Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βιλλάκο μου θα' χει φύγει σίγουρα.. μην ανησυχείς..

Εγώ την Τετάρτη έχω το πολυπόθητο ραντεβού με τον εξωσωματικό μου να δούμε εκ νέου όλα τα αποτελέσματα και να αποφασίσουμε πως θα προχωρήσουμε και πότε.. Ένα έχω να σου πω.. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τη δεύτερη προσπάθεια..

L2qIp2.png

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια..

Βίλλυ μου το σβκ προφανώς διακοπεύαμε όλες μας και κάποιες τυχερές το συνεχίζουν και σήμερα... Τι μου κάνεις;

Γεια σου Δομνινα μου..

Ελπιζω να περασες ομορφα...

Αγχωμενη ειμαι λιγακι...

Για την κυστη..

Αν δεν εχει φυγει θα πρεπει να περιμενω την επομενη περιοδο, οποτε πεφτω μεσα στον Αυγουστο

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Βιλλάκο μου θα' χει φύγει σίγουρα.. μην ανησυχείς..

Εγώ την Τετάρτη έχω το πολυπόθητο ραντεβού με τον εξωσωματικό μου να δούμε εκ νέου όλα τα αποτελέσματα και να αποφασίσουμε πως θα προχωρήσουμε και πότε.. Ένα έχω να σου πω.. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τη δεύτερη προσπάθεια..

Μακαρι κοριτσακι μου να ειναι καλα τα αποτελεσματα..

Την καταλαβαινω την αγωνια σου..

Οταν θα αρχισεις την διαδικασια θα εχεις κατι να περιμενεις, οσο καθεσαι απραγη νοιωθεις οτι χανεις χρονο...

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Βιλλάκο μου κατάφερα κι έκανα ένα μπανάκι...

Ναι ανυπομονώ και ελπίζω να είναι καλά τα αποτελέσματα για να προχωρήσουμε κανονικά.. Έχω ένα θετικό προαίσθημα και πολύ καλή διάθεση.. είμαι σίγουρη ότι κι εσύ θα είσαι μια χαρούλα και θα προχωρήσεις κανονικά... τι έκανες σβκ;

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Παντως, επειδη αν κανω ωαριο αυτη τη φορα, θα παμε για σπερματεγχυση, διαβαζα ολο το Σαβ/κο για αυτο σε ολο το ιντερνετ και ψιλοαπογοητευτηκα απο τα ποσοστα επιτυχιας, ειδικα στις 40αρες...

Πανε με 3 και 4 ωαρια σχεδον κανενα προβλημα στο σπερμα και σχεδον παντα αποτυγχανουν...

Αν ειχα τα χρηματα και το ο.κ του ρευματολογου θα προχωρουσα για εξωσωματικη..

Και το χειροτερο ειναι πως αν αποτυχει η σπερματεγχυση δεν εχω να ελπιζω σε τιποτα άλλο πια...

Μονοι μας χωρις θεραπεια δε προκειται να κανουμε τιποτα...

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Βιλλάκο μου κατάφερα κι έκανα ένα μπανάκι...

Ναι ανυπομονώ και ελπίζω να είναι καλά τα αποτελέσματα για να προχωρήσουμε κανονικά.. Έχω ένα θετικό προαίσθημα και πολύ καλή διάθεση.. είμαι σίγουρη ότι κι εσύ θα είσαι μια χαρούλα και θα προχωρήσεις κανονικά... τι έκανες σβκ;

Ολο το Σβκ εκανα δουλειες και δωσαμε και βαθμους στους μαθητες....

Το άλλο Σβκ ο αντρας μου θα κατεβασει το παιδι στο χωριο και θα ειμαστε τα δυο μας ως της 2 Αυγουστου που θα κατεβει και ο συζυγος με την αδεια του...

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Ευκαιρία να ξαναζήσετε το μήνα του μέλιτος τα δυο σας... σας χρειάζεται ύστερα από όλη την πίεση που φάγατε το χειμώνα..

Όσον αφορά τη σπερματέγχυση.. πάντα υπάρχει η ελπίδα και κάποιες πιθανότητες να πετύχει... θέλω να σκέφτεσαι θετικά.. όχι απαισιόδοξα... μου το υπόσχεσαι;

Εδώ εμείς με τόσα προβλήματα και πάλι σκέφτομαι θετικά και έχω και μια προϊστορία.. αλλά είμαι σίγουρη ότι αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά..

L2qIp2.png

Ευκαιρία να ξαναζήσετε το μήνα του μέλιτος τα δυο σας... σας χρειάζεται ύστερα από όλη την πίεση που φάγατε το χειμώνα..

Όσον αφορά τη σπερματέγχυση.. πάντα υπάρχει η ελπίδα και κάποιες πιθανότητες να πετύχει... θέλω να σκέφτεσαι θετικά.. όχι απαισιόδοξα... μου το υπόσχεσαι;

Εδώ εμείς με τόσα προβλήματα και πάλι σκέφτομαι θετικά και έχω και μια προϊστορία.. αλλά είμαι σίγουρη ότι αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά..

Προσπαθω μωρε Δομνινα μου, μα με ολα αυτα που διαβασα, λιγο δυσκολο....

Εσυ κανεις πολυ καλα και εισαι αισιοδοξη...Και εγω ειμαι για σενα...

Γνωριζεις περισσοτερα πραγματα αυτη τη φορα και σιγουρα θα τα καταφερεις...

Ανυπομονω να αρχισεις κοριτσακι μου...Σχεδον οσο και εσυ...Χι,χι

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Τουλαχιστον θα γλιτωσω τα δεκα-ευρα που εδινα καθε φορα που τον ξαποστελνα στην πλατεια!!!!!!!!!!!!!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα και καλή βδομάδα σε όλες!!!

Κι εμείς πήγαμε στα πεθερικά μου στο εξοχικό που έχουν εντός Αττικής, κάναμε και 2 μπανάκια και χαλαρώσαμε χωρίς γάμους και βαφτίσια για πρώτο ΣΚ από τον Μάϊο!!! Μας απομένει μία βάφτιση την επόμενη Κυριακή πρωϊ (πάει το μπανιο πάλι:twisted:) και ένας γάμος τριήμερος σε νησί το παράλο που δεν μετράει γιατί θα κάνουμε πρόβα διακοπων...και θα περάσουμε πολύ ωραία με φίλους που έχουμε να δούμε καιρό.

Βιλλάκι, θα έχει φύγει σίγουρα τί στο καλό όλα σε σένα πια? Γράψε μας αμέσως μόλις γυρίσεις.

Δομνινάκι, κι εγώ στην θέση σου θα ανυπομονούσα για την προσπάθεια μια και θα ήξερα ότι με φέρνει σε απόσταση αναπνοής από τον στόχο μου.

Να σας πω την αλήθεια κι εγώ έχω απογοητευτεί από τα ποσοστά της σπερματέγχυσης και σκέφτηκα να μην χαλάσω ούτε ένα ευρώ εκεί αλλά να μαζέψω λίγα χρήματα και το φθινόπωρο αν δεν έχω μείνει να δω το θέμα εξωσωματικής. Με επηρέασε θετικά η φίλη μου που κράταγε το μωράκι της αγκαλιά προχτές και ήταν και ένα κουκλάκι. Εμείς χωρίς πρόβλημα σπέρματος και γυναικολογικό θα πρέπει λογικά να πιάσουμε με την μία ή δεν πάει έτσι?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Yola μου γλυκιά μου..

Πολύ θα ήθελα να σου επιβεβαιώσω το γεγονός ότι λογικά έτσι πάει ο νόμος των πιθανοτήτων αλλά ... νομίζω πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.. Σίγουρα θα κάνεις ωάρια και σίγουρα θα γονιμοποιηθούν με άριστη ποιότητα αλλά μήπως υπάρχει κάτι που τα εμποδίζει να εμφυτευτούν; και σε αυτή την περίπτωση ακόμα και η εξωσωματική δεν μπορεί να αποδώσει 100%...

Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις μια προσπάθεια σπερματέγχυσης... αφού δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γιατί να μην πιάσεις κι έτσι; απλά βγάλε το όλο θέμα από το μυαλό σου και είμαι σίγουρη πως πολύ σύντομα θα έχεις το ποθητό αποτέλεσμα..

Σε ποιο νησάκι θα πάτε; Εγώ το Σάββατο φεύγω για Πήλιο για πολλά μπανάκια με τις ανηψούλες λίγο πριν την προσπάθεια του Αυγούστου.. θα πάω να μαζέψω θετική ενέργεια, πολλές αγκαλίτσες, πολλά φιλάκια και χαδάκια να τα έχω παρηγοριά και παρακαταθήκη όταν θα ξεκινήσω την προσπάθεια..

L2qIp2.png

Yola μου γλυκιά μου..

Πολύ θα ήθελα να σου επιβεβαιώσω το γεγονός ότι λογικά έτσι πάει ο νόμος των πιθανοτήτων αλλά ... νομίζω πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.. Σίγουρα θα κάνεις ωάρια και σίγουρα θα γονιμοποιηθούν με άριστη ποιότητα αλλά μήπως υπάρχει κάτι που τα εμποδίζει να εμφυτευτούν; και σε αυτή την περίπτωση ακόμα και η εξωσωματική δεν μπορεί να αποδώσει 100%...

Εγώ θα σου έλεγα να κάνεις μια προσπάθεια σπερματέγχυσης... αφού δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γιατί να μην πιάσεις κι έτσι; απλά βγάλε το όλο θέμα από το μυαλό σου και είμαι σίγουρη πως πολύ σύντομα θα έχεις το ποθητό αποτέλεσμα..

Σε ποιο νησάκι θα πάτε; Εγώ το Σάββατο φεύγω για Πήλιο για πολλά μπανάκια με τις ανηψούλες λίγο πριν την προσπάθεια του Αυγούστου.. θα πάω να μαζέψω θετική ενέργεια, πολλές αγκαλίτσες, πολλά φιλάκια και χαδάκια να τα έχω παρηγοριά και παρακαταθήκη όταν θα ξεκινήσω την προσπάθεια..

Στην Άνδρο θα πάμε. Ευτυχώς είναι κοντά για τριήμερο.

Αυτές οι ανηψούλες θα είναι το γούρι σου για τον Αύγουστο.

Αχ Δομνινάκι αυτό λέω να κάνω. Να ηρεμήσω τον Αύγουστο και να μην περιμένω τίποτα. Να κάνουμε έρωτα όποτε μας καπνίσει και από πάθος γιατί κοντεύουμε να γίνουμε όργανα αναπαραγωγής.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Yola μου ειλικρινά πιστεύω ότι είναι το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις..

Η Άνδρος είναι πανέμορφη.. Θα περάσετε πολύ όμορφα είμαι σίγουρη.. και που ξέρεις, μπορεί το μπεμπέ να θέλει θαλασσινό αέρα για να εμπνευστεί και να εμφανιστεί..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...