Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Πολλές καλημέρες σε όλα τα κοριτσάκια της παρεούλας μας...

Γκούχου γκούχου κι εγώ από χθες ... όλο το βράδυ πρέπει να ξύπνησα 4-5 φορές από το βήχα και από το αίμα διότι όπως θυμάστε αδιαθέτησα χθες ύστερα από 45 ολόκληρες μέρες... Χρόνια ολόκληρα είχε να μου συμβεί αυτό (η πλημμύρα) και μου κακοφάνηκε..

Τα καλά νέα είναι ότι μίλησα με τον εξωσωματικό μου χθες και συμφωνήσαμε για Φλεβάρη - Μάρτη την επόμενη προσπάθεια.. Τι είναι 4 μήνες μπροστά στην αιωνιότητα;

και σου απαντώ τιποτα δεν ειναι οι 4 μηνες περνανε σαν νερο...

την καλημερα μου σε οοοοολα τα κοριτσακια!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και από μένα και από τα μομεντάκια μου!!!

Καλημερα βαβιτσιάκι μου πώς είσαι; Τα συμπτώματα της υποτίθεται "ακατανόμαστης' πώς πάνε;:D

Δομνίνάκι μου τέλεια! Κοντά είσαι! Μόλις φύγουνε τα Χριστούγεννα ούτε που θα καταλάβεις για το πότε πέρασε ο καιρός και θα αρχίσεις!!! Πολύ χαίρομαι για σένα!!! Τρίτη και καλή θα είναι αυτή!!! :D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

πολυ κινηση βρε κοριτσια σημερα πω! πω! μομεντακι μου σημερα δεν ειχα κανενα απολυτως συμπτωμα τωρα λιγο η κοιλια μου και η μεση μου τιποτα αλλο!!! ειδομεν το σαββατο δεν ειναι μακρυα!!! καλο βραδυ!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα θεές από μένα και τα μομεντάκια μου που ελπίζω να είναί ακόμα εδώ!!!

Βαβιτσιάκι μου εννοείται πως εγώ περιμένω χαρμόσυνα νέα το Σάββατο! Δεν θέλουμε και πολλά εδώ μέσα να αρχίσουμε να ελπίζουμε!!!! Μόνο που σκέφτομαι την πιθανότητα είμαι μες την τρελή χάρά!!!!:D:D

Τα φιλάκια μου στα κρισάκια, μην ξεχάσεις να δώσεις συμπεθερούλα μου!

Καλημέρα λαρούκο, δομνινάκι, μισελ, κισμετ, μικρολού και μακαπούλα!!!

Το ελενάκι μας δεν εμφανίζεται πια στο φόρουμ μετά που διεκόπηκε η προσπάθεια της΄...Ελπίζω να ναι καλά!!!! Φιλάκια ελενάκι μου, αν μας διαβάζεις!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Bonjour κοπελάρες μου... Τι μου κάνετε; εμείς καλά, έχουμε πλημμυρίσει εδώ στην πρωτεύουσα από τη βροχή που ρίχνει εδώ και λίγη ώρα.. Ευτυχώς όμως είμαι μέσα στο γραφείο, απλά σκέφτομαι όλους όσους είναι αναγκασμένοι να είναι έξω με τέτοιο καιρό και τους λυπάμαι αφάνταστα...

Μακάρι να έχουμε χαρμόσυνα μαντάτα πολύ σύντομα και ας είναι από οποιαδήποτε κοπέλα. Εμείς θα χαρούμε το ίδιο σαν να ήταν και για μας!

Κρισάκι τι κάνουν τα μπεμπέκια σου;

Φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα μαγουλάκια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

χαιρετω τις λιγομιλητες..τι παθατε κ δεν πολυλογειτε?μμμμμ...αγωνιατε για το σαββατο μηπως?μηπως για το συμπεθερακι?αληθεια,συμπεθερακι ποια ειναι η κρισιμη ημερομηνια?αχ πες,πες πεεεεεεεεες!

Δομνινακι μου βρεχει εκει?εδω χαρα θεου...περιεργο..συνηθως στα δικα μας μερη εχει κακοκαιρια..καλα ειμαι ματια μου..δεν εχω ησυχια ρε παιδι μου ομως..σημερα εχω τραπεζωματα ολους τους κουμπαρους..7-8 ατομα..λεω να το κανω τωρα που μπορω,να βγω κι απτην υποχρεωση..μετα δεν εχει τετοια..σε λιγο θα βαρυνω,ηδη βαρυνα,κ μετα,αν με το καλο εχω τα νινακια..δεν θα εχω χρονο για τετοια...αρα?τωρα ειναι η ευκαιρια..εχω λιγο τρεξιμο αλλα θα με βοηθησουν κ η μαμα,η αδερφη..ε,καπως θα την παλεψω!΅ειμαι ο,τι ναναι παντως..η αλλη κοπελα με τα τριδυμα ειναι ξαπλα κι εγω...δεν λεω να μπαστακωθω!

fUCCp2.png

svjYp2.png

΅αυτα τα ωραια νεα μου...εσυ δομνιναρα ακομα εχεις μπολικο αιματακι?ε τι μας νοιαζει?ο μαρτης ειναι κοντα!α,ο δομνινος ποτε θα κανει την επεμβαση?

Mπαμπιτσιακι μου λες μωρε?μωρε λεεεεεεες?

Συμπεθερακι μου πως περνας την μερα σου τωρα?σου ειπα,μην υπερβαλλεις!΅εγω πχ ετρωγα στο τραπεζι κανονικα,εκοβα βολτιτσες κ εκανα μπανακι,απο την πρωτη μερα..απο την τριτη..τα ξερεις,εκανα τα παντα!΅στα λεω για να μην αγχωνεσαι με ακραιες κινησεις..να εισαι χαλαρη!

΅Φιλακια σε ολα τα μπουμπουκακια μου!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Α καλά μιλάμε...είσαι μια ξεχωριστή περίπτωση εσύ συμπεθερούλα μου! Εννοώντας ότι με τριδυμάκια είσαι και κάτσιμο δεν έχεις!!! χαχαχαχαχα Συμφωνώ! Αμα νιώθεις καλά και αντέχεις καλή ευκαιρία είναι να κάνεις τα τραπεζώματα τώρα...να πρσσέχεις όμως ε!

Πώς περνάω τη μέρα μου; Βιβλία, υπολογιστής, ταινιούλες...και ύστερα πάλι απ την αρχή...Ξέρω πως δεν χρειάζονται υπερβολές...σηκώνομαι για φαγάκι και μπανάκι...Και αύριο έτσι μάλλον και από Κυριακή λέω να αρχίσω να κινούμαι πιο χαλαρά...Ααααααα!!! και τρώω!!! αν είναι δυνατόν! Μιλάμε είμαι το τέρας της εγκράτειας πάντα...αλλά απ τη βαριεστημάρα μου τρώω και τσιμπολογάω!! Α δεν πάμε καθόλου καλά!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Η μεγάλη μέρα είναι στις 21 του μήνα...που γιορτάζει και η Παναγία μας...Είναι όμως Κυριακή οπότε λέω να πάω Σάββατο που θα είναι και η 11η μέρα...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

΅μωρε συμπεθερακι..ειλικρινα με εκανες κ δακρυσα με το μυνηματακι σου κατω απο τα μηνυματα σου...ειναι τοσο ομορφο..κ γλυκο...ολα καλα θα πανε ματια μου,θα το δεις!΅η παναγιτσα ειναι μανα μας,μας αγαπαει κ μας βοηθαει..μονο πιστη να εχεις κι ολα θα πανε καλα..γιατι εισαι κ ψυχουλα ματια μου!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλημερούδια κοπελάρες..

Τι μου κάνετε; Ελπίζω να είστε όλες καλά.. Κι εγώ καλά είμαι αν και ο βήχας μου έχει μπαστακωθεί και δεν λέει να με αποχωριστεί... Κάτι πρέπει να κάνω γιατί ούτε και να κοιμηθώ μπορώ, άσε που δεν αφήνω με το βήχα και το Δομνίνο να κοιμηθεί..

Φιλεναδίτσα μου καλά κάνεις και δεν μπαστακώνεσαι.. Αφού νιώθεις καλά να πράττεις όπως αισθάνεσαι.. Αλλά μην πολυζορίζεσαι.. Αχ και να μαι από μια μεριά τη μέρα της βάφτισης... Βάφτιση τριδύμων δε νομίζω να είναι κάτι συνηθισμένο.. Θα είναι φαντασμαγορικό!

Δεν ξέρουμε τελικά αν ο Δομνίνος θα κάνει την επέμβαση.. Τρεις άλλους γιατρούς που ρωτήσαμε μας απέτρεψαν.. Θα περιμένουμε να τελειώσει τη θεραπεία του να κάνει και κάποιες επαναληπτικές εξετάσεις και μετά θα συζητήσουμε όλα τα ενδεχόμενα και τις πιθανότητες με τον γιατρό μας και θα αποφασίσουμε..

Babitsaki λες να έχουμε ευχάριστα σήμερα; Μακάρι κοριτσάκι..

Μομεντάκι μου άντε μια βδομαδούλα σου έμεινε! Ζήτω!

L2qIp2.png

Καλημέρα θεές μου!!!! Καλημέρα Όλυμπε και γύρω κορφοβούνια!!!

Σάββατο σήμερα και μετά από ένα βράδυ με το Σάκη χθες σήμερα ξύπνησα καλά και με όρεξη να ακούσω ευχάριστα νέα...Βαβιτσιάκι ακούς;:D

Συμπεθερούλα μου πώς πέρασες με τους καλεσμένους σου; Ελπίζω να το χάρηκες και φυσικά ελπίζω να μην κουράστηκες πολύ και να πρόσεχες! Πακέτο πάνε αυτά!!!!:D

Δομνινάκι μου περαστικούλια σου...Ακόμα βασανίζεσαι βρε; Βρες κάτι που να σε βοηθήσει να μην χάνεις και τον ύπνο σου!

Συμπεθεράκι μου τα λόγια από κάτω...τα εννοώ...και είναι όλη μου η ψυχή σε αυτές τις λέξεις...

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Όλες εξαφανισμένες ε....Αδειος ο Όλυμπος...

Βαβιτσιάκι έχουμε κανένα νεότερο από την ακατανόμαστη;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

....Ναι εχουμε νεα απο την ακατανομαστη... μαλιστα ήρθε η ιδια να μου τα πει μη χασει!!!! παμε λοιπον στον επομενο μήνα να δουμε τι μας επιφυλάσει ο Δεκεμβρης εκτός απο τα χριστουγεννα!!! πάντως αν δεν γινει μεχρι τον Ιανουαριο τιποτα στελνω τον βαβιτσιο για εξετάσεις οσο περναει ο καιρος τοσο γεμιζω με "μηπως" εγω αν ειχα καποιο προβλημα δεν θα φαινοταν με τοσες εξετασεις που χω κανει??? τι να πω ρε κοριτσια χαλαρωνουμε και βλεπουμε!!! φιλακια σε ολες να εχουμε μια υπεροχη βδομάδα!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...