Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

Βρε μομεντακι, ξέρεις πως αλλαζω την γραμματοσειρα μόνιμα; Γιατι τώρα παω και κάθε φορα κάνω επιλογη το κείμενο για να αλλαξει. Πηγα στον πίνακα ελεγχου αλλα δεν εβγαλα ακρη...

Α και οι δύο κάνουμε αλλαγές σήμερα χαχαχαχα Κι εγώ το ίδιο κάνω και προσπαθώ να βρω το μόνιμο τρόπο...:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μιλάμε αν μπει και μας πει ότι έχει θετική χοριακή θα βάλω τα κλάματα απ τη χαρά μου! Τόσα πέρασε και περνά το Δομνινάκι μας...μια τέτοια χαρά να έρθει απ το πουθενά είναι το πιο ωραίο δώρο !!!!

Ναι, κι εγω θα συγκινηθω πολύ... Μεγαλο Γολγοθα εχει ανεβει το κοριτσακι μας... Αχ, για σκέψου εκει που εχεις παρει αποφαση οτι θα προσπαθησεις πάλι από τον καινουριο χρόνο να παιρνεις θετική χοριακη στα χερια! Εγω νομίζω θα λιποθυμουσα! Θελουμε θετική χοριακή ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! :-D

JXFXp3.png

Ναι, κι εγω θα συγκινηθω πολύ... Μεγαλο Γολγοθα εχει ανεβει το κοριτσακι μας... Αχ, για σκέψου εκει που εχεις παρει αποφαση οτι θα προσπαθησεις πάλι από τον καινουριο χρόνο να παιρνεις θετική χοριακη στα χερια! Εγω νομίζω θα λιποθυμουσα! Θελουμε θετική χοριακή ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! :-D

ΝΑΙ! ΝΑΙ! ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!:D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Εντομεταξύ Δομνινάκι μου δεν θέλουμε να σε ταράζουμε...αλλά το ξέρεις πως είμαστε μες την τρελή χαρά και αγωνία...Το καλό σου θέλουμε και όχι να σε χαλάμε με αυτά που λέμε... Μια μικρή παρένθεση λαρούκο μου γιατί εμείς αρχίσαμε να ενθουσιαζόμαστε και μόνο με την ιδέα!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Α και οι δύο κάνουμε αλλαγές σήμερα χαχαχαχα Κι εγώ το ίδιο κάνω και προσπαθώ να βρω το μόνιμο τρόπο...:P

Χαχαχαχα!!! Κι εγω ακομα το ψαχνω..... :confused: Τεχνολογια σου λεει μετα...

JXFXp3.png

Εντομεταξύ Δομνινάκι μου δεν θέλουμε να σε ταράζουμε...αλλά το ξέρεις πως είμαστε μες την τρελή χαρά και αγωνία...Το καλό σου θέλουμε και όχι να σε χαλάμε με αυτά που λέμε... Μια μικρή παρένθεση λαρούκο μου γιατί εμείς αρχίσαμε να ενθουσιαζόμαστε και μόνο με την ιδέα!!!!:D

Σωστηηηη!!!! Πήραν τα μυαλα μας αερα... Λοιπον, το σταματαμε εδω. Θα τα λέμε από μεσα μας! :-D

JXFXp3.png

Σωστηηηη!!!! Πήραν τα μυαλα μας αερα... Λοιπον, το σταματαμε εδω. Θα τα λέμε από μεσα μας! :-D

Ναι...επειδή τα κρατάμε όλα μέσα μας εμείς και δεν λέμε ότι σκεφτόμαστε όπως το σκεφτόμαστε!!!!:P

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Ναι, εφυγε η 16χρονη.. Νομιζω Ελενα Γεωργιου τη λενε..

Απ τις τελευταίες που εμφανίστηκαν ήτανε αυτή η μικρούλα; Απ την Κύπρο νομίζω; Πώς να θυμάμαι ξεκάθαρα τους διαγωνιζόμενους αφού στο Σάκη συγκεντρωνόμουνα!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Ναι, αυτη.. Φωναρα η κοπελα! Μη νομιζεις, κι εγω τη θυμαμαι γιατι ηταν στο τελος... Τα ματια καρφωμενα στον ενα κ μοναδικο! χαχαχαχα!!!!!

Κοριτσακι, θα σε αφήσω εδω να παμε για ψωνια με τον λαρο. Καλό σκ να εχουμε με ευχαριστες εκπληξεις!!!

JXFXp3.png

Καλά ψώνια λαρούκο μου!!! Εγώ πάω να συνεχίσω το καθάρισμα και φυσικά θα μπαινοβγαίνω για το Δομνινάκι μας!!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Γεια σας θεες μου!!!

Δομνινα μου, τωρα το ειδα πως τιθεται θεμα θετικων εξελιξεων...στο ευχομαι μεσα απο την καρδια μου!!! Καλε Μομεντα και Lara με ξεσηκωσατε κακουργες και εχω αγωνια:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...