Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Πήγε και εμένα η πεθερά μου πριν μια βδομάδα στην Τήνο κι εγώ η ίδια έβγαλα και της έδωσα λεφτά και της είπα. Να ανάψετε για εμάς κεράκι και να παρακαλέσετε για δεύτερο. Δεν μου είπε τίποτα μόνο χαμογέλασε και χτες μου έφερε λαδάκι και ένα κομποσκοίνι βραχιολάκι που λέει είναι διαβασμένο. Να το φοράω λέτε ή είναι κομπογιαννίτικα αυτά?

Δεν νομιζω να ειναι μουφα αν τα πηρε απο την εκκλησια...εμενα μου εφερε λαδακι και αγιασμο και ενα ροδι που εχει πανω την παναγια,κι'εγω της εδεινα λεφτα πριν φυγει να μας αναψει λαμπαδα αλλα δεν τα επερνε μου λεει θα σας αναψω εγω το ιδιο κανει.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα σε όλες

είδα το "νέο" θέμα που ανοίξατε και νομίζω ότι κι εγώ θα περνάω που και που από τα μέρη σας. Δυστυχώς το θέμα της ηλικίας είναι ένας παράγοντας που μας πηγαίνει τα πάντα προς τα πίσω αλλά σκεφθείτε όλες ότι γυναίκες μέχρι τα 50 σήμερα προσπαθούν και καταφέρνουν το ακατόρθωτο. Μακάρι όλες μας να έχουμε καλή επιτυχία στο δύσκολο αυτό έργο μας που μόνο με υπομονή και επιμονή θα το πετύχουμε.

Bp-IOLH μου χαίρομαι που σε βλέπω, είχα καιρό να δω νέα σου κάτι λίγο που αποφεύγω να διαβάζω τα τόπικ για να μην επηρεάζομαι και αγχώνομαι κατι λίγο που είχα φύγει 10ήμερο ταξίδι... έχασα τα ίχνη σου

Δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες, αλλά μόνο την τελευταία από το τόπικ. Μια απορία έχω και την ερώτηση θα απευθύνω στη Βιλλυ. Τι πρόβλημα δημιουργήθηκε από τα καταραμένα utrogestan? Είναι το φάρμακο που δεν έχω σε καμία υπόληψη και πολύ θα ήθελα να μαθω περισσότερα πράγματα σχετικά με αυτό. Τα λέω καταραμένα διότι όταν χρειάστηκε να τα πάρω, πάντα κολαγαν στο λαιμό μου και δεν κατέβαιναν. Απορώ πως δε με πνίξανε.

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα και καλή βδομάδα!

Εγώ δεν έκανα τίποτε απολύτως το σβκ.. δεν πήγαμε πουθενά, δεν κάναμε τίποτε, μόνο κάτι φίλοι ήρθαν το σάββατο το βράδυ σπίτι και την κυριακή το μεσημέρι για φαγητό.. Κατά τα άλλα ήμουν από καναπέ στο κρεβάτι και από το κρεβάτι στην καρέκλα και έλιωνα στη ζέστη..

Το σάββατο δεν πήγαμε για μπάνιο διότι αλλάζανε τα θυροτηλέφωνα και τον πίνακα κουδουνιών στην πολυκατοικία μας και έπρεπε να ήμαστε stand by για να τα βάλουν, να τα ελέγξουν, να τα συνδέσουν, να τα δοκιμάσου κ.ο.κ και την Κυριακή δεν πήγαμε διότι ο σύζυξ μου έχει δηλώσει ότι Κυριακή δεν πηγαίνει για μπάνιο..

Έχει φτάσει 5 Ιουλίου και εγώ (ποιός; εγώ! που άλλες εποχές μέχρι τώρα είχα κάνει τουλάχιστον 20 μπάνια) έχω κάνει μόνο 1 μπάνιο και αυτό στην Αίγινα.. Αίσχος...

Σήμερα δουλειά πολύ και τρέξιμο.. Η περίοδος λογικά έρχεται την Τετάρτη και την άλλη βδομάδα έχω ραντεβού με τον εξωσωματικό για να δούμε όλα τα καινούργια δεδομένα και να αποφασίσουμε πότε και πως θα προχωρήσουμε..

Φιλάκια!

L2qIp2.png

Γειά σας κορίτσια,

Σήμερα έχω το χάλι μου...έχω απίστευτη φούσκωση και πρήξιμο, νιώθω ότι θα εκραγώ...Είναι και τα κιλά που έβαλα και με πιέζουν τα ρούχα μου, σχεδόν δεν μου κάνουν πια...Είχα και ζαλούρα νωρίτερα (το είχα και στον προηγούμενο κύκλο)...

Κάπου διάβασα για ασπράδια αυγών για τον πρήξιμο, το έχει δοκιμάσει καμιά σας? Μου φαίνεται πρέπει κάτι να κάνω...

Μήπως να πλακωθώ στη γυμναστική? αλλά και πάλι φοβάμαι... μπορεί να είναι χαζομάρα, αλλά μία στο εκατομμύριο, δεν ξέρεις τι γίνεται...

Αντζυ, προσπάθησε να τους γράψεις όλους... Το έχω ζήσει τόσο έντονα αυτό που λες, μου 'ρχεται να έρθω εκεί και να πάρω στις κλωτσιές όλες τις θειές εκεί...

Την Παρασκευή, είχαμε μία μεγάλη σύσκεψη, όλο άντρες και εγώ.. Κάποια στιγμή τελειώνει η σύσκεψη και ελάφρυνε λίγο το κλίμα...Ο Γενικός άρχισε να λέει μία ιστορία για τους γονείς του και κατέληξε ότι η μάνα του στα 24 της είχε τέσσερα παιδιά...Και γυρνάει σε μένα και μου λέει ''εσύ να τα ακούς αυτά"...ενώπιον όλων...Σκέφτηκα να του πω να παει να γ....θεί (σορρυ)....αλλά βέβαια δεν το έκανα...Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός, αυτό είναι αλήθεια.

Τι να κάνουμε όμως???? το παλεύουμε και θα το παλεύουμε...

Ηθελα να σας ρωτήσω και κάτι άλλο. Σκεφτόμουν ότι αν δεν γίνει τίποτα σε αυτόν τον κύκλο (ξου ξου...χαχα) να ρωτήσω τον γιατρό μου αντί να κάνω σερπαφαρ-πρεγκνυλ-σπερματεγχυσεις για 3 ακόμη κύκλους, μήπως γίνεται να πάρω τα σερπαφαρ και την πρεγκνυλ και μετά να γίνει εξωσωματική σε φυσικό κύκλο (έτσι δεν λέγεται??)... Υφίσταται αυτό ως μέθοδος ή πάω να ακακαλύψω καινούργια ιατρική???

Το σκεπτικό μου είναι ότι αν σε αυτό τον κύκλο που έχω αρκετά αυγά (και που υποτίθεται ότι οι πιθανότητες είναι καλύτερες) δεν γίνει κάτι, σημαίνει ότι το πρόβλημα είναι ότι δεν γίνεται η γονιμοποίηση ή ότι δεν γίνεται η εμφύτευση....Αρα με την σπερματέγχυση πάλι δεν εξασφαλίζεται η γονιμοποίηση... Συν του ότι τα σερπαφαρ μπορώ να τα πάρω μόνο για άλλους 3 κύκλους...Μετά τίποτα (και δεν θέλω να πάρω πιο βαριές ορμόνες, θυμάστε το κλαψουρισμα μου για τους καρκίνους)...

ΩΧ έγραψα δοκίμιο....

Φιλιά

Βιλλυ μου....το ξερω πολυ καλα πως αυτο που νιωθεις δεν ειναι ζηλια ετσι ειμαι κι'εγω.... φυσικα και δεν ζηλευω αντιθετως χερομαι και πολυ μαλιστα καθε φορα που καποιο ατομο θα ανακοινωση μια εγκυμοσυνη αλλα ειναι αυτο το ΓΙΑΤΙ που ερχετε μεσα σου και σε κανει κομματια...πριν ενα μηνα περιπου η πεθερα μου πηγε εκδρομη στην Τηνο με καποιο συλλογο,... οταν μου το ειπε χαρικα παρα πολυ απο την αποψη οτι ειχε πολυ καιρο να παει ετσι μια εκδρομη....,λιγες μερες πριν φυγει της λεω να μας φερεις και λαδακι απο την Παναγια και μου λεει ""εγω κοριτσι μου πιο πολυ παω για σας να προσκυνησω να σας δωσει ενα μωρακι"".... εκεινη την ωρα ενιωσα υπευθηνη για ολο αυτο που γιναιτε με το θεμα μωρο αναρωτιομουν ποσα ατομα μεσα στην οικογενεια περιμενουν τοσο πολυ απο μενα αυτο το θαυμα αυτη την χαρα κι'εγω δεν μπορω να τους την δωσο.....ουφφφφφ το βαρυναμε πολυ σημερα.

Δε φταις εσυ που δε μπορεις, αυτο να θυμασαι...

Τραβας τα πανδεινα και προσπαθεις τοσο πολυ για να ερθει το μωρακι σου, για να χαρεις και συ και να δωσεις και χαρα σε ολους οσοι σε αγαπανε.....

Ετσι ενοιωθα και εγω οταν προσπαθουσα για το πρωτο και σε νοιωθω οσο δε φανταζεσαι....

Με τη βοηθεια της Παναγιας θα ερθει και εσενα η σειρα σου....

Ολες προσευχομαστε για τον εαυτο μας και εσενα...

Φιλακια πολλα πολλα:P:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Πήγε και εμένα η πεθερά μου πριν μια βδομάδα στην Τήνο κι εγώ η ίδια έβγαλα και της έδωσα λεφτά και της είπα. Να ανάψετε για εμάς κεράκι και να παρακαλέσετε για δεύτερο. Δεν μου είπε τίποτα μόνο χαμογέλασε και χτες μου έφερε λαδάκι και ένα κομποσκοίνι βραχιολάκι που λέει είναι διαβασμένο. Να το φοράω λέτε ή είναι κομπογιαννίτικα αυτά?

Να τα φορεσεις κοριτσακι μου, αν ειναι απο την Τηνο....

Δεν ειναι κομπογιαννιτικα αυτα που ειναι απο την Τηνο....

Μπορει και να σε βοηθησουν στην επομενη σου προσπαθεια...

Φιλακια γλυκο μου κοριτσακι:P:p:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

καλησπέρα σε όλες

είδα το "νέο" θέμα που ανοίξατε και νομίζω ότι κι εγώ θα περνάω που και που από τα μέρη σας. Δυστυχώς το θέμα της ηλικίας είναι ένας παράγοντας που μας πηγαίνει τα πάντα προς τα πίσω αλλά σκεφθείτε όλες ότι γυναίκες μέχρι τα 50 σήμερα προσπαθούν και καταφέρνουν το ακατόρθωτο. Μακάρι όλες μας να έχουμε καλή επιτυχία στο δύσκολο αυτό έργο μας που μόνο με υπομονή και επιμονή θα το πετύχουμε.

Bp-IOLH μου χαίρομαι που σε βλέπω, είχα καιρό να δω νέα σου κάτι λίγο που αποφεύγω να διαβάζω τα τόπικ για να μην επηρεάζομαι και αγχώνομαι κατι λίγο που είχα φύγει 10ήμερο ταξίδι... έχασα τα ίχνη σου

Δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες, αλλά μόνο την τελευταία από το τόπικ. Μια απορία έχω και την ερώτηση θα απευθύνω στη Βιλλυ. Τι πρόβλημα δημιουργήθηκε από τα καταραμένα utrogestan? Είναι το φάρμακο που δεν έχω σε καμία υπόληψη και πολύ θα ήθελα να μαθω περισσότερα πράγματα σχετικά με αυτό. Τα λέω καταραμένα διότι όταν χρειάστηκε να τα πάρω, πάντα κολαγαν στο λαιμό μου και δεν κατέβαιναν. Απορώ πως δε με πνίξανε.

Esys, καλωσηρθες και να περνας που και που να μας "βλεπεις"...

Το θεμα με τα ουτροζεσταν ειναι πως ενω τα επινα για 10 μερες μολις τα σταματησα δεν καταφεραν να μου προκαλεσουν περιοδο οπως γινοταν οταν επινα τα ντουφαστον...

Η αληθεια ειναι πως ειναι δυσκολα στην καταποση και αν χρειαστει να ξαναπαρεις για καποιο λογο να ζητησεις απ το γιατρο να σε αφησει να τα παρεις κολπικα...Ειναι το ιδιο σκευασμα που ειναι για να τα πινεις...Δηλαδη ή τα πινεις ή τα παιρνεις απο τον κολπο..Εχουν και πιο ηπιες παρενεργειες ετσι....Δηλαδη εγω ειχα λιγοτερες ζαλαδες και δε μου εφερναν και τοσοπολυ υπνηλια...

Αν θελεις οτιδηποτε άλλο να με ρωτησεις, μπορω να σε βοηθησω...

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα και καλή βδομάδα!

Εγώ δεν έκανα τίποτε απολύτως το σβκ.. δεν πήγαμε πουθενά, δεν κάναμε τίποτε, μόνο κάτι φίλοι ήρθαν το σάββατο το βράδυ σπίτι και την κυριακή το μεσημέρι για φαγητό.. Κατά τα άλλα ήμουν από καναπέ στο κρεβάτι και από το κρεβάτι στην καρέκλα και έλιωνα στη ζέστη..

Το σάββατο δεν πήγαμε για μπάνιο διότι αλλάζανε τα θυροτηλέφωνα και τον πίνακα κουδουνιών στην πολυκατοικία μας και έπρεπε να ήμαστε stand by για να τα βάλουν, να τα ελέγξουν, να τα συνδέσουν, να τα δοκιμάσου κ.ο.κ και την Κυριακή δεν πήγαμε διότι ο σύζυξ μου έχει δηλώσει ότι Κυριακή δεν πηγαίνει για μπάνιο..

Έχει φτάσει 5 Ιουλίου και εγώ (ποιός; εγώ! που άλλες εποχές μέχρι τώρα είχα κάνει τουλάχιστον 20 μπάνια) έχω κάνει μόνο 1 μπάνιο και αυτό στην Αίγινα.. Αίσχος...

Σήμερα δουλειά πολύ και τρέξιμο.. Η περίοδος λογικά έρχεται την Τετάρτη και την άλλη βδομάδα έχω ραντεβού με τον εξωσωματικό για να δούμε όλα τα καινούργια δεδομένα και να αποφασίσουμε πότε και πως θα προχωρήσουμε..

Φιλάκια!

Ετσι, να αρχισεις να συνηθιζεις πως θα ειναι οταν μεινεις εγκυος και μετα που θα εχεις το μωρο σου!!!!

Σε προετοιμαζει η ζωη για το μωρακι σου που ειναι πολυ κοντα!!!

Φιλακια πολλα πολλα

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Γειά σας κορίτσια,

Σήμερα έχω το χάλι μου...έχω απίστευτη φούσκωση και πρήξιμο, νιώθω ότι θα εκραγώ...Είναι και τα κιλά που έβαλα και με πιέζουν τα ρούχα μου, σχεδόν δεν μου κάνουν πια...Είχα και ζαλούρα νωρίτερα (το είχα και στον προηγούμενο κύκλο)...

Κάπου διάβασα για ασπράδια αυγών για τον πρήξιμο, το έχει δοκιμάσει καμιά σας? Μου φαίνεται πρέπει κάτι να κάνω...

Μήπως να πλακωθώ στη γυμναστική? αλλά και πάλι φοβάμαι... μπορεί να είναι χαζομάρα, αλλά μία στο εκατομμύριο, δεν ξέρεις τι γίνεται...

Αυτο για το ασπραδι αυγων το εχω ακουσει και εγω...Αν ξερει κανενα κοριτσακι ας μας πει, πως τα τρωνε και αν κανουν δουλεια...

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Επειδή έχω υπέρταση και αντιμετωπίζω κάποιες φορές πρόβλημα πρηξίματος, (κυρίως μετά την καισαρική και την αποβολή) ο καρδιολόγος μου συνέστησε σαν λύση να τρώω ασπράδια αυγού τα οποία είναι πλούσια σε λεύκωμα (αν περιορίσεις και το αλάτι θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα)

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Διαφημίσεις

Antzi μου, είμαι πολύ θυμωμένη με όλα αυτά που ακούω...:mad::mad::mad::mad:

Αν είναι δυνατόν κοριτσάκι μου να σε κάνουν να νιώθεις και ενοχές από πάνω...δε φτάνει το άγχος και η στενοχώρια που περνάς...

Την επόμενη φορά που θα κάνουν σχόλια περί μωρού πες τους ότι ο λόγος που δεν έχεις κάνει μωρό είναι γιατί έχεις το ιό της λύσσας και τώρα που μιλάτε μπορεί να σηκωθείς πάνω να τους χυμήξεις και να τους φας τη γλώσσα, αν και θα προσπαθήσεις να το αποφύγεις για να μην δηλητηριαστείς. Ανόητοι και ηλίθιοι που είναι ορισμένοι άνθρωποι...να κάθεσαι και να μαραζώνεις για την κάθε μ@@@κία...

Χρειάζεται πραγματικά να τους προσβάλλεις για να σταματήσουν...

Και η πεθερά σου θα μπορούσε να αποφύγει το σχόλιο (ναι μας πείσατε όλα καλοπροαίρετα γίνονται).....Άντε γιατί φούντωσα βραδυάτικα...

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Koρίτσια καλημέρα,

πήγαμε χτες βράδυ που είμασταν ελεύθεροι χωρίς παιδί και είδαμε το eclipse. Το έχετε δει? ήταν στα πλαίσια της σειράς των ταινιών αυτού του είδους.

Mywish,

αυτό που ρωτάς θα ήθελα πολύ να το μάθω και την επόμενη Τετάρτη που έχω πάλι ραντεβού για να δούμε τα αυγά θα τον ρωτήσω να ξέρω πώς θα κινηθώ κι εγώ από Σεπτέμβριο. Γιατί αν είναι να δώσουμε για 3 σπερματεγχύσεις από 300 ευρώ καλύτερα να δώσουμε λίγο παραπάνω και να κάνουμε εξωσωματική αλλά και πάλι δεν ξέρω αν μπορούμε. Θα τον ρωτήσω πάντως. Απ΄ότι φαίνεται το πρόβλημά μας είναι ακριβώς το ίδιο. Όλα καλά αλλά δεν πιάνουμε...

dpTCp2.png

62YBp2.png

καλησπέρα σε όλες

Esys,

καλωσήρθες στο παρεάκι μας!

Θες να μας κάνεις ένα resume του θέματός σου όπως ξέρουμε για όλες μας εδώ μέσα και σε ποιό σημείο προσπαθειών είσαι για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε (ψυχολογικά πάντα)?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κορίτσια καλημέρα!

Τελικά οι άνθρωποι είναι τόσο αδιάκριτοι,ηλίθιοι και σκληροί?Γιατί θεωρούν όλα αυτά που έχουν δεδομένα, αλλά ξέρετε πως τα φέρνει όλα ανάποδα καμμία φορά. Π'ερα από μένα με τα κλασσικά καλά ακόμη βρε τεμπέλα? Δεν ντρεπεσαι λιγάκι...κτλ Ο αδερφός μου είναι 40 και κάποιοι φίλοι που παντρεύτηκαν ήδη συνέχεια λένε με το ύφος πως λυπούνται ...ο αδερφός σου μόνος του θα μείνει...και ξέρετε τι τους απαντώ? Το κακό είναι να μείνεις μόνος σου στα γεράματα όχι όταν είσαι νέος και αυτό δεν το ξέρουμε ούτε εμείς που είμαστε παντρεμένοι ούτε εσείς που έχετε παιδιά. Τουλάχιστον ο αδερφος μου δεν είναι δυστυχισμένος...Δηλαδή για όλα να έχουν άποψη? Και μία φίλη της μαμάς μου πριν πάει για εξωσωματική την είχαν όλοι πρήξει πότε και πότε...'ωσπου μια μέρα τα "πήρε" και απαντάει Κυρία Τάδε μην με ξαναρωτήσετε γιατί εγώ δεν κάνω παιδιά και πληγώνομαι...Δαγκώθηκαν οι κυρίες γύρω της και μετά από μερικούς μήνες ήταν με την κοιλιά τούρλα και αυτές κατάλαβαν την βλακία τους...Τι να πω τα πέρασα και τα περνάω κι εγώ και αυτή τη στιγμή (πρωί πρωί) μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι...Τα νεύρα μου!!!

Τέλος πάντων κοριτσάκια μου νόμιζα πως είμαι η μοναδική που έχει καλή σχέση με την πεθερά (και όλοι μου επισημαίνουν επειδή είναι μητριά) αλλά τελικά υπάρχουν και άλλες. Μπράβο σας!

Να είστε όλες καλά και να μην στεναχωριέστε για κανένα τρίτο ασήμαντο ανθρωπάκι.Ο καθένας ας κοιτάει τα χάλια του. Άντε για να μην αρχίσουμε να χτυπάμε κι εμείς στα αδύνατα σημεία και γίνει...

Φιλιά!

Koρίτσια καλημέρα,

πήγαμε χτες βράδυ που είμασταν ελεύθεροι χωρίς παιδί και είδαμε το eclipse. Το έχετε δει? ήταν στα πλαίσια της σειράς των ταινιών αυτού του είδους.

Mywish,

αυτό που ρωτάς θα ήθελα πολύ να το μάθω και την επόμενη Τετάρτη που έχω πάλι ραντεβού για να δούμε τα αυγά θα τον ρωτήσω να ξέρω πώς θα κινηθώ κι εγώ από Σεπτέμβριο. Γιατί αν είναι να δώσουμε για 3 σπερματεγχύσεις από 300 ευρώ καλύτερα να δώσουμε λίγο παραπάνω και να κάνουμε εξωσωματική αλλά και πάλι δεν ξέρω αν μπορούμε. Θα τον ρωτήσω πάντως. Απ΄ότι φαίνεται το πρόβλημά μας είναι ακριβώς το ίδιο. Όλα καλά αλλά δεν πιάνουμε...

Yola μου, πόσο καιρό προσπαθείς για δεύτερο;

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...