Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Γεια σας και από μένα...Τρέχω και δεν φτάνω σήμερα! Άπλά μπήκα να σας πω πως πήγα στο γιατρό...ωορρηξία ακόμα γιοκ! Αύριο θα πάω πάλι να δούμε νεότερα απ το μέτωπο!!!!:D Οταν γίνει η ωορρηξία 3 μέρες μετά θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά συμπεθεράκι μου...Για να δούμε!!!!:D

Μακαπούλατι λες; Δεν μας πρήζεις...Είμαστε το γκρουπ της αρβεκάπ ε; Μπορεί να αναλύουμε του κόσμου τα θέματα εδώ μέσα αλλά στην ουσία αυτό είμαστε χαχαχαχαχα

Φιλάκια σε όλες:Δομνινάκι, ελενάκι, κισμέτ, μισελ (πού είσαι εσύ κοπελιά;), μικρολού, βαβιτσιάκι μου και λαρούκο μου!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και από μένα...Τρέχω και δεν φτάνω σήμερα! Άπλά μπήκα να σας πω πως πήγα στο γιατρό...ωορρηξία ακόμα γιοκ! Αύριο θα πάω πάλι να δούμε νεότερα απ το μέτωπο!!!!:D Οταν γίνει η ωορρηξία 3 μέρες μετά θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά συμπεθεράκι μου...Για να δούμε!!!!:D

Μακαπούλατι λες; Δεν μας πρήζεις...Είμαστε το γκρουπ της αρβεκάπ ε; Μπορεί να αναλύουμε του κόσμου τα θέματα εδώ μέσα αλλά στην ουσία αυτό είμαστε χαχαχαχαχα

Φιλάκια σε όλες:Δομνινάκι, ελενάκι, κισμέτ, μισελ (πού είσαι εσύ κοπελιά;), μικρολού, βαβιτσιάκι μου και λαρούκο μου!!!!

οκ! μομεντακι θα περιμενουμε και αυριο τα νεα σου εχουμε υπομονη, δε φαινεται ομως απο μεγεθος του ωαριου αν ειναι ετοιμο τα σκασει? δεν σου ειπε κατι??

σημερα ειχατε εκλογες ε! γι αυτο τρεχεις και δε φτανεις?? φιλακια λοιπον... και απο τον σακη πριν λιγο μιλουσαμε στο τηλεφωνο.. χαχαχα τι φαντασμενη!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέέέέρα θεές!!!!

Βαβιτσιάκι μου δεν ξέρω αν είναι έτοιμο να σκάσει..βασικά τον ρώτησα χθες αν το βλέπει ότι θα γίνει σήμερα και μου είπε το συνταρακτικό και περιεκτικότατο: ΙΣΩΣ! χαχαχαχαχαχχα Εξάλλου μου λέει τι ανησυχείς; Θα έρχεσαι εδώ και όποτε γίνει...Διακρίνω μια χαλαρότητα; :D

Το Σάκη τον κάναμε την π....... του καφέ μας! χαχαχαχαχαχα Πάτσο στο στόμα που εκφράζομαι έτσι δασκάλα κοπέλα!!!!;);)

Καλημέρα σε όόόόόόόλεεεεεεεεεεςςςςςςςς!!! Θα σας πω το απόγευμα τα νέα από το μέτωπο της ωορρηξίας!!!!:D

Φιλάκια στα κρισάκιαααααααααα!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέέέέρα θεές!!!!

Βαβιτσιάκι μου δεν ξέρω αν είναι έτοιμο να σκάσει..βασικά τον ρώτησα χθες αν το βλέπει ότι θα γίνει σήμερα και μου είπε το συνταρακτικό και περιεκτικότατο: ΙΣΩΣ! χαχαχαχαχαχχα Εξάλλου μου λέει τι ανησυχείς; Θα έρχεσαι εδώ και όποτε γίνει...Διακρίνω μια χαλαρότητα; :D

Το Σάκη τον κάναμε την π....... του καφέ μας! χαχαχαχαχαχα Πάτσο στο στόμα που εκφράζομαι έτσι δασκάλα κοπέλα!!!!;);)

Καλημέρα σε όόόόόόόλεεεεεεεεεεςςςςςςςς!!! Θα σας πω το απόγευμα τα νέα από το μέτωπο της ωορρηξίας!!!!:D

Φιλάκια στα κρισάκιαααααααααα!!!!

Καλημερα... μομεντακι ρωτα τον σημερα ποσα εκατοστα ειναι και πες θα σου πω εγω αν σκασει..χαχαχα

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Belief καλημέρα!!

Τι μου κάνεις;

Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται.....

Καλή σου μέρα kismetaki!!! Καλά είμαι, εσύ? Έχει ωραία μέρα σήμερα και θέλω να βγω για βόλτες!!! Άντε, πότε θα έρθει η ώρα να σχολάσω???? Λόγω προεκλογικής περιόδου είμαστε χαλαρά στη δουλειά.

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια!

8Ca9p3.png?4RvX25wl

Πράγματι έχει καταπληκτική μέρα σήμερα!!

Όσο για βόλτες (μην μας ξεμυαλίζεις...)γιατί εγώ έχω μπόλικες δουλίτσες στο σπίτι και που χρόνος....Κάνε μια βολτίτσα και για μάς belief μου!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα..

Δεν έχω προλάβει να διαβάσω τίποτε αλλά θα σας γράψω εν συντομία τα νέα μου γιατί έχω αρκετή δουλίτσα στο γραφείο..

Με λίγα λόγια το πρόβλημα του άνδρα μου είναι σοβαρότερο απ' ότι υπολογίζαμε και φαινόταν μέχρι τώρα.. Οι ορμονολογικές εξετάσεις δείξαν ξεκάθαρα ότι μια ορμόνη που σχετίζεται με την ορχική λειτουργία εκκρίνεται υπερβολικά.. Για το λόγο αυτό ο άνδρας μου πρέπει να κάνει μαγνητική εγκεφάλου προκειμένου να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο αδενομυώματος...

Στη συνέχεια... ξεκινάει αύριο αντιβίωση για να καταπολεμήσουμε το μικρόβιο που έχει και το οποίο προφανώς προκάλεσε τη χρόνια προστατίτιδα από την οποία πάσχει.. Στη συνέχεια πρέπει να καταψύξουμε σπέρμα 3 φορές διότι η εγχείρηση κιρσοκήλης στην οποία θα υποβληθεί έχει ένα 2% πιθανότητα να μην πάει καλά και να χειροτερέψει πολύ η κατάσταση.. Εμείς βέβαια ελπίζουμε ότι τα πράγματα θα φτιάξουν αν όχι θεαματικά... πολύ..

Στη συνέχεια αφού συνέλθει από την επέμβαση κιρσοκήλης θα πλακωθεί στα φάρμακα και στα συμπληρώματα για να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα.. Το συμπέρασμα; Ανεξαρτήτως αποτελέσματος εγώ πρέπει το Μάρτιο να είμαι έτοιμη να προχωρήσω σε νέα εξωσωματική διότι εκείνη την περίοδο θα είμαστε στο απόγειο της προσπάθειάς μας..

Είναι μακρύς ο δρόμος προς την Ιθάκη κορίτσια και οι Λεστριγόνες καραδοκούν...

Αλλά θα βγούμε νικητές, το ξέρω...

L2qIp2.png

καλημερα θεες!δομνινακι μου τι πολλα νεα..εγω τα βλεπω μια χαρα,μπηκατε σε μια σειρα!πολυ εξυπνο να καταψυξετε σπερμα,γατα ο γιατρος σας.γιατι κι εγω γνωριζω οτι μπορει μετα την επεμβαση να χειροτερεψει το σπερμα,αν κ δεν συμβαινει συχνα..ωραια,αρα εσυ χαλαρωνεις κ μπαινει ο δομνινος στο τερεν να αγωνιστει..απλα δεν καταλαβα κατι..τα κανετε οοολα αυτα για να κανετε κατευθειαν εξωσωματικη?συνηθως μετα απο μια τετοια θεραπεια ο ουρολογος απλα λεει στο ζευγαρι να ξεκινησουν ξανα προσπαθειες,οχι βουρ στην εξωσωματικη..δηλαδη σας μιλησε ο ουρολογος για εξωσωματικη?κ τι θα πει απογειο?που ξερετε πως θα πανε τα πραγματα,μπορει πχ νωριτερα να ειναι μια χαρα εποχη για εξωσωματικη,η λιγο αργοτερα..μπερδευτικα λιγουλακι μπορω να πω.....

fUCCp2.png

svjYp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στα κοριτσάκια μου!

Δομνινάκι μου, τουλάχιστον ξεκαθαρίζει το τοπίο και ξέρετε ποια πρέπει να είναι τα επόμενα βήματά σας. Είστε δυνατοί και θα ξεπεράσετε τα εμπόδια. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να σε πιάνει απογοήτευση και θυμός ωρες-ωρες κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό. Ομως όπως και η ίδια είπες θα βγείτε νικητές!

Μομεντάκι, κανα νέο από το μέτωπο έχουμε; Πήγες στον γιατρό χτες; Μπες καλέ να μας πεις, θα σκάσουμε!

Μακαπούλα, αν ξανακουσω ότι μας πρήζεις... δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει. Ξεχνάς ότι ολες έχουμε περάσει από αυτη τη φάση; Αν δεν τα πεις σε εμάς, σε ποιον θα τα πεις;; Εεεεε;;;

Γεια σου βρε κισμετ με τις ωραιες μαντινάδες! Δίνεις μια άλλη νότα ρε παιδί μου στο τοπικ!

Κρισακι, τι κάνουν τα τριδυμάκια; Εχουν αρχίσει να κλωτσάνε;

Ελενακι, σε χάσαμε!

Μικρολου και μισελάκι, τα φιλιά μου!!

JXFXp3.png

Kαλημέρα θεές!!!! Πώς είστε; Αχ Παρασκευή σήμερα και πολύ μου αρέσει!!!!

Λαρούκο μου δεν υπάρχουνε νεότερα ακόμα...πήγα στο γιατρό χθες και θα πάω και σήμερα...Ωορρηξία ακόμα να γίνει...Το ωάριο έφτασε στα 20 χιλιοστά και περιμένουμε...Είμαστε όμως κοντά απ ότι λέει...Για την ώρα το σίγουρο είναι πως δεν θα κάνω την εμβρυομεταφορά Κυριακή και θα είναι αρχές βδομάδας...Για να δούμε τι θα θα δούμε σήμερα!

Δομνινάκι μου συνέχεια κάτι βρίσκετε ε...Καλά μου ακούγονται όλα αυτά νοοουμένου ότι βρήκατε τρόπο να το αντιμετωπίσετε...και ο Μάρτης καλός μου ακούγεται γιατί είναι κοντά...Εχω την ίδια απορία όμως όπως τη συμπεθερούλα...

Βαβιτσιάκι, ελενάκι, μικρολού, μισελάκι, μακαπούλα, κισμετάκι καλημέρα!!!!

Καλημέρα στο τρίο στούτζες!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Κρισάκι μου γλυκό.. καταλαβαίνω που ακριβώς είναι το μπέρδεμά σου... Ο γιατρός είπε ότι πολύ θέλει να φτάσουμε στο σημείο να προσπαθήσουμε για φυσιολογική σύλληψη.. Αλλά δεδομένου της ηλικίας και των δύο μας αυτό δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο.. Έτσι προτιμάει να πάμε σε εξωσωματική με άριστο ή έστω πολύ καλό σπέρμα γιατί ουσιαστικά αυτό ήταν το πρόβλημά μας μέχρι τώρα και στις δύο προσπάθειές μας..

Αν έλθει φυσιολογικά καλώς να έλθει, αλλιώς θα προχωρήσουμε το συντομότερο στην εξωσωματική διότι όποια αποτελέσματα και να έχουμε δεν κρατάνε για πάντα..

Οπότε ελπίζουμε για το καλύτερο..

Φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Καλημέρα στα κοριτσάκια μου!

Δομνινάκι μου, τουλάχιστον ξεκαθαρίζει το τοπίο και ξέρετε ποια πρέπει να είναι τα επόμενα βήματά σας. Είστε δυνατοί και θα ξεπεράσετε τα εμπόδια. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να σε πιάνει απογοήτευση και θυμός ωρες-ωρες κάτι που είναι απόλυτα φυσιολογικό. Ομως όπως και η ίδια είπες θα βγείτε νικητές!

Μομεντάκι, κανα νέο από το μέτωπο έχουμε; Πήγες στον γιατρό χτες; Μπες καλέ να μας πεις, θα σκάσουμε!

Μακαπούλα, αν ξανακουσω ότι μας πρήζεις... δεν ξέρω κι εγώ τι θα γίνει. Ξεχνάς ότι ολες έχουμε περάσει από αυτη τη φάση; Αν δεν τα πεις σε εμάς, σε ποιον θα τα πεις;; Εεεεε;;;

Γεια σου βρε κισμετ με τις ωραιες μαντινάδες! Δίνεις μια άλλη νότα ρε παιδί μου στο τοπικ!

Κρισακι, τι κάνουν τα τριδυμάκια; Εχουν αρχίσει να κλωτσάνε;

Ελενακι, σε χάσαμε!

Μικρολου και μισελάκι, τα φιλιά μου!!

.... εμενα?? ουτε ενα φιλι.... οκ!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...