Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

βίλλυ μου, και πάλι να τον χαίρεσαι τον λεβέντη σου! Τα λόγια σου με συγκίνησαν βαθιά και θα τα θυμάμαι πάντα κι ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να τα κάνω πράξη!

Επίσης, χάρηκα πάρα πολύ που σου ήρθε η περίοδος! Σε καταλαβαίνω, τόσο χαρούμενη ήμου κι εγώ, όταν μου ήρθε η περίοδος ύστερα από 60 μέρες!

Κοριτσάκια, τελικά η απόφαση ελήφθη! Θα φύγω για μια εβδομάδα, θα γυρίσω να δουλέψω μια βδομάδα και θα ξαναφύγω για 2 εβδομάδες.

Άρα, δεν θα χάσω τη συνάντησή μας!

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙ!!!

Μπράβο, άντε και για λίγο φοβήθηκα ότι θα τιναχτεί η συνάντηση στον αέρα. Χωρίς Ιολάκι δεν θα ήταν το ίδιο...

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Yola τα φώτα σου..εμένα η θερμοκρασία ανεβαίνει κατά 0,1 βαθμό την ημέρα. Ξεκίνησε από το 36,6 και σήμερα είναι στο 37,1..Πόσο αναμένεται να φτάσει και πότε πέφτει; Μία ημέρα πριν την τρισκατάρατη;

Ντόλη είσαι σε πολύ καλό δρόμο με δύο μονοπάτια:

ή θα παραμείνει υψηλή η θερμοκρασία για πάνω από 18 μέρες από την ωορρηξία και θα είσαι ΕΓΚΥΟΣ ή θα αρχίσει νε πέφτει 0,1 0,2 βαθμούς 2 μέρες πριν την περίοδο. Συνήθως έρχεται όταν έχει πέσει στο 36,6. Τουλάχιστον σε μένα γίνεται πάντα αυτό:twisted:!

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Καλή σας μέρα... Χαίρομαι που διαβάζω όμορφα, καλά και ενθαρρυντικά νέα..

Ιόλη μου την καλύτερη δουλειά θα κάνεις. Θα ξεκουραστείς μια βδομαδούλα, μετά θα σπάσεις τη μονοτονία με μια βδομάδα δουλειάς και ύστερα θα έχεις άλλες δύο βδομαδούλες για να καταλάβεις επιτέλους διακοπές.. Παίζει κανένας εξωτικός προορισμός ή χωριό και πάλι χωριό;;;

Βίλλυ μου επιτέλους κοριτσάκι μου.. Μακάρι να είναι κανονική περίοδος, να σου έφυγε η κύστη και η επόμενη φορά να στεφθεί επιτέλους με επιτυχία... Είμαι σίγουρη ότι ο Σεπτέμβρης που μας έρχεται θα είναι γεμάτος με ευχάριστα νέα..

Ντόλη μου τι κάνετε; εσείς αποφασίσατε τελικά που θα πάτε διακοπές;

Όσον αφορά τη συνάντησή μας τώρα... αν εξακολουθεί να είναι στις 21 Ιουλίου εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω.. Άλλαξα την άδειά μου διότι άλλαξαν και την άδεια του άνδρα μου και εκείνες οι μέρες είναι οι μόνες μέρες που θα μπορέσουμε να πάμε μαζί κάπου.. Σας υπόσχομαι πάντως πως τη συνάντηση του Αυγούστου (όλο τον Αύγουστο θα είμαι Αθήνα) δεν θα την χάσω με τίποτε..

Φυστικάκι όπως κάποια ψυχή είπε μην αργείς να το αποφασίσεις διότι μετά... θα' ναι αργά..

Φιλούμπες σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Όσον αφορά τη συνάντησή μας τώρα... αν εξακολουθεί να είναι στις 21 Ιουλίου εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω.. Άλλαξα την άδειά μου διότι άλλαξαν και την άδεια του άνδρα μου και εκείνες οι μέρες είναι οι μόνες μέρες που θα μπορέσουμε να πάμε μαζί κάπου.. Σας υπόσχομαι πάντως πως τη συνάντηση του Αυγούστου (όλο τον Αύγουστο θα είμαι Αθήνα) δεν θα την χάσω με τίποτε..

Δομνινάκι ούτε χωρίς εσένα θα γίνει ωραία συνάντηση!!!

Είναι οι διακοπές όμως και δικαιολογούμαστε όλες γιατί είναι ιερές!

Κορίτσια για να πάρουμε παρουσίες για τις 21 Ιουλίου. Για να βλέπω χεράκια ψηλά:

1) Yola

2) Ioli

3) ......

dpTCp2.png

62YBp2.png

Γεια σας κοριτσάκια.

Σας γράφω βιαστικά, γιατί μόλις γύρισα από τη δουλειά.

Ετοιμάζω τη βαλίτσα μου, πάω στα μαγαζιά να πάρω μαγιώ και αύριο στις 16.00 θα ταξιδεύω.

Δομνίνα μου, χωριό και πάλι χωριό. Πρώτα στο χωριό του συζύγου και μετά στο δικό μου, στα μέρη μας!!!

Φιστίκιον, αποφάσισέ το. Αλλά και να μην το αποφασίσεις, έλα στο κλαμπ, γιατί ως μέλος θα έχεις την υποχρέωση να έρθεις και στη συνάντηση. Άρα, θα σε απολαύσουμε live! Να μας πεις και για την πεθερά σου που είναι συντοπίτισσα της Δομνίνας και δική μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

yola, σηκώνω τα χεράκια ψηλά!

Νομίζω ότι και η βίλλυ θα είναι Αθήνα και θα έρθει.

Για την ΝΤΟΛΗ δεν ξέρω αλλά πιστεύω να έρθει.

Και περιμένουμε και τη γλυκιά μας mywish.

Διαφημίσεις

Ιολάκη μου, καλό ταξίδι, καλά να περάσεις και να ηρεμήσεις... θα μας λείψεις αλλά μη μας σκέφτεσαι... Να μη σκέφτεσαι τίποτε απολύτως.. μόνο το πως θα περνάς καλά!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

μωρε να ερθω, νο προμπλεμ... την αλλη βδομαδα επιστρεφουμε αθηνα.. αλλα το φυστικι μου δεν θα εχω που να το παρκαρω... ή μαζι με το τερατακι μου, ή ν ανοιξουμε τηλεδιασκεψη...

Parents are the last people on earth who ought to have children

μωρε να ερθω, νο προμπλεμ... την αλλη βδομαδα επιστρεφουμε αθηνα.. αλλα το φυστικι μου δεν θα εχω που να το παρκαρω... ή μαζι με το τερατακι μου, ή ν ανοιξουμε τηλεδιασκεψη...

Αχ, Φιστικάκι μου, αν μπορεί ο άντρας σου να το κρατήσει, κανόνισέ το.

Εμείς θα ξαναγράψουμε λεπτομέρειες και θα συνεννοηθούμε με π.μ.

Κοριτσάκια μου γλυκά, αύριο φεύγω.

Αποφάσισα να μην πάρω μαζί μου λάπτοπ.

Οπότε θα τα πούμε διαδικτυακά στις 18/7 που επιστρέφω και live στις 21/7.

Άμα έχουμε κανένα συνταρακτικό νέο, να μου στείλετε μήνυμα, μην με αφήσετε ανενημέρωτη.

Σας φιλώ όλες γλυκά.

Α, και δε σας είπα, τελικά δεν πήρα μαγιώ. Δεν βρήκα κάτι που να είναι καλύτερο από αυτά που έχω. Άσε που όλα στο βρακί ήταν πολύ μικροσκοπικά και ανακάλυψα ότι ο πισινός μου έχει πάρει την κατιούσα και δεν μαζευόταν με τίποτε.

Πήρα όμως ένα λευκό σακάκι κι ένα ρουζ της Chanel.

Ιόλη μου έχεις pm για κάτι σοβαρό που ανακάλυψα στο παρακάτω Thread

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=65371

Koρίτσια,

είμαι στεναχωρημένη γιατί και αυτός ο γιατρός αποδείχτηκε σκάρτος. Θα πάω αυτό τον μήνα να κάνω το πακέτο του Λητώ χωρίς γιατρό και αποφασίζω από Σεπτέμβριο. Είμαι πολύ απογοητευμένη...

Το θέμα δεν είναι ότι με επηρέασε η Ρούμπη απλά μου επιβεβαίωσε τις υποψίες μου από κάτι λεγόμενά του και την ψυχρή συμπεριφορά του ειδικά την προηγούμενη φορά που το ραντεβού κράτησε 5 λεπτά δεν μου έδωσε τον υπέρηχο να τον δω, δεν μου είπε αναλυτικά πόσων εκατοστών είναι το καθένα και γύρισε τα μούτρα του όταν του είπα ότι δεν θα κάνω ούτε αυτόν τον μήνα σπερματέγχυση.

Ειλικρινά μάλλον θα πάω κατευθείαν για εξωσωματική αν δεν κι αυτόν τον μήνα και με το τελείως ελεύθερο τον Αύγουστο.

Πήγα χτες στο Ιασώ στην φίλη μου που γέννησε στα 42 μετά από 7 χρόνια προσπαθειών, μία εξωσωματική που πέτυχε αλλά το έχασε στον 3ο μήνα από γενετικές ανωμαλίες και την δεύτερη πάλι πετυχημένη σε αυτό το κουκλάκι. Έκανε 500 ενέσεις μαζί με της ηπαρίνης και παρόλα αυτά μου είπε ότι για εκείνη δεν ήταν τίποτα και κακώς έχασε τόσα χρόνια με λαπαροσκοπήσεις και μπούρδες αφού το πρόβλημα ήταν στον άντρα της με χαμηλή κινητικότητα και χάλια κατάτμηση. Έκανε μικρογονιμοποίηση και τις 2 φορές.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια, να σας πω και γω την δικη μου ιστορια? (την εχω ξαναγραψει και παλιοτερα βεβαια, σορρυ σε οσες εχουν βαρεθει να με διαβαζουν, λολ!!!)

απο τα 29 μου, μεχρι τα 33 το καναμε ελευθερα με τον αντρα μου... ισως οχι παντα εντατικα, αλλα γενικα... χυμα στο κυμα!!! και τιποτα!!!! ειχα ψιλοαπογοητευτει... ολες οι εξετασεις μας ηταν σουπερ!!! προβλημα κανενα... ανεξηγητη υπογονημοτητα μαλλον...

δεκεμβριο του 07, αποφασισα οτι αν μεσα στο 08 δεν εμενα εγκυος θα εκανα εξωσωματικη.. ε, τον ιδιο μηνα εμεινα εγκυος!!!

γεννησα σεπτεμβρη... 3 μηνες μετα, σε μια και μοναδικη επαφη με τον αντρα μου.... τσουυυυυυυυυυυυυυυπ..... το απιστευτο.... ξαναμεινα εγκυος!!!!!! δυστυχως παλλινδρομησε, αλλα μου φανηκε κουλο!!!! 4 χρονια να μεινω εγκυος, και μετα με τη μια ξαναεμεινα, σε φαση που ουτε καν μου περναγε απο το μυαλο....

τελικα.... ολα μια ιδεα ειναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

οποτε.... το σκεφτομαι.... (το σκεφτομαι λεμεεεεεεεεεε.... δεν το αποφασισα.... ασε που, για να μεινεις εγκυος, θες και παρτενερ, ο κρινος μας τελειωσε.... αλλα δεν.... αλλη ιστορια τρομου αυτη.... θα σας εξηγησω....σε αλλο ποστ!)

Parents are the last people on earth who ought to have children

Koρίτσια,

είμαι στεναχωρημένη γιατί και αυτός ο γιατρός αποδείχτηκε σκάρτος. Θα πάω αυτό τον μήνα να κάνω το πακέτο του Λητώ χωρίς γιατρό και αποφασίζω από Σεπτέμβριο. Είμαι πολύ απογοητευμένη...

Το θέμα δεν είναι ότι με επηρέασε η Ρούμπη απλά μου επιβεβαίωσε τις υποψίες μου από κάτι λεγόμενά του και την ψυχρή συμπεριφορά του ειδικά την προηγούμενη φορά που το ραντεβού κράτησε 5 λεπτά δεν μου έδωσε τον υπέρηχο να τον δω, δεν μου είπε αναλυτικά πόσων εκατοστών είναι το καθένα και γύρισε τα μούτρα του όταν του είπα ότι δεν θα κάνω ούτε αυτόν τον μήνα σπερματέγχυση.

Ειλικρινά μάλλον θα πάω κατευθείαν για εξωσωματική αν δεν κι αυτόν τον μήνα και με το τελείως ελεύθερο τον Αύγουστο.

Πήγα χτες στο Ιασώ στην φίλη μου που γέννησε στα 42 μετά από 7 χρόνια προσπαθειών, μία εξωσωματική που πέτυχε αλλά το έχασε στον 3ο μήνα από γενετικές ανωμαλίες και την δεύτερη πάλι πετυχημένη σε αυτό το κουκλάκι. Έκανε 500 ενέσεις μαζί με της ηπαρίνης και παρόλα αυτά μου είπε ότι για εκείνη δεν ήταν τίποτα και κακώς έχασε τόσα χρόνια με λαπαροσκοπήσεις και μπούρδες αφού το πρόβλημα ήταν στον άντρα της με χαμηλή κινητικότητα και χάλια κατάτμηση. Έκανε μικρογονιμοποίηση και τις 2 φορές.

Yola μου, συμφωνώ με την απόφασή σου να φύγεις μετά από όλα όσα διάβασα..όμως μήπως πρέπει μαζί με το πακέτο να καβατζώσεις και γιατρό; Γιατί καλή η παρακολούθηση, αλλά η ρημάδα η pregnyl χρειάζεται αρκετές συγκυρίες για να πετύχει τον σκοπό της, δεν αρκεί μόνο το μέγεθος του ωοθυλακίου..Να μην πάει χαμένος ένας κύκλος με φάρμακα...Παρεπιπτόντως εμένα η θερμοκρασία μου έπεσε εχθές και σήμερα στο 36,9 από 37,1 που ήταν προχθές (θέλω τουλάχιστον μια εβδομάδα μέχρι την περίοδο). ???????????????????????????????????????

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

οποτε.... το σκεφτομαι.... (το σκεφτομαι λεμεεεεεεεεεε.... δεν το αποφασισα.... ασε που, για να μεινεις εγκυος, θες και παρτενερ, ο κρινος μας τελειωσε.... αλλα δεν.... αλλη ιστορια τρομου αυτη.... θα σας εξηγησω....σε αλλο ποστ!)

Δεν ξέρω τι θα κάνεις αλλά βρες τρόπο να παρκάρεις το φυστίκι σου και να μας τα πεις όλα από κοντά...Πεθαίνω να σε γνωρίσω ...

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Καλε παρε το μαζι το φυστικακι...

Τοσες γυναικες εκει, θα το αναλαβουμε εμεις!!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Koρίτσια,

Αχ, μωρε Yola μου....

Τελικα λιγο, πολυ ολοι οι γιατροι, σε καποιο βαθμο ειναι το ιδιο σκατα....

Δε μπορεις να τα βρεις ολα σε εναν....

Αν εσυ δεν αισθανεσαι καλα μαζι του, να βρεις αλλον...

Αυτο πια, που σπρωχνουν στην σπερματεγχυση και την εξωσωματικη το εχουν οι περισσοτεροι τελικα.....

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...