Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

ΑΧ μομεντακι μου ποσο χαιρομαι δεν ξερεις κατσε εκει και μη το κουνησεις ρουπι κυρια μου καλως μας ήρθαν να μομεντακια γιουπι γιουπι γιουπι!!!!! αχ δεν ξερω τι να κανω απο τι χαρα μου θελω να κλαψω αλλα θα με περασουν για τρελη!!! προσευχομαι μαζι σου

Θεουλη μου καλέ, κανε να πετυχει η εξωσωματικη της δουλης σου και να φερει στον κοσμο τουτο δυο υγειεστατα παιδακια που θα δωσουν χαρα σε όλο τον κόσμο. μη τη πεδεψεις αλλο σε παρακαλω, και αν εχει αμαρτιες, τις πληρωσε με το παραπανω πιστευω!!! ακουσε Παντοδυναμε τις προσευχες μας ο σκοπος μας ειναι αγιος

Σε ευχαριστω!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Μομεντακι μου, καλώς υποδέχτηκες τα μομεντακια σου! Καλα λέει η φίλη babitsia, να κάτσεις στα αυγά σου, μην κουνηθείς ρούπι! Αχ, μπράβο μπραβο μπραβο!!!!! Ελα παμε ολες μαζί τωρα να στείλουμε θετικές σκέψεις για την επομενη φάση! Οοοοοοομμμμμμ!

JXFXp3.png

ΑΧ μομεντακι μου ποσο χαιρομαι δεν ξερεις κατσε εκει και μη το κουνησεις ρουπι κυρια μου καλως μας ήρθαν να μομεντακια γιουπι γιουπι γιουπι!!!!! αχ δεν ξερω τι να κανω απο τι χαρα μου θελω να κλαψω αλλα θα με περασουν για τρελη!!! προσευχομαι μαζι σου

Θεουλη μου καλέ, κανε να πετυχει η εξωσωματικη της δουλης σου και να φερει στον κοσμο τουτο δυο υγειεστατα παιδακια που θα δωσουν χαρα σε όλο τον κόσμο. μη τη πεδεψεις αλλο σε παρακαλω, και αν εχει αμαρτιες, τις πληρωσε με το παραπανω πιστευω!!! ακουσε Παντοδυναμε τις προσευχες μας ο σκοπος μας ειναι αγιος

Σε ευχαριστω!!!

Aααααα....το ότι με πήρανε τα ζουμιά χρειάζεται να το αναφέρω; Σε υπερευχαριστώ βαβιτσιάκι μου καλό! Θέλω να κλαίω...πρώτη φορά διαβάζω προσευχούλα ειδικά για μένα...που την έγραψε κάποιος ειδικά για μένα...Ουφφφφφφφφφφφφφ!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

ΚΑΛΗΜΕΕΕΕΕΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Μομεντακι μου, καλώς υποδέχτηκες τα μομεντακια σου! Καλα λέει η φίλη babitsia, να κάτσεις στα αυγά σου, μην κουνηθείς ρούπι! Αχ, μπράβο μπραβο μπραβο!!!!! Ελα παμε ολες μαζί τωρα να στείλουμε θετικές σκέψεις για την επομενη φάση! Οοοοοοομμμμμμ!

Οοοοοοοομμμμμμμμμμμμμμ!!!! Οοοοοοοοοοοομμμμμμμμμμμμ!!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Τελικά η Μομέντα με τα μομεντάκια εμφανίστηκε! Να' ξερες πόσο χαρούμενη μ' έκανες κοριτσάρα μου... έχεις παρεούλα τα παιδάκια σου.. Να τους φέρεσαι καλά, να τα ξεκουράζεις, να τα ταϊζεις καλά, να μην τους χαλάς κανένα χατήρι και να δεις που αυτή τη φορά θα σου κρατήσουν συντροφιά για...πάντα..

Τελικά ο γυναικολόγος μου είναι αστέρι.. 4 μέρες μετά μου είπε από τη στιγμή που θα τελειώσεις τα φάρμακα θα αδιαθετήσεις και το βράδυ της 4ης μέρας όντος αδιαθέτησα!!!! Αισίως 45 μέρες μου κράτησε αυτός ο κύκλος κορίτσια.. Αλλά με όλα τα ζόρια που τραβάω εδώ και δύο μήνες φυσικό το βλέπω.. Ας ελπίσω ότι ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που μου συνέβη αυτό..

Τώρα χαιρόμαστε για τη Μομέντα μας!

Φιλάκια σε όλα τα μαγουλάκια και τις κοιλίτσες!

L2qIp2.png

βρε εχουμε γλεντια κ λειπουμε εμεις?εχει χαρη που δεν μπορουσα να μπω νωριτερα...αντε ματακια μου,ολα καλα να πανε αυτην την φορα,που θα πανε,γιατι κ καλες διαιρεσεις ακουω,κ καλη ψυχολογια εχουμε,κ ξαπλα ειμαστε..καλα,αυτο με το ξαπλα..δεν χρειαζεται να εισαι κ ταβλα!εγω 2-3 μερες εκανα υπομονη..μετα φαγητα,δουλιτσες..γενικα μια φυσιολογικη ζωη,οχι ακροτητες!!

Φιλεναδιτσα ειμαστε ολες πλαι σου κ θελουμε ισο κι εσυ να ακουσουμε μια μεγαααααλη χοριακη!΅εγω θα βαλω κ τα κρισακια να προσευχονται,που ειναι αθωα ακομη κ ακακα..ασε που θελουν κ τις νυφουλες τους,οποτε τους κοπτει κ με το παραπανω!΅ολα καλα θα πανε,θα το δεις!

fUCCp2.png

svjYp2.png

΅ευχαριστα κ απο το δομνινακι μας!!αυτα ειναι νεα!΅αντε απο δω κ περα να λεμε μονο ευχαριστα εδω μεσα,γινεται?θα το κανουμε εμεις να γινει!

΅Aντε δομνινακι μου,απο δω κ περα να ερχεται ρολοι η αναθεματισμενη,η να μην ερθει καθολου,για 9 μηνες!

fUCCp2.png

svjYp2.png

αχ μη λες για ζουμια γιατι θα με παρουνε και μενα ολη μερα κρατιεμαι στη δουλεια!!! αλλωστε δε χρειαζεται!!! τωρα εχουμε χαρες και πανυγηρια και για σπασω λιγο τη συγκηνηση και το δεος για τα μικρα μπιζελομομεντακια, Που σαι Σακηηηηηηηη πανε να κανεις στο μομεντακι παρεα στον καναπε θα δει και ταινια τωρα αντε να μην ειναι μονο του βρε αντε!!!! κι αυτο προσευχή ειναι αμα το καλοδεις εεεεε

δομνινακι μου επιτελους!!! αντε να μπενουμε σε μια σειρα εδω μεσα ελα!!!! αντε με τις ταλαιπωριες!!!!

εγω παλι εχω τα κερατα μου σημερα... δηλαδη: νιωθω τα γονατα κομμενα, πονο στη κοιλια ποτε ψιλα ποτε χαμηλα,πονο στη πλατη, ολιγολεπτες ζαλαδες κατα τις 11 το πρωι , πλακομα στο στηθος, εντονη οσφρηση, φαγουρα οπουδηποτε στο σωμα, ποτε χαρα ποτε ληπη ποτε νευρα, τρωω οτι βρω μπροστα μου και ειδικα σε γευση σοκολατας τι μας κανουν ολα μαζι μαλλον μου ερχεται περιοδος εεε παλι εεε

κατα τα αλλα καλα γιατι εχουμε παρεα τα μπιζελομομεντακια!!! γιε! γιε! γιε!

lJiup3.png

M1otp3.png

Να και η συμπεθερούλα!!! :D Αχ τα μικρούλικα μου τα κρισάκια που θα τα βάλουμε να κάνουνε και προσευχούλα τα καημένα!!! Όπως και να χει εγώ πάντως συμφωνώ για τις νύφες!!!! Αντε να δούμε!!!!

Δομνινάκι μου άργησε αλλά ήρθε η σέξυ!!! Αυτή τη φορά το παράκανε! Φαμ φατάλ μας έγινε!!!! Με τόσο που περνάς όμως....Φιλάκια πολλά σου στέλνω και τα μομεντάκια το ίδιο!

Αχ τι ωραίο θα είναι να μείνουνε εδώ τα μομεντάκια...ουφ...

Βαβιτσιάκι αυτά που λες καλό μου εμένα εκτός από περίοδο που θυμίζουνε και άλλα πράγματα!!!! Ε ε ε ε? Βρε λες? Τρελαίνομαι μόνο και στην ιδέα!!!!:P Εντομεταξύ ευπρόσδεκτος ο Σάκης αφού δεν έχω και την κλωστίτσα πλέον που στην έδωσα!!!! Αντε να έρθει να δει καμιά ταινία κι εγώ να βλέπω αυτόν!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

συμπεθερακι μου να μεινουν τα μομεντακια μας κι ας ειναι ο,τι πει ο θεος!αν δεν ειναι νυφουλες,θα ειναι φιλαρακια με τα κρισακια!!!εχω τοοοοοση αγωνιαααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ουφφφφφφφφφφφφ...μακαρι να πανε ολα καλα!!!α!!!κ μη σε δω να ψαχνεις συμπτωματα!!!ειδες με εμενα τι εγινε..13 μερες δεν ενιωσα τιποτα!!!αχ μανα μου,αχ!!!!!!!!!!!!!!!!ολα να πανε καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

μπαμπιτσιακι δεν μας τα λες καλα...περιεργα αισθηματα εχεις...περιοδος ειναι...η.........................οχι?????:shock:

fUCCp2.png

svjYp2.png

αφηστε το βρε κοριτσια μου δε νομιζω αφηστε το καλητερα μην εχουμε απογοητευσεις, το νιωθω ερχεται, αποτυχαμαι και αυτον τον μηνα δε πειραζει ομως την επομενη φορα! η ελπιδα πεθενει τελευταια... το σαββατο περιμένω κανονικα ειδομεν!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Να και η συμπεθερούλα!!! :D Αχ τα μικρούλικα μου τα κρισάκια που θα τα βάλουμε να κάνουνε και προσευχούλα τα καημένα!!! Όπως και να χει εγώ πάντως συμφωνώ για τις νύφες!!!! Αντε να δούμε!!!!

Δομνινάκι μου άργησε αλλά ήρθε η σέξυ!!! Αυτή τη φορά το παράκανε! Φαμ φατάλ μας έγινε!!!! Με τόσο που περνάς όμως....Φιλάκια πολλά σου στέλνω και τα μομεντάκια το ίδιο!

Αχ τι ωραίο θα είναι να μείνουνε εδώ τα μομεντάκια...ουφ...

Βαβιτσιάκι αυτά που λες καλό μου εμένα εκτός από περίοδο που θυμίζουνε και άλλα πράγματα!!!! Ε ε ε ε? Βρε λες? Τρελαίνομαι μόνο και στην ιδέα!!!!:P Εντομεταξύ ευπρόσδεκτος ο Σάκης αφού δεν έχω και την κλωστίτσα πλέον που στην έδωσα!!!! Αντε να έρθει να δει καμιά ταινία κι εγώ να βλέπω αυτόν!!!!:D

με πεθανες τρελλη με τον σακη χαχαχαχα τωρα στον στελνω και μη στεναχωριεσαι για τη κλωστιτσα σου στελνω και ολοκληρη σειρα με ρουχα sakis και μαλιστα εγκυμοσυνης

lJiup3.png

M1otp3.png

Πολλές καλημέρες σε όλα τα κοριτσάκια της παρεούλας μας...

Γκούχου γκούχου κι εγώ από χθες ... όλο το βράδυ πρέπει να ξύπνησα 4-5 φορές από το βήχα και από το αίμα διότι όπως θυμάστε αδιαθέτησα χθες ύστερα από 45 ολόκληρες μέρες... Χρόνια ολόκληρα είχε να μου συμβεί αυτό (η πλημμύρα) και μου κακοφάνηκε..

Τα καλά νέα είναι ότι μίλησα με τον εξωσωματικό μου χθες και συμφωνήσαμε για Φλεβάρη - Μάρτη την επόμενη προσπάθεια.. Τι είναι 4 μήνες μπροστά στην αιωνιότητα;

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...