Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Αλλά μην σας στεναχωρεί αυτό, ΕΓΩ είμαι εδώ για τις μαντινάδες του μικρού χωριού μας!!! Για μένα η μαντινάδα ειναι τρόπος έκφρασης γιατί με δυό λόγια έχεις την δυνατότητα να εννοείς τόοοοοοοοοσα πολλά, λόγια χαράς.λύπης.γάμου.γιορτής.γενεθλίων....και.......το τελευταίο το καλύτερο το άφησα για το τέλος....

:lol:.........Βάπτισης!!!!!! :P:lol::tongue:

Τώρα απ'ότι βλέπω δεν είναι κανείς μέσα αλλα αύριο που θα τα διαβάσετε θα μου πείτε!! Σας στέλνω κάποιες μαντινάδες που είναι για τον γάμο αλλά σε τύπου αστειότητος!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλε το μομεντο εφυγε?μα δεν μπορεσα να της πω ποσο πολυ-πολυ-πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ χαρηκα με τα νεα της συμπεθερααααααααααααααααααας??????????????????????????????καλα,θα εχουμε τοσο γρηγορα κατι τοσο ευχαριστο να περιμενουμε,ειμαι ενθουσιασμενη!!μη μασας πουλακι μου,κ τις αγωνιες κ τα ευχαριστα αποτελεσματα,εδω μεσα,και μαζι μας θα τα περασεις!!!!!ποσα παγωτινια εχουμε?θα τα λιωσουμε ολα?αντε ολα καλα κ ο θεος μαζι μου κοκονα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φυσικα μπαμπιτσιακι κ λαρακι,εκτος απο τα παραπανω ευχαριστα,περιμενουμε κ τα δικα σας ευχαριστα νεα..λεω μεχρι τον δεκεμβρη τον χριστουγεννιατικο,θα ακουσουμε νεα..που το ξερω?εγω το ειδα στο γαλα μου λαρακι!!!

τωρα για τα κρισακια..οντως οπως ειπες λαρακι,γερα να ειναι τα παιδακια..δεν παυει να ειναι δυσκολη η εγκυμοσυνη κ ο ντοκ ειπε σιγα σιγα να μαζευτω..ε θα το κανω,σταδιακα!!αλλα κ μια μπεμπα θα μας ερχοταν λουκουμι!!ο,τι πει ο θεος ομως!!

δομνινακι καλα σκεφτεσαι κ δινεις χρονο στην ολη φαση..κι εγω πιστευω οτι αν αποφασισει ο γιατρος να τον εγχειρισει τον δομνινο,στανταρ θα δειτε αποτελεσματα καλυτερα στο σπερμα κ μετα ξερεις...κ η φυσιολογικη εγκυμοσυνη ξαναγυρνα στα πλανα σας..αλλα εμας μας ενδιαφερει τωρα να σου ερθει η περιοδος.ενα,ενα,ολα θα γινουν!!!!

κ τελος..για το δολωμα...απλα να σας πω οτι εγω εβγαλα την φωτο αυτην...ναι,ναι..ηταν μια προσωπικη στιγμη,δεν ξερω πως δημοσιευτηκε..(φαντασιααααααααααααααα μου πλανευτρα...εισαι η πιοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μεγαλη ψευτραααααααααααααααα..............αλλα παιδια,ειναι θεος ρε παιδια..ειναι,ειναι!!!!)

φιλακια κ στα αλλα τσουπρακια!!!!:wink:

Αχ συμπεθεράκι μου! Εγώ κάνω τρελές χαρές για τα δικά σου νέα, εσύ για τα δικά μου!!! Είμαι δυο χαρούμενα συμπεθεράκια!!!!!:-D Επρεπε να εξαφαντιστώ γρήγορα πριν γίατί είχα μάθημα!!!! Οσο για τη φωτογραφία χαχαχαχαχαχαχ Προσωπική στιγμή ε χαχαχαχαχαχαχαχα Πού είσαι βαβιτσιάκι να ακούσεις;:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια ανεξαιρέτως... Διαβάζω πως όλες είμαστε καλά και αυτό έχει σημασία... Εμένα πάντως μόλις μου έστειλε ο Σάκης μήνυμα (δεν κάνω πλάκα.. όχι ο γνωστός, ένας φίλος μου) και είναι κι αυτός καλά και του λείπω λέει.. Εμ! έχω πέραση..

Φιλεναδίτσα μου τέλεια τα νέα σου.. Στείλε μου από εδώ ένα αγοράκι αφού τα έχεις σε αφθονία.. Θα σε ευγνωμονώ για πάντα!

Μομεντάκι μου και τα δικά σου νέα είναι ότι καλύτερο έχεις ακούσει μέχρις στιγμής.. Υπομονή λοιπόν και σε μερικές μερούλες θα έχεις παρεούλα!

Τα νέα τα δικά μου τώρα. Πήγα σήμερα το πρωϊ στο γυναικολόγο διότι έχω καθυστέρηση 10 μέρες. Εννοείται πως δεν είμαι έγκυος.. Απλά από το πολύ στρες που περνάω αυτό το διάστημα καθυστέρησε η ωορηξία μου αρκετά.. Έγινε όμως κανονικά και έτσι το σύστημα λειτουργεί ρολόι. Μου έδωσε Primolut και έτσι σε δυο τρεις μέρες θα αδιαθετήσω. Ύστερα από αυτό μου είπε δεν αλλάζει τίποτε και ο οργανισμός μου θα λειτουργεί όπως και πριν!!

Αύριο έχουμε ραντεβού με τον ουρολόγο για να δούμε τι θα μας πει.. Ένα ένα να φεύγει από πάνω μας βρε κορίτσια...

Σε όλα τα άλλα κοριτσάκια πολλά φιλάκια!

Δομνινάκι μου με τόσα περνάς κοπέλα μου λογικό είναι να είχε και αντίκτυπο στον οργανισμό σου! Όμως όλα λειτουργάνε ρολόι και πολύ χαίρομαι για αυτό...Μου αρέσει που έχεις υπομονή και δυναμικότητα!!!! Θα περιμένουμε νέα σου αύριο ε;

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Την πιο πολύ χαρά, γαμπρέ,

Ήκαμε η πεθερά σου,

Γιατί την ξεφορτώθηκε

Και βρήκες τον μπελά σου.

Γαμπρέ μου την …μπιστόλα σου

Μην την …πολυκουρντίζεις

Γιατί ‘ναι η νύφη μας μικρή

Και θα τη φοβερίζεις.

Ετούτηνέ την εποχή

μην περιμένεις γάμο

γιατί ακρίβυνε η ζωή

και μπουνταλές δεν κάνω.

Ωραία είσαι κι όμορφη,

αλλά εν πάσει περιπτώσει

Να δούμε και ο πατέρας σου

ίντα προυκιά θα δώσει

Γαμπρέ τη νύφη να αγαπάς

και να μην την μαλώνεις

γιατί θα σε κρεμάσουμε

από το παντελόνι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν μας πειράζει που δεν έχεις την καταγωή κισμέτ μου! Εμείς το κρητικό "ταλέντο" θέλουμε!!!!;)

Moments μου έτσι ε....χαχα....να'σαι καλά για τον καλό σου λόγο...Τί μου κάνεις;

Από τα ευχαριστα που γράφεις χαίρομαι και έγω για σένα με το καλό και η μετέπειτα πορεία!!!

Φιλάκια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Kismet μου είσαι γλυκιά σαν μέλι... Σ' ευχαριστώ για την αφιέρωση...

Δομνινάκι μην σε πτοεί τίποτα. Ξέρω, είναι κουραστικό όλο αυτό, μας κάνει και αγανακτούμε πολλές φορές. αλλά με τίποτα δεν τα παρατάμε και εσύ κορίτσι μου απ'οτι φαίνεται είσαι μαχητική, ώστε στο τέλος θα βγείς νικήτρια από όλο αυτό!!!!

Φιλάκια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πάντως θα ήθελα να πώ και εγώ την γνώμη μου για όσους άντρες, κορίτσια παιδεύονται με την κιρσοκήλη. από περίπτωση που ξέρω πολύ καλά , αυτο πρέπει να χειρουργείται, γιατί μπορεί να δημιουργήσει ανεπανόρθωτη βλάβη. Η κιρσοκήλη να το πώ απλά θερμαίνει την περιοχή και ειδικά στους όρχεις με αποτέλεσμα να χαλάει την συστασή του, την πυκνοτητά του και όλα τα συναφή. Δεν ξερώ...πάντως να το ψαχνουμε πολυ και με τους γιατρούς γιατί ο καθένας προτίνει αυτό που θέλει να προωθήσει αυτός (είτε είναι σκεύασμα, είτε θεραπεία, είτε φάρμακο κ.τ.λ.) δεν αναφέρομαι φυσικά σε όλες τις περιπτώσεις γιατι κάθε ιστορικό είναι και διαφορετικό..

Όσο για μένα εκρεμούν κάποιες ακόμα αιματολογικές και έπειτα βλέπουμε...........

Κορίτσια καλό βράδυ σε όλες...μανούλες:tongue:.....συμπεθερούλες:lol:....ρουβίτσες:cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

α ρε κισμετακι..μας εφτιαξες!!τελειες οι μαντιναδες σου!!κι εγω υπεραγαπαω την κρητη αν κ δεν εχω κανεναν συγγενη η εστω γνωστο απο την λεβεντογεννα κρητη!!αγαπαω κ την κυπρο παρα πολυ ομως!απο κει εχω το συμπεθερακι!

Δομνιναρα μου καλη επιτυχια για αυριο,ελπιζω ολα να πανε καλα,κ θα περιμενουμε τα νεα σου με αγωνια..κοιτα παλι μη χαθεις κανα τριημερο!

΅Συμπεθερακι,δυο δυο,στην μπανιερα δυο δυο!΅αχουτα μου,τα εχουν ζευγαρακια!΅θα περιμενουμε με τοοοοοση αγωνια τα βηματακια σου!!

Λαρουκο μου,μπαμπιτσιακι μου,καλη μου μακαπουλα..πολλα φιλια!

fUCCp2.png

svjYp2.png

α ρε κισμετακι..μας εφτιαξες!!τελειες οι μαντιναδες σου!!κι εγω υπεραγαπαω την κρητη αν κ δεν εχω κανεναν συγγενη η εστω γνωστο απο την λεβεντογεννα κρητη!!αγαπαω κ την κυπρο παρα πολυ ομως!απο κει εχω το συμπεθερακι!

Δομνιναρα μου καλη επιτυχια για αυριο,ελπιζω ολα να πανε καλα,κ θα περιμενουμε τα νεα σου με αγωνια..κοιτα παλι μη χαθεις κανα τριημερο!

΅Συμπεθερακι,δυο δυο,στην μπανιερα δυο δυο!΅αχουτα μου,τα εχουν ζευγαρακια!΅θα περιμενουμε με τοοοοοση αγωνια τα βηματακια σου!!

Λαρουκο μου,μπαμπιτσιακι μου,καλη μου μακαπουλα..πολλα φιλια!

Πάνω που είπα καληνύχτα να'μαι πάλι!!!!

Γειά σου kriskris μου!!!

Εγώ πάλι δεν έχω κανέναν από Κύπρο. αλλά έχεις απόλυτο δίκιο είναι πανέμορφο νησί.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλημερα τσουπριτσες μου τι κάνετε?? κρισακι? προσωπική στιγμή έρε γλεντια που θα κανουμε δεν θα δω το κρισο καμια μερα ολα θα τα πω! δεν φτανει που μας περνεις τον αντρα το βγαζεις και φωτογραφιες... και συ βρε μομεντακι μου τι φωτιες ειναι αυτες που μας αναψες!!!!

αχ κοριτσια εβγαλα κριθαράκι στο ματι.... μα ποσο κλαψα πια ολο κατι εχω ολο κατι με ποναει με βαρεθηκα ολο γκρινιάζω...

κισμετ μου τι ωραια που μας γραφεις μαντιναδες... μας διασκεδαζεις!!! μα τι ωραια που περναμε εδω μεσα απ΄ολα εχει αυτο το καφε!!!!

μακαπουλακι μου πως τα πας?!?!? μη χανεσαι γιατι ξεχναω σε τι φαση βρισκεσαι δεν θυμαμαι τι περιμενουμε απο σενα!!

φιλουμπες στα μουτρακια σας σε οοολες

lJiup3.png

M1otp3.png

Καλημέρα σ'όλες τις θεές! Πως μου είστε σήμερα?

babitsiaki μου έχω ξανακάνει την arvekap λόγω προβλημάτων που είχα όλο το καλοκαίρι, οπότε καταλαβαίνεις τι ξαναπερνάωωωωω.........γι'αυτό και δεν πολυμπαίνω, για να μην σας πρήζω με τα δικά μου.

Δομνινάκι, εύχομαι όλα καλά σήμερα με τον γιατρό!

8Ca9p3.png?4RvX25wl

καλημερααααααα..νωρις νωρις,ε??:confused:

μπαμπιτσιακι μου καλο..ο κρισος ξερει τι νταλγκα βαραω για σακη..αου πηγαμε στα mad awards (τςτςτςττςτ..αγγλικο,ε???) κ οταν τον ειδα,λιποθυμησα στην αγκαλια του κρισου (σχεδον..)..αλλα τι να πει κ ο κρισος αφου ματια εχει κ βλεπει οτι ο σακης ειναι....αυτο που ειναι!!καλε το κριθαρακι δεν ειναι τιποτες!!πες στον μπαμπιτσιο να σε τρομαξει σε ανυποπτο χρονο κ θα φυγει!!!

κισμετακι χθες με ειπες καληνυχτα,εγω σε λεω καλημερα τωρα!βλεπεις,μπαινω,γραφω κ φευγω!!δεν καθομαι μεσα πολυ γιατι μπαινω απο το κινητο μου συνηθως!!!

δομνινακι τι ωρα εχεις ραντεβουδακι?

μακαπουλακι μην λες χαζα!!οποτε θες να λες ο,τι θες εδω μεσα,δεν μας πρηζεις καθολου,ειδικα εμας που ξερουμε τι εστι arvekap....ουφ,ονομα κι αυτο...σαν ιστορια.............:evil:

φιλια σε ολες!!!

συμπεθεεεεεεεεεεεεεεεεεεερααααααααααααααααααααα...ερχεται η πεεεεεεεεεεεεεεεεεεεμπτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη.............

fUCCp2.png

svjYp2.png

Καλημέρα σ'όλες τις θεές! Πως μου είστε σήμερα?

babitsiaki μου έχω ξανακάνει την arvekap λόγω προβλημάτων που είχα όλο το καλοκαίρι, οπότε καταλαβαίνεις τι ξαναπερνάωωωωω.........γι'αυτό και δεν πολυμπαίνω, για να μην σας πρήζω με τα δικά μου.

Δομνινάκι, εύχομαι όλα καλά σήμερα με τον γιατρό!

Nαι μαρή τι να μας πριζεις με τα δικα σου εδω δεν εχει δικα σου δικα μου ειναι δικα μας μεχρι και αντρα να μοιραστουμε βρήκαμε τα προβληματα μας δεν θα λεμε αμα ειναι ετσι να το κλεισουμε το μαγαζι...

κρισάκι ετσι ε! και ο κρισος μεσα στο κολπο απο πουθενα δεν μπορω να σε πιασω ενταξει λοιπον δικος σου ο σακης! μα δεν σου φτανουν τοσοι αντρες στο σπιτι τι θα τον κανεις και αυτο σκεψου το λιγο.... ενας ο κρισος 2 μεχρι στιγμης τα κρισακια και ο σακης που μετραει για 2....χαχαχαχαχα

lJiup3.png

M1otp3.png

Τσαααα!! Να 'μαι κι εγώ!!!

Επειδή γίνεται πανικός στη δουλεια, ένα μόνο θα σας πω (αντε δυο).

1ον, πες-πες, σήμερα έβλεπα τον Σακη στον ύπνο μου.... και δε θα σας πω πώς τον εβλεπα.... χαχαχα!!!

2ον, αδιαθέτησα χτες δηλαδη 3 μέρες νωριτερα κάτι που ποτε δεν εχει ξανασυμβεί στα χρονικά. Από καθυστερήσεις αλλο τιποτα, αλλα νωριτερα; Ποτε! Ε, πάει, τα 'παιξε το συστημα... Τουλάχιστον ρε κοριτσια δεν υποφερω οπως παλια. Κατι ειναι κι αυτό! Μάλλον, όχι απλά κάτι... Μεγαλη υποθεση!!

Αυτα τα ολιγα προς το παρόν, θα τα πουμε αναλυτικα το απογευματακι...

Φιλακια!

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...