Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Kαλημέρα θεές!!!! Πώς είστε; Αχ Παρασκευή σήμερα και πολύ μου αρέσει!!!!

Λαρούκο μου δεν υπάρχουνε νεότερα ακόμα...πήγα στο γιατρό χθες και θα πάω και σήμερα...Ωορρηξία ακόμα να γίνει...Το ωάριο έφτασε στα 20 χιλιοστά και περιμένουμε...Είμαστε όμως κοντά απ ότι λέει...Για την ώρα το σίγουρο είναι πως δεν θα κάνω την εμβρυομεταφορά Κυριακή και θα είναι αρχές βδομάδας...Για να δούμε τι θα θα δούμε σήμερα!

Δομνινάκι μου συνέχεια κάτι βρίσκετε ε...Καλά μου ακούγονται όλα αυτά νοοουμένου ότι βρήκατε τρόπο να το αντιμετωπίσετε...και ο Μάρτης καλός μου ακούγεται γιατί είναι κοντά...Εχω την ίδια απορία όμως όπως τη συμπεθερούλα...

Βαβιτσιάκι, ελενάκι, μικρολού, μισελάκι, μακαπούλα, κισμετάκι καλημέρα!!!!

Καλημέρα στο τρίο στούτζες!!!!:D

στα 25 χιλιοστα περιπου σκαει.. εισαι οντως κοντα

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κορτσουδια μου!

΅Δομνινακι καταλαβα ματια μου..θελετε το καλυτερο δυνατο αποτελεσμα,κ θα το εχετε σιγουρα αυτην την φορα!!με τοση καλη προετοιμασια σιγουρα θα ερθει κ το επιθυμητο αποτελεσμα!σιγουραααααααααααααα!!

Συμπεθερακι περιμενουμε την μεγαλη μερα...μμμμμ...ποια να ειναι?εγω λεωωωωωωωωωωωωωωω...τριτη!

΅Λαρακι τα κρισακια αν κ πολλα,δεν λενε να κανουν αισθητη την παρουσια τους....γιατι αραγε?μμμμμμμμμμμ....

Φιλουδια σε οοοοοολες!

fUCCp2.png

svjYp2.png

Γεια σας και πάλι φίλες θεές!!!!:D Για να δούμε συμπεθερούλα αν θα πέσεις μέσα στις προβλέψεις σου!!!!;) Πήγα πριν στο γιατρό...κανένα νεότερο ακόμη...

Ενα έχω να σας πω! Απόψε έχει Σακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!:D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

.... εμενα?? ουτε ενα φιλι.... οκ!!!

Ααααααααααααα!!!!! Πολλά πολλά φιλάκια σε σένα!!!!:D:D:D:D Πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά πολλά!!! Και σου δίνω και την ...κλωστίτσα του Σάκη!!! Με συγχωρείς;:rolleyes:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Μα πού πήγατε όλες; Σας έχω νέα και θα μιλάω μόνη μου;:rolleyes:

Ερχονται τα μομεντάκια new edition την Τρίτη!!!!:D:D:D

Αχ νιώθω τόσα πολλά μαζί: άγχος, φόβος, χαρά...ανυπομονησία!!!

Ουφ...δεν θα πω περισσότερα...Όταν μαζευτούμε θα τα πω όλα κατεβατό!!!!:|

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

TΙ EΙXE ΠEΙ H ΣYMΠEΘEPAAAAAAAAAAAAAAAAAAA????TΙ EΙXE ΠEΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!???NA THN AΚOYΣ THN ΣYMΠEΘEPOYΛA ΣOY!!!

Aντε καλο μου,ολα να πανε καλα!!θα μας σκασεις βεβαια 12 μερες μεχρι να μαθουμε τα ευχαριστα...κ δεν ειμαι κ για αγωνιες στην κατασταση μου......αλλα χαλαλι!!EPXONTAΙ OΙ NYΦEΣ MOY!!!

fUCCp2.png

svjYp2.png

καλημερα θεες μου!!! μομεντακι μου φυσικα και συγχωρω, οτι θες θα κάνω τωρα φτανει εσυ να εισαι ήρεμη γιατι ερχεται η ΤΡΙΤΗ!!!!! μα τι υπεροχη μερα ή τριτη ειμαι πολυ χαρουμεη με την εξελιξη ελα ολες μαζι ασκησεις χαλαρωσης εισπενεουμε απο τη μυτη και αφηνουμε τον αερα σιγα σιγα απο το στομα τα ματια κλειστα κοριτσια μου και παμε....μμμμ....φφφφφφφ μμμμ φφφφφ.... φιλακια πολλα σε ολες και περιμενουμε λεπτομερειες.....

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημερούδια και καλή βδομάδα σε όλα τα κορτσόπουλα και τα κοτοπουλάκια (βλ. Κρισάκι)...

Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν και να χαιρόμαστε τα αγαπημένα μας πρόσωπα..

Αύριο έχουμε πάρτυ.. έρχονται τα μομεντάκια σε βελτιωμένη έκδοση.. Γιούπι!!!

L2qIp2.png

που ειστε τσουπριτσες???γεια σου δομνινακι μου!!ποια γιορταζει,εχουμε καμια?να χαιρεστε οποιον δικο σας γιορταζει,εγω ενα φιλαρακι εχω μονο!!

καλε συμπεθερα...ταχα θα μας τα ελεγες ολα αναλυτκα,που εισαι κ αυριο ξημερωνει η μεγαλη μερα???/?να σε ψαχνω παλι σε αλλο τοπικ?????:confused:

ΕΜΦΑΝΙΣΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!:tongue:

fUCCp2.png

svjYp2.png

Παραπονιάρα συμπεθερούλα να που εμφανίστηκα! Και όχι δεν εμφανίστηκα σε άλλα τόπικ!!!! :D Βασικά έλειπα όλη μέρα...γύριζα για δουλίτσες με τον μομέντο! Με έπιασε μια υπερκινητικότητα άλλο πράμα...ήθελα να γυρίζω...να κάνουμε πράματα τώρα που μπορούμε! Κοίτα τώρα αντίδραση!!!! Δεν σκέφτηκα καθόλου το θέμα και αύριο θα πάω χαλαρούλα! Ετσι λέω τώρα! Για να δούμε αν θα κοιμηθώ απόψε!!!!

Το λοιπόν: θα πάω μεσημεράκι! Στις 1! Δεν ξέρω ούτε πόσα θα βάλουμε ούτε αν είναι καλά..θα μας πούνε αύριο όταν πάμε...Ελπίζω να τα καταφέρει κανένα παγωτάκι μου και να ζήσει!!! Ουφ...βαβιτσιάκι μου τις αναπνοές χαλάρωσης θα τις χρειαστώ μαζί!!! Ολες μαζί αύριο: μμμμμμμμμμμ.....φφφφφφφφφφφφφφφ.....μμμμμμμμ....φφφφφφφφ!!!

Δομνινάκι μου φιλάκια πολλά πολλά!!!!

Θα μπω αύριο το πρωί πριν φύγω για το κέντρο!!!! Τώρα θα πάω στην κουμπάρα μου που γιορτάζει!!!

Φιλάκιααααααα!!!!:D:D:D

ΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ....ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜ

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

καλημέρα καλα μου κοριτσακια ΜΟΜΕΝΤΑΚΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΗ ΤΟΥΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ Σ΄ΑΓΑΠΑΜΕ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΚΟΥΣ!!!!! και ναι καλα εκανες και βγηκες για τις δουλιτσες που λες ειναι το ενστηκτο.... φιλακια πολλα θα περιμενουμε νεα σου με αγωνία...

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα βαβιτσιάκι μου καλό! Σε ευχαριστώ πολύ που με σκέφτεσαι και για τις ευχούλες σου! Ξύπνησα πριν λίγο...θα συγυρίσω λίγο εδώ...θα πάω να νοικιάσω κανένα εργάκι να χω σπίτι, μπανάκι και μετά θα πάω στο κέντρο! Ουφ!!!

Εσύ πώς είσαι;

Καλημέρα σε όόόόόλες τις θεές!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημεραααααα!!!!!

Μομεντακι μου, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ κοριτσαρα μου!!!! Οι θετικές μας σκέψεις είναι μαζί σου! Περιμενουμε ιατρικό ανακοινωθέν όταν μπορέσεις! :wink:

Κρισακι μου, τι κάνετε μαμα και παιδακια; Να μου φιλήσεις την κοιλίτσα σου!

Βαβιτσιακι μου, καλές οι ασκήσεις χαλάρωσης! Εμενα πάντως με βοήθησαν! χαχαχαα!!!!

Δομνινακι, Μακαπουλα, Ελενακι, κισμετ και μικράκι... καλημέρα και σε εσάς!!!

JXFXp3.png

Κανονικά όχι...εμένα όμως θα κάνουνε γιατί είχαμε δυσκολευτεί την προηγούμενη φορά οπότε σήμερα δεν θα το διακινδυνεύσει λέει...

Οντως καιρό έχει να "συγχρονιστούμε" λιγάκι!

Πώς είσαι λαρούκο μου;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...