Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα.

αν χρειαστεί να κάνετε αιματολογικές Κυριακή που τις κάνετε για να βγουν την ίδια ημέρα; Εννοώ τις κλασικές αιματολογικές που χρειάζονται για να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα. Έχω πάρει στο ΡΕΑ αλλά λέει δε τις βγάζουν ίδια μέρα και στο Ιασώ μόνο κατ’εξαιρεση γιατί δεν έχω γιατρό μέσα στο Ιασώ.

Στο ΡΕΑ έχω πάει αρκετές φορές Κυριακή και τις βγάζουν εντός ημέρας, αρκεί να είσαι 7 το πρωί εκεί. Τι ίδιο και η Βιοϊατρική στο Νέο Ψυχικό κ ας ι το ΕΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑν. Σε όλα προϋπόθεση να είσαι πολύ νωρίς!

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

κοριτσια δεν θελω να σας στεναχωρησω..αλλα ο σακης ειναι δικος μου..με γουσταρει βρε αδερφε,πως να σας το πω αλλιως??????

αρα συμπεθερακι,οταν εγω θα πηγαινω,εσυ θα γυρνας!!ποσα ετη μπροστα εισαι πιαααααααααααααααααααααα???????????????????????????????

μπαμπιτσιακι φιλουμπες!!

Βρε καλωσ την ακουσες σακη και ξεσηκωθηκες να σε δω με τη κοιλια τουμπανο να χορευεις "ολα γυρω μου γυρίζουν" και τι στον κοσμο!!! χαχαχαχα

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχαχαχαχα...Οντως δίκιο έχεις βρε! Την ίδια χαρά θα κάναμε!!! χαχαχαχα Εμας μας λες χοριακή και αρχίζουμε τα πανηγύρια! Δεν ξεσηκωνόμαστε καθόλο! Μα καθόλου όμως! :P Αχ ο Σάκης...άραγε τι να κάνει τώρα; Να μας σκέφτεται; Να κοβει το μπλουζάκι του κομμάτια για να μας το κάνει δώρο; Ααααααααααααααχχχ!!!!:P

σε κλωστες συγκεκριμενα, κοιταει απ΄το παραθυρο (την πισινα) και αναστενάζει!!!!!!!!!!! ε! μα εχω φαντασια!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Όσες λοιπόν γιορτάζουν ή έχουν δικά τους άτομα αγαπημένα αφιερωμένα τα παρακάτω στοιχάκια..........

Πολλές χαρές μες στη ζωή σας εύχομαι να γνωρίσετε

δάκρυ,λύπη μα και καημό ποτέ να μην γνωρίσετε!!!!

Όσες ευχές απλόχερα οι άλλοι θα σας πούνε

Εγώ απλά σας εύχομαι αληθινές να βγούνε!!!!

Εύχομαι ότι ποθείτε να το'χετε στη ζωή σας

να είστε πάντοτε καλά και ο Θεός μαζί σας!!!

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ,και να σας ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ αυτοί που σας αγαπάνε και όσα η καρδιά επιθυμει αληθινά να βγούνε!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και για εμάς τις υπόλοιπες που δεν γιορτάζουμε έχω να πώ......

Πάντα θα λέμε σ'αγαπώ,

ευχαριστώ,συγνώμη

σε'κείνους που'ναι διπλα μας

και το αξίζουν ακόμη

Και αν μας ακούει η Παναγιά

μια χάρη να μας κάνει

αυτό που ποθεί η καρδούλα μας

στην κάθε μιά να δώσει!!!!!!!

κορίτσια καλή συνέχεια σε όοοοοοοοοοοοοολες......

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα, καλή βδομάδα και καλό μήνα να έχουμε..

Κοριτσάκια μου εξαφανίστηκα το σβκ διότι μας χάλασε το κομπιούτερ.. μας χάλασε η γραμμή Internet και το σταθερό τηλέφωνο.. όπως καταλαβαίνετε ήμουν αποκλεισμένη από τον έξω κόσμο και καλά που ήρθα στη δουλειά σήμερα για να ανταλλάξω μια κουβέντα με άνθρωπο..

Εγώ δυστυχώς δεν έχω και πολύ ευχάριστα νέα..

Καταρχήν η καθυστέρηση συνεχίζεται για 8 μέρες.. Μην βιαστείτε να χαρείτε.. έγκυος δεν είμαι.. έκανα τεστ.. Πήρα το γιατρό τηλέφωνο χθες και μου είπε να τον πάρω σήμερα για να δούμε αν θα πάω να με δει από κοντά ή αν θα μου δώσει χάπια.. Εγώ πιστεύω ότι όλο αυτό είναι απόρροια της δεύτερης αποτυχημένης εξωσωματικής και των φαρμάκων ή έχω κανένα κυστικό ωάριο και με καθυστερεί έτσι.. Τέλος πάντων.. θα δούμε..

Πήρα σήμερα τα αποτελέσματα του σπερμοδιαγράμματος και της καλλιέργειας σπερματικού υγρού του άνδρα μου.. Τα αποτελέσματα;; Μαύρα και άραχνα.. Έχει μικρόβιο, εντερόκοκκο το οποίο δεν το είχε πριν ένα χρόνο.. Η κιρσοκήλη που έχει λογικά μεγάλωσε διότι τα αποτελέσματα που σχετίζονται με αυτήν έχουν πιάσει πάτο.. Ήθελε να αναβάλλουμε το ραντεβού που έχουμε την Τετάρτη στον ουρολόγο για την άλλη βδομάδα αλλά ύστερα από αυτά τα αποτελέσματα του είπα ότι δεν έχουμε περιθώριο για άλλη καθυστέρηση και έτσι πείστηκε να πάμε αυτή την Τετάρτη στο ραντεβού.. Επίσης, την Τετάρτη θα βγουν και οι ορμονολογικές και έτσι θα έχουμε μια ολοκληρωμένη άποψη..

Είμαι σίγουρη ότι δυστυχώς την επέμβαση δεν την γλυτώνουμε..

Ζητώ συγνώμη που σας κράτησα σε τόση αγωνία αλλά δυστυχώς δεν είχα τρόπο να ενημερώσω..

Κορίτσια, αν δεν φτιάξει η κατάσταση του συζύγου παιδί γιοκ... Το πήρα απόφαση.. Άντε να δούμε την Τετάρτη τι θα δούμε..

Μομεντάκι περιμένω με αγωνία τα σημερινά σου νέα που θα είναι ευχάριστα και έτσι θα ξεκινήσεις αμέσως!!!

Φιλεναδίτσα μη κατσουφιάζεις.. όλα καλά πάνε και αυτά που έβαλες δεν επηρεάζουν ουδόλως... Τα μωράκια σου μεγαλώνουν τέλεια και θα βγουν και τα τρία ντούρασελ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Σχόλασα και τσα! Εμφανίστηκα και πάλι!!!

Δομνινάκι μου εμείς εδώ απ ότι κατάλαβες ήμαστε μες την τρελή χαρά και περιμέναμε αποτελέσματα! Δεν πειράζει δομνινάκι μου! Ελπίζω να μην είναι κανένα σοβαρό πρόβλημα και ακόμη κι αν είναι κυστικό να φύγει να εξαφανιστεί σύντομα! Αμάν με αυτά τα κυστικά πια! Ελεος! Και ο δομνίνος σου θα χρειαστεί θεραπεία τελικά; Φαντάζομαι θα πάρεις και δεύτερη και τρίτη γνώμη δεν είναι;

Κισμέτ μου μα τι ταλαντούχα θεά είσαι εσύ!!! Α όλα κι όλα αλλά εμείς στην Όλυμπο έχουμε τα προσόντα μας!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Συμπεθεράάάάάά εσένα θέλει ο Σάκης; Κι εμένα μου είπε ότι με θέλει! Υποψιάζομαι πως το παίζει σε διπλό ταμπλό...Η Κάτια δεν μετρά για να πω "τριπλό" ταμπλό γιατί αυτή είναι φανερό ότι την κοροιδεύει! χαχαχαχαχαχαχαχα

Βαβιτσιάκι με πέθανες στα γέλια βρε...ακου κλωστές...στο παράθυρο με θέα την πισίνα! χαχαχαχαχααχα

Λαρούκοοοοοοοοοοοοοο πού είσαι να δώσεις και τη δική σου πινελιά;

Να ολοκληρωθεί η τρέλα που κουβαλάμε εδώ μέσα και να μας κλείοουνε όλες μαζί μέσα τουλάχιστον!!!:)

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Να 'μαι κι εγωωωωω!!! Ακουσα το ονομα μου και μπήκα!

Λοιπόν κοριτσια, θα μαλλιοτραβηχτούμε μου φαίνεται εεεε;;; Ο Σακης εμένα θέλει αλλά δε σας το λέω για να μην σας πληγωσω... χαααχαχαχα!!!! Ε ρε μουρλα που μας δέρνει!!!

Καταρχήν καλό μήνα είπα; Δεν είπα!!

Δομνινακι, η αληθεια ειναι πως εδω λυσσαξαμε το σαβ/κο και περιμέναμε χαρουμενα νεα... Τελικά, κατά πώς φαίνεται δεν τη γλυτωνει την επεμβαση ο δομνινος... Τι να πω βρε κοριτσι, δείτε τι θα σας πει και ο ουρολόγος και κρίνετε μετα πώς πρεπει να προχωρήσετε. Ευχομαι να τελειώσει ολη η ταλαιπωρία πολύ γρηγορα...

Κισμέτ, έχεις καμια σχέση με την Κρητη; Μου αρεσε η πρωινη μαντινάδα!

Ειπαμε, ειμαστε πολυτάλαντες!

Κρισάκι, μη στενοχωριεσαι βρε! Αν προσέξεις λίγο τη διατροφή σου θα ηρεμήσουν οι αιμοροϊδες. Α! Και πολύ νερό! Ειμαι παθούσα και καταλαβαίνω...

Φιλακια και στα υπόλοιπα κοριτσάκια!

JXFXp3.png

Συμπεθεράάάάάά εσένα θέλει ο Σάκης; Κι εμένα μου είπε ότι με θέλει! Υποψιάζομαι πως το παίζει σε διπλό ταμπλό...Η Κάτια δεν μετρά για να πω "τριπλό" ταμπλό γιατί αυτή είναι φανερό ότι την κοροιδεύει! χαχαχαχαχαχαχαχα

Βαβιτσιάκι με πέθανες στα γέλια βρε...ακου κλωστές...στο παράθυρο με θέα την πισίνα! χαχαχαχαχααχα

Λαρούκοοοοοοοοοοοοοο πού είσαι να δώσεις και τη δική σου πινελιά;

Να ολοκληρωθεί η τρέλα που κουβαλάμε εδώ μέσα και να μας κλείοουνε όλες μαζί μέσα τουλάχιστον!!!:)

Μομεντακι, περιμένουμε και δικά σου νεα!!! Μην μας ξεχάσεις κακομοίρα μου το βράδυ! Τελικά ανακάλυψες πως επιλεγεις την γραμματοσειρά; (μονιμα εννοω)

JXFXp3.png

καντε στη παντα κοριτσια γιατι εμενα ο Σακης μπορει να μη μου το πε οτι με θελει αλλα τον ειδα πωσ με κοιταζε τη παρασκευη μεσα απο τη TV και επισης εχω δηλωση του αντρα μου που λεει αν ειναι να μου το φορεσεις το κερατο καντο με τον Σακη!!!! α και να ξερετε εεπιδη ειναι πολυ καλος ανθρωπος σε όλες λεει οτι τις θελει... παρτε απο μια κλωστή τώρα και καθηστε καλα....

lJiup3.png

M1otp3.png

Διαφημίσεις

Δομνινακι μου καταρχην μη ζητας συγνωμη επειδη εμεις εδω καναμε σεναρια μεσα στη τρελλα μας... εισαι ομως βρε παιδι μου τερας ψυχραιμίας ΜΠΡΑΒΟ!!! ειμαι σιγουρη οτι θα τη βρεις την ακρη σου και θα λυσετε τα προβληματα σας με το εναν ή με τον αλλο τροπο, σε ευχαριστουμε που εισαι στη παρεα μας και λυνουμε τις αποριες μας, περνουμε θαρρος απο το θαρρος σου γλυκο μου δομνινακι!!!!

lJiup3.png

M1otp3.png

Μομεντακι, περιμένουμε και δικά σου νεα!!! Μην μας ξεχάσεις κακομοίρα μου το βράδυ! Τελικά ανακάλυψες πως επιλεγεις την γραμματοσειρά; (μονιμα εννοω)

Μάλιστα! Ολοκληρώθηκε η τρέλα με το λαρούκο μας!!!! χαχαχαχαχα Οχι ακομη να ανακαλύψει το τρισδιάστατο μου μυαλό τον τρόπο για τη μόνιμη γραμματοσειρά!!!

Εννοείται βρε πως θα σας ενημερώσω απόψε!!!!

Συμπεθερούλα κι εσύ το γρηγορότερο να μας ενημερώσεις ε!!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

καντε στη παντα κοριτσια γιατι εμενα ο Σακης μπορει να μη μου το πε οτι με θελει αλλα τον ειδα πωσ με κοιταζε τη παρασκευη μεσα απο τη TV και επισης εχω δηλωση του αντρα μου που λεει αν ειναι να μου το φορεσεις το κερατο καντο με τον Σακη!!!! α και να ξερετε εεπιδη ειναι πολυ καλος ανθρωπος σε όλες λεει οτι τις θελει... παρτε απο μια κλωστή τώρα και καθηστε καλα....

Χαχαχαχαχαχα!!!!!! Χσχαχαχαχαχαχααααααααααα!!!! Πήρα την κλωστή μου εγώ!!!! χαχαχαχααχαχα

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

μμμμμμμμμμμμμμμμμμ...εμφανιστηκατε ολες μια -μια,οταν σας αποκαλυψα οτι ο σακης γουσταρει...κ σκασατε απο την ζηλεια σας κ αρχισατε τα ψεμματα..οχι θελει την μια,μετα την αλλη...ε οχι ρε κοριτσια,ειπαμε,ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΑΕΙ,Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΕΙ...ΕΜΕΝΑ ΘΕΕΕΕΛΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ,ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΝΕΙΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ(τελευταιο χιτ..)..

τωρα στα σοβαρα..δομνιναρα μου καλωσηρθες!!μη μασας κ μη μου συννεφιαζεις!!καταρχην επειδη ειχαμε κι εμεις τοοοσα θεματα με τον κρισο,θα σουπω το εξης.ο ιος μπορει να φυγει με μια αντιβιωση.η κυρσοκοιλες με επεμβαση,ΑΛΛΑ...γιαυτο πας για εξωσωματικη,για να μην κανεις την επεμβαση..τουλαχιτον εμεις αυτο επιλεξαμε,ισως για να μην χανουμε χρονο,τον χρονο που χρειαζεται για να αποθεραπευτει απο την επεμβαση κυρσοκυλων κ ειναι ενα 6μηνο..αλλα κ παλι,ας πατε στον γιατρο κ θα σας πει αυτος πως προχωρατε..απλα θεωρω οτι ο ουρολογος κ ο εξωσωματικος,κατα κανονα σου δινουν εντελως αντιθετες λυσεις..ο ουρολογος σε στελνει για επεμβαση κ ο εξωσωματικος για εξωσωματικη..η τελικη αποφαση,παλι δικη σου θα ειναι...οσο για σενα,προφανως δεν εχεις τιποτε ιδιαιτερα ανησυχητικο.καμια κυστουλα θα ειναι κ θα φυγει..αλλωστε δεν σας παει πισω τιποτε απο ολα αυτα,ετσι κι αλλιως θα προχωρουσατε αργοτερα σε επομενη εξωσωματικη,αρα?προχωρας οπως παντα δυναμικα κ ανεβαζεις τον δομνινο οσο μπορεις γιατι κι αυτοι οι ερμοι..μετα απο καθε αρνητικο αποτελεσμα γινονται πολυ ευαισθητοι..ετσι ματια μου?

fUCCp2.png

svjYp2.png

Φιλεναδίτσα μου αν θυμάσαι έχουμε κάνει ήδη δύο αποτυχημένες εξωσωματικές χωρίς να πειράξουμε την κιρσοκήλη.. Το θέμα είναι ότι τα αποτελέσματα δείχνουν ότι μεγαλώνει με συνέπεια το σπέρμα να χειροτερεύει.. Στην τελική ας κάνει και ο Δομνίνος μια επεμβασούλα να δει τι εστί βερύκοκο.. Που μου το παίζει χαλαρός και άνετος.. Ας μην προτρέχω όμως.. ας πάρουμε και τις ορμονολογικές και βλέπουμε.. Έχει και για μας ο Κύριος!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...