Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Yola μου, πόσο καιρό προσπαθείς για δεύτερο;

Καλημέρα Ντόλη,

ελεύθερα κάνουμε από τότε που ήταν η μικρή 9 μηνών (και πάει για τα τρία) και πιο επισταμένως στις γόνιμες 1,5 χρόνο. Με serpafar είμαι στην τρίτη φορά. Για να δούμε...

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kοριτσακια μου καλημερα!!!!

Σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια ποσο ομορφο συναισθημα ειναι να υπαρχουν ατομα που σε καταλαβαινουν....οσον αφορα το θεμα πεθερα χχχχμμμμμμ μεγαλη ιστορια θα σας δωσο μονο ενα παραδειγμα....οταν πριν 3 χρονια εμεινα εγκυος ητανε και λιγους μηνες πριν τον γαμο μας εγω δεν ηθελα να το πουμε σε κανεναν ο αντρας μου βεβαια πανω στον ενθουσιασμο του δεν αντεξε...ητανε μεσημερι και ειμασταν στο χωριο του τρωγαμε εγω ο αντρας μου και η πεθερα μου και εκεινη την στιγμη της λεει ο αντρας μου """να σου πω ενα ευχαριστω το κοριτσι μου ειναι εγκυος"" ετσι οπως ητανε δεν σικωσε τα ματια απο το πιατο της και εκανε ενα μμμμμμ και στραβωσε το στοματακι της.....για τοση χαρα μιλαμε εγω βεβαια μετα απο λιγες μερες το εχασα βιοχιμικη....αλλα τωρα προσευχετε για ενα μωρακι.....ειρωνια??????

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Καλημέρα Ντόλη,

ελεύθερα κάνουμε από τότε που ήταν η μικρή 9 μηνών (και πάει για τα τρία) και πιο επισταμένως στις γόνιμες 1,5 χρόνο. Με serpafar είμαι στην τρίτη φορά. Για να δούμε...

Εγώ θα μείνω στους τρεις μήνες με serpafar και θα πω ότι τα πλαίσια είναι λογικά....Δες τι θα σου πει και ο γιατρός σου σχετικά με την σπερματέγχυση γιατί η εξωσωματική δεν είναι και η καλύτερη λύση...βέβαια αν όλα τα περιθώρια εξαντληθούν είναι η μόνη λύση, αλλά εσείς έχετε περιθώρια ακόμη..το σπέρμα πως είναι;

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Καλημέρα σε όλα τα όμορφα κοριτσάκια της όμορφης παρεούλας μας... Τι μου κάνετε;

Εγώ είμαι καλά, από το πρωί στο τρέξιμο για διάφορες δουλίτσες και τώρα είμαι στο γραφείο κάτω από το air condition!!! τι ωραία εφεύρεση βρε κορίτσια.. μαζί με το πλυντήριο και το πλυντήριο πιάτων νομίζω ότι είναι οι πιο χρήσιμες εφευρέσεις... να' ναι καλά αυτοί που τις σκέφτηκαν!

Κορίτσια σε μια βδομάδα θα ξέρω τα αποτελέσματα των εξετάσεων του άνδρα μου.. Λογικά και μέσα σ' αυτή τη βδομάδα θα' χουν βγει αλλά προτιμώ να τα μάθω μια και καλή την άλλη βδομάδα από τον εξωσωματικό μου... ψιλοφοβάμαι να σας πω τη μαύρη μου αλήθεια... αν δεν είναι καλά τι θα κάνω; τώρα θα μου πεις ακόμα δεν τον είδες Γιάννη τον ονόμασες, αλλά λογικό είναι να μου περνάει κι αυτή η σκέψη από το μυαλό..

Τέλος πάντων... ας μην προτρέχω.. υπομονή και άγιος ο Θεός...

Yola μου φαίνεται ότι ξαναζείτε το μήνα του μέλιτος με τον σύζυγο...

Βιλλάκι μου τι κάνεις; πως είσαι; έστειλες τους άνδρες σου διακοπές ή όχι ακόμα;

Ντόλη μου τελικά πήγες στον γενετιστή τις εξετάσεις που έλεγες; Αυτό το μήνα πάλι με φάρμακα ή φυσικά;

Αχ ρε κορίτσια.. άντε να ακούσουμε κανένα ευχάριστο!

L2qIp2.png

Δομνίνα μου...Τις εξετάσεις δεν τις πήγα ακόμη...σκέφτομαι μήπως πάω αύριο...Όσο για τον επόμενο μήνα θα συνεχίσω τα φάρμακα..δεν μπορώ να το αφήσω στην τύχη του...έχω ακόμη 2-3 επιτρεπόμενους μήνες με clomiphene και μετά θα δούμε.

Καταλαβαίνω πως προετοιμάζεις τον εαυτό σου για το χειρότερο, αρκεί να είναι ελεγχόμενο και να μην σε καταβάλλει το άγχος..Δεν ωφελεί να βιώνεις κάτι τέτοιο χωρίς να ξέρεις..αν είναι να συμβεί, το αντιμετωπίζεις τότε.

Και κάτι άσχετο...Ποια είναι η άποψή σας για το Γαλαξίδι, σαν κοντινός προορισμός για διακοπές;

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Διαφημίσεις

Την περασμενη εβδομαδα κοριτσια περνουσα απο ενα φαρμακειο και λεω ας μπω να παρω τα serpafar να τα εχω και μου λεει εκει η φαρμακοποιος οτι δεν τα εχει για την ωρα και οτι υπαρχει ελλειμα στα συγκεκριμενα χαπια λεω οκ βρισκω αλλο ενα στον δρομο μπαινω και μου λενε το ιδιο....τωρα θελω να αρχισω να τα ψαχνω πιο εντατικα να τα εχω γιατι πλισιαζουν οι μερες λετε να παθω καμια πλακα και να μην τα βρισκω????

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Ντόλη μου,

Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά με αυτό τον τρόπο το επεξεργάζομαι μέσα μου για να αντιμετωπίσω τα αποτελέσματα με όση περισσότερη ψυχραιμία γίνεται... Τέλος πάντων, μια βδομάδα έμεινε ακόμη... θέλει δεν θέλει θα περάσει..

Το Γαλαξίδι είναι πανέμορφο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχει καλή θάλασσα. Εγώ θα σου έλεγα να σκεφτείς την Αίγινα αν θέλετε να πάτε κάπου κοντά (Αγ. Μαρίνα, είναι υπέροχα) ή την Εύβοια.. η οποία έχει υπέροχα μέρη, κυρίως προς τα Βόρεια. Επίσης αν σε ενδιαφέρει το Πήλιο έχω να σου προτείνω και ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο στα Καλά Νερά που το έχουν φίλοι και είναι ότι πρέπει για οικογενειακές διακοπές..

L2qIp2.png

Την περασμενη εβδομαδα κοριτσια περνουσα απο ενα φαρμακειο και λεω ας μπω να παρω τα serpafar να τα εχω και μου λεει εκει η φαρμακοποιος οτι δεν τα εχει για την ωρα και οτι υπαρχει ελλειμα στα συγκεκριμενα χαπια λεω οκ βρισκω αλλο ενα στον δρομο μπαινω και μου λενε το ιδιο....τωρα θελω να αρχισω να τα ψαχνω πιο εντατικα να τα εχω γιατι πλισιαζουν οι μερες λετε να παθω καμια πλακα και να μην τα βρισκω????

Μπορείς να πάρεις clomiphene που παίρνω εγώ. Είναι ακριβώς τα ίδια..Ρώτησε τον γιατρό σου.

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Ντόλη μου,

Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά με αυτό τον τρόπο το επεξεργάζομαι μέσα μου για να αντιμετωπίσω τα αποτελέσματα με όση περισσότερη ψυχραιμία γίνεται... Τέλος πάντων, μια βδομάδα έμεινε ακόμη... θέλει δεν θέλει θα περάσει..

Το Γαλαξίδι είναι πανέμορφο αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έχει καλή θάλασσα. Εγώ θα σου έλεγα να σκεφτείς την Αίγινα αν θέλετε να πάτε κάπου κοντά (Αγ. Μαρίνα, είναι υπέροχα) ή την Εύβοια.. η οποία έχει υπέροχα μέρη, κυρίως προς τα Βόρεια. Επίσης αν σε ενδιαφέρει το Πήλιο έχω να σου προτείνω και ένα πολύ ωραίο ξενοδοχείο στα Καλά Νερά που το έχουν φίλοι και είναι ότι πρέπει για οικογενειακές διακοπές..

Σκεφτόμαστε για κάποιον κοντινό προορισμό, παρόλο που δεν ξέρουμε αν θα πάμε τελικά...αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως στο Γαλαξίδι είναι αν έχει καλή θάλασσα γιατί πάνω κάτω ξέρω από φωτογραφίες ότι είναι πολύ όμορφο..Θα προτιμούσα να έχουμε πρόσβαση με αυτοκίνητο. Το Πήλιο πόσες ώρες είναι; Δεν θα έχανα τίποτα αν μου έδινες κάποιες πληροφορίες..

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα όμορφα κοριτσάκια της όμορφης παρεούλας μας... Τι μου κάνετε;

Εγώ είμαι καλά, από το πρωί στο τρέξιμο για διάφορες δουλίτσες και τώρα είμαι στο γραφείο κάτω από το air condition!!! τι ωραία εφεύρεση βρε κορίτσια.. μαζί με το πλυντήριο και το πλυντήριο πιάτων νομίζω ότι είναι οι πιο χρήσιμες εφευρέσεις... να' ναι καλά αυτοί που τις σκέφτηκαν!

Κορίτσια σε μια βδομάδα θα ξέρω τα αποτελέσματα των εξετάσεων του άνδρα μου.. Λογικά και μέσα σ' αυτή τη βδομάδα θα' χουν βγει αλλά προτιμώ να τα μάθω μια και καλή την άλλη βδομάδα από τον εξωσωματικό μου... ψιλοφοβάμαι να σας πω τη μαύρη μου αλήθεια... αν δεν είναι καλά τι θα κάνω; τώρα θα μου πεις ακόμα δεν τον είδες Γιάννη τον ονόμασες, αλλά λογικό είναι να μου περνάει κι αυτή η σκέψη από το μυαλό..

Βιλλάκι μου τι κάνεις; πως είσαι; έστειλες τους άνδρες σου διακοπές ή όχι ακόμα;

Ντόλη μου τελικά πήγες στον γενετιστή τις εξετάσεις που έλεγες; Αυτό το μήνα πάλι με φάρμακα ή φυσικά;

Δομνινα μου κανε λιγο υπομονη...Μια χαρα θα ειναι τα αποτελεσματα...

Για τις εφευρεσεις συμφωνω και βαζω μεσα και το ασυρματο τηλεφωνο που ειναι προεκταση του αυτιου μου....

Εγω ειμαι στην τριτη μερα που εκοψα τα ντουφαστον και ακομα τιποτα....

Για να δουμε αν θα μου ερθει...

Παντως μια κυστουλα 2 επι 2 δε τη θεωρω ικανη να μου "κοβει" την περιοδο για τοσο καιρο..

Αν δε μου ερθει θα ειναι απο κατι άλλο...Δε ξερω τι άλλα οχι παντως απο την κυστη...

Αυριο εχει τα γενεθλια του ο μικρος, γινεται 13..

Αχ, που πηγαν τα χρονια βρε κοριτσια?

Σα χθες μου φαινεται που επινε γαλα με το μπουκαλι.....

Και τωρα μου εχει αποψη για το πως θα περασει την ημερα των γενεθλιων του!!!

Θελει να παρει 2-3 φιλους και να παμε στις νεροτσουληθρες!!!!

Παλι καλα που με θελει μαζι του δηλαδη.....

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Αν εχεις την δυνατοτητα ναι, καλυτερα να τα παρεις να τα εχεις..Πρεπει να τα πιεις σε συγκεκριμενη μερα που θα σου πει ο γιατρος και μπορει να ειναι Σαββατο ή Κυριακη...Θα ειναι κριμα να τρεχεις σα το Βεγγο να τα βρεις!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Koρίτσια καλημέρα,

πήγαμε χτες βράδυ που είμασταν ελεύθεροι χωρίς παιδί και είδαμε το eclipse. Το έχετε δει? ήταν στα πλαίσια της σειράς των ταινιών αυτού του είδους.

Mywish,

αυτό που ρωτάς θα ήθελα πολύ να το μάθω και την επόμενη Τετάρτη που έχω πάλι ραντεβού για να δούμε τα αυγά θα τον ρωτήσω να ξέρω πώς θα κινηθώ κι εγώ από Σεπτέμβριο. Γιατί αν είναι να δώσουμε για 3 σπερματεγχύσεις από 300 ευρώ καλύτερα να δώσουμε λίγο παραπάνω και να κάνουμε εξωσωματική αλλά και πάλι δεν ξέρω αν μπορούμε. Θα τον ρωτήσω πάντως. Απ΄ότι φαίνεται το πρόβλημά μας είναι ακριβώς το ίδιο. Όλα καλά αλλά δεν πιάνουμε...

Ωραία, ρώτα εσύ τον δικό σου, να ρωτήσω και εγώ τον δικό μου, μπας και βγάλουμε άκρη... Και εγώ από Σεπτέμβριο θα ξαναξεκινήσω...

Εγώ θα μείνω στους τρεις μήνες με serpafar και θα πω ότι τα πλαίσια είναι λογικά....Δες τι θα σου πει και ο γιατρός σου σχετικά με την σπερματέγχυση γιατί η εξωσωματική δεν είναι και η καλύτερη λύση...βέβαια αν όλα τα περιθώρια εξαντληθούν είναι η μόνη λύση, αλλά εσείς έχετε περιθώρια ακόμη..το σπέρμα πως είναι;

Τον Νοέμβριο που είχε κάνει ήταν τέλειο, αλλά και στην σπερματέγχυση το ελέγχουν εξονυχιστικά.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Δομνίτσα,

αν όχι τον μήνα του μέλιτος ζούμε τουλάχιστον κάποιες μέρες της εβδομάδας όπως ήμασταν πριν το παιδί. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο ελεύθερο χρόνο έχω όταν λείπει στους παππούδες αλλά και πόσο ανούσιο συγχρόνως.....

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...