Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Bubble24 είπε:

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Πήρα στο Ρεα και μου είπαν πως δε θα είναι έτοιμα την ίδια ημέρα ! Στα άλλα δε δοκίμασα αλλά θα πάρω αύριο. Τουλάχιστον στο Μητέρα είπαν πως μπορούν να τα βγάλουν ολα αυθημερόν.

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Καλά είμαι ματάκια μου! Εχει πεσει πολύ δουλεια καθώς στο τέλος του μήνα θα φυγει μια κοπέλα με αδεια τοκετου και θα αναλάβω και τη δική της δουλεια... Γιατι φυσικά το αφεντικό δε θέλει να προσλάβει κι αλλο ατομο και θα τα ριξουν ολα πανω μου... Ε ρε καταραμενη κριση... Ωρες-ωρες νιωθω μεγαλος μ...ας που καθομαι αλλα ελα που δε βρισκω αλλη δουλεια!

Τελος παντων, το θεμα μας σημερα είσαι εσυ και τα μομεντακια new edition!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά είμαι ματάκια μου! Εχει πεσει πολύ δουλεια καθώς στο τέλος του μήνα θα φυγει μια κοπέλα με αδεια τοκετου και θα αναλάβω και τη δική της δουλεια... Γιατι φυσικά το αφεντικό δε θέλει να προσλάβει κι αλλο ατομο και θα τα ριξουν ολα πανω μου... Ε ρε καταραμενη κριση... Ωρες-ωρες νιωθω μεγαλος μ...ας που καθομαι αλλα ελα που δε βρισκω αλλη δουλεια!

Τελος παντων, το θεμα μας σημερα είσαι εσυ και τα μομεντακια new edition!

Εκεί ακριβώς μας πατάνε λαρουκο μου...στο ότι έχουμε ανάγκη τη δουλειά...Και να υποθέσω πως οι απολαβές θα παραμείνουνε οι ίδιες ή φιλοτιμήθηκες να σου δώσει καμια΄αυξησούλα;

Οσο για τα παγωτάκια θα το συζητήσουμε μετά όταν θα τα έχω πάρει καλύτερα γιατί τώρα δεν ξέρω καν τι παίζει...:rolleyes:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Εκεί ακριβώς μας πατάνε λαρουκο μου...στο ότι έχουμε ανάγκη τη δουλειά...Και να υποθέσω πως οι απολαβές θα παραμείνουνε οι ίδιες ή φιλοτιμήθηκες να σου δώσει καμια΄αυξησούλα;

Οσο για τα παγωτάκια θα το συζητήσουμε μετά όταν θα τα έχω πάρει καλύτερα γιατί τώρα δεν ξέρω καν τι παίζει...:rolleyes:

Καλά υπέθεσες... ποιος εχασε το φιλοτιμο για να το βρει αυτός; Και φυσικά όταν εγώ εκανα την κουβέντα για τις απολαβές, η απάντηση ηταν ότι δεν μπορεί αυτή τη στιγμή η εταιρία... Αλλα να μη νομιζουν ότι κι εγώ θα ξημεροβραδιαζομαι στη δουλεια... Ο,τι προλαβαίνω θα κάνω! Κι αν μου πουν και τιποτα την απαντηση την έχω: Δεν δύναμαι αυτή τη στιγμή.... :twisted:

Ναι κοριτσακι μου, μετα θα τα πουμε για τα μομεντακια... :wink:

JXFXp3.png

Καλά υπέθεσες... ποιος εχασε το φιλοτιμο για να το βρει αυτός; Και φυσικά όταν εγώ εκανα την κουβέντα για τις απολαβές, η απάντηση ηταν ότι δεν μπορεί αυτή τη στιγμή η εταιρία... Αλλα να μη νομιζουν ότι κι εγώ θα ξημεροβραδιαζομαι στη δουλεια... Ο,τι προλαβαίνω θα κάνω! Κι αν μου πουν και τιποτα την απαντηση την έχω: Δεν δύναμαι αυτή τη στιγμή.... :twisted:

Ναι κοριτσακι μου, μετα θα τα πουμε για τα μομεντακια... :wink:

Kαι πολύ καλά κάνεις! Γιατί τελικά απλά εκμεταλλεύονται και όσο τους δίνεις τόσα περισσότερα ζητούνε μετά!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα σας γλυκά μου κορίτσια!

Μomentaki σου εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ μέσα από την καρδιά μου!!! Όλα να πάνε κατ'ευχήν!!! Θα περιμένουμε να ακούσουμε τα ευχάριστα!

Λαρούκο, μπαμπιτσιάκι, κρισάκι, κισμέτ, δομνίνα, ελενάκι, μικρολού φιλιά σε όλες σας!

8Ca9p3.png?4RvX25wl

Διαφημίσεις

καλημερα οοοοοοοολη μεραααααα.....κ τι μερααααααααααααα.........

Aντε συμπεθερακι μου,εφτασε η ωρα,τωρα θα εισαι καθοδον πιστευω,να παραλαβεις τα μικρα σου...αχ...ολη μερα σε σκεφτομαι...ολα να πανε καλα...ο θεος μαζι σου κ περιμενουμε φυσικα οποτε μπορεσεις τα νεα σου,με πολλλλλλλλλη αγωνια.............σε αγαπαμε παρα πολυ,ετσι?ετσι!!

Λαρακι μου δουλευταρικο...πως να φιλησω την κοιλιτσα?δεν φτανω μανα μου!΅ασε,γιατι τα μικρα θα τα μαλωσω..ακομα δεν τα καταλαβαινω,που θα παει αυτη η κατασταση....εσυ εκτος απο δουλεια,που σιγα μην χαλιομαστε για την δουλεια μωρε,ολα καλα?

Mπαμπιτσιακι,τα αλλα κοριτσακια?αντε,περιμενω νεα σας,πως

fUCCp2.png

svjYp2.png

καλημερα οοοοοοοολη μεραααααα.....κ τι μερααααααααααααα.........

Aντε συμπεθερακι μου,εφτασε η ωρα,τωρα θα εισαι καθοδον πιστευω,να παραλαβεις τα μικρα σου...αχ...ολη μερα σε σκεφτομαι...ολα να πανε καλα...ο θεος μαζι σου κ περιμενουμε φυσικα οποτε μπορεσεις τα νεα σου,με πολλλλλλλλλη αγωνια.............σε αγαπαμε παρα πολυ,ετσι?ετσι!!

Λαρακι μου δουλευταρικο...πως να φιλησω την κοιλιτσα?δεν φτανω μανα μου!΅ασε,γιατι τα μικρα θα τα μαλωσω..ακομα δεν τα καταλαβαινω,που θα παει αυτη η κατασταση....εσυ εκτος απο δουλεια,που σιγα μην χαλιομαστε για την δουλεια μωρε,ολα καλα?

Mπαμπιτσιακι,τα αλλα κοριτσακια?αντε,περιμενω νεα σας,πως

χαχαχαχαχαχα!!! Καλά, αυτό με το φιλί στην κοιλίτσα.... τι να πω; Δεν σκέφτηκα ότι υπάρχει τεχνική δυσκολία!! :lol::lol::lol: Καλά είμαι κοριτσάκι μου, περιμένω να με πάρει τηλ ο γιατρός γιατί το παπ έδειξε κάτι κουλά και μάλλον θα πρεπει να κάνω θεραπεια. Μάλλον μυκητες θα ειναι αλλά περιμένω να δω τι θα μου πει.. Ολο κάτι γίνεται και όλο πίσω πάμε αντί για μπροστά.... :mad: Μα δεν μπορω να καταλάβω, πριν 6 μήνες εκανα παπ, πότε προλαβαν και εμφανίστηκαν ανωμαλίες;;;; Εεεε;;; Δε βαριέσαι, θα περάσει κι αυτό... αρκεί να μην χρειάζεται πάλι λειζερ και αποχή... :wink:

JXFXp3.png

Καλησπέρα σε όλα τα κορτσόπουλα..

Εδώ είμαι κι εγώ εν αναμονή των Μομεντακίων και της μανούλας τους.. Άντε κοριτσάρα με το καλό να γυρίσετε σπίτι και μετά να μας περιγράψεις την εμπειρία σου..

Λαράκο μου βάστα γερά κοπέλα μου.. Δυστυχώς όλοι στην κρίση πατάνε και κάνουν εμάς χαλί για να πατήσουν πάνω τους αλλά εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε όπως και όταν το μπορούμε..

Φιλεναδίτσα είμαι σίγουρη ότι πλησιάζει η ώρα που τα κρισάκια θα κάνουν αισθητά την παρουσία τους.. Μην ανησυχείς καθόλου γι' αυτό.. Και μετά θα γκρινιάζεις που δεν θα σταματάνε..

Η περίοδός μου ακόμα άφαντη.. 15 μέρες καθυστέρηση... τι χάπια έχω πάρει, τι στο γιατρό έχω πάει, τι τεμενάδες της κάνω.. αυτή τίποτε.. αρνείται να εμφανιστεί... Έλεος..

L2qIp2.png

αχ αχ ησασταν ολες εδω και γω ελειπα!!!! ολη μερα προσευχομαι γαι το μομεντακι μας μακαρι θεουλη μου να πανε ολα καλα!!!!!

βρε λαρουκο μα ποσα κοινα πια θα εχουμε και μενα εφυγε τη παρασκευη η συναδελφος με αδεια τοκετου και κανω οτι κανεις και συ να μη ταξαναλεω ολα ιδια τι ειπες τι μου πε... μα ποσο σε καταλαβαινω!!! και εμεις ακομα εδω.. μα ποσο πολυ αγαπαει ο θεος τα αφεντικα!!! δεν μπορω να καταλαβω αν δεν ειχεις τα προβληματακια σου τωρα θα φευγατε και οι δυο με αδεια τοκετου!! οπως και στη περιπτωση μου!! αλλα που θα παει θα ερθει αυτη η μερα σε ολες μας και τοτε ποιος μας πιανει!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σε όλα τα κορτσόπουλα..

Εδώ είμαι κι εγώ εν αναμονή των Μομεντακίων και της μανούλας τους.. Άντε κοριτσάρα με το καλό να γυρίσετε σπίτι και μετά να μας περιγράψεις την εμπειρία σου..

Λαράκο μου βάστα γερά κοπέλα μου.. Δυστυχώς όλοι στην κρίση πατάνε και κάνουν εμάς χαλί για να πατήσουν πάνω τους αλλά εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε όπως και όταν το μπορούμε..

Φιλεναδίτσα είμαι σίγουρη ότι πλησιάζει η ώρα που τα κρισάκια θα κάνουν αισθητά την παρουσία τους.. Μην ανησυχείς καθόλου γι' αυτό.. Και μετά θα γκρινιάζεις που δεν θα σταματάνε..

Η περίοδός μου ακόμα άφαντη.. 15 μέρες καθυστέρηση... τι χάπια έχω πάρει, τι στο γιατρό έχω πάει, τι τεμενάδες της κάνω.. αυτή τίποτε.. αρνείται να εμφανιστεί... Έλεος..

Μα καλά, ιδιαίτερη προσκληση θελει η κυρία; Να της την κάνουμε αν είναι! Πέρα από την πλάκα, ο γιατρός τι σου έχει πει; Ειναι στα πλαίσια του φυσιολογικού; Εννοω αφού εχεις πάρει και φάρμακα γιατι δεν ερχεται; Καταιγισμός ερωτησεων.....

JXFXp3.png

αχ αχ ησασταν ολες εδω και γω ελειπα!!!! ολη μερα προσευχομαι γαι το μομεντακι μας μακαρι θεουλη μου να πανε ολα καλα!!!!!

βρε λαρουκο μα ποσα κοινα πια θα εχουμε και μενα εφυγε τη παρασκευη η συναδελφος με αδεια τοκετου και κανω οτι κανεις και συ να μη ταξαναλεω ολα ιδια τι ειπες τι μου πε... μα ποσο σε καταλαβαινω!!! και εμεις ακομα εδω.. μα ποσο πολυ αγαπαει ο θεος τα αφεντικα!!! δεν μπορω να καταλαβω αν δεν ειχεις τα προβληματακια σου τωρα θα φευγατε και οι δυο με αδεια τοκετου!! οπως και στη περιπτωση μου!! αλλα που θα παει θα ερθει αυτη η μερα σε ολες μας και τοτε ποιος μας πιανει!!!

Ναι βρε κοριτσακι, εχουμε πολλα κοινα! Λες να πάμε πακέτο και με την εγκυμοσύνη;; χαχαχαχα!!! Οχι τιποτε αλλο, με συμφέρει αφου σου εχουν βρει οτι θα μείνεις εγκυος τα Χριστούγεννα.... :lol::lol::lol:

JXFXp3.png

Καλημέρα θεές μου!!! Αχ ευχαριστώ πολύ για τις ευχούλες σας!!!!

Το λοιπόν φιλενάδες μου μαζί μας από σήμερα είναι και τα μομεντάκια...Δύο κατακρίβειαν...Ξεπαγώσανε την πρώτη δυάδα και ήτανε καλά οπότε δεν προχωρήσανε σε ξεπάγωμα περισσοτερων...Είναι εξαιρετικής ποιότητας μου είπανε, 8 διαιρέσεων!!!! Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!

Είμαι καλά!!!! Ξαπλώνω και κωλοβαράω όλη μέρα!!!! Νιώθω καλά γιατί με την ολική νάρκωση που μου κάνανε δεν ταλαιπωρήθηκα στην εμβρυομεταφορά!!! Τώρα πια θα κάνω την προσευχούλα μου να πάνε όλα καλά!!!

Βαβιτσιάκι μου καλό καλημέρα σου!!! Είσαι μέσα;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...