Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Για πείτε κορίτσια. Σημειωτέον ότι και αυτό τον μήνα είμαστε πιεσμένοι πολύ οικονομικά λόγω δώρων γάμων (εκ των οποίων ο ένας σε νησί!!!) Είναι όλα υποχρεώσεις που δεν μπορούμε να αποφύγουμε, τα έχετε περάσει κι εσείς απλά φέτος έγινε το αδιαχώρητο. Και την Κυριακή γάμο έχω. Τώρα θα μου πείτε θα αφήσεις τον γάμο να πας για τα πουρνάρια?

Εγώ λέω να την κάνω μπας και ξαναδούν το σπέρμα μήπως υπερτιμήθηκε το σπερμοδιάγραμμα του άντρα μου και δεν είδαν κάτι.Τί λέτε?

Στην ιδια κατασταση ειμαιστε κι'εμεις....την παραπροιγουμενη Παρασκευη ειχαμε γαμο το περασμενο Σαββατο γαμο αυριο Πρασκευη εχουμε παλι γαμο και το επομενο Σαββατο εχουμε παλι γαμο και βαφτιση διαφορετικα..... ο προιπολογισμος του μηνα εχει βγει εκτος και το θεμα ειναι οτι εδω στην Κρητη δεν παιρνουν δωρα μονο λεφτα ακομα και στην βαφτιση δινεις φακελακι οπως και στον γαμο κανονικα.

Έτσι κι εδώ στην Αθήνα τα δώρα πέθαναν εκτός κι αν δεν σε έχουν καλέσει σε τραπέζι. Όλα είναι 200άρια+ γιατί είναι φίλοι μας, ξαδέλφια, κουμπάροι κτλ. Ο μισθός μου από τον Μάϊο πάει εκεί. Ακόμα και της βάφτισης που είναι δώρο το 100άρικο στο lapin το τρως.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Geia sou Antzi xarika pou mou apantises kai pira tharos me tin parakinisi sou na grapsw..egw logw polukustikwn den eidai akoma egkumosuni ekana mia prospatheia me clomifen alla den antapokrithika kala kai to gurisame se eneseis menopur..eimai se fasi twra pou teleiwsa me tis prospatheies kai anamenw..esy giati perimeneis periodo=?? ti exeis skopo na kaneis??

Geia sou Antzi xarika pou mou apantises kai pira tharos me tin parakinisi sou na grapsw..egw logw polukustikwn den eidai akoma egkumosuni ekana mia prospatheia me clomifen alla den antapokrithika kala kai to gurisame se eneseis menopur..eimai se fasi twra pou teleiwsa me tis prospatheies kai anamenw..esy giati perimeneis periodo=?? ti exeis skopo na kaneis??

Καλως ηρθες στο παρεακι μας....εγω περιμενω να ερθει περιοδος για να ξεκινησω serpafar και pregnyl για να δουμε αν καταφερουμε τιποτα.Στην προσπαθεια γενικος οπως και ολα τα κοριτσια εδω μεσα.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Διαφημίσεις

Kali epituxia se oles!!!Emeis oloi kanoume to anthrwpino dunato apo ekei kai pera einai thema tuxis kai pisteuw oti prepei na balei kai o theos to xeri tou!...alliws tha perimenoume akoma...upomoni prepei na exoume..alla kai auti exantleitai polles fores!!!

Καλη επιτυχια και στης δικες σου προσπαθειες και συντομα να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα....ο θεος ειναι μεγαλος και θα μας βοηθειση ολες αργα η γρηγορα να ζησουμε αυτο το θαυματακι.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλα τα όμορφα κοριτσάκια..

Μακάρι αυτός ο μήνας να είναι ο μήνας των επιτυχημένων προσπαθειών και των θετικών χοριακών... Εύχομαι ειλικρινά να μην ακούσουμε ούτε ένα δυσάρεστο νέο από εδώ και στο εξής...

Βιλλάκι μου γλυκό,

Καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς.. ναι, όντως είναι πολύ εύκολο να πέσεις πάλι στην παγίδα των φαρμάκων και των παυσίπονων. Αλλά ξέρω πόσο πολύ θες ένα ακόμα μπεμπουλίνι και είμαι σίγουρη ότι δεν θα υποκύψεις στον πειρασμό... Μακάρι να φτιάξει κιόλας αυτός ο καιρός... δεν είναι καλοκαίρι αυτό, φθινόπωρο είναι..

Γιόλα μου γιατί αγχώνεσαι; όντως είναι πολύ μικρό το διάστημα που προσπαθείς... κάνε ένα διάλειμμα τώρα το καλοκαίρι χωρίς κανένα φάρμακο, χωρίς καμία βοήθεια.. ότι μπορείτε μόνοι σας και από Σεπτέμβρη κάνεις πάλι τις προσπάθειές σου είτε μόνο με σερπαφάρ είτε σπερματέγχυση...

Ντόλη μου πιστεύω ότι σε περιτριγυρίζει το μπεμπέ.. δεν ξέρω γιατί αλλά αυτή την αίσθηση έχω... κι όσο για την ευαίσθητη ψυχολογία σου.. αν κάποιος δικαιούται να έχει ψυχολογία "θερμόμετρο" αυτή σίγουρα είσαι εσύ..

Άντζι μου κάνε ότι νομίζεις... εσύ ξέρεις καλύτερα τις επιθυμίες σου και τις αντοχές σου..

Όσον αφορά εμένα τώρα.. Με πήραν σήμερα τηλέφωνο από το ιατρείο του αιματολόγου που είχα πάει την προηγούμενη Δευτέρα. Τα αποτελέσματα είναι έτοιμα.. Θα πάω σήμερα στις 8 να μιλήσω με το γιατρό... Για να δούμε τι θα δούμε... ας ελπίσω να είναι όλα καλά..

Και όσον αφορά την περίοδό μου.. λογικά πάντα την περιμένω την ερχόμενη Τετάρτη...

L2qIp2.png

Ντόλη μου,

έχω πάρει κλομιφαίνη τον Απρίλιο που έκανα ένα αυγό και έχασα ωορρηξία με τον βλάκα γιατρό, τον Μάιο και τώρα τον Ιούνιο. Αν πάρω πάλι τζάμπα τον Ιούλιο θα έχω χάσει 4 μήνες και δικαιούμαστε μέχρι 6 μήνες για να μην είναι επικίνδυνο για καρκίνους κλπ. Οπότε έλεγα να εκμεταλλευτώ αυτή την φορά και να έχω και άλλους 2 μήνες για σπερματέγχυση πάλι. Δηλαδή να κάνω τρεις συνολικά γιατί μετά δεν έχει νόημα. Ε, αν δεν πετύχουν όλα αυτά θα μείνω με ένα γιατί δεν νομίζω να πάω για εξωσωματική. Είναι όχι τόσο το κόστος το οικονομικό όσο η επιβάρυνση των φαρμάκων και η μαστογραφία σας υπενθυμίζω είχε δείξει κάτι μικροαποτιτανώσεις. Δεν θα αφήσω και ορφανή την κόρη μου με οποιαδήποτε κόστος για ένα δεύτερο.

Yola, εγώ ψηφίζω σπερματέγχυση στον επόμενο κύκλο... Ο δικός μου γιατρός μιλώντας για τη διαδικασία σερπαφαρ-πρεγκνυλ μου είπε "μη νομίζεις ότι κάνουμε και τίποτα σοβαρό" και η αλήθεια είναι ότι με είχε πειράξει γιατί δεν μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει αυτό... Και τον ρώτησα τι εννοεί, μου είπε ότι η σπερματέγχυση είναι σημαντικότερη από άποψη πιθανοτήτων.. Συν του ότι ελέγχεται το σπέρμα...

Εγώ για τον εαυτό μου χαίρομαι που τελείωσε ο κύκλος των 3 μηνών με σερπαφαρ-πρεγκνυλ και που απο δω και έπειτα θα αρχίσω τις σπερματεγχύσεις... Με κούρασε πολύ η διαδικασία των προγραμματισμένων επαφών, είναι περισσότερο αγχωτική από τη διαδικασία της σπερματέγχυσης, έτσι τουλάχιστον νομίζω....

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

με καλοκαιρινή διάθεση και ανέμελες (!) σκέψεις.

Βιλλάκι μου, πως είσαι σήμερα; Ελπίζω καλύτερα, ο καιρός δεν είναι τόσο υγρός.

Mywish, πότε θα κάνεις τον υπέρηχο;

Yola, είπα να ακολουθήσω τη συμβουλή σου, έστω και καθυστερημένα...Σήμερα το πρωί, η θερμοκρασία μου ήταν 36,6...Τι θέλει να πει ο ποιητής με αυτό;

Εσύ (δεν) περιμένεις την Κυριακή αν θυμάμαι καλά..

Εγώ πάλι κορίτσια τον τελευταίο καιρό κλαίω πολύ εύκολα..ακόμη και με διαφημίσεις..αφήστε τραγική η κατάστασή μου.

Ο υπέρηχός μου είναι κανονισμένος για απόψε το βράδυ (μετά τις 10:00 απίστευτο!)... Από εχθές το βράδυ είμαι χάλια πάλι, έχω κάτι σαν αναγούλες, αλλά μη χαίρεστε, είχα τα ίδια και την προηγούμενη φορά... Αυτά τα χάπια με έχουν τρελάνει εντελώς....

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλα τα όμορφα κοριτσάκια..

Μακάρι αυτός ο μήνας να είναι ο μήνας των επιτυχημένων προσπαθειών και των θετικών χοριακών... Εύχομαι ειλικρινά να μην ακούσουμε ούτε ένα δυσάρεστο νέο από εδώ και στο εξής...

Βιλλάκι μου γλυκό,

Καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς.. ναι, όντως είναι πολύ εύκολο να πέσεις πάλι στην παγίδα των φαρμάκων και των παυσίπονων. Αλλά ξέρω πόσο πολύ θες ένα ακόμα μπεμπουλίνι και είμαι σίγουρη ότι δεν θα υποκύψεις στον πειρασμό... Μακάρι να φτιάξει κιόλας αυτός ο καιρός... δεν είναι καλοκαίρι αυτό, φθινόπωρο είναι..

Γιόλα μου γιατί αγχώνεσαι; όντως είναι πολύ μικρό το διάστημα που προσπαθείς... κάνε ένα διάλειμμα τώρα το καλοκαίρι χωρίς κανένα φάρμακο, χωρίς καμία βοήθεια.. ότι μπορείτε μόνοι σας και από Σεπτέμβρη κάνεις πάλι τις προσπάθειές σου είτε μόνο με σερπαφάρ είτε σπερματέγχυση...

Ντόλη μου πιστεύω ότι σε περιτριγυρίζει το μπεμπέ.. δεν ξέρω γιατί αλλά αυτή την αίσθηση έχω... κι όσο για την ευαίσθητη ψυχολογία σου.. αν κάποιος δικαιούται να έχει ψυχολογία "θερμόμετρο" αυτή σίγουρα είσαι εσύ..

Άντζι μου κάνε ότι νομίζεις... εσύ ξέρεις καλύτερα τις επιθυμίες σου και τις αντοχές σου..

Όσον αφορά εμένα τώρα.. Με πήραν σήμερα τηλέφωνο από το ιατρείο του αιματολόγου που είχα πάει την προηγούμενη Δευτέρα. Τα αποτελέσματα είναι έτοιμα.. Θα πάω σήμερα στις 8 να μιλήσω με το γιατρό... Για να δούμε τι θα δούμε... ας ελπίσω να είναι όλα καλά..

Και όσον αφορά την περίοδό μου.. λογικά πάντα την περιμένω την ερχόμενη Τετάρτη...

Καλά αποτελέσματα Δομνίνα μου!!!

Κι εγώ έλπιζα αυτό τον μήνα γιατί όλες οι εξετάσεις του θυροειδή βγήκαν τέλειες ακόμα και τα αντισώματα έπεσαν στο φυσιολογικό 2 χρόνια μετά την ανακάλυψη του αυτοάνοσου. Όσα χρόνια προσπαθώ δηλαδή. Έλεγα μήπως έπαιζε αυτό το ρόλο του.

Κορίτσια,

στις αιματολογικές μου βρέθηκε χαμηλός σίδηρος (36) και οριακός αιματοκρίτης (37) και φεριτίνη.

Λέτε να μην μένω λόγω αυτού?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Βιλλάκι, προσπάθησε να μην πάρεις τα ρημαδοφάρμακα...Είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις, γιατί είσαι μεγάλο παλλικάρι!!! Τίποτα φυτικά δεν υπάρχουν??? Εγώ προσωπικά τα βοτανοφάρμακα δεν τα υποτιμώ καθόλου, μάλιστα μου έχουν δώσει και λύση εκεί που δεν το περίμενα, ούτε το πίστευα!!!

Δομνίνα, καλή επιτυχία απόψε! Μην ξεχάσεις να μας γράψεις τα νέα σου!!!

Mywish.....λεςςςςς!!!!!! να ανοιξεις το μηνα???????μακαρι παναγιτσα μου αντε να κανεις τον υπερηχο να μας πεις το βραδυ τα νεα.

Δομνινα....καλα αποτελεσματα να εχεις καλη μου περιμενουμε νεα

yola.....δεν νομιζω να παιζουν ρολο ο σιδηρος και ο αιματοκριτης σε μη συλληψη βεβαια δεν ειμαι και σιγουρη καλο ειναι να ρωτησεις τον γιατρο σου.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Δομνίνα μου γλυκιά μακάρι να βγουν αληθινές οι προφητείες σου....Πάντως αν κάποια από εμάς καταφέρει να μείνει έγκυος...θα βγούμε να το κάψουμε...

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Kαλά αποτελέματα Mywish. ΑΛήθεια ποιός είναι ο γιατρός σου και πού θα κάνεις σπερματέγχυση? Σου έχει πει πόσο στοιχίζει? Αν δεν θες να πεις δημόσια στείλε μου pm.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Yola μου, είχες αναφέρει κάτι για Χασιμότο; θυμάμαι καλά ή άλλο κοριτσάκι ήταν που έλεγε ότι πάσχει από αυτό;

Μακάρι να έχουμε όλες αύριο κάτι ευχάριστο να πούμε.. Και Ντόλη μου σίγουρα θα το κάψουμε!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...