Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Πασχαλίτσα καλώς ήλθες στην παρεούλα μας..

Εγώ θα σου έλεγα να μην το σκέφτεσαι καθόλου και όπως ήρθε το πρώτο θα'ρθει και το δεύτερο ακολουθώντας τη γνωστή καλή συνταγή.. Όσον αφορά τα κιλά σου πιστεύω πως όταν με το καλό μείνεις έγκυος ένας καλός διατροφολόγος ή διαιτολόγος θα σε βοηθήσει όχι απλώς να μην πάρεις αλλά και να χάσεις κιόλας τρώγοντας σωστά...

Καλώς μας ήλθες και πάλι..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας γλυκά μου, μου λείψατε...

Διάβασα τα νέα σας, αντε όλες δυναμικά!!!

Τα δικά μου νέα είναι ότι τα 3 υπέροχά μου ωάρια έγιναν τελικά μαρέγκα και όχι έμβρυα, καταλαβαίνετε πόσο δύσκολα πέρασα τις τελευταίες μέρες, την τελευταία εβδομάδα για την ακρίβεια που άρχισα να συνειδητοποιώ ότι κακώς ο γιατρός μου μου έδωσε παραπάνω ελπίδα από ότι έπρεπε...

Προσπαθώ τώρα να μαζέψω το μυαλό και την καρδιά μου και να αρχίσω να προγραμματίζω. Η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα πολλές φορές να τα παρατήσω και ελπίζω τελικά να μην το κάνω...

Από ότι κατάλαβα από την τελευταία προσπάθεια είναι ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα το οποίο δεν έχει εντοπιστεί.. και άρα δεν έχει νόημα να προσπαθήσω σπερματεγχύσεις... Η σκέψη της εξωσωματικής έχει σχεδόν ωριμάσει στο κεφάλι μου, μένει να ολοκληρώσω πρώτα τις συζητήσεις με τον άντρα μου και μετά να πάρω τη γνώμη κάποιου ειδικού....

pashalitsa....Καλως ηρθες στο παρεακι μας να σου ζησει το κοριτσακι σου....αυτο το θεμα με το πιωμα και μετα βουρ στο ψητο μου το ειχε πει και ο γιατρος μου καποια φορα εγω βεβαια νομιζα οτι μου εκανε πλακα..... τελικα αν κρινω και αλλες πριπτωσεις που μου εχουνε πει πιανει..... λεςςςς?????

Mywish.... που εισαι κοριτσακι μου σε νιωθο οσο δεν μπορεις να φανταστεις.... αλλα ρε καλο μου μη χαλιεσε ειπαμε εδω ειμασται να στιριζουμε η μια την αλλη....ειπαμε εμεις ειμαστε στην λιστα με της γυναικες που θα ταλαιπωριθουμε λιγο παραπανω μεχρι να ερθει το θαυματακι αλλα ειπαμε θα ερθει αρκει εμεις να ειμασται δυνατες.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι μετά από λίγες μέρες ο άντρας μου έφυγε ταξίδι (είναι ναυτικός) και εγώ το ξέχασα ότι έπρεπε να κάνω κάποιον έλεγχο... Δεν μου ερχόταν περίοδος αλλά και άλλες φορές είχα αμηνόρροια... Πάχαινα αλλά είχα βγάλει το δακτύλιο παχυσαρκίας και το θεώρησα φυσιολογικό... Είχα πρήξιμο στο στήθος και ενοχλήσεις αλλά έλεγα ότι είναι τα ορμονικά μου...

Εντωμεταξύ, εγώ σήκωνα τα 3 σκυλιά μου, τα έπλενα, παίζαμε και με κλώτσαγαν στην κοιλιά (30 κιλά το καθένα), κουβάλαγα 12κιλα και 15κιλα με σκυλοτροφές κάθε μήνα, σήκωνα απίστευτα βάρη γενικά και πολλά άλλα και ήμουν έγκυος....:roll:

Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι μετά από λίγες μέρες ο άντρας μου έφυγε ταξίδι (είναι ναυτικός) και εγώ το ξέχασα ότι έπρεπε να κάνω κάποιον έλεγχο... Δεν μου ερχόταν περίοδος αλλά και άλλες φορές είχα αμηνόρροια... Πάχαινα αλλά είχα βγάλει το δακτύλιο παχυσαρκίας και το θεώρησα φυσιολογικό... Είχα πρήξιμο στο στήθος και ενοχλήσεις αλλά έλεγα ότι είναι τα ορμονικά μου...

Εντωμεταξύ, εγώ σήκωνα τα 3 σκυλιά μου, τα έπλενα, παίζαμε και με κλώτσαγαν στην κοιλιά (30 κιλά το καθένα), κουβάλαγα 12κιλα και 15κιλα με σκυλοτροφές κάθε μήνα, σήκωνα απίστευτα βάρη γενικά και πολλά άλλα και ήμουν έγκυος....:roll:

Συνεχίζω... Έκανα καυγάδες για περιουσιακά, κοιμόμουν αγκαλιά με τον ένα σκύλο μου όταν πήγαινα στο εξοχικό το ΣΚ, είχα αρρύθμιστο θυρεοειδή, δεν είχα κάνει καμια απολύτως εξέταση, είχα ουρεόπλασμα και δεν το ήξερα, και άλλα που δεν τα θυμάμαι και το κορυφαία τα άφησα για το τέλος... Είχα πάει σε ομοιοπαθητικό (και κλασικό παράλληλα) και μου έκανε τέστ ΠΑΠ, και για 15 μέρες έπαιρνα φυτικές ορμόνες και βιταμίνες για να ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ!!!!!!!!!!!!! ΜΕΤΑ ανακάλυψε ότι ήμουν έγκυος!!!! Το παιδί μου βγήκε καλά! Και τώρα εγώ πως να μην πιστεύω σε θαύματα;;;;;;

Δεν θέλετε να μάθετε πόσων μηνών το έμαθα για την εγκυμοσύνη μου...

Διαφημίσεις

Συνεχίζω... Έκανα καυγάδες για περιουσιακά, κοιμόμουν αγκαλιά με τον ένα σκύλο μου όταν πήγαινα στο εξοχικό το ΣΚ, είχα αρρύθμιστο θυρεοειδή, δεν είχα κάνει καμια απολύτως εξέταση, είχα ουρεόπλασμα και δεν το ήξερα, και άλλα που δεν τα θυμάμαι και το κορυφαία τα άφησα για το τέλος... Είχα πάει σε ομοιοπαθητικό (και κλασικό παράλληλα) και μου έκανε τέστ ΠΑΠ, και για 15 μέρες έπαιρνα φυτικές ορμόνες και βιταμίνες για να ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ!!!!!!!!!!!!! ΜΕΤΑ ανακάλυψε ότι ήμουν έγκυος!!!! Το παιδί μου βγήκε καλά! Και τώρα εγώ πως να μην πιστεύω σε θαύματα;;;;;;

Δεν θέλετε να μάθετε πόσων μηνών το έμαθα για την εγκυμοσύνη μου...

Kαλα εχω παθει πλακα ...αλλα ειμαι και περιεργει να μαθω ποσο μηνων εμαθες για την εγκυμοσυνη σου.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

7 Ιουνίου του 2007 ανακάλυψε το σπίρτο ο γιατρός ότι ήμουν έγκυος και 11 Ιουνίου Δευτέρα, μετά από ένα εφιαλτικό Σαβατοκύριακο έκανα β επιπέδου και αμνιο και έδειξε η β επιπέδου 25 εβδ.και 3 ημέρες!!! Περιττό να πω ότι κοιτούσα τον υπέρηχο αποσβολωμένη κα σοκαρισμένη και δεν καταλάβαινα αν αυτό που έβλεπα ήταν μέσα στην κοιλιά μου...

Γειά σας γλυκά μου, μου λείψατε...

Διάβασα τα νέα σας, αντε όλες δυναμικά!!!

Τα δικά μου νέα είναι ότι τα 3 υπέροχά μου ωάρια έγιναν τελικά μαρέγκα και όχι έμβρυα, καταλαβαίνετε πόσο δύσκολα πέρασα τις τελευταίες μέρες, την τελευταία εβδομάδα για την ακρίβεια που άρχισα να συνειδητοποιώ ότι κακώς ο γιατρός μου μου έδωσε παραπάνω ελπίδα από ότι έπρεπε...

Προσπαθώ τώρα να μαζέψω το μυαλό και την καρδιά μου και να αρχίσω να προγραμματίζω. Η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα πολλές φορές να τα παρατήσω και ελπίζω τελικά να μην το κάνω...

Από ότι κατάλαβα από την τελευταία προσπάθεια είναι ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα το οποίο δεν έχει εντοπιστεί.. και άρα δεν έχει νόημα να προσπαθήσω σπερματεγχύσεις... Η σκέψη της εξωσωματικής έχει σχεδόν ωριμάσει στο κεφάλι μου, μένει να ολοκληρώσω πρώτα τις συζητήσεις με τον άντρα μου και μετά να πάρω τη γνώμη κάποιου ειδικού....

My wish μου είναι σαν να έγραφα το μήνυμα εγώ η ίδια. Πόσο σε καταλαβαίνω. Σήμερα πάω για να δω αν έκανα αυγά και θα είναι η τελευταία φορά με αυτό το φάρμακο γιατί το έχω πάρει ήδη 4 φορές. Αυγά έχω, σάλπιγγες σπέρμα καλά όλα, ωορρηξία κάνω, γιατί δεν μένω? Κάτι πρέπει να συμβαίνει δεν μπορεί. Κι εγώ έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου την εξωσωματική αλλά από Νοέμβριο. Φτάνει να πεισθώ πως θα είμαι ασφαλής με τα φάρμακα...

dpTCp2.png

62YBp2.png

7 Ιουνίου του 2007 ανακάλυψε το σπίρτο ο γιατρός ότι ήμουν έγκυος και 11 Ιουνίου Δευτέρα, μετά από ένα εφιαλτικό Σαβατοκύριακο έκανα β επιπέδου και αμνιο και έδειξε η β επιπέδου 25 εβδ.και 3 ημέρες!!! Περιττό να πω ότι κοιτούσα τον υπέρηχο αποσβολωμένη κα σοκαρισμένη και δεν καταλάβαινα αν αυτό που έβλεπα ήταν μέσα στην κοιλιά μου...

Πασχαλίτσα μπορώ να καταλάβω το σοκ γιατί το έχουμε περάσει με την αδελφή μου. Εκείνη βέβαια το έμαθε 3 μηνών μετά από πίεση δική μου να κάνει τεστ αφού είχε μια ζαλάδα. Έχει και εκείνη τα ίδια με σένα εκτός του θυροειδή (Hashimoto) που το έχω όμως εγώ μετά την γέννα της κόρης μου. Έχετε μπει σε ένα φαύλο κύκλο αραιομηννόροιας που φέρνει παχυσαρκία και παχυσαρκίας που ενισχύει το σύνδρομο. Κι εκείνη τώρα ψάχνεται με τον πανάκριβο διαιτολόγο τον Λέκκα, να χάσει καμιά δεκαριά κιλά πρώτα πριν κάνει άλλη προσπάθεια. Σας έγραψα ότι με λιγότερα κιλά έμεινε αυτόματα μόνη της και το ίδιο της είπε ο γιατρός. Εντωμεταξύ της είχαν πει ότι μπορούσε να το είχε χάσει γιατί παθαίνετε και αποβολές με το σύνδρομο αυτό αλλά όλα καλά. Αν ένα μωράκι ήρθε για να μείνει θα μείνει.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Yola μου.....καλημερα καλη επιτυχια ευχομαι να εχεις πολλα και μεγαλα αυγουλακια και συντομα να ακουσουμε τα ευχαριστα.

pashalitsa....εισαι περιπτωση σιγουρα να εισαι καλα και να χερεσε το παιδακι σου.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια και καλωσηρθες Πασχαλιτσα!!!!!

Mywish μου την καταλαβαινω την απογοητευση σου, ακομα και την σκεψη σου να τα παρατησεις, αλλά εισαι δυνατη και ειμαι σιγουρη πως οταν περασει η θλιψη της τελευταιας προσπαθειας θα συνεχισεις και θα τα καταφερεις....

Yola μου δε σκεφτεσαι καθολου δηλ. για σπερματεγχυση? Να μας γραψεις οταν γυρισεις απο το γιατρο... Θα περιμενουμ

ε!!!

Αντζυ μου, σε ζηλευω.... Φανταζομαι τι εχουν δει τα ματακια σου!!!!!

Εγω κοριτσια εκανα ενα τεστ ωορρηιας χθες, βγηκε σχεδοοοοον θετικο, θα κανω και σημερα να δω τι θα δειξει.....

Θα κανω μια σπερματεγχυση το Σεπτεμβρη αλλα επειδη η εξωσωματικη αποκλειεται, το πολυ-πολυ να κανω αλλη μια μετα και τερμα.....

Ο κλοιος λοιπον σφιγγει....

Και μαλλον απομακρυνεται το ονειρο μου για 2ο παιδακι.....

Οταν ξεκινησα με τον γιατρο τον Φεβρουαριο, ελεγα πως ως το καλοκαιρι κατι θα εχει γινει.....

Μεγαλο λαθος κοριτσια που αφησα τον καιρο να περασει....

Επρεπε να ειχα κοψει το λαιμο μου, και να ειχα σταματησει τα αντιφλεγμονωδη παυσιπονα νωριτερα μαλλον....

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Καλημερα κοριτσια και καλωσηρθες Πασχαλιτσα!!!!!

Mywish μου την καταλαβαινω την απογοητευση σου, ακομα και την σκεψη σου να τα παρατησεις, αλλά εισαι δυνατη και ειμαι σιγουρη πως οταν περασει η θλιψη της τελευταιας προσπαθειας θα συνεχισεις και θα τα καταφερεις....

Yola μου δε σκεφτεσαι καθολου δηλ. για σπερματεγχυση? Να μας γραψεις οταν γυρισεις απο το γιατρο... Θα περιμενουμ

ε!!!

Αντζυ μου, σε ζηλευω.... Φανταζομαι τι εχουν δει τα ματακια σου!!!!!

Εγω κοριτσια εκανα ενα τεστ ωορρηιας χθες, βγηκε σχεδοοοοον θετικο, θα κανω και σημερα να δω τι θα δειξει.....

Θα κανω μια σπερματεγχυση το Σεπτεμβρη αλλα επειδη η εξωσωματικη αποκλειεται, το πολυ-πολυ να κανω αλλη μια μετα και τερμα.....

Ο κλοιος λοιπον σφιγγει....

Και μαλλον απομακρυνεται το ονειρο μου για 2ο παιδακι.....

Οταν ξεκινησα με τον γιατρο τον Φεβρουαριο, ελεγα πως ως το καλοκαιρι κατι θα εχει γινει.....

Μεγαλο λαθος κοριτσια που αφησα τον καιρο να περασει....

Επρεπε να ειχα κοψει το λαιμο μου, και να ειχα σταματησει τα αντιφλεγμονωδη παυσιπονα νωριτερα μαλλον....

Mην το λες αυτό γιατί η ασθένειά σου δεν είναι παίξε γέλασε. Μάλλον το σώμα σου σου έδινε σήματα ότι δεν ήσουν έτοιμη να τα κόψεις.

Εγώ με αυτά που διάβασα δεν βλέπω τον λόγο να χαλάω λεφτά για σπερματέγχυση. Έχασα και την εμπιστοσύνη μου στον γιατρό. Σήμερα θα πάω με το πακέτο παρακολούθησης του Λητώ.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα!!!

Έχω ευχάριστα νέα να σας πω...

Καταρχήν το φόρουμ μας έχει γίνει διάσημο και εγώ η ίδια είναι πλέον αδύνατο να κρυφτώ από όσους με ξέρουν.. Τι εννοώ.. Πήγα σήμερα στο κέντρο εξωσωματικής που έχω ήδη αναφέρει για να με δει ο γιατρός, να δούμε τις εξετάσεις και να αποφασίσουμε πως θα προχωρήσουμε..

Μπαίνω μέσα, χαιρετιόμαστε και χαμογελώντας ο γιατρός μου λέει: "Μήπως μπαίνεις σε φόρουμ με θέμα εξωσωματική"; Του απαντάω χαμογελώντας "Μα ναι, φυσικά.. πως το ξέρετε;" Μου λέει: "Μια κοπέλα από εδώ μπήκε και αυτή και είδε το όνομά σου και επειδή είναι τόσο ... κοινό της έκανε εντύπωση και μου το έδειξε..."... Και του απαντάω: άρα ξέρετε ότι μόνο καλά λόγια έχω να πω για σας...

Ο κόσμος μικρός είναι κορίτσια..

Για την Ammimar τώρα δυστυχώς το ένα μωρουλίνι παλινδρόμησε.. το έγραψε προχθές στο βασικό parents.. το άλλο μωράκι όμως είναι καλά.. ίσως γι' αυτό δεν μπαίνει η κοπέλα.. λογικά θα είναι στενοχωρημένη..

Τώρα όσον αφορά τα δικά μου τα νέα... Είμαι πολύ καλά, ο γιατρός είναι αισιόδοξος.. μου είπε ότι από όλες τις εξετάσεις φαίνεται ότι υπάρχει επιβάρυνση λόγω θρομβοφιλίας αλλά με την αγωγή που μου έδωσε ο αιματολόγος θα ρυθμιστεί το θέμα, μου είπε να κάνω εξέταση για το ζάχαρο νηστική για να μου φύγει η ιδέα και μου είπε ότι με την περίοδο του Αυγούστου ξεκινάω... Αδιαθετώ τον Αύγουστο και την 21η μέρα του κύκλου ξεκινώ ενέσεις καταστολής..

Μου αύξησε τη δόση και των ενέσεων καταστολής και των ενέσεων διέγερσης γιατί μου είπε ότι θέλει να προσπαθήσουμε να κάνουμε μερικά ωάρια παραπάνω για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες..

Μου είπε ότι ανά πάσα στιγμή τον χρειαστώ σε οτιδήποτε τον παίρνω τηλέφωνο και πως από 25 Αυγούστου θα είναι Αθήνα σε περίπτωση που αδιαθετήσω νωρίτερα και χρειαστεί να κάνω υπέρηχο και αιματολογικές νωρίτερα..

Είναι πολύ αισιόδοξος κορίτσια διότι υπάρχει καινούργια μέθοδος για να αντιμετωπιστεί το θέμα του άνδρα μου και έχουμε πολλές ελπίδες να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά!

Είμαι πολύ πολύ πολύ χαρούμενη!

L2qIp2.png

Mywish μου,

Μη μου στενοχωριέσαι κοριτσάκι μου.. νομίζω πως το να κάνεις μια ολοκληρωμένη κουβέντα με τον άνδρα σου είναι ότι σημαντικότερο αυτή τη στιγμή.. Πρέπει να καταλήξετε στο τι ακριβώς θέλετε και στο αν είστε διατεθειμένοι με κάθε τρόπο να το αποκτήσετε.. Μετά σκέφτεστε ώριμα τα επόμενα βήματά σας και σιγά σιγά αρχίζετε την πορεία προς το όνειρο..

Γιόλα μου γλυκιά, μακάρι να έχεις καλά αποτελέσματα σήμερα..

Βιλλάκο, η πάθησή σου δεν είναι παίξε γέλασε.. Δεν είναι μικρή η θυσία που κάνεις τόσο καιρό... Κάνε σήμερα και αύριο το "καθήκον" και που ξέρεις, μπορεί αυτός ο μήνας να είναι τυχερός και για σένα..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...