Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Τεχνητή εμμηνόπαυση 2!!!!!

Recommended Posts

λοιπον τα υπολοιπα κοριτσια τι μου κανετε? μομεντακι αντε και τη δευτερα θα εχουμε χαρες κοριτσαρα μου!! μα το εχουμε πει τοσες φορες με το αγχος δεν κερδιζουμε τιποτα! οποτε θετικη σκεψη και ολα θα πανε καλα!! λαρουκο δεν πειραζει καρδια μου ποτε περναει ο καιρος χαμπαρι δεν περνουμε θα ερθει ο επομενος μηνας καπου θα μας κατσει που θα παει!! θα ξαναπας και τον επομενο μηνα για ελεγχο οωρηξίας? στην 14η ειχες? Δομνινάκι μου λεφτα εδω λεφτα εκει που θα παει αυτη η κατασταση μου λες παντως σε θαυμαζω ετσι που τα περνεις όλα μακαπουλακι πως τα πας??? κουραγιο και υπομονη!!! εϊ μικρολου που εισαι βρε παιδι μου στο νησι ή στη προτευουσα??? χιχιχι ελενακι και νεα μελη του τοπικ σας φιλω

Βαβιτσιάκι μου όπως τα λες! Θα προσπαθήσω να έχω θετική σκέψη και θα γίνω μανούλα γιατί το θέλω! Το θέλω πολύ πολύ πολύ!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τσα! Εσκασα κι εγω μύτη πουρνο-πουρνο που λενε!!!

Δομνινακι, βρε λες να γίνει το αναπαντεχο;;! Καταλαβαίνω ότι ισως δε θες να τη σκεφτεσαι και πολύ αυτη την πιθανοτητα για ευνοητους λόγους αλλα οπως βλεπεις ειμαστε ασυγκρατητες... χαχαχα!!! Πότε είπες θα κάνεις την χοριακή; Και που λέει να βγει η χοριακη με 3ψηφιο νουμερο... Ε ρε γλεντιαααααααα!!!!

Κρισακι μου, καταρχήν να πεις στις γριες ότι μονο καημενουλα δεν εισαι!!! Ακου εκει! Και τι μανία είναι αυτη με ολους τους γιατρούς για μειωση; Εσύ πήρες την αποφαση σου κοριτσακι μου να κρατησεις και τις 3 αυτες ψυχουλες.. Ειναι δώρο Θεου και ειμαι σιγουρη οτι θα σε βοηθησει να ξεπερασεις ολες τις δυσκολίες! Κι αυτες οι ατυχιες ρε παιδακι μου.... ποιος σε μουρμουραει;; Οποιος το κάνει, να του γυρίσουν πίσω! (λιγο παιδιαστικο ακουγεται αυτο αλλα νομιζω πως ο,τι κανεις σου γυρναει μπουμερανγκ, καλό ή κακό)

Μομεντακι, βαβιτσιακι, μακαπούλα, μικρολου, μισελ και κισμετ... σας φιλώ!

JXFXp3.png

Μομεντακι, μέσα είσαι καλό μου;;; Καλημέερααααααα!!!!!

ΑΑΑΑΑΑ!!! Εχει κι άλλες πρωινές; Καλημέρα λαρούκο μου!!!!!:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις θεές! Αχ Δομνινάκι θα κάνεις σήμερα χοριακή; Ουφ!!! Μιλάμε και μόνο που το σκέφτομαι...ενθουσιάζομαι!!!:D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Καλημέρα σε όλες τις θεές! Αχ Δομνινάκι θα κάνεις σήμερα χοριακή; Ουφ!!! Μιλάμε και μόνο που το σκέφτομαι...ενθουσιάζομαι!!!:D:D:D

Ααααα, τι; Σήμερα θα κάνει; Και πότε θα βγουν τα αποτελέσματα; Αγωνιιιιιααα με λαχταρααααα...

Καλέ, είδες τον Σακη χτες;; Αχ αγοραρεεεε!!! :-D:grin::-D

JXFXp3.png

Ααααα, τι; Σήμερα θα κάνει; Και πότε θα βγουν τα αποτελέσματα; Αγωνιιιιιααα με λαχταρααααα...

Καλέ, είδες τον Σακη χτες;; Αχ αγοραρεεεε!!! :-D:grin::-D

Ναι ναι! Σήμερα θα κάνει! Έτσι είπε χθες με 6 μέρες καθυστέρηση...σήμερα δηλαδή 7 μέρες! Αντε μπες Δομνινάκι να μας πεις αν τελικά συνεχίζει η καθυστέρηση και άν πήγες για χοριακή! Εντομεταξύ κοπέλα μου ξέρεις πως έμπλεξες...με το που ακούμε εμείς χοριακή, τρελαινόμαστε!!!!:D

Φυσικά και είδα το Σάκη χτες! Σακηηηηηηηηηηηηηηη!!!! Αχ τι ήταν αυτό! Σαν ψευτικος είναι!!!! :D:D:D

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

πώς να μιλησω λογικά που σε ζητώ παραφοραααα... ετσι σε αγαπαωωωω... Νομιζω περναω την εφηβεια.. χαχαχαχα!!!!

Κάθε φορά που μίλαγε σε κάποιο διαγωνιζόμενο εγώ πεταγόμουν και έλεγα: αν ήμουνα εγώ εκεί θα απαντούσα έτσι...Αν ήμουνα εγώ εκεί θα πεταγόμουν πάνω του...Αν ήμουνα εγώ εκεί....χαχαχαχαχα Λες να είναι ανησυχητικό;:tongue:

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Διαφημίσεις

Κάθε φορά που μίλαγε σε κάποιο διαγωνιζόμενο εγώ πεταγόμουν και έλεγα: αν ήμουνα εγώ εκεί θα απαντούσα έτσι...Αν ήμουνα εγώ εκεί θα πεταγόμουν πάνω του...Αν ήμουνα εγώ εκεί....χαχαχαχαχα Λες να είναι ανησυχητικό;:tongue:

Μπααααα, οχι μωρε, δεν ειναι ανησυχητικο... Ακομα! Μα ειναι κουκλος! Κι οσο μεγαλωνει, τοσο πιο ομορφος γινεται!

JXFXp3.png

Ναι ναι! Σήμερα θα κάνει! Έτσι είπε χθες με 6 μέρες καθυστέρηση...σήμερα δηλαδή 7 μέρες! Αντε μπες Δομνινάκι να μας πεις αν τελικά συνεχίζει η καθυστέρηση και άν πήγες για χοριακή! Εντομεταξύ κοπέλα μου ξέρεις πως έμπλεξες...με το που ακούμε εμείς χοριακή, τρελαινόμαστε!!!!:D

Φυσικά και είδα το Σάκη χτες! Σακηηηηηηηηηηηηηηη!!!! Αχ τι ήταν αυτό! Σαν ψευτικος είναι!!!! :D:D:D

Σήμερα είναι η 7η μέρα καθυστερησης;;; Αχ, πήγαινε Δομνινακι μου να κάνεις την χοριακη!!!!! Αντε να ακουσουμε κανα χαρμοσυνο γεγονος!

JXFXp3.png

Μπααααα, οχι μωρε, δεν ειναι ανησυχητικο... Ακομα! Μα ειναι κουκλος! Κι οσο μεγαλωνει, τοσο πιο ομορφος γινεται!

Αυτό ακριβώς λέγαμε χθες κι εμείς...Ημαστε με παρέα και το βλέπαμε και όλες οι κοπέλες το ίδιο πράγμα έλεγαν....Ασε που και οι άντρες δεν έλεγαν το αντίθετο...χαχαχαχα Τίποτα δεν έλεγαν...αλλά απαντούσανε με κουλ ύφος: "εντάξειιιιι...΄καλός είναι" χαχαχαχαα

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Σήμερα είναι η 7η μέρα καθυστερησης;;; Αχ, πήγαινε Δομνινακι μου να κάνεις την χοριακη!!!!! Αντε να ακουσουμε κανα χαρμοσυνο γεγονος!

Μιλάμε αν μπει και μας πει ότι έχει θετική χοριακή θα βάλω τα κλάματα απ τη χαρά μου! Τόσα πέρασε και περνά το Δομνινάκι μας...μια τέτοια χαρά να έρθει απ το πουθενά είναι το πιο ωραίο δώρο !!!!

Είμαστε ήδη 2 χρονών!

Σε ευχαριστώ Θεούλη μου!

Βρε μομεντακι, ξέρεις πως αλλαζω την γραμματοσειρα μόνιμα; Γιατι τώρα παω και κάθε φορα κάνω επιλογη το κείμενο για να αλλαξει. Πηγα στον πίνακα ελεγχου αλλα δεν εβγαλα ακρη...

JXFXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...