Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂

Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.

Παιδιά μην παρεξηγουμε κανένα γιατί όλοι μας δεν μπορούμε να καταλάβουμε κανένα άλλο εκτός από τον εαυτό μας ο καθένας με τα προβλήματα του . Καλός ή κακώς έτσι είμαστε όλοι οι άνθρωποι . Ούτε όλοι μπορούμε να ρωτάμε συνέχεια για το πρόβλημα του άλλου. Αύριο μεθαύριο θα κάνετε παιδάκι Κ θα ξεχαστούν όλα θα αρχίσουν αλλά προβλήματα που τώρα δεν ρωτάτε τους άλλους αν έχουν . Έτσι είναι αυτά .... 

• Μου αρέσει 1

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Δεν ξερω ρε κοριτσια μακαρι να ειναι λογο ζεστης...αν και καποια στιγμη ο ενδοκρινολογος μου ειχε πει πως το καλοκαιρι με την ζεστη ισως να χριαζετε αυξηση στο χαπι αλλα στα 5 χρονια που ταλαιπωρουμε με θυροειδη δεν χριαστηκε κατι τετιο....θα κανονισω να παω αυτη την εβδομαδα να το κοιταξουμε.

Χθες ημουνα ολη μερα χαλια... ψυχολογια υπο το μηδεν ετσι χωρις λογο... ειχα μια ελπιδα οτι το βραδυ που θα πηγαιναμε σε ενα γαμο θα εφτιαχνε και η διαθεση και με την παρεα και με το ολο σκηνικο αλλα ρε κοριτσια πολυ ξενερα πολυ κυριλοκατασταση κατι που εγω δεν αντεχω.... πολυ κλασσικη μουσικη μας πηρε ο υπνος εβαλα κι'εγω το 12ποντο και καρφωνε στο γκαζον και δεν μπορουσα να κανω βημα ειχανε παιξει τα νευρα μου... τελικα για πουθενα δεν ειμαι :( :(

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια μου....

Δοξα τω Θεω ειμαι πολυ-πολυ καλυτερα σημερα!!!

Το μονο που απομενει ειναι να πιω σημερα την τελευταια δοση ντουφαστον και να περιμενω την περιοδο...

Αντζι μου, σιγουρα η ζεστη και η υγρασια που εχετε εκει,σε κανει να νοιωθεις κουρασμενη...Αλλα και ο θυρεοειδης μπορει να ευθυνεται...Γιατι δεν πας στον γιατρο σου να το δεις, για να ηρεμησεις και να μην σου κανει την περιοδο ανω κατω?

Ιολη μου, ναι υπαρχει περιπτωση αν ο κυκλος σου αλλαξε να ειχες ωορρηξια οποτε ελπιζω, παρολη την κουραση σου, να το εκμεταλευτηκες...Τι τραβαμε Χριστε μου οι γυναικες!!!!

Mywish φιλακια πολλα πολλα....

Αντε να γινει η επομενη συναντηση να σε γνωρισω επιτελους....

Δομνινα μου φιλακια και σε σενα κοριτσαρα μου!!!

Yola μου Το διαβασα και το αλλο.....

Αντε να κυκλοφορισει στην αγορα μπας και σωθω!!!

Και παλι σε ευχαριστω που με σκεφτηκες...Στην επομενη συναντηση με το ρευματολογο θα του το πω να δω τι ξερει γι αυτο!!1

Φιλακια σε ολα τα κοριτσακια!!:P:p:p:p

και εγώ ψοφάω να σας γνωρίσω! γι' αυτό έλεγα να συναντιόμασταν αυτή την εβδομάδα που θα είμαι λίγο πιο λάσκα.....Αν αλλάξετε γνώμη, σφυρίξτε μου!

Καλησπέρα, κοριτσάκια μου.

Όχι, δεν το εκμεταλλεύτηκα χθες τελικά. Πήγα στο κρεβάτι, αυτός ήταν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου κι εγώ σκέφτηκα να ξαπλώσω 5 λεπτά να ηρεμήσω αλλά δυστυχώς με πήρε ο ύπνος.

Σήμερα ξύπνησα στις 10.00, ήμουν ένα πτώμα, ήπια καφέ, μετά πήγα με τη μάνα μου στα μαγαζιά, ήρθε και η ξαδέλφη μου με τον άντρα της και το μωρό, για να ψωνίσουν για τη βάφτιση του μωρού και γύρισα σπίτι στις 4.00. Πάλι δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου.

Πάω να ξαπλώσω.

Είπα του δικού μου αν θέλει να κάνουμε τίποτε το μεσημέρι και μου είπε ότι μόλις έφαγε και δεν κάνει:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Έτσι, άλλο που δεν ήθελα κι εγώ και πάω για ξάπλες!

Καλησπέρα, κοριτσάκια μου.

Όχι, δεν το εκμεταλλεύτηκα χθες τελικά. Πήγα στο κρεβάτι, αυτός ήταν μεταξύ ύπνου και ξύπνιου κι εγώ σκέφτηκα να ξαπλώσω 5 λεπτά να ηρεμήσω αλλά δυστυχώς με πήρε ο ύπνος.

Σήμερα ξύπνησα στις 10.00, ήμουν ένα πτώμα, ήπια καφέ, μετά πήγα με τη μάνα μου στα μαγαζιά, ήρθε και η ξαδέλφη μου με τον άντρα της και το μωρό, για να ψωνίσουν για τη βάφτιση του μωρού και γύρισα σπίτι στις 4.00. Πάλι δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου.

Πάω να ξαπλώσω.

Είπα του δικού μου αν θέλει να κάνουμε τίποτε το μεσημέρι και μου είπε ότι μόλις έφαγε και δεν κάνει:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Έτσι, άλλο που δεν ήθελα κι εγώ και πάω για ξάπλες!

Δε πειραζει μωρε Ιολη μου.... Τι να κανεις?

Δεν εισαι και μηχανη... Ουτε ο αντρας σου ειναι...

Αυτο το προγραμματισμενο σεξ ειναι το χειροτερο σε ολη αυτη την υποθεση....

Εμενα τωρα με γλυκοκοιταζει, μου κανει νοημα οτι οταν τελειωσει ο αγωνας να ετοιμαστω για......

Σκεφτομαι λοιπον πως αφου παιρνω τα ντουφαστον, ωορρηξια δεν εχω, ποιος ο λογος?

Ακους???? Ποιος ο λογος???

Αντι να κανω να ευχαριστηθω χωρις αγχος μιας και δε θα σκεφτομα μωρα και τετοια, εγω αναρωτιεμαι ποιος ο λογος!!!!!!

Που καταντησα Χριστε μου!!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

και εγώ ψοφάω να σας γνωρίσω! γι' αυτό έλεγα να συναντιόμασταν αυτή την εβδομάδα που θα είμαι λίγο πιο λάσκα.....Αν αλλάξετε γνώμη, σφυρίξτε μου!

Εμενα εχει γενεθλεια το μικρο την Τριτη και η κολλητη μου την Τεταρτη....Τις αλλες μερες ειμαι ο.κ

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

KAΛΗΜΕΡΑ ΓΛΥΚΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κάνετε? έχετε ξαπλώσει τις κορμάρες σας στις παραλίες???

Εγώ εδώ μέσα στο σπίτι, όπως και εχθές, κλωσσαίνω...χαχαχαχ

Με πήρε τηλέφωνο ο άντρας μου, που λείπει επειδή δουλεύει, μου είπε κάποια περιστατικά, όλα του πηγαίνουν κατά διαόλου...Σκεφτόμουν τώρα τι καλά έκανα και δεν είπα σε κανέναν τίποτα για τις προσπάθειες μας, εκτός από εσάς και μία φίλη μου...Αυτό μου έλειπε, να σκέφτομαι ότι με γλωσσοτρώνε και με κατακρίνουν...

Φιλάκια πολλά!!!!!

Καλησπέρα, κορίτσια μου γλυκά.

Τι κάνετε?

Εγώ είμαι ένα πτώμα.

Πήγαμε για μπάνιο σήμερα μέσα στο καταμεσήμερο, φτάσαμε στη 1.00 και φύγαμε στις 5.00. Έφαγα στη μάπα όλο τον ήλιο. Δεν βγήκα καθόλο στον ήλιο, όλη την ώρα ήμουν κάτω από την ομπρέλλα κι όμως άρπαξα κοκκίνισμα σε κάποια σημεία.

Δεν μου αρέσει καθόλου να πηγαίνω για μπάνιο στην Αττική. Εγώ θέλω να έχω μια παραλία μόνη μου ή έστω να μην έχει πολύ κόσμο. Είχα χρόνια να πάω για μπάνιο στο Ν. Αττικής. Τέλος πάντων, σήμερα πήγαμε στο Αλεποχώρι, μου είπαν ότι είναι καλά αλλά δεν μου άρεσε.

Γυρίσαμε, φάγαμε, έπλυνα μαγιώ και πετσέτες, λούστηκα και έκανα μπάνιο, μετά σκούπισα και σφουγγάρισα τη βεράντα, μετά ίσιωσα τα μαλλιά και τώρα άραξα λιγάκι αλλά είμαι πτώμα.

mywish, σε καταλαβαίνω. Εγώ δεν πιστεύω στα θεία αλλά πίστευα λίγο στη γλωσσοφαγιά. Όταν έμεινα πρώτη φορά έγκυος, το είπα σε τρεις φίλες μου. Στη μία δεν ήθελα να το πω, γιατί ήξερα ότι προσπαθούσε κι αυτή να μείνει και επιπλέον ήξερα από άλλες περιπτώσεις ότι έχει το κακό μάτι, όποιους γλωσσότρωγε, την πάθαιναν. Αναγκαστικά όμως το είπα, γιατί δεν θεωρούσα σωστό να πω στις άλλες δύο να το κρατήσουν μυστικό αλλά και γιατί αυτά είναι πράγματα που δεν κρύβονται.

Όταν της το είπα και μάλιστα με φοβερή μετριοπάθεια, η αντίδρασή της ήταν η αναμενόμενη κατά κάποιο τρόπο. Μετά σκεφτόμουν ότι όλα θα πάνε στραβά, γιατί θα με γλωσσότρωγε και πράγματι πήγαν.

Τη δεύτερη φορά που έμεινα έγκυος δεν είπα τίποτε σε κανέναν. Κι όμως πάλι σκατά πήγαν τα πράγματα.

Άρα δεν μου έφταιγε η γλωσσοφαγιά αλλά η ατυχία μου, η φύση, το dna, δεν ξέρω.

Επομένως όλα σχετικά είναι.

Απλώς σε μερικούς ανθρώπους μαζεύονται πολλά μαζί και είναι άδικο.

Κοριτσακια μου γεια σας...

Καταρχας να πω οτι μπερδεψα τις μερες και τα γενεθλια του μικρου ειναι Τεταρτη και της κολλητης μου Πεμπτη......

Καθομαι τωρα στην αυλη μου, μονη μου και σερφαρω ψαχνοντας διάφορα.....

Η μικρη μου εχει βγαλει την μπεμπελη γιατι δεν την εχω κουρεψει ακομα και θελει να την καταβρεχω με το λαστιχο ολη την ωρα!!!!!!!!!

Αυριο απογευμα εχω ραντευου με τον κτηνιατρο να της κοψω το μαλλι να ησυχασω και εγω και αυτη......

Χθες ηπια το τελευταιο ντουφαστον και εχει αρχισει η αγωνια του αν και πότε θα αδιαθετησω....

Το ξερω πως το αγχος ειναι το τελευταιο που χρειαζομαι αυτη τη στιγμη γιατι δε βοηθαει στο να ερθει η περιοδος αλλα μετα απο αυτο που επαθα με τα ουτροζεσταν φοβαμαι.....

Ζαλιζομαι, το στηθος ποναει τρελά, εχω ασπρα υγρα με τους τονους και συχνοουρια ολα παρενεργειες που δεν ειχα καθολου ή τοσο εντονα με τα ουτροζεσταν...Εκει βασιζομαι μόνο οτι ισως με εχουν πιασει τα ντουφαστον και τελικα αδιαθετησω....

Αυτα προς το παρον, παω μεσα να ετοιμασω το φαι και να πεσω να ξεραθω....

Ελπιζω να περασατε ολες μια ομορφη Κυριακη!!!!!!

Σας φιλω!!!:-D:-D:-D:p:p:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Kαλημέρα και καλή βδομάδα σε όλα τα κορίτσια!!!

Εκτός του ότι είχα κι εγώ ένα καθόλα κουραστικό Σκ (με θάλασσα-Ψάθα, τραπέζι σε μέλλοντα συνεργάτη του άντρα μου συν γυναιξί και τέκνοις και έναν γάμο χτες βράδυ με ξενύχτι- μετά τακουνιών να κολλάνε σε γκαζόν και την μικρή να θέλει να είναι γύρω γύρω απτην πισίνα) εμαφανίστηκε και η μηνιαία φιλενάδα μου κατακόκκινη και χωρίς κανέναν πόνο όπως συνήθως αλλά στην ώρα της. Ακριβώς χτες που την περίμενα! Τουλάχιστον με τα serpafar ξέρω πότε θα αδιαθετήσω κάτι που δεν το είχα ποτέ στην ζωή μου. Μακάρι να μπορούσα να τα παίρνω εφόρου ζωής να μου ρυθμίζει τον κύκλο μου κι εγώ την ζωή μου. Να φανταστείτε θα τα πάρω αυτό τον μήνα για να είμαι χωρίς περίοδο στις διακοπές αφού πέφτει να έρθει μία εβδομάδα ακριβώς πριν φύγουμε. Βέβαια θα επωφεληθώ μπας και μείνω σε αυτόν τον κύκλο αν και έχω χάσει τις ελπίδες μου γενικά.

Ήδη σκέφτομαι ότι τελικά θα έχω ένα μοναχοπαίδι και σκέφτομαι πώς θα διαμορφώσω σε γραφείο την τρίτη κρεββατοκάμαρα που την έχω αφήσει playroom με την σκέψη ότι θα έμπαινε το δεύτερο μωρό.

Χτες που είδα την συνυφάδα μου σχεδόν ετοιμόγεννη δεν ένοιωσα φυσικά καμία ζήλεια αλλά είχα ενημερώσει τον άντρα μου ότι αν πιάσουν συζητήσεις για μωρά κλπ δεν θέλω να ακούσω τίποτα. Αρχίσανε λοιπόν με την πεθερά μου τα καθιερωμένα και πετάγεται ο άντρας μου και λέει το εξής θεΙκό : " Βαρέθηκα πια τις συζητήσεις για εγκυμοσύνες και μωρά, ας μιλήσουμε για ποδόσφαιρό. Ποιά ομάδα λέτε να πάρει το Κύπελο?" Και έμειναν όλοι στο τραπέζι να τον κοιτάνε σαν χάνοι. Κια πετάγομαι εγώ και λέω η εντελώς άσχετη" Λές η Ισπανία" Μας κοίταγαν σαν ούφο αλλά φυσικά η συζήτηση ξαναγύρισε στό φλέγον θέμα της επερχόμενης γέννησης του δεύτερου παιδιού τους...

Κορίτσια, ειλικρινά σας μιλάω όταν βλέπω την περίοδο τα αφήνω όλα πίσω και λέω " ένας καινούργιος μήνας αρχίζει" και μετράω μέρες και μήνες. Είμαι πολύ αισιόδοξο άτομο πάντα αλλά το τεστάκι απτην Αγγλία κάθε μήνα με κάνει κουρέλι. Ευτυχώς τελείωσαν, δεν παίρνω άλλα και θα περιμένω την περίοδο. Τουλάχιστον να μην είμαι χάλια 4 μέρες πριν. Θα την βλέπω, θα στεναχωριέμαι για λίγες ώρες και πάλι προς την δόξα θα τραβάω.

Κορίτσια, εγώ μπορώ μόνο αύριο για αυτήν την βδομάδα. Αλλιώς μετά στις 19-21 που σας έχω προτείνει που θα είναι η Ιόλη εδώ.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Καλμερα κουκλιτσες μου!!!!

Ελπιζω να ειχατε ενα υπεροχο σ/κ....

yola....σου ηρθε τελικα η αχριστη ε??? δεν πηραζει κοριτσακι μου παμε δυνατα και ειπαμε δεν χανουμε της ελπιδες μας ουτε μας περνει απο κατω θα πας και της διακοπουλες σου και θα ηρεμησεις και εκει που ξερεις μπορει να σκασει μυτι το νινακιιιιιιιιιι....εχω ακουσει πολλες περιπτωσεις με ζευγαρια που κατα την διαρκεια των διακοπων ηρθε το θαυματακι γιατι φευγει το αγχος και το μυαλο ξεκολαει απο το συγκεκριμενο θεμα.....Ξερω και μπορω να καταλαβω την επιθυμια σου να κανεις κι'αλλο παιδακι ομως σκεψου οτι αυτο που θεωρουμε εμεις (που δεν εχουμε ακομα παιδακια) ως θαυμα εσυ το εχεις ζησει και το ζεις καθημερινα και μονο που εχεις ενα ομορφο πλασματακι που σε φωναζει καθημερινα "μανουλα" ειναι οτι πολυτημοτερο μπορει να εχει μια γυναικα....εμεις που δεν το εχουμε ζησει ακομα τι πρεπει να κανουμε καλη μου και θα σου μιλησω για μενα.....να σου πω οτι εχω κι'εγω σχεδον ετοιμο το παιδικο δωματιο αλλα για την ωρα το χρισιμοποιω ως ξενωνα καθημερινα μπαινω μεσα να το καθαρισω και καθομαι και σκεφτομαι διαφορα πως θα ειναι οταν με το καλο ερθει το μωρακι και χαμογελαω και αμεσως με πιανει θλιψει γιατι παντα στην ακρη του μυαλου μου εχω και το ενδεχομενο οτι μπορει ποτε να μη γινει αυτο και εκει πανω με πιανουν ολα τα αρνιτικα στοιχεια οτι ο θεος με τιμωρει οτι ισως να μην ημουνα αξια να εχω διπλα μου αυτον τον υπεροχο ανθρωπο τον αντρα μου οτι δεν ειμαι ικανη να του προσφερω αυτη την χαρα να τον κανω πατερα και πολλα πολλα αλλα που δεν θα ηθελα να αναφερω γιατι πονανε....προχθες η ξαδερφη μου ανακοινωσε στο σοι οτι εδωσε λογο με το αγορι της και τους ειπε και για την εγκυμοσυνη της και φυσικα αυτο που φοβομουνα να γινει εγεινε οι κλασσικες θειες με τον καλο λογο παντα """να ειδες η ξαδερφη σου ολα μαζι με την μια εσυ τι καθεσε και ακομα να κανεις παιδι αντε να δουμε ποτε θα ακουσουμε κι'απο σενα τα ευχαριστα""" και φυσικα τους δουλευω κι'εγω λεω """οκ μωρε νεοι ειμαστε ακομα εχουμε καιρο μπροστα μας"""....βεβαια αυτο που λενε το τι ""καθεσε"" ξερω πως δεν το λενε ετσι το λενε μηπως και τους πω εγω οτιδηποτε οτι να προσπαθουμε αλλα δεν.. οτι κανω θεραπειες και τετια...τοσο μικρα μυαλα....τελος παντων σας κουρασα πρωι πρωι με τα δικα μου σας φιλω κοριτσακια μου.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Καλμερα κουκλιτσες μου!!!!

Ελπιζω να ειχατε ενα υπεροχο σ/κ....

yola....σου ηρθε τελικα η αχριστη ε??? δεν πηραζει κοριτσακι μου παμε δυνατα και ειπαμε δεν χανουμε της ελπιδες μας ουτε μας περνει απο κατω θα πας και της διακοπουλες σου και θα ηρεμησεις και εκει που ξερεις μπορει να σκασει μυτι το νινακιιιιιιιιιι....εχω ακουσει πολλες περιπτωσεις με ζευγαρια που κατα την διαρκεια των διακοπων ηρθε το θαυματακι γιατι φευγει το αγχος και το μυαλο ξεκολαει απο το συγκεκριμενο θεμα.....Ξερω και μπορω να καταλαβω την επιθυμια σου να κανεις κι'αλλο παιδακι ομως σκεψου οτι αυτο που θεωρουμε εμεις (που δεν εχουμε ακομα παιδακια) ως θαυμα εσυ το εχεις ζησει και το ζεις καθημερινα και μονο που εχεις ενα ομορφο πλασματακι που σε φωναζει καθημερινα "μανουλα" ειναι οτι πολυτημοτερο μπορει να εχει μια γυναικα....εμεις που δεν το εχουμε ζησει ακομα τι πρεπει να κανουμε καλη μου και θα σου μιλησω για μενα.....να σου πω οτι εχω κι'εγω σχεδον ετοιμο το παιδικο δωματιο αλλα για την ωρα το χρισιμοποιω ως ξενωνα καθημερινα μπαινω μεσα να το καθαρισω και καθομαι και σκεφτομαι διαφορα πως θα ειναι οταν με το καλο ερθει το μωρακι και χαμογελαω και αμεσως με πιανει θλιψει γιατι παντα στην ακρη του μυαλου μου εχω και το ενδεχομενο οτι μπορει ποτε να μη γινει αυτο και εκει πανω με πιανουν ολα τα αρνιτικα στοιχεια οτι ο θεος με τιμωρει οτι ισως να μην ημουνα αξια να εχω διπλα μου αυτον τον υπεροχο ανθρωπο τον αντρα μου οτι δεν ειμαι ικανη να του προσφερω αυτη την χαρα να τον κανω πατερα και πολλα πολλα αλλα που δεν θα ηθελα να αναφερω γιατι πονανε....προχθες η ξαδερφη μου ανακοινωσε στο σοι οτι εδωσε λογο με το αγορι της και τους ειπε και για την εγκυμοσυνη της και φυσικα αυτο που φοβομουνα να γινει εγεινε οι κλασσικες θειες με τον καλο λογο παντα """να ειδες η ξαδερφη σου ολα μαζι με την μια εσυ τι καθεσε και ακομα να κανεις παιδι αντε να δουμε ποτε θα ακουσουμε κι'απο σενα τα ευχαριστα""" και φυσικα τους δουλευω κι'εγω λεω """οκ μωρε νεοι ειμαστε ακομα εχουμε καιρο μπροστα μας"""....βεβαια αυτο που λενε το τι ""καθεσε"" ξερω πως δεν το λενε ετσι το λενε μηπως και τους πω εγω οτιδηποτε οτι να προσπαθουμε αλλα δεν.. οτι κανω θεραπειες και τετια...τοσο μικρα μυαλα....τελος παντων σας κουρασα πρωι πρωι με τα δικα μου σας φιλω κοριτσακια μου.

Άντζυ μου έχεις δίκιο με όλα αυτά που μου λες αλλά όσο και να μην μπορείς να το πιστέψεις τώρα πονάει το ίδιο. Λιγότερο βέβαια από σένα αλλά στο μυαλό μου αυτή τη στιγμή είναι το πρόβλημα της ζωής μου.

Το καλό βέβαια με το θέμα που έχουμε ανοίξει και την φιλία μας εδώ είναι ότι είμαστε μάνες και μέλουσσες μάνες μαζί στον ίδιο αγώνα απλά κολλάμε λίιιιιιγο στην ηλικία που θέλουμε να τεκνοποιήσουμε. Και νομίζω ότι αυτό είναι το πρόβλημά μας τελικά τουλάχιστον σε μένα είναι. Πώς έπιασα με την μία και τώρα δεν ... με τίποτα. Ο ίδιος οργανισμός είμαι με τον ίδιο άντρα.

Βλέπω και τις τσιγγάνες που αμολάνε τόσα παιδιά όλα υγιέστατα και ξέρετε ποιά είναι η αιτία? Γεννοβολάνε από τα 14. Ξέρω ότι δεν είναι το σωστό αλλά η φύση μας έδωσε το δικαίωμα να γινόμαστε μαμάδες από τα 13. Ένας μεγάλος γιατρός είχε πει ότι η καλύτερη ηλικία για τεκνοποίηση είναι μέχρι τα 25. Ναι, όπως το ακούσατε. Η φύση της γυναίκας είναι στο Pick τότε και μετά αρχίζει και "γερνάει" ο οργανισμός και τα ωάρια.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κοριτσακι καλημερα!!!!

Yola μου καλα κανεις και εισαι αισιοδοξη κοριτσακι μου...Οχι σαν εμενα που καθε φορα που ααδιαθετω κλαιω με μαυρο δακρυ 2 24ωρα εδω και 8 χρονια!!!!

Εγω κοριτσια σε αυτα τα 8 χρονια που προσπαθω, η αδερφη μου εχει κανει 2 παιδια, η νυφη μου 3 και η συνυφαδα μου 2.....

Καθε φορα γινομουνα κουρελι...

Δε μπορεσα να χαρω καμια απο τις γεννες των ανηψιων μου γιατι παντα ειχα μεσα μου ενα αγκαθι...

Δεν ηταν ζηλια...Ηταν, γιατι οχι και εγω???

Στον κοσμο εχω παψει πια να δινω σημασια αλλωστε τωρα παι ολοι πιστευουν οτι τα εχω παρατησει....Μου λενε, μην το κακομαθεις που ε ι ν α ι μοναχοπαιδι, ή καλυτερα που εχεις μονο ενα, κοιτα εμας με τα δυο τι τραβαμε και άλλα τετοια....

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Κοριτσακι καλημερα!!!!

Yola μου καλα κανεις και εισαι αισιοδοξη κοριτσακι μου...Οχι σαν εμενα που καθε φορα που ααδιαθετω κλαιω με μαυρο δακρυ 2 24ωρα εδω και 8 χρονια!!!!

Εγω κοριτσια σε αυτα τα 8 χρονια που προσπαθω, η αδερφη μου εχει κανει 2 παιδια, η νυφη μου 3 και η συνυφαδα μου 2.....

Καθε φορα γινομουνα κουρελι...

Δε μπορεσα να χαρω καμια απο τις γεννες των ανηψιων μου γιατι παντα ειχα μεσα μου ενα αγκαθι...

Δεν ηταν ζηλια...Ηταν, γιατι οχι και εγω???

Στον κοσμο εχω παψει πια να δινω σημασια αλλωστε τωρα παι ολοι πιστευουν οτι τα εχω παρατησει....Μου λενε, μην το κακομαθεις που ε ι ν α ι μοναχοπαιδι, ή καλυτερα που εχεις μονο ενα, κοιτα εμας με τα δυο τι τραβαμε και άλλα τετοια....

Βιλλυ μου....το ξερω πολυ καλα πως αυτο που νιωθεις δεν ειναι ζηλια ετσι ειμαι κι'εγω.... φυσικα και δεν ζηλευω αντιθετως χερομαι και πολυ μαλιστα καθε φορα που καποιο ατομο θα ανακοινωση μια εγκυμοσυνη αλλα ειναι αυτο το ΓΙΑΤΙ που ερχετε μεσα σου και σε κανει κομματια...πριν ενα μηνα περιπου η πεθερα μου πηγε εκδρομη στην Τηνο με καποιο συλλογο,... οταν μου το ειπε χαρικα παρα πολυ απο την αποψη οτι ειχε πολυ καιρο να παει ετσι μια εκδρομη....,λιγες μερες πριν φυγει της λεω να μας φερεις και λαδακι απο την Παναγια και μου λεει ""εγω κοριτσι μου πιο πολυ παω για σας να προσκυνησω να σας δωσει ενα μωρακι"".... εκεινη την ωρα ενιωσα υπευθηνη για ολο αυτο που γιναιτε με το θεμα μωρο αναρωτιομουν ποσα ατομα μεσα στην οικογενεια περιμενουν τοσο πολυ απο μενα αυτο το θαυμα αυτη την χαρα κι'εγω δεν μπορω να τους την δωσο.....ουφφφφφ το βαρυναμε πολυ σημερα.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Βιλλυ μου....το ξερω πολυ καλα πως αυτο που νιωθεις δεν ειναι ζηλια ετσι ειμαι κι'εγω.... φυσικα και δεν ζηλευω αντιθετως χερομαι και πολυ μαλιστα καθε φορα που καποιο ατομο θα ανακοινωση μια εγκυμοσυνη αλλα ειναι αυτο το ΓΙΑΤΙ που ερχετε μεσα σου και σε κανει κομματια...πριν ενα μηνα περιπου η πεθερα μου πηγε εκδρομη στην Τηνο με καποιο συλλογο,... οταν μου το ειπε χαρικα παρα πολυ απο την αποψη οτι ειχε πολυ καιρο να παει ετσι μια εκδρομη....,λιγες μερες πριν φυγει της λεω να μας φερεις και λαδακι απο την Παναγια και μου λεει ""εγω κοριτσι μου πιο πολυ παω για σας να προσκυνησω να σας δωσει ενα μωρακι"".... εκεινη την ωρα ενιωσα υπευθηνη για ολο αυτο που γιναιτε με το θεμα μωρο αναρωτιομουν ποσα ατομα μεσα στην οικογενεια περιμενουν τοσο πολυ απο μενα αυτο το θαυμα αυτη την χαρα κι'εγω δεν μπορω να τους την δωσο.....ουφφφφφ το βαρυναμε πολυ σημερα.

Πήγε και εμένα η πεθερά μου πριν μια βδομάδα στην Τήνο κι εγώ η ίδια έβγαλα και της έδωσα λεφτά και της είπα. Να ανάψετε για εμάς κεράκι και να παρακαλέσετε για δεύτερο. Δεν μου είπε τίποτα μόνο χαμογέλασε και χτες μου έφερε λαδάκι και ένα κομποσκοίνι βραχιολάκι που λέει είναι διαβασμένο. Να το φοράω λέτε ή είναι κομπογιαννίτικα αυτά?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...