Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

• Καλή τύχη! 1

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

....Ναι εχουμε νεα απο την ακατανομαστη... μαλιστα ήρθε η ιδια να μου τα πει μη χασει!!!! παμε λοιπον στον επομενο μήνα να δουμε τι μας επιφυλάσει ο Δεκεμβρης εκτός απο τα χριστουγεννα!!! πάντως αν δεν γινει μεχρι τον Ιανουαριο τιποτα στελνω τον βαβιτσιο για εξετάσεις οσο περναει ο καιρος τοσο γεμιζω με "μηπως" εγω αν ειχα καποιο προβλημα δεν θα φαινοταν με τοσες εξετασεις που χω κανει??? τι να πω ρε κοριτσια χαλαρωνουμε και βλεπουμε!!! φιλακια σε ολες να εχουμε μια υπεροχη βδομάδα!!

Ήρθε η άτιμη ε; Μη χάσει!!! Δεν πειράζει Βαβιτσιάκι μου! Θέλουνε το χρόνο τους αυτά! Και εξάλλου μπορεί να θέλει να είναι χριστουγεννιάτικο το μπεμπέ!!!! Καταλαβαίνω τον τρόπο που σκέφτεσαι....άμα αρχίσουνε τα "μήπως" σφηνώνονται εκεί και ποιος τα αγνοεί...Να κάνεις όπως νιώθεις καλύτερα...Για την΄ωρα όπως το λες κι εσύ: χαλαρώνουμε και βλέπουμε!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερούδια και καλή βδομάδα να έχουμε κοριτσάκια..

Ευτυχώς είμαι καλύτερα.. Η φωνή μου επανήλθε στα φυσιολογικά της και ο βήχας σιγά σιγά την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια..καιρός του ήτανε..

Τι μου κάνετε κορτσούδες;

Μπαμπιτσάκι δεν πειράζει... το χριστουγεννιάτικο δώρο προετοιμάζεται..

Μομεντάκι μου 5 μερούλες μείνανε.. ούτε που θα το καταλάβεις πως θα' ρθει η μέρα που θα ανταλλάξετε μαζί καλημέρα (με τα μομεντίνια καλέ)!

Φιλάκια!

L2qIp2.png

Κοριτσακια μου επιτελους! Ειχε μέρες τώρα που δε με εβαζε στο φορουμ, μου ελεγε οτι ειναι απασχολημενο.. Αλλο και παλι τουτο!!!

Μπαμπιτσιακι μου, τελικά ξέρεις τι καταλαβα;; Ότι οσο την διωχνουμε την κυρα-περιοδο, τοσο μας κατσικώνεται αυτη! Οποτε προσπαθησε να μην το σκέφτεσαι (ποιος μιλαει τωρα!) και να την καλοπιάνεις... Που ξέρεις; Τότε μπορει να αποφασισει να μην σε επισκεφθεί! Ασε παιδί μου που στο έχουν πει... Χριστουγεννιατικο δώρο θα είναι!

Μομεντακι κ μομεντακια, τα γλυκά φιλιά μου!! Και μομεντακια, θα σας δώσω μια συμβουλή: να μείνετε εκεί που είστε, ασφαλή στη θαλπωρή της μανουλας!!!

Δομνινακι μου, ο καιρος αυτος ειναι ιδανικός για κρυολογήματα... Ε μα είναι λογικο τώρα Νοεμβρη μήνα και να έχουμε 22-23 βαθμούς;;;; Περαστικούλια καλό μου (αν και απ' ότι διάβασα ήδη είσαι πολύ καλυτερα)!

Κρισάκιιιιιιιι!!!!!!!!!! Γιού χουουουου!!! Πού είσαι καλέ; Πότε ξαναπας στον γιατρό τώρα; Εχω αγωνία να μάθουμε και το τρίτο κρισάκι τι είναι! Μωρε λες να είναι κι αυτό αγορακι; Στο λεξικό, στην λέξη αγορομάνα θα βάλουμε την φωτογραφία σου! χαχαχαχα!!!!

Τι εγινε με το Ελενακι ρε κορίτσια; δεν κατάλαβα....

Πολλα φιλακια και στις υπόλοιπες θεες!

JXFXp3.png

Εγω πολλα νεα δεν έχω... Το παπ έδειξε κάτι διπύρηνα κύτταρα αλλά μου είπε ο γιατρός να μην ανησυχω γιατί αυτα πολλες φορές υποστρέφουν από μόνα τους. Θα παω σε 3 μήνες να κάνω μια κολποσκόπηση (γκρρρρρρρρ και όσο δεν το ήθελα αυτό....) και βλεπουμε... Ο λάρος συνεχίζει με τις βιταμίνες του, εγω συνεχίζω να τον βάζω κάτω (χαχαχαχαχα) και ό,τι ηθελε πρόκυψει!

Αχ κοριτσια, σας είπα που η βαφτιστήρα μου με φώναξε νονα;;; Ενα τόσο δα ανθρωπάκι με έκανε να κυλιέμαι στα πατώματα!!!! Αλοιφή σας λέω έγινα!

Αυτα τα πολλα.... Ανυπομονώ να έρθουν τα Χριστουγεννααααααααααα!!! Όπως λεει και η διαφήμιση.. 40 μέρες έμειναν!

JXFXp3.png

Λαρούκο μου καλώς μας ήλθες και πάλι.. Είναι αλήθεια ότι ο Όλυμπος είναι τελείως διαφορετικός χωρίς εσένα..

Ναι, όντως είμαι καλύτερα... με κοντομάνικο όμως κυκλοφορώ μιας και δεν τη μπορώ τη ζέστη καθόλου... Γέρασα και μυαλό δεν έβαλα που λέμε..

Η Ελένη μας αναγκάστηκε να διακόψει την προσπάθειά της διότι τα ωάρια της κολλήσανε και δεν μεγαλώνανε καθόλου (τουλάχιστον έτσι κατάλαβα).. έτσι κάνει ένα διάλειμμα και νομίζω ότι δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει παρακάτω... Ένα είναι το σίγουρο όμως.. ότι μας λείπει πολύ..

Φιλεναδίτσα περιμένουμε να δούμε τι είναι το τρίτο.. κι αν είναι κι αυτό αγοράκι περιμένω μόλις γεννήσεις να μου το στείλεις με courier.. Θα στο φτάσω 18 χρονών και μετά θα στο στείλω πίσω για να υπηρετήσει τη μαμά πατρίδα.. Ζάχαρη θα περάσει στα χέρια μου.. Δεν πιστεύω να έχεις καμία αμφιβολία περί τούτου;

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Λαρούκο μου κι εμένα το βαφτιστήρι μου που είναι 3.5 χρονών άνδρας... μόλις με βλέπει τρέχει καταπάνω μου φωνάζοντας νονά νονά και μου σκάει κι ένα φιλί.. με παίρνει και μια μεγάλη αγκαλίτσα κι εγώ μετά κατουριέμαι πάνω μου.. Γι' αυτές τις στιγμές ζω..πίστεψέ με..

L2qIp2.png

κοριτσακια μου καλα τι μου κανετε?? οσο περνουν οι μερες δυσκολευομαι να βρω χρονο για να μπω να σας δω στη δουλεια ακους λαρουκο μου αν φυγει η συναδελφος σου με αδεια εγκυμοσυνης οπως και στη περιπτωση μου μαυρα ματια θα κανουμε να βρεθουμε τρωω γερο χωσιμο σας λεω και δεν μου φτανει η κακη ψυχολογια που εχω γενικα και το ζορι μου, εχω και καθε μ...κα στο κεφαλι μου οχτω ωρες ολοι κατι θελουνε φανταστητε οτι τοσα χρονια ειχα 150 πελατες να εξυπηρετω και δεν επερνα αλλους γιατι δεν προλαβαινα με τις υπολοιπες δουλειες και τωρα απο την μια μερα στην αλλη απεκτησα αλλους 250 πελατες της συναδελφου οκ!!! ειμαι το κοριτσι λαστιχο!!!

αφου σας ειπα τον πονο μου για τη δουλεια στα δικά μας τωρα. χθες επαθα μια κριση το βραδυ με τη σαφρακιασμενη που ηρθε παλι αλλα ευτυχως που ο βαβιτσιοσ ηταν εκει και με πηρε αγκαλιτσα και ηρεμησα ζω μεγαλες στιγμες!!! και για να ξεχαστω λιγο λεει γιατι ειμαι πολυ πιεσμενη λεει που θα με παει το σκ? εκδρομή στον Ολυμπο!!!! με επιασαν κατι γελια οταν μου το πε αυθορμητα μου ηρθε στο μυαλο οτι θα σας βρω ολες εκει!!! χαχαχα!!! εχει κλεισει δωμάτιο στο ελατοχωρι τα χει κανονισει ολα!! τι καλοι που ειναι αμα θελουν οι αντρες!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Babitsaki μου η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη.. μισή θα σε αφήσει το κακό σου αφεντικό και μετά θα κάνουμε αμάν για να μπορέσεις να συνέλθεις!!

Τι καλό ανδρούλη που έχεις... Ελατοχώρι ακούω.. θα περάσετε θαυμάσια να μου το θυμηθείς.. Κι όσο είστε εκεί να σκέφτεσαι κι εμάς τις υπόλοιπες Θεές που θα περιδιαβαίνουμε το βουνό.. τυχερούλα!

L2qIp2.png

Βαβιτσιάκι μου Χαχαχαχαχαχα...Στον Όλυμπο; χαχαχαχαχαχαχα ΄Με το που το διάβασα άρχισα τα γέλια μόνη μου χαχαχαχαχαχα Αχ ρε συ...σε αγαπάει ο βαβίτσιος σου και είναι πολύ σημαντικό που είναί κοντά σου και είστε μαζί σε όλα αυτά! Αντε να πας λίγο να ξε-μπουχτήσεις λίγο απ τη δουλειά...Αμα πια! Γιατί δεν προσλαμβάνει καμιά κοπέλα το αφεντικούλη σου να αντικαταστήσει την άλλη κοπέλα και να σε βοηθάει λίγο εσένα; Δεν το σκέφτηκε καθόλου ε; Είναι ανοικτοχέρης φαντάζομαι απλά λίγο απονήρευτος και αφελής και δεν το σκέφτηκε!:tongue:

Λαρούκο μου επιτέλους! Εμφανίστηκες! Τώρα μάλιστα! Ετσι είναι πιο ολοκληρωμένος ο Ολυμπος μας βρε...Αυτά που σου βρήκανε δεν κατάλαβα τι είναι αλλά είναι κάτι περαστικό απ ότι κατάλαβα ε;

Συμπεθερούλα πού είσαι συ; Αμα χάνεσαι ανησυχω γιατί μέχρι να ξαναεμφανιστείς όλο και κάποια νέα αναποδιά σου προκύπτει με την υγεία σου! Εμφανίσου λοιπόν! Κι εσείς μικρά κρισάκια εμφανιστείτε να σας δώσω από ένα φιλάκι!!!!:D

Δομνινάκι μου κι εμείς στην Κύπρο με κοντομάνικα είμαστε...Ελεος πια! Θα στολίσουμε χριστουγεννιάτικο δέντρο στο μπαλκόνι όπως πάμε! Αντε να φύ γει εντελώς η ιωσούλα και ο βήχας...και να νιώθεις απόλυτα καλά σύντομα!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

γεια σας γλυκουλες μου!με ζητησατε,ναμαι!΅βασικα προσπαθω εδω κ ωρα να μπω αλλα δεν μπορω κ θα εσκαγα!΅τελικα ναμαι!!τι νεα ειναι αυτα?ας αρχισω με την μελλοντικη μανουλα μας..τωρα θα εχουν γραπωθει τα μομεντακια στην μητρα της μαμας κ ποιος τα πιανει!πως εισαι πουλι μου,πως αισθανεσαι?αχ τιποτα δεν εμεινε,ερχεται η μεγαλη μερα της χοριακηηηηηηηηης!!κ θα τρελλαθωωωωωωωωωωωωωω!

΅Δομνινακι μου περαστικουλια σου κ ασε τα κοντομανικα κ βαλε κ καμια ζακετουλα,ετσι?αντε μην ξεγελιεσαι απο τον καιρο!

΅Λαρακουκο μου μας ελειψες!΅ολα καλα ψυχουλα μου?αφου ειστε καλα με τον λαρο και το δινετε κ καταλαβαινει,μια χαρα ειστε!΅οσο για τα τεστ'παπ..δεν μου φαινεται κατι ανησυχητικο εμενα..μαλλο κοινο θα το ελεγα..πρεπει να ειναι απλα τεστ δευτερου βαθμου..ε εμενα παντα τετοιο εβγαινε,δεν νομιζω να λεει κατι αυτο!΅τετοια να ειναι τα θεματακια μας,μικρα κ ανωδυνα!΅κι εσεις με τον λαρο...συνεχιστε ακαθεκτοι!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

συνεχιζω με το μπαμπιτσιακι μας το τυχερο!΅α ρε κοριτσακι τι αντρουλι χρυσαφι εχεις?μπραβο του κ παλι μπραβο του!σε βλεπει που πιεζεσαι κ θα σε βολταρει να σε χαλαρωσει..τι αντρας!΅κ ελατοχωρι..θα ειναι τελεια!!εσυ τα ξερεις τα λημερια εκει..αφου εκει ζεις!΅οσο για την περιοδο..ε σιγα..κ μην μασας κ αρχιζεις τις μαυρες σκεψεις..γιατι ακομα κ αν κανει εξετασεις ο μπαμπιτσιος κ υπαρχει θεμα με σπερμα,λεω,αν,κ μακρια απο δω,παλι δεν λεει οτι δεν μπορειτε να κανετε φυσιολογικα μπεμπε..αλιμονο..αρα?συνεχιστε δυναμικα!΅κι εκει στο ελατοχωρι...αααα...εκει....εκει θα καει ο ολυμπος!

fUCCp2.png

svjYp2.png

΅τωρα τα δικα μου νεα..ε δεν εχω κ πολλα...στον γιατρο αρχες του δεκεμβρη θα παω κ για β επιπεδου,κ μεχρι τοτε δεν ξερω πως πανε τα κρισακια...το τριτο ειναι αγνωστου φυλλου ακομα,αν κ αποτι λεμε ολοι,μααααλλον θα ειναι κ το αλλο αγορακι..εμεις βεβαια θελουμε ποικιλια,αλλα ο,τι δωσει ο θεος!΅ας ειναι γερα,μονο αυτο..εχω αρχισει κ αγχωνομαι..να ειναι γερα,να γεννηθουν δυνατα..οοουυυυφφφφφ...

Κατα τα αλλα ο κρισος φευγει αυριο,εγω παραμενω εδω κ γυρναω στην μαμα..απο ασθενειες δεν εχω κατι νεο,εχω ακομα τις αιμορροιδες μου φυσικα,κ πλεον εχω βαρυνει κορτσουδια μου,δυσκολευομαι στον υπνο..αλλα καλα!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Μα τι καλή συμπεθερούλα έχω; Με το που την ζητάω τσουπ! Εμφανίζεται!:D Αχ για πότε φτάσαμε στη β επιπέδου σου ούτε που το κατάλαβα!!! Αντε και όλα καλά θα έιναι με τα κρισάκια θα το δεις! Και περιμένουμε και την αποκάλυψη και του τρίτου βεβαίως βεβαίως!!!!:D

Εγώ συμπεθεράκι μου δεν ξέρω τι μου γίνεται...Είμαι καλά...πολύ καλύτερα ψυχολογικά αλλά φοβάμαι πολύ...έχω και αρνητικό προαίσθημα...χμ...ίσως απ το φόβο μου είναι αυτό...Τελοσπαντων κάνω υπομονή και το Σάββατο θα ξέρουμε! Δεν χαλιέμαι τώρα! Αμα είναι να χαλαστώ θα χαλαστώ μια και καλή τότε! Τώρα είμαι καλά!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

συμπεθερακι μου μη μασας..ολες εχουμε αρνητικα συναισθηματα κατα την αναμονη..αλλα μετα τσοοοουυυυυπ,συμβαινει το θαυματακι!!κ σε σενα ετσι θα γινει,θα δεις!εγω για σενα πιστευω οτι θα εχεις διδυμακια!!αχ κ να δεις τα καροτσακια για διδυμακια..μουρλα ειναι!για τριδυμακια ειναι σαν τρενο!!καλα,εχουμε χρονο να τα λεμε αυτα,καθε πραμα στον καιρο του!

΅Που λες για το τριτο νονι...ηδη εχουμε θεματα με το ονομα του..απο την μια λεμε να ειναι γερα,μονο αυτο,απο την αλλη διαφωνουμε κ εγω θεωρω αυτες οι διαφωνιες πρεπει να λυνονται αμεσα...ο κρισος θελει αν ειναι κοριτσι,αν,να το βγαλουμε το ονομα της μαμας του που δεν ζει..οκ,το δεχομαι.αλλα θελει κ το αλλο αγορι τοονομα του μπαμπα του,κ το 3 του δικου μου..ε,,εγω δεν θελω να βγαλω ολο του το σοι!΅ε,κ υπαρχουν διαφωνιες,πριν καν δουμε το φυλο του μωρου..χαζα,αλλα κ συγχρονως πραγματα που προκαλλουν μια καποια αναστατωση...τεσπα,ας ειναι γερα κ τι να πω,θα βρουμε μια λυση,που θα παει!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...