Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Γλυκά μου κοριτσάκια πολύ καλημέρα σας...

Σας έχω ένα καλό νέο και ένα κακό νέο... Ας αρχίσω με τα ευχάριστα λοιπόν... Κοριτσάκια μου αδιαθέτησα σήμερα για δεύτερη φορά μετά την απόξεση και ακριβώς στις 28 μέρες. Άρα όλα δουλεύουν ρολόϊ και έτσι μπορώ να προγραμματίσω την εξωσωματική μου κανονικά με την αρχή της περιόδου του Αυγούστου που υπολογίζω να είναι κατά τις 3 με 4 Αυγούστου..

Το πρόγραμμα λοιπόν έχει ως εξής μέχρι νεοτέρας με τα δεδομένα που μέχρις στιγμής έχουμε: Αδιαθετώ 3 με 4 Αυγούστου και αναλόγως τι θα μου πει ο γιατρός την Τετάρτη στο διάστημα 22 με 25 Αυγούστου θα ξεκινήσω τις ενέσεις καταστολής. Θα περιμένω να αδιαθετήσω τέλος Αυγούστου και μετά θα πάω για αιμοληψία και υπέρηχο για να δούμε πότε θα ξεκινήσω τις ενέσεις διέγερσης... Αχ πόσο όμορφα και κοντινά μου φαίνονται όλα αυτά.. Επιτέλους, τα πράγματα κινούνται...

Τα κακά νέα τώρα... Πήρε τηλέφωνο χθες ο εξωσωματικός γιατρός τον άνδρα μου προσωπικά στο κινητό του και τον ενημέρωσε για τα αποτελέσματα της εξέτασης για την κατάτμηση... Τα ποσοστά είναι 60% προβληματικά και 40% φυσιολογικά.. Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι και τα καλύτερα που θα μπορούσαμε να έχουμε..

Του είπε να ξεκινήσει αμέσως μια αγωγή με αντιοξειδωτικά χάπια μέχρι την ωοληψία σίγουρα αλλά και μετά την ωοληψία θα τα συνεχίσει και επίσης του είπε ότι θα πρέπει να αρχίσουμε το γνωστό σπορ σε εντατικούς ρυθμούς για να ανανεώνεται το σπέρμα...

Το καλύτερο όμως είναι που του είπε ότι υπάρχει μια καινούργια μέθοδος την οποία τη δοκιμάζουν τώρα με την οποία μπορούν να ξεχωρίσουν μετά βεβαιότητος τα καλά σπερματοζωάρια από τα άχρηστα και τους επιτρέπει να επικεντρωθούν στα καλά..

Κοριτσάκια μου με αυτό το τελευταίο πραγματικά αναθάρρησα διότι δεν σας κρύβω πως όταν άκουσα το ποσοστό 60 - 40 με πήρε λίγο από κάτω.. Ο γιατρός είπε ότι το 40% είναι ένα ποσοστό που του επιτρέπει να κάνει σωστά τη δουλειά του... Αχ κορίτσια, μακάρι!

Οπότε τώρα περιμένω την άλλη Τετάρτη για να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες και να δούμε πως θα προχωρήσουμε στην πράξη..

Mywish ελπίζω όλη αυτή η ανησυχία και ανακατωσούρα που αισθάνεσαι να είναι κάτι προσωρινό.. Κι όσο για τη δουλειά πιστεύω πως κάτι θα γίνει προς το καλύτερο..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για τη Βίλλυ προσωπικά!

Να σου ζήσει ο Βασιλάκης

και χρόνια πολλά!

Μεγάλος να γίνει με άσπρα μαλλιά!

Παντού να σκορπίζει της νιότης το φως

και όλοι να λένε να ένας σοφός!

Να τον χαίρεσαι, να τον δεις γερό, ευτυχισμένο και καλό άνθρωπο πάνω απ' όλα!

L2qIp2.png

Δομνίνα μου πολύ χάρηκα με τα νέα σου..ακόμη δηλαδή και έτσι να παραμείνει το σπέρμα είναι αρκετά καλή αναλογία για να γίνει σωστή δουλειά...Και από τη στιγμή που όλα είναι καλά με εσένα οι πιθανότητες είναι super..Σου εύχομαι να μην χρειαστεί να κάνεις άλλη προσπάθεια (τώρα για το δεύτερο βλέπουμε) και να κρατάς το νινί σου αγκαλίτσα σε λίγους μήνες....

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

καλημέρα κορίτσια και ευχαριστώ για το καλοσόρισμα

βίλλυ πρώτα απ'όλα Χρόνια πολλά (ο σύζυγος γιορτάζει;) τα utrogestan καλό είναι να μη χρειάζεται να τα παίρνει κανείς για όλες τις παρενέργειες που δημιουργούν. Κάτι μέσα μου με κάνει να μη θέλω να τα πάρω. Δεν ξέρω γιατί. Άσε που όταν διαβάζεις και τους κινδύνους και το κακό που μπορεί να προκαλέσουν στο έμβρυο αναρρωτιέμαι αν πρέπει στο βωμό της απόκτησης παιδιού να διακινδυνεύουμε να τους δημιουργήσουμε τα χειρότερα στη ζωή τους.

yola εγώ έχω κάμποσο καιρό στο φόρουμ αλλά τους τελευταίους 4-5 μήνες έχω απομακρυνθεί, όπως ανέφερα για να μη διαβάζω, να μη μαθαίνω και να μην αγχώνομαι. Όσο για μένα που ρωτάς, είμαι 39 ετών και έχω μια παλλίνδρομη στο ενεργητικό μου, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Η μέθοδος που ακολούθησα και θα ακολουθήσω και στο μέλλον είναι η εξωσωματική. Δουλεύω πολλές ώρες καθημερινά και το στρες είναι στην πρώτη γραμμή από το πρωί που θα ξυπνήσω. Εκτός από ένα μωράκι στο άμεσο μέλλον, αυτή τη στιγμή ονειρεύομαι και τις διακοπές του Αυγούστου.

ammimar cafe μου άρεσαν αυτά που έγραψες σχετικά με την αδιακρισία, την ηλιθιότητα και τη σκληρότητα των ανθρώπων σε τόσο λεπτά θέματα. Καλό είναι να μπαίνουν στη θέση τους και να μην τους αφήνουμε να μας δηλητηριάζουν

Γλυκά μου κοριτσάκια πολύ καλημέρα σας...

Το καλύτερο όμως είναι που του είπε ότι υπάρχει μια καινούργια μέθοδος την οποία τη δοκιμάζουν τώρα με την οποία μπορούν να ξεχωρίσουν μετά βεβαιότητος τα καλά σπερματοζωάρια από τα άχρηστα και τους επιτρέπει να επικεντρωθούν στα καλά..

Δομνίνα σε ποιο κέντρο εξωσωματικής πηγαίνεις (στείλε μου πμ σε παρακαλώ) γιατί με ενδιαφέρει αυτή η παράμετρος και δεν μου είπαν στο δικό μου κέντρο ότι εφαρμόζουν αυτή τη μέθοδο

Πάντως το 40% είναι καλό ποσοστό νομίζω

Διαφημίσεις

Δομνίνα μου,

πες μας σε παρακαλώ σε ποιό κέντρο πας και πόσο σου στοίχισε η όλη διαδικασία την προηγούμενη φορά. Βλέπετε άρχισα κι εγώ να ψάχνομαι και να προετοιμάζομαι έτσι πλέον κι ας το απέρριπτα τελείως.

Esys,

Κι εγώ ονειρεύομαι τα ίδια ακριβώς με σένα. Αχ, αυτές οι διακοπές γιατί αργούν τόσο? Κι αυτό το μωράκι πότε επιτέλους θα έρθει?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Ντόλη γλυκιά μου σε ευχαριστώ για την ενθάρρυνση... Μετά τη συνάντηση της επόμενης Τετάρτης θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη και θα ξέρω ακριβώς τι θα κάνω και σε τι να ελπίζω..

Πιστεύω και ελπίζω ότι αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά!

Esys σου στέλνω πμ!

L2qIp2.png

Κοριτσια παλιοτερα και καινουργια που δεν τα ξερω...γεια σας!Ηθελα να σας ευχηθω καλο καλοκαιρι και να μαζεψετε-οσες θελετε-πολυ δυναμη για τις προσπαθειες του φθινιπωρου!Απολαυστε οτι εχετε!(το ευχομαι και σε μενα).Δεν μπαινω πια πολυ στο φορουμ γιατι καθως ''ξενερωσα'' πολυ με την προσφατη ταλαιπωρια μου,δεν ηταν δυνατον να ασχοληθω με το θεμα αυτο,ηηθελα να φροντισω λιγο το σωμα μου,το σπιτι μου,τον αντρα μου..Εκ των πραγματων πριν το τελος Αυγουστου δεν γινεται να κανω τιποτα και μετα θα ειναι παλι δυσκολο γιατι το μωρο μου θα παει για ορωτη φορα παιδικο σταθμο και θα πρεπει να ειμαι ''απικο'' και να την τρεχω πανω κατω.Δεν ξερω βρε παιδια,ετσι που με ξεπερναει μονιμως ο χρονος,και οι διαφορε αναποδιες μας πανε πισω και μονο μεγαλωνω..Μονο αν μου πεσει ξαφνικα η τυχη βουνο και τα καταφερω και γω στα 45 και σαν τη Μονικα Μπελουτσι.Αλλιως...καλα ναμαστε και να χαιρομαστε τη γλυκα μας.Φευγουμε μεθαυριο για μερικες μερες και μετα θα ειμαστε εδω γυρω..Φιλια σε ολες!!

Γεια σας, κοριτσάκια μου, τι κάνετε?

Εγώ καλά. Στη δουλειά καλύτερα σήμερα και αύριο μάλλον θα φέρουν κι ένα ακόμη άτομο, οπότε δεν θα είμαι μόνη και θα έχω παρέα.

Θα φύγουμε ή την Παρασκευή το απόγευμα ή το Σάββατο το πρωί.

Δεν ξέρω αν θα γυρίσω στις 19/7. Υπάρχει μια πιθανότητα να φύγω 10/7 και να γυρίσω 1/8, δηλαδή να κάνω τις διακοπές σερί.

Αύριο θα μάθω.

Αυτό όμως σημαίνει ότι, αν δεν γυρίσω στις 19/7, θα χάσω τη συνάντησή μας, κλαψ, κλαψ!

Θα το συζητήσω με τον άντρα μου και στη δουλειά με τους ανωτέρους και θα ξέρω αύριο το απόγευμα.

βίλλυ μου, χρόνια πολλά, να χαίρεσαι τον λεβέντη σου και να τον δεις όπως επιθυμείς.

Δομνίνα μου, ελπίζω ότι ο άντρας σου θα τα καταφέρει με την αγωγή αλλά και με τη νέα μέθοδο που εφαρμόζουν στο κέντρο. Τουλάχιστον είναι καλό που ο δικός σου ο οργανισμός δουλεύει ρολόι.

yola μου, ο δικός μας ο εξωσωματικός είναι πιο φτηνός από της Δομνίνας. Το ξέρω σίγουρα, γιατί έκανε την προηγούμενη εβδομάδα στης Δομνίνας μια φίλη μου. Στον δικό μας το πακέτο πάει 2.500 όλα κομπλέ.

Εγώ, αν δεν είχα τον δικό μας το γιατρό, θα πήγαινα με χίλια στης Δομνίνας, έχω ακούσει τα καλύτερα!

esys μου, σου έχω στείλει π.μ. στο άλλο πάρεντς, ελπίζω να το είδες.

mywish, τι δουλειά κάνεις, αν επιτρέπεται? (στείλε π.μ., μην το πεις δημόσια).

maybe, μπορεί το Σεπτέμβρη που θα τρέχεις πίσω από το μωράκι σου, να ξεχαστείς και να συλλάβεις!

Πράγματι, όλες δίνουμε μια μάχη με το χρόνο κι αυτό είναι το χειρότερο, γιατί φθείρει ψυχολογικά.

Αυτό το μήνα που δεν έχω να περιμένω τίποτε, είμαι πολύ χαρούμενη!

αντζυ μου, τι κάνεις?

Κοριτσακια μου γλυκά!!!!!

Σας ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου για τις ευχες σας!!!!

Τετοια ωρα πριν 13 χρονια κρατουσα το ονειρο αγκαλια και δεν το πιστευα!!!!!

Υστερα απο 5 χρονια ειχε ερθει η σειρα μου!!!

Ενα ονειρο 54 ποντους υψος και 3.500 κιλα, σα λουκανικο ηταν, χι,χι!!!!

Οταν εφυγα απο το μαιευτηριο ευχομουν να γυρισω γρηγορα εκει παλι, παρολη την ταλαιπωρια που ξερετε πως περασα τους εννεα μηνες!!!!

Θα πω λοιπον κατι και στα κοριτσακια που ειναι ηδη μανουλες και στα κοριτσακια που συντομα θα γινουν......

Να μη χανετε ουτε μια μερα, ουτε μια ωρα, ουτε μια στιγμη απο τη ζωη του παιδιου σας.....

Μεγαλωνουν τοσο γρηγορα και αλλαζουν μερα με τη μερα που δε θα ξερετε που πηγε ο χρονος!!!!!

ΟΟση αγαπη και φροντιδα τους δινετε θα σας την ανταποδιδουν καθε λεπτο...Και μη σταματατε να τα συμβουλευετε ουτε λεπτο και ας νομιζετε πως δε σας ακουνε ή δε σας καταλαβαινουν....

Ο γιος μου μετα τα 10 αρχισε να ακολουθει τα περισσοτερα απο αυτα που του ελεγα απ οταν ηταν 2 χρονων, ειτε ειχε να κανει με την ασφαλεια του, ειτε με το να μαζευει το δωματιο του....

Αυτα απο μια περηφανη μανουλα που εχει το μεγαλυτερο παιδακι της παρεας!!!!!!!!1

Α! Και μη ξεχασω...............................

Α Δ Ι Α Θ Ε Τ Η Σ Α!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το πρωι στις νεροτσουληθρες!!!!

ΗΗταν κοκκινο, αχ, ελπιζω να ειναι κανονικη περιοδος και να φυγει η κυστη....

Η πεμπτη μερα πεφτει Κυριακη, οποτε μου ειπε ο γιατρος να παω Δευτερα...

Αν εχει φυγει η κυστη θα αρχισω τις γκοναλ.....

Και για την Δομνινα....

Ειναι ενθαρυντικα τα νεα σου κοριτσακι μου....

40% δεν ειναι και τοσο μικρο ποσοστο.....

Ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερετε ως το τελος αυτη τη φορα!!!!!!!!!!!!!!1/COLOR]

Και παλι σας ευχαριστω ολες σας για τις ευχες σας!!!!!!!

Σας φιλω προς το παρον.....

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

βίλλυ μου, και πάλι να τον χαίρεσαι τον λεβέντη σου! Τα λόγια σου με συγκίνησαν βαθιά και θα τα θυμάμαι πάντα κι ελπίζω να μου δοθεί η ευκαιρία να τα κάνω πράξη!

Επίσης, χάρηκα πάρα πολύ που σου ήρθε η περίοδος! Σε καταλαβαίνω, τόσο χαρούμενη ήμου κι εγώ, όταν μου ήρθε η περίοδος ύστερα από 60 μέρες!

Κοριτσάκια, τελικά η απόφαση ελήφθη! Θα φύγω για μια εβδομάδα, θα γυρίσω να δουλέψω μια βδομάδα και θα ξαναφύγω για 2 εβδομάδες.

Άρα, δεν θα χάσω τη συνάντησή μας!

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙ!!!

Esys,

Καλώς ήρθες στην παρεούλα μας...Τα utrogestan τα έπαιρνα κι εγώ και στις δύο εγκυμοσύνες μου και τα ξεκίνησα αμέσως μόλις είδα θετικές χοριακές. Με είχε απασχολήσει κι εμένα το θέμα με τους κινδύνους αλλά ο γιατρός μου (τον οποίο έχω 15 χρόνια και εμπιστεύομαι) με καθησύχασε. Όσο για τις παρενέργειες, (εγώ βέβαια δεν είχα παρά μόνο υπνηλίες), αν τα πάρεις ενδοκολπικά μειώνονται δραματικά.

maybe,καλή μου χαίρομαι που σε συναντάω ξανά...Κανονίζουμε τη δεύτερη συνάντησή μας..Αν θέλεις μπορείς να έρθεις κι εσύ και θα διαπιστώσεις πόσο καταπληκτικές είμαστε όλες:tongue::tongue::tongue::tongue::mrgreen:

Βίλλυ μου, εύχομαι για ακόμη μία φορά να νιώθεις πάντα τόσο περήφανη για το γιόκα σου.

Yola τα φώτα σου..εμένα η θερμοκρασία ανεβαίνει κατά 0,1 βαθμό την ημέρα. Ξεκίνησε από το 36,6 και σήμερα είναι στο 37,1..Πόσο αναμένεται να φτάσει και πότε πέφτει; Μία ημέρα πριν την τρισκατάρατη;

Ιόλη μου, πολύ χαίρομαι που τελικά θα σε ξαναδώ.

Mywish, ελπίζω να μην μας την κάνεις κι αυτή τη φορά.

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

?????????????????????????????????????????????????????

Τι έχω χάσει???????????????????????????????????????????

Mας επισκέφτηκε το φοβερό φυστικάκι με τις ακόμα πιο φοβερές ατάκες του! Γιούπι!!!!!

Φυστικάκι μην το σκέφτεσαι γιατί όσο το σκέφτεσαι τόσο πιο δύσκολα θα έρθει όταν το αποφασίσεις. Μιλάμε εκ πείρας....

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...