Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Yola μου, είχες αναφέρει κάτι για Χασιμότο; θυμάμαι καλά ή άλλο κοριτσάκι ήταν που έλεγε ότι πάσχει από αυτό;

Μακάρι να έχουμε όλες αύριο κάτι ευχάριστο να πούμε.. Και Ντόλη μου σίγουρα θα το κάψουμε!

Nαι εγώ έχω αυτοάνοσο Hashimoto το οποίο ανακάλυψα μετά από την λοχεία. Πρέπει τελικά να θεραπεύεται ή να ήταν ελαφράς μορφής γιατί οι χτεσινές εξετάσεις μου είναι φυσιολογικές επιτέλους. Θα πάω στην ενδοκρινολόγο να την ρωτήσω αν θα συνεχίσω το τ4.

Όσο για πάρτυ θα κάνουμε από ένα στην καθεμία μας σε κάθε ανακοίνωση εγκυμοσύνης!!!!

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλά αποτελέματα Mywish. ΑΛήθεια ποιός είναι ο γιατρός σου και πού θα κάνεις σπερματέγχυση? Σου έχει πει πόσο στοιχίζει? Αν δεν θες να πεις δημόσια στείλε μου pm.

Yola o γιατρός μου είναι στο Ιασώ και στο Λητώ. Μάλλον στο Λητώ θα γίνει η σπερματέγχυση, αν τελικά χρειαστεί... Για κόστος και λοιπά διαδικαστικά, δεν έχω συζητήσει καθόλου... Ούτε καν τι φάρμακα θα πάρω.

Σου στέλνω το όνομα με πμ

Κορίτσια, την άλλη εβδομάδα, μήπως θα θέλατε να πάμε για κάνα φαγάκι????? ποτάκι??? καφεδάκι???

Καλησπέρα, κοριτσάκια μου, τι κάνετε?

Εγώ καλά, αν και είμαι πτώμα σήμερα.

Σηκώθηκα, πήγα στη δουλειά, από εκεί πήγα για ψηφιακή μαστογραφία, από εκεί πήγα στη μαστολόγο και πριν λίγο γύρισα.

Η μαστογραφία βγήκε καλή, η μαστολόγος με ψηλάφισε και μου είπε όλα μια χαρά, ρώτησα αν μπορώ να κάνω σπερματέγχυση ή εξωσωματική και μου είπε να κάνω, όχι όμως πολλές και να με παρακολουθεί.

Αυτά τα νέα μου.

βίλλυ μου, κουράγιο, αφού κατάφερες να αποτοξινωθείς από τα φάρμακα, μην ξαναπέσεις στην ανάγκη τους, τώρα ειδικά που ειναι καλοκαίρι. Για το χειμώνα το ξαναβλέπεις.

yola, κι εγώ μικροαποτιτανώσεις έχω στο μαστό, διάσπαρτες αλλά είναι καλοήθεις. Εγώ θα κάνω το Σεπτέμβριο σπερματέγχυση και μετά θα δοκιμάσω μια εξωσωματική, δεν θα κάτσω να αναλωθώ άλλο προσπαθώντας μόνη μου. Το έμβρυοαρτ είναι κλειστό τον Αύγουστο, οπότε, αν δεν προλάβεις τον Ιούλιο, σε βλέπω κι εσένα για Σεπτέμβριο.

ΝΤΟΛΗ, σε καταλαβαίνω κι εγώ έβλεπα διαφημίσεις κι έκλαιγα αλλά αυτή την εβδομάδα είμαι καλύτερα.

Δομνίνα, εύχομαι καλά αποτελέσματα.

mywish, ελπίζω να έχεις καλά μαντάτα από τον υπέρηχο.

Σχετικά με την έξοδο για την επόμενη εβδομάδα, δεν μπορώ να σας πω από σήμερα, γιατί άλλαξα πόστο στη δουλειά και μαθαίνω το αντικείμενο. Γίνεται ένας ψιλοχαμός, δεν είναι δύσκολο αλλά έχω και ένα μέρος του παλιού μου αντικειμένου και θα είμαι φορτωμένη. Συν τοις άλλοις, αν εγκριθεί η άδειά μου, θα ετοιμάζομαι και για διακοπές. Ίσως όμως τα καταφέρω, απλώς δεν μπορώ να το πω με σιγουριά και ειδικά αυτή τη στιγμή που σας γράφω είμαι έτοιμη να καταρρεύσω από την κούραση.

Σχετικά με τα δώρα των γάμων, πέρισυ ξόδεψα το καλοκαίρι γύρω στα 1.500 ευρώ για δώρα γάμων και βαφτίσεων. Ακόμη βρίζω από τα νεύρα μου. Φέτος δεν πήγα στους γάμους και απλώς έστειλα ένα δωράκι, έτσι για το καλό. Δεν είναι δυνατόν να μας έχουν κόψει από τους μισθούς μας από 200 ευρώ στον έναν κι εμείς να κάνουμε τους χουβαρντάδες κι έτσι δεν πάω στους γάμους, ευτυχώς φέτος είναι λίγο πιο μακρινοί και τη γλίτωσα, ενώ πέρσι δεν μπορούσα να το αποφύγω. Φανταστείτε ότι ένας από τους λόγους που αποφάσισα να μην κάνω αυτό το μήνα σπερματέγχυση, ήταν οικονομικός. Σήμερα χάλασα 200 ευρώ (120 η μαστογραφία και 80 η μαστολόγος), χθες πέρασα το αυτοκίνητο ΚΤΕΟ κι έδωσα 50 ευρώ και σε 10 μέρες πρέπει να πληρώσω την ασφάλεια του αυτοκινήτου γύρω στα 230 ευρώ, τον Αύγουστο πρέπει να κάνω σέρβις στο δικό μου κι ο άντρας μου να πληρώσει ασφάλεια στο δικό του. Έτσι, δεν μπορούσα να δώσω και 300 ευρώ για σπερματέγχυση.

KOΡΙΤΣΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ????

Μόλις γύρισα από τον γιατρό......έχουν ραγεί και τα 3 αυγά!!!!!!!!!!

Απίστευτο??? Για αυτό πόναγα τόσο πολύ στην ωορρηξία.....

ΑΜΜΙΜΑR ΣΤΕΙΛΕ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ (ΠΟΛΛΑΠΛΗ) ΜΩΡΟΥΔΟΣΚΟΝΗ!!! χαχα

Ο γιατρός μου είπε ότι αν δεν μείνω και τώρα έγκυος, άστα να πάνε.....Μου λέει ούτε εξωσωματική να έκανες.....

Λέτε ρε κορίτσια μου???????????????

Διαφημίσεις

KOΡΙΤΣΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ????

Ο γιατρός μου είπε ότι αν δεν μείνω και τώρα έγκυος, άστα να πάνε.....Μου λέει ούτε εξωσωματική να έκανες.....

Μπράβο Μywish μου...τα νέα σου είναι καταπληκτικά κοριτσάκι μου...με το καλό εύχομαι και νομίζω ότι το (τα) νινί (ά) το (τα) έχεις στην τσέπη...:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin:

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

KOΡΙΤΣΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ????

Συγχαρητήρια!!! Καλά αποτελέσματα!!!

Με αυτά που μου λες σκέφτομαι μήπως επειδή δεν ένοιωσα πόνους αυτό τον μήνα, μήπως έπεσε μόνο το ένα. Δεν πάω μετά να δω μόνο κάθε φορά την 12η μέρα πόσα είναι. Λέτε να του πω να μου γράψει 10000 μονάδες ένεση τον άλλο μήνα?

Ιόλη μου κι εγώ που τα έβαλα κάτω δεν βγαίνει για σπεματέγχυση αυτό τον μήνα. Θα πάω κι εγώ για Σεπτέμβριο μαζί σου.

Πληρώσαμε χτες την ασφάλιση αυτοκινήτου του άντρα μου, έχουμε 2 γάμους και μία βάφτιση εκ των οποίων ο ένας είναι σε νησί και είναι ο κολλητός μου, θα πάμε, πρέπει να κάνουμε σέρβις το αμάξι πριν τις διακοπές του Αυγούστου και έχω και πέντε γεννέθλια αυτό τον μήνα από τα οποία οι τρεις θα κάνουν σίγουρα κάτι.

Κι εγώ λέω να το κάνουμε όταν γυρίσει η Ιόλη την συγκέντρωση να έχουμε και τίποτα καλά νέα μέχρι τότε από κάποια από εσάς (mywish-Nτόλη?) δηλαδή γύρω στις 19-21/7.

dpTCp2.png

62YBp2.png

KOΡΙΤΣΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ????

Mπραβο κοριτσακι μου με το καλο να ερθει .... θετικη σκεψη θετικη ενεργεια και παμε για τα θετικα αποτελεσματα.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

καλημέρα κοριτσάκια!

Μακάρι να πάνε όλα καλά...

Yola όπως έλεγα και στην Βίλλυ είναι κουταμάρα να μην πηγαίνεις μετά την ωορρηξία για υπερηχογραφικό έλεγχο...το κυριότερο είναι ότι αποφεύγεις τις κύστες.. Οσο για τις μονάδες της πρεγκνυλ συνήθως κάνουν 10000 για πολλαπλά αυγά, αλλά ρώτα τον...Οχι πως αποκλείεται με τις 5000 να σου σκανε τα αυγά...

Και εγώ αν δεν μου κάτσει αυτό το μήνα, λέω να συνεχίσω από σεπτέμβρη. Να δω και τι μέθοδο θα μου πει να ακολουθήσουμε μετά από τα 3 αυγά...Ελπίζω βέβαια να μην χρειαστεί.. Ξέχασα να σας πω ότι ρώτησα, εντέλει μου επιβεβαίωσε ότι τα αυγά μπορεί να μην έσκασαν ταυτόχρονα, αλλά με διαφορά ακόμα και μιας μέρας. Παραπάνω δεν νομίζω, λόγω πρεγκνυλ....Αχ το μουλαράκι μου, γιατί δεν κάναμε και δεύτερη φορά την μέρα της ωορρηξίας??? γιατί????

Διαφημίσεις

Yola μου....36,6 εχθές ...36,7 σήμερα...να συνεχίσω τη θερμομέτρηση ή να το αφήσω για τον άλλο μήνα;

Καλημέρα,

μέτρα και αύριο να είσαι σίγουρη ότι έγινε. Αν είναι 36,7 και πάνω τελείωσε πλεόν για αυτό τον κύκλο αν πέσει 36,5 τότε δεν έγινε ακόμα.

dpTCp2.png

62YBp2.png

καλημέρα κοριτσάκια!

Μακάρι να πάνε όλα καλά...

Yola όπως έλεγα και στην Βίλλυ είναι κουταμάρα να μην πηγαίνεις μετά την ωορρηξία για υπερηχογραφικό έλεγχο...το κυριότερο είναι ότι αποφεύγεις τις κύστες.. Οσο για τις μονάδες της πρεγκνυλ συνήθως κάνουν 10000 για πολλαπλά αυγά, αλλά ρώτα τον...Οχι πως αποκλείεται με τις 5000 να σου σκανε τα αυγά...

Και εγώ αν δεν μου κάτσει αυτό το μήνα, λέω να συνεχίσω από σεπτέμβρη. Να δω και τι μέθοδο θα μου πει να ακολουθήσουμε μετά από τα 3 αυγά...Ελπίζω βέβαια να μην χρειαστεί.. Ξέχασα να σας πω ότι ρώτησα, εντέλει μου επιβεβαίωσε ότι τα αυγά μπορεί να μην έσκασαν ταυτόχρονα, αλλά με διαφορά ακόμα και μιας μέρας. Παραπάνω δεν νομίζω, λόγω πρεγκνυλ....Αχ το μουλαράκι μου, γιατί δεν κάναμε και δεύτερη φορά την μέρα της ωορρηξίας??? γιατί????

Σταμάτα να βασανίζεσαι! Δεν είναι κι αυτοί μηχανές μόνο μουλάρια(χαχαχα). Άλλωστε τα παιδιά γίνονται με πάθος και όχι με καταναγκαστικά έργα που κάνουμε εμείς εκείνες τις μέρες. Γι αυτό δεν μένω νομίζω, έχει χαθεί το αυθόρμητο πάθος.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια μου..

Ξέρω, ξέρω μου βάλατε απουσία που δεν εμφανίστηκα μέχρι τώρα αλλά σήμερα στη δουλειά η κατάσταση ήταν το κάτι άλλο... Χαμός... Από τις 11 το πρωί που ήρθα μόλις τώρα μπορώ να πω ότι ξελάσκαρα λιγουλάκι κι έτσι μπήκα να διαβάσω τα νέα σας και να σας γράψω και τα δικά μου...

Ιόλη μου, θέλω ακόμα μια φορά να σε ευχαριστήσω που μου σύστησες αυτό τον καταπληκτικό γιατρό.. Όπως σας είπα και χθες με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι βγήκαν τα αποτελέσματα... Πήγα το απόγευμα λοιπόν από το ιατρείο του για να τα συζητήσουμε..

Λοιπόν, δεν πάσχω τελικά από αιμορραγικό σύνδρομο.. Πάσχω από αντιφωσφολιπιδικό σύνδρομο (πρώτη φορά το άκουγα) το οποίο ευθύνεται για αποβολές πρώτου τριμήνου και παλίνδρομες κυήσεις (άκουσον, άκουσον)... Δεν θα μπορούσα να το ξέρω από πριν παρά μόνο εάν είχα κάνει τις ειδικές εξετάσεις που έκανα τώρα... Θρομβοφιλία πάντως για μία ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι δεν έχω..

Για να το αντιμετωπίσουμε αυτό το σύνδρομο, το οποίο είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία ακατάλληλου περιβάλλοντος στη μήτρα σε περίοδο εγκυμοσύνης καθώς επίσης και για τη δημιουργία μικροσκοπικών θρόμβων στον πλακούντα και στο έμβρυο πρέπει: α) να παίρνω σαλοσπίρ από τώρα και μέχρι όποτε... β) δύο μέρες πριν την ωοληψία θα πρέπει να κάνω μια θεραπεία με ανοσοκαταστολείς στο ιατρείο του και σε περίπτωση θετικού τεστ κυήσεως να την επαναλάβω μια φορά ακόμα.. Αυτή η θεραπεία καταστέλλει τα αντισώματα αυτά και δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες και γ) να κάνω ενέσεις ηπαρίνης τουλάχιστον για το α' τρίμηνο.. Μετά φυσικά εάν όλα εξελίσσονται ομαλά θα είμαι υπό παρακολούθηση..

Τι μαθαίνει ο άνθρωπος... Ρε κορίτσια μου έφυγε ένα βάρος... Εντάξει, εγώ ευθύνομαι γι' αυτό αλλά που να το ξέρω; τουλάχιστον δεν ευθύνεται 100% το κακό dna του συζύγου που ελπίζω με τα καινούργια αποτελέσματα να έχει διορθωθεί και αυτό..

Πάντως είναι γεγονός πως ότι φοβάσαι το λούζεσαι μιας και εγώ φοβάμαι τις ενέσεις.. αλλά για το μωρό μου θα κάνω ότι πρέπει..

Κορίτσια αισθάνομαι πολύ αισιόδοξη...

Επίσης Ιόλη μου μου ανέφερε το δικό μου γιατρό εξωσωματικής και το κέντρο του καθώς και την ομάδα του Χασιάκου ως τα καλύτερα στην Αθήνα και είπε ότι είμαστε σε πολύ καλά χέρια..

Αυτά για μένα..

Ιολάκη μου μια χαρά σε βρίσκω... Είναι γεμάτες οι μέρες σου και δεν σου μένει χρόνος να σκέφτεσαι οτιδήποτε... Θα τα πας μια χαρά στην καινούργια σου θέση..

Mywish μακάρι κοριτσάκι μου να έχεις τριπλή επιτυχία!!!

Yola μου μη το συζητάς.. Εμείς φέτος έχουμε 3 βαφτίσεις και οι τρεις εκτός Αθηνών.. Στη μία θα πάω σίγουρα.. Στις άλλες δύο θα εξαρτηθεί σε τι φάση θα βρίσκομαι...

Βίλλυ μου που χάθηκες;

L2qIp2.png

Γεια σας κορίτσια.

Σήμερα πήρα απουσία το πρωί και από εδώ και στο εξής μάλλον θα συνεχίσω τις πρωινές απουσίες, γιατί άλλαξα πόστο στη δουλειά και γίνεται ένας χαμός, οπότε δεν προφταίνω να μπαίνω στο φόρουμ, γιατί έχω να ασχοληθώ με άλλα πράγματα, όπως να βλέπω τις πρωινές ενημερωτικές εκπομπές και να διαβάζω εφημερίδες! Ναι, μη γελάτε, είναι μέρος της δουλειάς μου και μάλιστα πολύ σημαντικό. Κλάφτε με, γιατί κάθε μέρα πρέπει να διαβάζω όλο τον ημερήσιο τύπο και κάθε Δευτέρα πρέπει να διαβάζω τον τύπο του Σαββάτου, της Κυριακής και της Δευτέρας!

Και παράλληλα να είμαι ον λάιν στα μπλογκς και διάφορα ενημερωτικά σάιτς!

mywish, χαίρομαι πολύ που σπάσανε και τα τρία αυγά, άντε και τον σε λίγες μέρες να έχουμε τα ευχάριστα, να κάνεις εσύ το ποδαρικό του Ιουλίου, αφού η yola λέει ότι το τεστ βγήκε αρνητικό.

yola, μας βλέπω μαζί στη σπερματέγχυση τον Σεπτέμβριο! Πρέπει να συντονίσουμε και την περίοδο, για να πηγαίνουμε παρέα!

βίλλυ μου, πώς είσαι σήμερα?

ΝΤΟΛΗ, η θερμοκρασία σημαίνει ότι έγινε ωορρηξία ή ότι θα γίνει όπου να 'ναι?

Δομνίνα μου, σου γράφω και στο θέμα με τις παλλίνδρομες ότι χαίρομαι πολύ που έμεινες ευχαριστημένη από το γιατρό και που βρήκατε μια άκρη. Άντε, την επόμενη φορά όλα θα πάνε τέλεια! Πράγματι, κι εγώ για τους γιατρούς μας έχω ακούσει τα καλύτερα. Εγώ, αν δεν πήγαινα σ' αυτόν, θα πήγαινα οπωσδήποτε στο δικό σου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...