Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Σκεφτόμαστε για κάποιον κοντινό προορισμό, παρόλο που δεν ξέρουμε αν θα πάμε τελικά...αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως στο Γαλαξίδι είναι αν έχει καλή θάλασσα γιατί πάνω κάτω ξέρω από φωτογραφίες ότι είναι πολύ όμορφο..Θα προτιμούσα να έχουμε πρόσβαση με αυτοκίνητο. Το Πήλιο πόσες ώρες είναι; Δεν θα έχανα τίποτα αν μου έδινες κάποιες πληροφορίες..

Μέσα στο Γαλαξείδι δεν έχει καλή θάλασσα. Πρέπει να πας με αμάξι πιο έξω. Και νομίζω ότι το θεωρώ ζεστό μέρος για καλοκαίρι και πολύ περιορισμένο.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

NΤΟΛΗ...αν δω οτι φτανει η μερα που πρεπει να ξεκινησω και δεν τα εχω βρει σιγουρα θα παρω τον γιατρο οσο για τα clomiphen ξερω πως ειναι σχεδον τα ιδια εκανα περυσι 3 κυκλους μ'αυτα χωρις αποτελεσμα βεβαια...Παντως για Πηλιο αν σκεφτεσε ειναι περιπου κανα 3ωρο απο Αθηνα αν θυμαμαι καλα ισως και λιγοτερο και εχει ενα καταπληκτικο μερος για καλοκαιρι τον Αι Γιαννη ειναι απο την πισω μερια του Πηλιου ονειρο συνδιασμος βουνο με θαλασσα φοβερος αν και εχω καποια χρονια που πηγα φανταζομαι πως τωρα θα ειναι ακομα καλυτερα.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Ντόλη μου το Πήλιο είναι φοβερός προορισμός. Είναι η καταγωγή μου από κει και έχουμε σπίτι σε ένα παραθαλάσσιο χωριουδάκι πολύ κοντά στο Βόλο. Έχει υπέροχη θάλασσα, υπέροχο φαγητό, υπέροχα μέρη να επισκεφθείς και πολλές δυνατότητες διαμονής. Είναι μόλις 3.5 ώρες από την Αθήνα με χαλαρή ταχύτητα και φυσικά πανεύκολο να πας.. Ούτε στροφές ούτε τίποτε.. Μια ευθεία..

Βίλλυ μου να χαίρεσαι το παλληκαράκι σου.. σίγουρα σαν ψέμματα θα σου φαίνεται το πότε έγινε ολόκληρος άνδρας... Φυσικά και σε θέλει μαζί του.. Η μαμά του είσαι στο κάτω κάτω... και δεν έγινε ακόμα 18 για να μην σε υπολογίζει... θα' ρθει και η δική σου ακατανόμαστη.. όλες στην αναμονή είμαστε βλέπω... άντε να δούμε πότε θα μας κάνει τη χάρη να φανεί..

Yola εγώ δεν θεωρώ καθόλου ανούσιο το χρόνο που περνάτε οι δυο σας (με τον άνδρα σου εννοώ) χωρίς το παιδί... χρειάζεται και αυτό που και που για να σπάει η ρουτίνα..

Φιλάκια κοριτσάκια μου!

L2qIp2.png

Εγώ θα μείνω στους τρεις μήνες με serpafar και θα πω ότι τα πλαίσια είναι λογικά....Δες τι θα σου πει και ο γιατρός σου σχετικά με την σπερματέγχυση γιατί η εξωσωματική δεν είναι και η καλύτερη λύση...βέβαια αν όλα τα περιθώρια εξαντληθούν είναι η μόνη λύση, αλλά εσείς έχετε περιθώρια ακόμη..το σπέρμα πως είναι;

Nτολάκι, τι εννοείς ότι η εξωσωματική δεν είναι και η καλύτερη λύση? για τις έξτρα ορμόνες???

Ντόλη μου το Πήλιο είναι φοβερός προορισμός. Είναι η καταγωγή μου από κει και έχουμε σπίτι σε ένα παραθαλάσσιο χωριουδάκι πολύ κοντά στο Βόλο. Έχει υπέροχη θάλασσα, υπέροχο φαγητό, υπέροχα μέρη να επισκεφθείς και πολλές δυνατότητες διαμονής. Είναι μόλις 3.5 ώρες από την Αθήνα με χαλαρή ταχύτητα και φυσικά πανεύκολο να πας.. Ούτε στροφές ούτε τίποτε.. Μια ευθεία..

Βίλλυ μου να χαίρεσαι το παλληκαράκι σου.. σίγουρα σαν ψέμματα θα σου φαίνεται το πότε έγινε ολόκληρος άνδρας... Φυσικά και σε θέλει μαζί του.. Η μαμά του είσαι στο κάτω κάτω... και δεν έγινε ακόμα 18 για να μην σε υπολογίζει... θα' ρθει και η δική σου ακατανόμαστη.. όλες στην αναμονή είμαστε βλέπω... άντε να δούμε πότε θα μας κάνει τη χάρη να φανεί..

Yola εγώ δεν θεωρώ καθόλου ανούσιο το χρόνο που περνάτε οι δυο σας (με τον άνδρα σου εννοώ) χωρίς το παιδί... χρειάζεται και αυτό που και που για να σπάει η ρουτίνα..

Φιλάκια κοριτσάκια μου!

Έχεις μεγάλο δίκιο, ίσως δεν ήταν η κατάλληλη λέξη το ανούσιο. Η αλήθεια είναι ότι περνάμε ωραία μεταξύ μας αλλά πάντα στο τέλος καταλήγουμε και οι δύο ότι μας λείπει το παιδί μας και περνάμε εξίσου ωραία και καλύτερα οι τρεις μας. Θα το καταλάβεις τί εννοώ όταν έρθει το παιδάκι σου με το καλό.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κοριτσάκια μου γλυκά?

Εγώ καλά είμαι. Σήμερα ήμουν για τρίτη μέρα στην καινούργια θέση και τα πήγα καλύτερα. Σιγά σιγά εξοικειώνομαι κι αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση.

Φανταστείτε ότι σήμερα μου ανέθεσαν να γράψω μόνη μου Δελτίο Τύπου και μάλιστα το ενέκρινε ο "μεγάλος" χωρίς καμία διόρθωση! Κι ο προϊστάμενος είπε στον "μεγάλο" ότι είμαι τσακάλι (και μου το σφύριξε η γραμματέας του, για να μην αγχώνομαι):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Είμαι πολύ χαρούμενη στα της δουλειάς.

Τις γόνιμες όμως τις έχασα με το άγχος και την κούραση. Δεν βαριέστε, θα περάσω ένα μήνα ήσυχο, χωρίς να αγχώνομαι αν θα καπνίσω πολύ ή αν θα σηκώσω βάρη. Θα ρίξω τις βουτιές μου και όλα τέλεια!

βίλλυ μου, επειδή θα το ξεχάσω αύριο, σου εύχομαι "Να τα εκατοστήσει το παλικαράκι σου, να είναι γερός κι ευτυχισμένος". (Πάλι καλά που σε θέλει μαζί του ακόμη). Με τέτοιους βαθμούς που σου έφερε νομίζω ότι πρέπει να του κάνεις το χατίρι!

yola, mywish και ΝΤΟΛΗ, εγώ έχω αποφασίσει να κάνω μια προσπάθεια σπερματέγχυσης το Σεπτέμβριο και μετά θα κρατήσω τα λεφτάκια μου, για να δοκιμάσω και μία εξωσωματική, άντε δύο το πολύ.

antzi μου, μη στενοχωριέσαι με τους κακοήθεις. Κανείς δεν νοιάζεται αν θα κάνεις παιδί, απλώς θέλουν με κάτι να ασχολούνται, για να γεμίσουν τα κενά τους ή να ξεχάσουν τα δικά τους. Αυτοί που στ' αλήθεια καταλαβαίνουν και στενοχωριούνται, δεν ρωτάνε και δεν πετάνε μπηχτές!

Δομνίνα μου, μη σκέφτεσαι αρνητικά για τις εξετάσεις του συζύγου. Άσε με το καλό να βγουν τα αποτελέσματα και βλέπεις τότε πως θα το αντιμετωπίσετε.

Για την ώρα, σκέψου τις διακοπές και πόσο ωραία θα περάσεις τις μέρες που απομένουν μέχρι να ξαναμπείς σε πρόγραμμα για την εξωσωματική.

Ιόλη μου γλυκιά,

Κάθε μέρα που θα περνάει θα εγκλιματίζεσαι όλο και περισσότερο στα καθήκοντα της καινούργιας σου θέσης... όντως είσαι αστέρι.. και δεν χρειάζεσαι καμία επιβεβαίωση περί τούτου από κανέναν..

Καλά θα κάνεις που θα ηρεμήσεις ένα μήνα.. θα είσαι τελείως χαλαρή, ξένοιαστη και θα περάσεις τέλεια τις διακοπές σου...

L2qIp2.png

Σκέφτομαι τις ανηψούλες μου που θα είναι στο χωριό και ειδικά τη μικρή η οποία είναι μόλις δύο και λέει τα απίστευτα.. Ανυπομονώ να τις δω και να τους δώσω πολλά φιλάκια..

Ιόλη μου όντως κοντός ψαλμός αλληλούια.. Την επόμενη Τετάρτη θα ξέρω τα νέα.. οπότε θα σας ενημερώσω και αναλόγως..

L2qIp2.png

Σκέφτομαι τις ανηψούλες μου που θα είναι στο χωριό και ειδικά τη μικρή η οποία είναι μόλις δύο και λέει τα απίστευτα.. Ανυπομονώ να τις δω και να τους δώσω πολλά φιλάκια..

Ιόλη μου όντως κοντός ψαλμός αλληλούια.. Την επόμενη Τετάρτη θα ξέρω τα νέα.. οπότε θα σας ενημερώσω και αναλόγως..

Kαλή επιτυχία Δομνίνα μου!!!!!! Να δεις που όλα θα είναι πάρα πολύ καλα!!!!

Εγώ την επόμενη Τετάρτη περιμένω περίοδο... Αρα η μέρα είναι κρίσιμη και για τις δύο μας...

Σήμερα είμαι πολύ κουρασμένη σωματικά, μου συνέβη και κάτι, είχα τόσα πολλά υγρά που νόμιζα ότι ήταν περίοδος.....Αν δεν είχα πάρει τα χάπια θα νόμιζα ότι έχω κάνα αφροδίσιο..χαχαχα... Μάλλον θα κουράστηκα πολύ αυτές τις μέρες...

Διαφημίσεις

Τι κάνετε κοριτσάκια μου γλυκά?

Εγώ καλά είμαι. Σήμερα ήμουν για τρίτη μέρα στην καινούργια θέση και τα πήγα καλύτερα. Σιγά σιγά εξοικειώνομαι κι αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση.

Φανταστείτε ότι σήμερα μου ανέθεσαν να γράψω μόνη μου Δελτίο Τύπου και μάλιστα το ενέκρινε ο "μεγάλος" χωρίς καμία διόρθωση! Κι ο προϊστάμενος είπε στον "μεγάλο" ότι είμαι τσακάλι (και μου το σφύριξε η γραμματέας του, για να μην αγχώνομαι):mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Είμαι πολύ χαρούμενη στα της δουλειάς.

Τις γόνιμες όμως τις έχασα με το άγχος και την κούραση. Δεν βαριέστε, θα περάσω ένα μήνα ήσυχο, χωρίς να αγχώνομαι αν θα καπνίσω πολύ ή αν θα σηκώσω βάρη. Θα ρίξω τις βουτιές μου και όλα τέλεια!

βίλλυ μου, επειδή θα το ξεχάσω αύριο, σου εύχομαι "Να τα εκατοστήσει το παλικαράκι σου, να είναι γερός κι ευτυχισμένος". (Πάλι καλά που σε θέλει μαζί του ακόμη). Με τέτοιους βαθμούς που σου έφερε νομίζω ότι πρέπει να του κάνεις το χατίρι!

yola, mywish και ΝΤΟΛΗ, εγώ έχω αποφασίσει να κάνω μια προσπάθεια σπερματέγχυσης το Σεπτέμβριο και μετά θα κρατήσω τα λεφτάκια μου, για να δοκιμάσω και μία εξωσωματική, άντε δύο το πολύ.

antzi μου, μη στενοχωριέσαι με τους κακοήθεις. Κανείς δεν νοιάζεται αν θα κάνεις παιδί, απλώς θέλουν με κάτι να ασχολούνται, για να γεμίσουν τα κενά τους ή να ξεχάσουν τα δικά τους. Αυτοί που στ' αλήθεια καταλαβαίνουν και στενοχωριούνται, δεν ρωτάνε και δεν πετάνε μπηχτές!

Ιόλη, μπράβο σου γλυκιά μου, έσκισες!!!!!!!!! Εμείς πάλι στη δουλειά πάμε κατά διαόλου, φοβάμαι ότι η εταιρεία θα κλείσει σύντομα...

Βιλλάκυ μου γλυκό,

Να χαίρεσαι το αντράκι σου που ήταν παιδάκι και θα αρχίσει τώρα να αλλάζει και να ερωτεύεται και να περνάει όλα τα ωραία της εφηβείας που μας μένουν ανεξήτιλα στην μνήμη μας για πάντα!!!!

Χρόνια του πολλά και ευτυχισμένα.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Ιόλη, μπράβο σου γλυκιά μου, έσκισες!!!!!!!!! Εμείς πάλι στη δουλειά πάμε κατά διαόλου, φοβάμαι ότι η εταιρεία θα κλείσει σύντομα...

Σε τί κλάδο εργάζεσαι? Είναι τεχνική εταιρία ή έχω καταλάβει λάθος?

dpTCp2.png

62YBp2.png

657016fydhxlhc6h.gif34231t2xepopp7u.gif657016fydhxlhc6h.gif

ΒΙΛΛΥ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.... ΝΑ ΧΕΡΕΣΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΗΤΕ....

Καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσακια ελπιζω να εισται ολες καλα.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...