψε τον αέρα όλων...Δεν λέω ότι συμφωνώ ή όχι απλά τελικά ο καθένας το χειρίζεται όπως προτιμά ε...Θα τη βρείτε μια μέση λύση...Αλλά κάτσε πρώτα να μάθουμε και το τρίτο κρισάκι τι είναι...Αντε και πλησιάζει ο Δεκέμβρης!!!! Χμ...αυτός πλησιάζει...το κρύο δεν ξέρω πού είναι....

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

θεες καλημερα!!χαθηκα γιατι εχω πολυ διαβασμα προετοιμαζομαι για την σχολη και ειχε ερθει και το αγορι μου στο νησι πριν μπει φανταρος!!αχχχ!!τωρα θα διαβασω τα νεα σας!μου λειψατε!!πολλα φιλια σε ολες!!!

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστώ πολύ Moments :) και εγώ σε μια ταλαιπωρία είμαι τα τελευταία χρόνια για το πολυπόθητο bebe. Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια να κρατάνε σύντομα τα μπεμπάκια τους στην αγκαλιά τους με υγεία. Φιλάκια...

Σε ευχαριστώ πολύ Moments :) και εγώ σε μια ταλαιπωρία είμαι τα τελευταία χρόνια για το πολυπόθητο bebe. Εύχομαι σε όλα τα κορίτσια να κρατάνε σύντομα τα μπεμπάκια τους στην αγκαλιά τους με υγεία. Φιλάκια...

Ευχαριστούμε πολύ kittyme! Μακάρι να τα καταφέρουμε όλες ΄σύντομα...Λογικά άμα έρθει η ακατανόμαστη θα αρχίσετε ( ή θα συνεχίσετε) τις προσπάθειες σας ε;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Οπωσδήποτε θα συνεχίσουμε...ελπίζω να μην αργήσει πολύ!!!Είναι 5 χρόνια που προσπαθούμε και χωρίς πρόβλημα, απλά στην πορεία εμφανίστηκε μια μικρή κύστη ενδομητρίωσης την οποία και αφαίρεσα με λαπαροσκόπηση και τώρα μέτα την arvekap περημένω....για να δούμε...

Οπωσδήποτε θα συνεχίσουμε...ελπίζω να μην αργήσει πολύ!!!Είναι 5 χρόνια που προσπαθούμε και χωρίς πρόβλημα, απλά στην πορεία εμφανίστηκε μια μικρή κύστη ενδομητρίωσης την οποία και αφαίρεσα με λαπαροσκόπηση και τώρα μέτα την arvekap περημένω....για να δούμε...

Αχ πολύ καιρό προσπαθείτε!!!! Αντε με το καλό να τα καταφέρετε! Είναι πολύ καλή και γόνιμη η περίοδος τώρα με τις αρβεκάπ...και ειδικά αν δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα (δικό σου ή του συζύγου) είμαι σίγουρη πως το μπεμπέ είναι κοντά!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημερούδια κορτσόπουλα και νεράϊδες του Ολύμπου... (το τελευταίο πήγαινε για τη Babitsia που θα το κάνει πραγματικότητα το σβκ)...

Φιλεναδίτσα μου τέλεια τα νέα σου.. Όσον αφορά τα ονόματα εγώ πιστεύω πως αν είναι κοριτσάκι το μέχρις στιγμής αγνώστου φύλου μπεμπέκι καλά θα κάνετε να το βγάλετε το όνομα της πεθεράς σου... Αν πάλι είναι αγοράκι θα δώσετε ένα όνομα αγορίστικο στο οποίο συμφωνείτε και οι δύο και θα είστε όλοι ευχαριστημένοι.. Γερά να είναι, μόνο αυτό και όλα τα άλλα βρίσκονται..

Περνάει ο καιρός σαν το νεράκι.. Σε λίγο κλείνεις και τον 5ο μήνα.. πως τα κατάφερες μου λες;

Μομεντάκι η φιλεναδίτσα μου και συμπεθέρα σου είναι το καλύτερο παράδειγμα ... Δεν είχε κανένα απολύτως σύμπτωμα και βρέθηκε με τρίδυμα! Επειδή στην περίπτωσή σου τα τρίδυμα αποκλείονται πιθανότατα να σου κάνουν έκπληξη και να ξετσουμίσουν δύο μομεντάκια.. Υπομονή.. το Σάββατο δεν είναι καθόλου μακριά..

Μικρολού καλό διάβασμα και καλή επιτυχία στις εξετάσεις..

Λαρούκο φιλάκια πολλά!

Kitty υπομονή κορίτσι μου.. Θα ξυπνήσει και ο δικός σου οργανισμός πολύ σύντομα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κισμέτ μου γιατί κοπέλα μου τα έσβησες αυτά που είχε γράψεις; Βρήκα τώρα χρόνο και θα σου απαντούσα...:rolleyes:

Είδατε τα ερωτημάτικα μου; Είναι για τα μομεντάκια μου!!! Για να δουμε τι θα γίνουνε:

α. δύο θαυμαστικά;

β. ένα θαυμαστικό;

γ. θα φύγουνε και θα μείνει κενό;:rolleyes:

Προσεχώς θα ξέρουμε! Ουφ...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Δομνινάκι μου ευχαριστώ για την ενθάρρυνση κοπέλα μου...Ευχαριστώ πολύ πολύ!!!! Από το στόμα σου και στου Θεού τ αυτί!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μικρολού μου!!! Σαν τα χιόνια βρε!!!! Χαίρομαι που εμφανίστηκες και που είσαι καλά!!!! Καλά διαβάσματα και καλά να περνάς!!!!:D Που είμαι σίγουρη ότι μια χαρά περνάς με έτσι παρέα!!!!:P:p:p

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Δεν ξέρω ρε συμπεθεράκι μου αν θα μου βγει σε καλό όλο αυτό αλλά το σίγουρο είναι πως μου δίνεις πολύ θάρρος και αισιοδοξία...Οοο για τα διδυμάκια τι να πω! Ευπρόσδεκτα και με το παραπάνω είναι!!! ΄Πο πο πο! Απλά για την ώρα προσεύχομαι και ελπίζω να κόλλησε τουλάχιστον το ένα!

Ουφ...δεν πάω καλά λέμε...Ενιωθα κάποια πονάκια περιόδου και τραβήγματα...και ήμουνα χάλια γιατί νόμιζα θα αδιαθετήσω...Τώρα φύγανε κι αυτά και πάλι νιώθω χάλια γιατί δεν έχω κανένα σημάδι! Το στηθός μου παραμένει ανύπαρκτο!!!!Ναι ναι! Τρελάθηκα!!! Ψάχνω, βρίσκω, αγχώνομαι....άστα να πάνε! Μέχρι και τεστάκι σκέφτηκα να κάνω σήμερα....Αλλά εννοείται πως δεν έκανα γιατί είναι νωρίς...Τσιμπολογάω όλη μέρα κάτι για να περνά η ώρα...στο τέλος θα γίνω σαν βόδι!!! Τουλάχιστον ελπίζω να είμαι βόδι έγκυος και όχι απλά βόδι!!! Πώς τα λέω βρε έτσι! Μπαίνουνε και νέες κοπέλες και θα τις τρομάξω!!!! χαχαχαχαχα

τεστακι τοσο νωρις?????ΑΜΑΝ!!!!!!!:confused:οχι φυσικα συμπεθερουλι...μα το σαββατο ειναι τοοοοοοοοσο κοντα!!οσο για το στηθος..μαλλον πλακα κανεις!!περιμενες να μεγαλωσει ρε μπουμπουκι???ε οχι κ απο τοσο νωρις!!!το δομνινακι τα ειπε σωστα,δες εμενα,δεν ειχα ουτε μισο συμπτωμα...κι εψαχνα,κ τρελλαινομουν κ αγχωνομουν χωρις λογο..εσυ παλι ειχες τραβηγματακια που ειναι ενα πολυ θετικο συμπτωματακι!!!εγω πιστευω οτι ολα πηγαν καλα παντως,ειμαι σιγουρη σου λεω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσο για το τσιμπολογημα..φαε εκει..τωρα τρως για 3!!!χαχαχχαχχαχαχα!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...