Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Κοριτσια γεια σας...

Τα νεα μου ειναι ετσι κι ετσι....

Καταρχας η κυστη δεν εφυγε.....

Ουτε μεγαλωσε, ουτε μικρυνε....

Ομως.......

Εχω ενα ωαριο που μεγαλωνει....

Δικο μου ωαριο, χωρις φαρμακα....

Και το ενδωμητριο, σημερα 5η μερα του κυκλου, 9 χιλ.....

Μου ειπε να μην ανησυχω για την κυστη, θα φυγει καποια στιγμη....

Δε μπορει ομως λογω αυτης να μου κανει πρεγκνυλ για προγραμματισμενη επαφη....

Οποτε μου ειπε να εχω τις επαφες μου οσο μπορω και αν μου ερθει περιοδος, επειδη θα πεφτει μεσα στην αδεια του τον Αυγουστο, να ξανα προσπαθησω με επαφες, μιας και ο οργανισμος μου μπορει να ξεμπλοκαρε και να ξανανακανει ωαριο και αν και παλι δεν τυχει τιποτα να παμε τελη Αυγουστου με σπερματεγχυση, αν δεν εχω κυστες φυσικα...

Τι λετε κοριτσια?

Φιλακια:):):)

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια γεια σας...

Ομως.......

Οποτε μου ειπε να εχω τις επαφες μου οσο μπορω και αν μου ερθει περιοδος, επειδη θα πεφτει μεσα στην αδεια του τον Αυγουστο, να ξανα προσπαθησω με επαφες, μιας και ο οργανισμος μου μπορει να ξεμπλοκαρε και να ξανανακανει ωαριο και αν και παλι δεν τυχει τιποτα να παμε τελη Αυγουστου με σπερματεγχυση, αν δεν εχω κυστες φυσικα...

Τι λετε κοριτσια?

Kαταπληκτικά νέα!!!!!!!!!!!!!!

Τελικά είδες δεν πα να έχεις πάρει φάρμακα και ενέσεις, αν θέλει η φύση και ο Θεός γεννάει ζωή από εκεί που δεν το περιμένεις.

Το λέω αυτό γιατί η αδελφή μου με serpafar και Menopur χτες πάλι δεν είχε ούτε ένα ωάριο. Ο γιατρός της μίλησε ειλικρινά και της είπε να χάσει 7-9 κιλά (ένα 10% του βάρους) και θα μείνει από μόνη της χωρίς φάρμακα και την βοήθειά του. Έχει πολύ βαριά μορφή πολυκυστικών και της είπε ότι τα ωάρια δεν μπορούν να σπάσουν αυτό το τείχος και να μεγαλώσουν.

Οπότε ποτέ δεν ξέρεις ο Θεός τί σχέδια έχει για σένα. Θα είστε και μόνοι σας, ζήστε τον έρωτά σας και μπορεί να είστε λίγο τυχεροί.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κοριτσια γεια σας...

Ομως.......

Τι λετε κοριτσια?

Καλημέρα στην παρεούλα.

Βίλλυ μου, αυτά είναι πολύ ευχάριστα νέα...Θυμάσαι που είχες αποκλείσει το γεγονός ότι δεν κάνεις ωάρια από μόνη σου; Χαλαρά με τον αντρούλη αυτό το μήνα και ποτέ δεν ξέρεις...τώρα που θα λείπει και ο Βασιλάκης, θα έχετε μόνο το σκυλάκι στο μυαλό σας...χιχι.

Δομνίνα μου εύχομαι και σε σένα να ακούσεις αύριο τα καλύτερα.

Υοla μου, αυτό με το βάρος είναι μια πολύ μεγάλη αλήθεια. Πόσο χρονών είναι η αδελφή σου; Λογικά πρέπει να παίρνει και glucophage τα οποία παράλληλα με την ινσουλίνη βοηθούν πολύ στην απώλεια βάρους.

Εμείς κάναμε τα μπανάκια μας αυτό το ΣΚΔ και φτάσαμε αισίως τα 5. Αλήθεια που πάτε για μπάνιο; Εμείς στην Ανάβυσσο, αν και εχθές πήγαμε στο Πόρτο Ράφτη και ο Μιχάλης δεν ευχαριστήθηκε τη θάλασσα τόσο, λόγω πέτρας και βάθους. Παρ'όλα αυτά περάσαμε ωραία... Μεγάλη η απόσταση για Ανάβυσσο βρε κορίτσια όμως..κάνουμε 90 χιλιόμετρα πήγαινε έλα...

Εμένα λογικά θα έρθει η περίοδος γύρω στις 15, οπότε δίνω και μια παράταση μέχρι τέλος της εβδομάδας...Μετά, λέω να συζητήσω κι εγώ με τον γιατρό μήπως κάνουμε σπερματέγχυση είτε τον Αύγουστο, είτε από Σεπτέμβρη...Έχω κλείσει τρεις κύκλους με κλομιφαίνη και ο γιατρός μου είπε ότι μπορώ να πάρω πέντε, το πολύ έξι μήνες...Μετά δεν ξέρω τι, ενέσεις; Θα δούμε. Σας φιλώ όλες και σας εύχομαι μια όμορφη (και ζεστή) ημέρα.

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Kαταπληκτικά νέα!!!!!!!!!!!!!!

Τελικά είδες δεν πα να έχεις πάρει φάρμακα και ενέσεις, αν θέλει η φύση και ο Θεός γεννάει ζωή από εκεί που δεν το περιμένεις.

Το λέω αυτό γιατί η αδελφή μου με serpafar και Menopur χτες πάλι δεν είχε ούτε ένα ωάριο. Ο γιατρός της μίλησε ειλικρινά και της είπε να χάσει 7-9 κιλά (ένα 10% του βάρους) και θα μείνει από μόνη της χωρίς φάρμακα και την βοήθειά του. Έχει πολύ βαριά μορφή πολυκυστικών και της είπε ότι τα ωάρια δεν μπορούν να σπάσουν αυτό το τείχος και να μεγαλώσουν.

Οπότε ποτέ δεν ξέρεις ο Θεός τί σχέδια έχει για σένα. Θα είστε και μόνοι σας, ζήστε τον έρωτά σας και μπορεί να είστε λίγο τυχεροί.

Σε ευχαριστω κοριτσακι μου....

Η αληθεια ειναι πως και εγω δε περιμενα να κανω ωαριο και μαλιστα ενω υπαρχει και κυστη.....

Αν δεν υπηρχε θα μου εκανε την πρεγκνυλ και θα ειμαστε πιο προγραμματισμενοι αλλά δε πειραζει....

Λυπαμαι για την αδερφη σου...Ειναι σιγουρο οτι φταιει το βαρος της?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Καλημέρα στην παρεούλα.

Βίλλυ μου, αυτά είναι πολύ ευχάριστα νέα...Θυμάσαι που είχες αποκλείσει το γεγονός ότι δεν κάνεις ωάρια από μόνη σου; Χαλαρά με τον αντρούλη αυτό το μήνα και ποτέ δεν ξέρεις...τώρα που θα λείπει και ο Βασιλάκης, θα έχετε μόνο το σκυλάκι στο μυαλό σας...χιχι.

Δομνίνα μου εύχομαι και σε σένα να ακούσεις αύριο τα καλύτερα.

Υοla μου, αυτό με το βάρος είναι μια πολύ μεγάλη αλήθεια. Πόσο χρονών είναι η αδελφή σου; Λογικά πρέπει να παίρνει και glucophage τα οποία παράλληλα με την ινσουλίνη βοηθούν πολύ στην απώλεια βάρους.

Εμείς κάναμε τα μπανάκια μας αυτό το ΣΚΔ και φτάσαμε αισίως τα 5. Αλήθεια που πάτε για μπάνιο; Εμείς στην Ανάβυσσο, αν και εχθές πήγαμε στο Πόρτο Ράφτη και ο Μιχάλης δεν ευχαριστήθηκε τη θάλασσα τόσο, λόγω πέτρας και βάθους. Παρ'όλα αυτά περάσαμε ωραία... Μεγάλη η απόσταση για Ανάβυσσο βρε κορίτσια όμως..κάνουμε 90 χιλιόμετρα πήγαινε έλα...

Εμένα λογικά θα έρθει η περίοδος γύρω στις 15, οπότε δίνω και μια παράταση μέχρι τέλος της εβδομάδας...Μετά, λέω να συζητήσω κι εγώ με τον γιατρό μήπως κάνουμε σπερματέγχυση είτε τον Αύγουστο, είτε από Σεπτέμβρη...Έχω κλείσει τρεις κύκλους με κλομιφαίνη και ο γιατρός μου είπε ότι μπορώ να πάρω πέντε, το πολύ έξι μήνες...Μετά δεν ξέρω τι, ενέσεις; Θα δούμε. Σας φιλώ όλες και σας εύχομαι μια όμορφη (και ζεστή) ημέρα.

Ντολακι μου γλυκο χαρηκα που σε ακουσα!!!!

Ναι η αληθεια ειναι πως τωρα που λειπει το παιδι μας μενει να δουμε τι θα κανουμε την μικρη, που αμα την κλεισεις απ εξω γρατζουναει την πορτα και κλαιει σαν λυκακι, και αμα τη βαλεις μεσα δε θελει να μας βλεπει να φιλιομαστε και να ακγαλιαζομαστε γιατι χωνεται στη μεση ....

Ενα δραμα κοριτσια!!!!!Χι,χι!!!!!!!!!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!!!!

βιλλυ μου.....μπραβο πολυ καλα τα νεα σου οσο για την κυστη να μη σε αγχωνει θα φυγει οπως σου ειπε και ο γιατρος.

yola μου....η αδερφη σου ενα κυκλο εκανε με serpafar???? γιατι κι'εγω περυσι στο πρωτο κυκλο που εκανα με clomiphain δεν ειχα κανει κανενα αυγουλακι και απλα στον επομενο κυκλο μου αυξησε την δοση του clomiphain απο 2 χαπια την μερα σε 4 και εκανα 2 αυγουλακια μεγαλα μεγαλα.

ΝΤΟΛΗ μου.....να κανετε πολλα μπανακια καλη μου κανουν καλο φανταζομαι τον Μιχαλακη σου η καλυτερη του θα ειναι χεχεχεχε....εγω παρολο που μενω μπροστα στην θαλασσα δεν εχω κανει ακομα κανενα γιατι εδω μπροστα γιναιτε πανικος απο κοσμο και η θαλασσα δεν ειναι και τοσο καθαρη και ο γιατρος μου ειπε να αποφυγω τα μπανια εκει που εχει πολυ κοσμο τωρα που ειμαστε στην προσπαθεια για αποφυγη μικροβιων....και ετσι καθομαι στο μπαλκονι και κανω οφθαλμολουτρο :):):)

Εγω κοριτσακια μου οπως ητανε αναμενομενο η περιοδος δεν ηρθε στην ωρα της και ετσι σημερα ξεκινησα τα primolut αντε να δουμε τι θα γινει και μ'αυτο τον κυκλο.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Καλημέρα σε όλα τα όμορφα κοριτσάκια της όμορφης παρεούλας μας..

Βιλλάκο μου εμένα μου φαίνεται θαυμάσιο το γεγονός ότι κάνεις ωάριο από μόνη σου... είδες ότι τελικά δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε τις προσπάθειες και να έχουμε ελπίδα; χωρίς το Βασιλάκη όχι μόνο θα γλυτώσεις πολλά δεκάευρα αλλά και θα έχεις το περιθώριο να ζήσεις τον έρωτά σου με τον άνδρα σου όποτε το θελήσεις και όσο το θελήσεις.. όσο για το σκυλάκι.. κλείστο λίγο σε κάποιο άλλο δωμάτιο.. δεν θα πάθει και τίποτε..

Ντόλη μου ας ελπίσουμε να μη σου'ρθει η περίοδος μέχρι τις 15 αλλά ακόμα και να σου'ρθει δεν θα χάσουμε το ηθικό μας εντάξει; ούτως ή άλλως έχεις πολύ καλή προϊστορία...

Yola μου ας κάνει η αδερφή σου μια προσπάθεια να ακολουθήσει αυτά που της είπε ο γιατρός και που ξέρεις... μπορεί και να πετύχει..

Ντόλη μου φοβερή παραλία έχει ο Βαρνάβας.. Είναι λίγο πριν το Καπανδρίτι.. Πεντακάθαρη θάλασσα, παραλία με βοτσαλάκι και ταβερνούλες και καντίνες για δροσιά.. Από σένα είναι σαφώς πιο κοντά από την Ανάβυσσο και με σαφώς λιγότερο κόσμο. Εμείς εκεί πηγαίνουμε κι έχουμε βρει την ησυχία μας..

Κοριτσάκια μακάρι να πάνε όλα καλά αύριο και ν' ακούσω ευχάριστα νέα... Αισθάνομαι πολύ καλά, πολύ αισιόδοξη και ανυπομονώ να έρθει ο Αύγουστος...

L2qIp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!!!!

βιλλυ μου.....μπραβο πολυ καλα τα νεα σου οσο για την κυστη να μη σε αγχωνει θα φυγει οπως σου ειπε και ο γιατρος.

yola μου....η αδερφη σου ενα κυκλο εκανε με serpafar???? γιατι κι'εγω περυσι στο πρωτο κυκλο που εκανα με clomiphain δεν ειχα κανει κανενα αυγουλακι και απλα στον επομενο κυκλο μου αυξησε την δοση του clomiphain απο 2 χαπια την μερα σε 4 και εκανα 2 αυγουλακια μεγαλα μεγαλα.

ΝΤΟΛΗ μου.....να κανετε πολλα μπανακια καλη μου κανουν καλο φανταζομαι τον Μιχαλακη σου η καλυτερη του θα ειναι χεχεχεχε....εγω παρολο που μενω μπροστα στην θαλασσα δεν εχω κανει ακομα κανενα γιατι εδω μπροστα γιναιτε πανικος απο κοσμο και η θαλασσα δεν ειναι και τοσο καθαρη και ο γιατρος μου ειπε να αποφυγω τα μπανια εκει που εχει πολυ κοσμο τωρα που ειμαστε στην προσπαθεια για αποφυγη μικροβιων....και ετσι καθομαι στο μπαλκονι και κανω οφθαλμολουτρο :):):)

Εγω κοριτσακια μου οπως ητανε αναμενομενο η περιοδος δεν ηρθε στην ωρα της και ετσι σημερα ξεκινησα τα primolut αντε να δουμε τι θα γινει και μ'αυτο τον κυκλο.

Aλλο παλι και αυτο!!!!!!!!

Να μενεις διπλα στη θαλασσα και να μη μπορεις να μπεις!!!!!!!!!!!

Τεστακι εκανες που δε σου ηρθε περιοδος?

Ειναι σιγουρο πως δεν εισαι εγκυος?

Αν ναι, τοτε καλα εκανες και πηρες τα πριμολουτ...Δεν υπαρχει πιο σπαστικο, απο το να ξερεις πως δεν εισαι εγκυος και να μην ερχεται η περιοδος.....

Α!!!! Και προσδιορισε μας το "οφθαλμολουτρο"!!!!!!!!!!!Χι,χι

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Καλημέρα σε όλα τα όμορφα κοριτσάκια της όμορφης παρεούλας μας..

Βιλλάκο μου εμένα μου φαίνεται θαυμάσιο το γεγονός ότι κάνεις ωάριο από μόνη σου... είδες ότι τελικά δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε τις προσπάθειες και να έχουμε ελπίδα; χωρίς το Βασιλάκη όχι μόνο θα γλυτώσεις πολλά δεκάευρα αλλά και θα έχεις το περιθώριο να ζήσεις τον έρωτά σου με τον άνδρα σου όποτε το θελήσεις και όσο το θελήσεις.. όσο για το σκυλάκι.. κλείστο λίγο σε κάποιο άλλο δωμάτιο.. δεν θα πάθει και τίποτε..

Ντόλη μου ας ελπίσουμε να μη σου'ρθει η περίοδος μέχρι τις 15 αλλά ακόμα και να σου'ρθει δεν θα χάσουμε το ηθικό μας εντάξει; ούτως ή άλλως έχεις πολύ καλή προϊστορία...

Yola μου ας κάνει η αδερφή σου μια προσπάθεια να ακολουθήσει αυτά που της είπε ο γιατρός και που ξέρεις... μπορεί και να πετύχει..

Ντόλη μου φοβερή παραλία έχει ο Βαρνάβας.. Είναι λίγο πριν το Καπανδρίτι.. Πεντακάθαρη θάλασσα, παραλία με βοτσαλάκι και ταβερνούλες και καντίνες για δροσιά.. Από σένα είναι σαφώς πιο κοντά από την Ανάβυσσο και με σαφώς λιγότερο κόσμο. Εμείς εκεί πηγαίνουμε κι έχουμε βρει την ησυχία μας..

Κοριτσάκια μακάρι να πάνε όλα καλά αύριο και ν' ακούσω ευχάριστα νέα... Αισθάνομαι πολύ καλά, πολύ αισιόδοξη και ανυπομονώ να έρθει ο Αύγουστος...

Δομνινακι μου γλυκο, εχεις δικιο...

Σε αλλο δωματιο θα την κλεισω με τα παιχνιδια της και θα κατσει, τι θα κανει?

Απλα το εχω λιγο σκατομαθημενο.....

Οταν ηταν 2 χρονων, παραλιγο να την χασω απο φολα, και απο εκεινη τη στιγμη δεν την αφηνα απο την αγκαλια μου για κανενα λογο, οποτε το κακοεμαθα το σκασμενο!!!!!!!!!!!!

Αχ, μακαρι να εχεις δικιο και να ξεμπλοκαρε ο οργανισμος μου....

λλογικα θα πρεπει να αδιαθετησω νωρις, ελπιζω η κυστη να μη μου καθυστερησει παλι την περιοδο...

Θα βασιστω στη θερμομετρηση αυτο το μηνα...

για να δω?

Θα σπασει αυτο το ωαριο?

Γιατι παιζει και αυτο...

Φοβαμαι μηπως δε σπασει, τωρα μαλιστα που δε θα κανω την πρεγκνυλ....

Και μου μεινει και καμια δευτερη κυστη!!!!!!!!!!!

Σκεφτομουν λοιπον μηπως προς το τελος του κυκλου πιω τα ντουφαστον και αν δεν ειμαι εγκυος να εχω σιγουρη περιοδο...

λετε να πειραζει?

Θα παρω και τον αχαιρευτο το γιατρο να τον ρωτησω!!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

.

Nτόλη μου,

είναι 34 χρονών και έχει ήδη ένα κοριτσάκι. Είχε από μικρή αραιομηνόροια και μετά την γέννα αμηννόροια. Τo GLUCOPHAGE το παίρνει από πριν ακόμα μείνει έγκυος που ήταν 6-7 κιλά λιγότερα και πιστεύει ότι χάρη σε αυτό έμεινε. Από τότε που γέννησε όμως δεν της κάνει πια τίποτα.

Εμείς πάμε είτε Ψάθα είτε Πόρτο Γερμενό που είναι μεν μακριά αλλά κοντά στο εξοχικό μας, αλλιώς πάμε Κερατέα στην Κακή Θάλασσα που όμως γίνεται το σώσε. Κι εμείς φτάσαμε τα 6 μπανάκια....επιτέλους!

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

βιλλακι μου.... φυσικα και εκανα τεστακι πρωι πρωι ειναι δεδομενο αυτο καθε φορα πριν ξεκινησω primolut το αποτελεσμα αναμενομενο βεβαια δεν το σχολιαζουμε καν.....δεν μου απαγορευσε εντελως τα μπανια ο γιατρος απλα να μην παω εκει που εχει πολυ κοσμο αλλα ο αντρας μου δουλευει καθημερινα υπερωριες και δεν εχουμε τον χρονο να παμε σε καμια πιο χαλαρη και καθαρη παραλια δυστηχως....οσο για το οφθαλμολουτρο χεχεχεχε αφου μου δινεται η ευκαιρια να μη παρω ματι τα διμετρα ηλιοκαμενα αποτριχωμενα κορμια με τα στιβαρα μπρατσα χιχιχιχιχι

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Βιλλάκο μου μπορεί να είναι ο τυχερός σου μήνας ο Ιούλιος.. Μπορεί το ωαριάκι σου μια χαρά να σπάσει κι εκεί που πλέει ήσυχο και ανέμελο να συναντήσει κάποιον κολυμβητή που κατάφερε και βγήκε πρώτος στα 100 μέτρα ελεύθερο!!!

L2qIp2.png

βιλλακι μου.... φυσικα και εκανα τεστακι πρωι πρωι ειναι δεδομενο αυτο καθε φορα πριν ξεκινησω primolut το αποτελεσμα αναμενομενο βεβαια δεν το σχολιαζουμε καν.....δεν μου απαγορευσε εντελως τα μπανια ο γιατρος απλα να μην παω εκει που εχει πολυ κοσμο αλλα ο αντρας μου δουλευει καθημερινα υπερωριες και δεν εχουμε τον χρονο να παμε σε καμια πιο χαλαρη και καθαρη παραλια δυστηχως....οσο για το οφθαλμολουτρο χεχεχεχε αφου μου δινεται η ευκαιρια να μη παρω ματι τα διμετρα ηλιοκαμενα αποτριχωμενα κορμια με τα στιβαρα μπρατσα χιχιχιχιχι

Άντζυ μου η αδελφή μου έκανε 3 κύκλους, τον πρώτο με ένα ωάριο, τον δεύτερο με ένα που έσπασε μόνο του και τρίτο (με ενέσεις) κανένα. Περίεργο δεν είναι? Λέτε να την κοροΪδεύει κι αυτός που έχει σχέση με κέντρο εξωσωματικής. Γιατί της είπε και για αυτήν την λύση εκτός των κιλών.

Δεν οδηγείς να πηγαίνεις να κάνεις κανένα μπανάκι που μόνο καλό κάνουν?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Οχι καλη μου δεν οδηγω...

Οσο για την αδερφη σου τα 7-8 κιλα που της ειπε ο γιατρος να χασει δε νομιζω να κανουν και τοσο μεγαλη διαφορα βεβαια αυτος ξερει καλυτερα.... αλλα αν λες πως εχει σχεση με κεντρο εξωσωματικης ολα ειναι πιθανα.... ας το ψαξει και αλλου ας παρει και μια αλλη γνωμη..

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Γεια σας κορίτσια... Κι εγώ είμαι 34, ελπίζω να με θέλετε στην παρέα μας... Λοιπόν έχω ένα κοριτσάκι που ήρθε στη ζωή μου εντελώς αναπάντεχα με μια και μοναδική επαφή που είχα με το σύζυγο ενώ τα είχα ψιλοπιεί και ήθελα να κάνω μαγκιές...

Το αστείο είναι ότι όταν έμεινα έγκυος (Δεκέμβρη) είχα να δω περίοδο από τον Οκτώβριο!!! Μιλάμε για πολυκυστικές (σύνδρομο), υπερινσουλιναιμία,υποθυρεοειδισμό κλπ.

Πήρα πάρα πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη και δεν έχω καταφέρει να τα χάσω, προέκυψε και άλλο πρόβλημα με τον θυρεοειδή εντωμεταξύ (αυτοάνοσο). Πριν ένα χρόνο η γυναικολόγος μου έδωσε glucophage και από τότε δεν έχω ξαναπάρει ούτε γραμμάριο, αντίθετα έχω χάσει και 6 κιλάφ, αλλά τι να κάνουν μέσα στο χάος...

Σας ακούω εδώ που ξέρετε τα πάντα και προσπαθείτε τόσο για παιδάκι και αναρωτιέμαι αν θα περάσω κι εγώ τα ίδια για να κάνω δεύτερο... Έχω αρχίσει και το σκέφτομαι αλλά το βάρος μου με φοβίζει πάρα πολύ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...