Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

KOΡΙΤΣΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ????

Μόλις γύρισα από τον γιατρό......έχουν ραγεί και τα 3 αυγά!!!!!!!!!!

Απίστευτο??? Για αυτό πόναγα τόσο πολύ στην ωορρηξία.....

ΑΜΜΙΜΑR ΣΤΕΙΛΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ (ΠΟΛΛΑΠΛΗ) ΜΩΡΟΥΔΟΣΚΟΝΗ!!! χαχα

Ο γιατρός μου είπε ότι αν δεν μείνω και τώρα έγκυος, άστα να πάνε.....Μου λέει ούτε εξωσωματική να έκανες.....

Λέτε ρε κορίτσια μου???????????????

Mπραβο σου κοριτσακι μου!!!!

Χαρηκα παρα πολυ....

Αντε να ακουσουμε ευχαριστα πριν το τελος του καλοκαιριου!!!!!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

βίλλυ μου, πώς είσαι σήμερα?

ΝΤΟΛΗ, η θερμοκρασία σημαίνει ότι έγινε ωορρηξία ή ότι θα γίνει όπου να 'ναι?

Δομνίνα μου, σου γράφω και στο θέμα με τις παλλίνδρομες ότι χαίρομαι πολύ που έμεινες ευχαριστημένη από το γιατρό και που βρήκατε μια άκρη. Άντε, την επόμενη φορά όλα θα πάνε τέλεια! Πράγματι, κι εγώ για τους γιατρούς μας έχω ακούσει τα καλύτερα. Εγώ, αν δεν πήγαινα σ' αυτόν, θα πήγαινα οπωσδήποτε στο δικό σου!

Ιολακι μου γλυκο,καλυτερα ειμαι σημερα....

Ο πονος εχει υποχωρησει και περιοριστει στο δεξι γονατο.....

Ευχομαι να μη σε κουραζουν ολη την ωρα στη δουλεια, να εχεις και λιγη λασκα..

Το ωραριο ειναι ιδιο, οπως και πριν ή αλλαξε και αυτο?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια μου..

Ξέρω, ξέρω μου βάλατε απουσία που δεν εμφανίστηκα μέχρι τώρα αλλά σήμερα στη δουλειά η κατάσταση ήταν το κάτι άλλο... Χαμός... Από τις 11 το πρωί που ήρθα μόλις τώρα μπορώ να πω ότι ξελάσκαρα λιγουλάκι κι έτσι μπήκα να διαβάσω τα νέα σας και να σας γράψω και τα δικά μου...

Ιόλη μου, θέλω ακόμα μια φορά να σε ευχαριστήσω που μου σύστησες αυτό τον καταπληκτικό γιατρό.. Όπως σας είπα και χθες με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι βγήκαν τα αποτελέσματα... Πήγα το απόγευμα λοιπόν από το ιατρείο του για να τα συζητήσουμε..

Λοιπόν, δεν πάσχω τελικά από αιμορραγικό σύνδρομο.. Πάσχω από αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο (πρώτη φορά το άκουγα) το οποίο ευθύνεται για αποβολές πρώτου τριμήνου και παλίνδρομες κυήσεις (άκουσον, άκουσον)... Δεν θα μπορούσα να το ξέρω από πριν παρά μόνο εάν είχα κάνει τις ειδικές εξετάσεις που έκανα τώρα... Θρομβοφιλία πάντως για μία ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι δεν έχω..

Για να το αντιμετωπίσουμε αυτό το σύνδρομο, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία ακατάλληλου περιβάλλοντος στη μήτρα σε περίοδο εγκυμοσύνης καθώς επίσης και για τη δημιουργία μικροσκοπικών θρόμβων στον πλακούντα και στο έμβρυο πρέπει: α) να παίρνω σαλοσπίρ από τώρα και μέχρι όποτε... β) δύο μέρες πριν την ωοληψία θα πρέπει να κάνω μια θεραπεία με ανοσοκαταστολείς στο ιατρείο του και σε περίπτωση θετικού τεστ κυήσεως να την επαναλάβω μια φορά ακόμα.. Αυτή η θεραπεία καταστέλλει τα αντισώματα αυτά και δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες και γ) να κάνω ενέσεις ηπαρίνης τουλάχιστον για το α' τρίμηνο.. Μετά φυσικά εάν όλα εξελίσσονται ομαλά θα είμαι υπό παρακολούθηση..

Τι μαθαίνει ο άνθρωπος... Ρε κορίτσια μου έφυγε ένα βάρος... Εντάξει, εγώ ευθύνομαι γι' αυτό αλλά που να το ξέρω; τουλάχιστον δεν ευθύνεται 100% το κακό dna του συζύγου που ελπίζω με τα καινούργια αποτελέσματα να έχει διορθωθεί και αυτό..

Πάντως είναι γεγονός πως ότι φοβάσαι το λούζεσαι μιας και εγώ φοβάμαι τις ενέσεις.. αλλά για το μωρό μου θα κάνω ότι πρέπει..

Κορίτσια αισθάνομαι πολύ αισιόδοξη...

Επίσης Ιόλη μου μου ανέφερε το δικό μου γιατρό εξωσωματικής και το κέντρο του καθώς και την ομάδα του Χασιάκου ως τα καλύτερα στην Αθήνα και είπε ότι είμαστε σε πολύ καλά χέρια..

Αυτά για μένα..

Ιολάκη μου μια χαρά σε βρίσκω... Είναι γεμάτες οι μέρες σου και δεν σου μένει χρόνος να σκέφτεσαι οτιδήποτε... Θα τα πας μια χαρά στην καινούργια σου θέση..

Mywish μακάρι κοριτσάκι μου να έχεις τριπλή επιτυχία!!!

Yola μου μη το συζητάς.. Εμείς φέτος έχουμε 3 βαφτίσεις και οι τρεις εκτός Αθηνών.. Στη μία θα πάω σίγουρα.. Στις άλλες δύο θα εξαρτηθεί σε τι φάση θα βρίσκομαι...

Βίλλυ μου που χάθηκες;

Δομνινα μου, ομορφο μου κοριτσακι χαρηκα που τα νεα σου ειναι ενθαρυντικα

και τωρα προχωρας με περισσοτερη γνωση και ετσι ειμαι σιγουρη οτι η επομενη προσπαθεια σου θα στεφθει απο απολυτη επιτυχια!!!!!!!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου επανηλθα, σημερα νοιωθω αρκετα καλυτερα.....

Εκανα υπομονη μεχρι σημερα το πρωι, οπου ο πονος περιοριστηκε στο δεξι γονατο, οποτε πιστευω μες στο Σαβ/κο να στανιαρω τελειως!!!!

Αυριο θα παρω την τελευταια δοση της προγεστερονης και μετα θα αναμενω την περιοδο...

Οποτε τωρα εχω αρχισει να ανησυχω μη δε μου ερθει ουτε αυτη τη φορα, οπως οταν εκοψα τα ουτροζεσταν...

Αφηστε που εχω γεμισει σπυρακια στο προσωπο, σα 14χρονο και το στηθος μου κοντευει να εκραγει στη κυριολεξια!!!!

Ελπιζω να μου ερθει αμεσως μεσα σε μια-δυο μερες, γιατι δεν αντεχω αλλο......

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Με συγκινησες α φ α ν τ α σ τ α!!!!!

Και μονο που με σκεφτηκες, με εκανες να κλαψω!!!!!

Σε ευχαριστω μεσα απο την ψυχη μου!!!!!!!!

To άλλο δεν το είδες που μιλάει για καινούργια θεραπεία με τσιπάκι. Μπορεί να τελειώσει το μαρτύριό σου για πάντα.!!!!

dpTCp2.png

62YBp2.png

Δομνίνα μου,

χαίρομαι τόσο πολύ για σένα. Βρήκες μια άκρη προκειμένου να μην ξαναπάθεις ποτέ τα ίδια.

Ιόλη,

μπορώ να πάρω την θέση σου? Θα μου ταίριαζε πάρα πολύ όλο αυτό. Καλορίζικη και καλοστέριωτη!!! Άντε να μείνουμε και μαζί έγκυες να τα έχουμε συνομίληκα καιμ να λέμε τα θέματά μας σε άλλο topic.

Μywish,

σε έκανα οκ στο facebook. Eίσαι μια κουκλίτσα και μοιάζεις Ιταλίδα!!!

Φιλιά σε όλες και όσες ξέχασα (Ντόλη, Άντζη και Annimar) και καλό ΣΚ.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλέ, mywish, σε ξέχασα, είπες μια μέρα για το facebook και ξέχασα να σου στείλω π.μ., τώρα που το γράφει η yola το θυμήθηκα. Λοιπόν, σου στέλνω π.μ. με τα στοιχεία μου.

βίλλυ μου, χαίρομαι που είσαι καλύτερα, άντε από βδομάδα θα ανέβει κι άλλο η θερμοκρασία, μήπως πέσει και η υγρασία και αισθανθείς καλύτερα.

yola, ενδιαφέρουσα είναι η δουλειά, δε λέω, αλλά δεν την ξέρω καλά και την αναλαμβάνω σε μια περίοδο που ο "μεγάλος" κυνηγάει την είδηση, δεν θέλει να ξεφύγει το παραμικρό, σήμερα μου είπε "προσοχή, μη σου ξεφύγει η είδηση".

Άσε που σε μεγάλα γεγονότα θα με τρέχουν, μπορεί να με γυρίσουν πίσω κι από την άδεια ή να πρέπει να κάθομαι έως αργά. Επίσης, κάτι καινούργιο αλλά όχι απαραίτητα κακό, είναι ότι θα είμαστε δυο άτομα και θα δουλεύουμε βάρδιες, τη μια βδομάδα η μία πρωί κανονικά το ωράριο και η άλλη το απόγευμα 3-8 και θα το κάνουμε εναλλάξ. Το απογευματινό με βολεύει και για να σπάει η ρουτίνα και να μπορώ να κάνω τις δουλειές μου το πρωί με ηρεμία.

Ιόλη, σε βρήκα στο fb.. σου έστειλα αίτημα και εδώ πμ...

Yola, ευχαριστώ κοριτσάκι για τα καλά σου λόγια!! και εσύ είσαι κουκλίτσα, αλλά η μεγαλύτερη όλων είναι η κορούλα σου, έπαθα τρέλα μαζί της!!! Τι έγινε τελικά, σου ήρθε η περίοδος ή έχουμε ακόμα ελπίδες???

Bιλλάκι, κάνε λίγο υπομονή να περάσει η κωλουγρασία....Οταν αλλάζει ο καιρός και εμένα πονάνε τα (σπασμένα) μου κόκκαλα, αλλά καμία σχέση με αυτό που περνάς εσύ...

Δομνίνα, χαίρομαι που βρέθηκε η αιτία, τώρα ο δρόμος είναι ελεύθερος και τα σκυλιά δεμένα! Αν και δεν σου κρύβω ότι με έλουσε κρύος ιδρώτας όταν διάβαζα αυτά που έγραψες, εμένα δεν μου δώσανε ποτέ να κάνω τέτοιου είδους εξετάσεις!!! Γιατί?????

Aντζυ & Ντόλη, τίποτα νεότερα????

Διαφημίσεις

mywish, αποδέχτηκα το αίτημα, είμαστε φιλεναδίτσες τώρα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Σου έστειλα και π.μ. εδώ.

Κορίτσια, έχω μια απορία, είμαι σήμερα στην 8η μέρα του κύκλου και έχω υγρά ωορρηξίας και κάτι πονάκια χαμηλά.

Αναρωτιέμαι αν είναι ωορρηξία που έγινε νωρίς. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή χαλάει ο κύκλος μου και από 26 μέρες γίνεται 23, μπορεί και 20 και μετά πάει στις 28-29 για κανά δυο μήνες. Αυτό γίνεται εδώ και χρόνια, στάνταρντ τέτοια εποχή.

Οπότε είναι πιθανό να είναι ωορρηξία.

Το κακό είναι ότι εγώ είμαι κομμάτια. Δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου και κυριολεκτώ, είμαι έτοιμη να πέσω πάνω στο πληκτρολόγιο.

Ουφ, θα σκάσω, απ' τη μια θέλω να πάω να ξεραθώ κι απ' την άλλη σκέφτομαι ότι πρέπει να θυσιαστώ! Αλλά πως?

Ουφ, πάω σιγά σιγά μέσα, μπας και το πάρω απόφαση, πριν προλάβει κι ο δικός μου να ξεραθεί.

Φιλάκια, καλό βράδυ.

''Mywish'' ''yola'' ''βιλλυ'' ''bp-ΙΟΛΗ'' ''Δομνινα'' ''NΤΟΛΗ'' ''Ammimar''

Mια γλυκια γλυκια καλημερα σας ευχομαι και ενα υπεροχο σ/κ...

Πως εισται κουκλιτσες μου???

Εγω ακομα δεν εχω κανενα νεοτερο εχω μελλον ακομα μπροστα μου σε 10 μερες τουλαχιστον θα δω αν ερθει κανονικα η περιοδος αλλιως εχει ο θεος μετα.....

Εχω κανα 2 μερες τωρα που νιωθο σωματικη και ψυχολογικη κουραση και συνιθως αυτα τα συμπτωματα τα εχω οταν κατι δεν παει καλα με τον θυροειδη μου....ας ελπιζω οτι δεν εχει αυξηθει καμια ορμονη του θυροειδη και εχω αλλες ιστοριες απο κει το μονο σιγουρο παντως ειναι οτι καλα δεν νιωθο της τελευταιες μερες...

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΛΥΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Τι ωραία μέρα έχει σήμερα, ό,τι πρέπει για να γεμίσουμε αισιοδοξία!!!

Βίλλυ, ο καιρός είναι καλύτερα σήμερα, πως αισθάνεσαι?

Αντζυ, μπορεί να αισθάνεσαι έτσι λόγω της ζέστης και της κούρασης, αλλά σε κάθε περίπτωση κάνε μία εξετασούλα..

Ιόλη, ελπίζω να του άλλαξες τα φώτα παρόλη την κούραση...χαχα

Φιλάκια

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!

Τι μου κάνετε; ελπίζω να είστε καλά και τις μέρες που έρχονται να είμαστε όλες πολύ καλύτερα..

Σε μένα έχουν αρχίσει οι ενοχλήσεις.. πράγμα που σημαίνει ότι η περίοδός μου πρόκειται να μου ρθει μέσα στις μέρες που την περιμένω.. Τουλάχιστον δεν έχω να ανησυχώ και γι' αυτό..

Ναι, όντως αισθάνομαι πολύ καλύτερα τώρα που βρέθηκε κάποια αιτία που μου συνέβη το δυσάρεστο γεγονός.. δεν πάω πια στην τύχη και το καλό είναι ότι η αιτία είναι αντιμετωπίσιμη..

Βίλλυ μου σίγουρα με αυτό τον καιρό θα αισθάνεσαι πολύ καλύτερα.. Μακάρι κοριτσάκι μου να αδιαθετήσεις κιόλας για να σου φύγει όλο αυτό το πρήξιμο και να ηρεμήσει ο οργανισμός σου..

Ιόλη μου ελπίζω τελικά να "θυσιάστηκες" και να έπιασε τόπο η θυσία.. Όσο για τη δουλειά σου... άλλα κόλπα λέμε!

Mywish συνήθως αυτές τις εξετάσεις τις κάνεις εάν έχεις ήδη μια αποβολή ή μια παλίνδρομη στο ιστορικό σου. Σίγουρα πάντως η πρόληψη είναι η καλύτερη μέθοδος αντιμετώπισης.. Δεν χάνεις να κάνεις κι εσύ έναν προληπτικό έλεγχο..

Άντζυ σίγουρα εκεί στην Κρήτη έχετε πολύ ζέστη... κι εμένα με κουράζει η ζέστη απίστευτα αλλά αν νομίζεις ότι είναι θέμα με τον θυροειδή σου να το κοιτάξεις κοπέλα μου. Είναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι καλοκαιριάτικα!

L2qIp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου....

Δοξα τω Θεω ειμαι πολυ-πολυ καλυτερα σημερα!!!

Το μονο που απομενει ειναι να πιω σημερα την τελευταια δοση ντουφαστον και να περιμενω την περιοδο...

Αντζι μου, σιγουρα η ζεστη και η υγρασια που εχετε εκει,σε κανει να νοιωθεις κουρασμενη...Αλλα και ο θυρεοειδης μπορει να ευθυνεται...Γιατι δεν πας στον γιατρο σου να το δεις, για να ηρεμησεις και να μην σου κανει την περιοδο ανω κατω?

Ιολη μου, ναι υπαρχει περιπτωση αν ο κυκλος σου αλλαξε να ειχες ωορρηξια οποτε ελπιζω, παρολη την κουραση σου, να το εκμεταλευτηκες...Τι τραβαμε Χριστε μου οι γυναικες!!!!

Mywish φιλακια πολλα πολλα....

Αντε να γινει η επομενη συναντηση να σε γνωρισω επιτελους....

Δομνινα μου φιλακια και σε σενα κοριτσαρα μου!!!

Yola μου Το διαβασα και το αλλο.....

Αντε να κυκλοφορισει στην αγορα μπας και σωθω!!!

Και παλι σε ευχαριστω που με σκεφτηκες...Στην επομενη συναντηση με το ρευματολογο θα του το πω να δω τι ξερει γι αυτο!!1

Φιλακια σε ολα τα κοριτσακια!!:P:p:p:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...