Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Yola μου ευχαριστώ για την ενημέρωση... πιστεύω πως το κατάλαβα... όχι πως θα το κάνω κιόλας.. ποτέ δεν ήμουν του προγράμματος, τώρα θα γίνω;

Βιλλάκι μου γλυκό το πιστεύεις ότι εσένα σκέφτομαι σήμερα όλη μέρα; Με αυτό τον καιρό υποφέρεις πολύ και διαβάζοντας αυτά που γράφεις μου το επιβεβαιώνεις... πάρε βρε κοριτσάκι μου ένα παυσίπονο... δεν κάνει κακό, αφού ούτως ή άλλως δεν υπάρχει εγκυμοσύνη αυτή τη στιγμή, πόσο κακό θα σου κάνει πια;

Ιόλη μου σε καταλαβαίνω... πολλές αλλαγές μαζεμένες στη ζωή σου και πιστεύω πως όλες είναι για καλό...

Ούτε εγώ κλαίω εύκολα... σχεδόν ποτέ... αλλά μπορείς να πάρεις μια καλή ταινία, σου προτείνω το "Hatchiko" με τον Ρίτσαρντ Γκιρ... Εγώ με αυτή την ταινία έριξα το κλάμα της αρκούδας.... έκλαψα, έκλαψα, εκτονώθηκα πραγματικά..

Κι εγώ έχω στενοχωρηθεί απίστευτα με την ιστορία της Ραφαέλ... Μακάρι να βλέπει μόνο καλά πράγματα από εδώ και στο εξής μπροστά της η κοπέλα γιατί τόσο πόνο και πίκρα δεν την αξίζει κανείς...

Ammimar κι από δω... ρίξε τόνους διδυμόσκονης για να πάει παντού και σε όλες μας..

Φιλάκια κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koρίτσια,

γιαυτό σας έχω πει να κρατάτε θερμοδιάγραμμα. Για να είστε σίγουρες ότι έγινε ωορρηξία. Από την μέρα που μου δείχνει 14 μέρες μετά μου έρχεται η παλιοπερίοδος. Ούτε υπέρηχο δεν χρειάζεστε.

Νομίζω ότι θα εφαρμόσω κι εγώ το θερμοδιάγραμμα από τον επόμενο μήνα...Τι έχω να χάσω;

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Kαλά, τα ωάρια στον υπέρηχο πως ήταν? Στρογγυλά - στρογγυλά ή σαν ξεφούσκωτο μπαλόνι???

Σε κάθε περίπτωση, δώστου να καταλάβει!!!! Εχω ξανακούσει να μην σπάσουν ωάρια με την πρεγκνυλ, ειδικά όταν η δόση είναι 5000 μονάδες...

Δεν ήταν σαν ξεφούσκωτο μπαλόνι, αλλά στον προηγούμενο υπέρηχο ο γιατρός μου είπε ότι είναι μακρουλά (κάτι σαν πεπόνι Αργίτικο αναρωτιέμαι?)....ίσως να μην είναι καλής ποιότητας, ίσως γίνει αργότερα (σε μένα παίζει πολύ αυτό το αργότερα)..η δόση που έκανα ήταν 10000.

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Koριτσακια μου γλυκά γεια σας...

Σημερα δεν ειμαι κθολου καλα...

Με εχει "πεθανει" αυτος ο καιρος, μια ήλιος μια βροχη...Οτι χειροτερο για τα αρθριτικα μου....

Αυτη τη στιγμη που σας γραφω, και σας ορκιζομαι, δεν υπερβαλω, με ποναει το δεξι γονατο, ο αριστερος καρπος, 3 δαχτυλα εχουν γινει τουμπανο στο δεξι χερι, ο αριστερος αγκωνας τριζει σαν χαλασμενη πορτα και με ενοχλει και η καισαρικη!!!!!!!!

Ο αντρας μου επιμενει να πιω παυσιπονο και αν δε το κανω να μην του ξαναμιλησω και εγω εχω πλακωθει στην αλοιφη βολταρεν τοσο πολυ, που ο μικρος μου εχει μαστουρωσει!!!Βρωμαει ολο το σπιτι....

Μα ουτε ο καιρος να μην ειναι με το μερος μου!!!!

Δομνινα μου σε ευχαριστω για την πληροφορια, θα παρω τηλ να δω αν δεχονται το βιβλιαριο του δημοσιου....

Σας αφηνω τωρα γιατι τα πληκτρα του netbook εχουν αρχισει να χανουν τα γραμματα απο την κωλο αλοιφη που εχω βαλει.....

Θα μπω πιο μετα να δω τι κανετε...

Σας φιλω:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

A ρε κοριτσάκι μου....δεν μπορώ ούτε να φανταστώ πως είναι να ζεις με τόσο σωματικό πόνο....αν πάρεις προσωρινά παυσίπονο τι θα γίνει;

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Διαφημίσεις

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

με καλοκαιρινή διάθεση και ανέμελες (!) σκέψεις.

Βιλλάκι μου, πως είσαι σήμερα; Ελπίζω καλύτερα, ο καιρός δεν είναι τόσο υγρός.

Mywish, πότε θα κάνεις τον υπέρηχο;

Yola, είπα να ακολουθήσω τη συμβουλή σου, έστω και καθυστερημένα...Σήμερα το πρωί, η θερμοκρασία μου ήταν 36,6...Τι θέλει να πει ο ποιητής με αυτό;

Εσύ (δεν) περιμένεις την Κυριακή αν θυμάμαι καλά..

Εγώ πάλι κορίτσια τον τελευταίο καιρό κλαίω πολύ εύκολα..ακόμη και με διαφημίσεις..αφήστε τραγική η κατάστασή μου.

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Kαλό μήνα κορίτσια,

αν και για μένα μπήκε πολύ άσχημα. Έκανα ένα από αυτά τα τεστ τα Αγγλικά που πιάνουν νωρίς την εγκυμοσύνη και δυστυχώς ήταν αρνητικό. Πιο αρνητικό δεν γινόταν. Έκλαψα και στεναχωρήθηκα και μετά ξύπνησε η μικρή μου και χαμογέλασα πάλι και είπα να μην είμαι αχάριστη. Πόσο κουράγιο μου δίνει ένα βλέμα της, ένα "μανούλα" απτο στοματάκι της.

Κανείς δεν το καταφέρνει να με παρηγορήσει, ούτε ο άντρας μου που ήταν πολύ γλυκός μαζί μου η αλήθεια είναι.

Ντόλη το 36,6 δεν λέει κάτι θα συνεχίσεις τις επαφές μέχρι να ανέβει κι άλλο. Είτε έγινε χτες είτε θα γίνει σήμερα κι αυτό γιατί δεν έχεις τιμές αναφοράς από προηγούμενες μέρες. Αν αύριο πάει 36,7 και μεθαύριο το ίδιο σημαίνει ότι ήδη έχει γίνει.

Ιόλη μου τί να κάνω τον επόμενο μήνα με τον γιατρό μας? Η ωορρηξία πέφτει Κυριακή. Λες να την μεταθέσει Σάββατο και να κάνω σπερματέγχυση? Με serpafar και ένεση δεν είδα προκοπή 2 μήνες τώρα και με 3-4 αυγά!!!

Για πείτε κορίτσια. Σημειωτέον ότι και αυτό τον μήνα είμαστε πιεσμένοι πολύ οικονομικά λόγω δώρων γάμων (εκ των οποίων ο ένας σε νησί!!!) Είναι όλα υποχρεώσεις που δεν μπορούμε να αποφύγουμε, τα έχετε περάσει κι εσείς απλά φέτος έγινε το αδιαχώρητο. Και την Κυριακή γάμο έχω. Τώρα θα μου πείτε θα αφήσεις τον γάμο να πας για τα πουρνάρια?

Εγώ λέω να την κάνω μπας και ξαναδούν το σπέρμα μήπως υπερτιμήθηκε το σπερμοδιάγραμμα του άντρα μου και δεν είδαν κάτι.Τί λέτε?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!

Σας ευχαριστω που με σκεφτεστε!!!

Σημερα ειμαι λιγο καλυτερα, ποναω ομως ακομα αρκετα....

Μπηκα στο ιντερνετ και δινει 82% υγρασια σημερα στην Αττικη!!!

Το θεμα με το παυσιπονο, το να παρω δηλ ενα-δυο αυτες τις μερες αφου ουτε εγκυος ειμαι ουτε ωορρηξια κανω δεν ειναι τοσο απλο και ειναι λογικο να μην μπορειτε να καταλαβετε και ευχομαι ποτε, μα ποτε να μη χρειαστει να ειστε σε θεση να καταλαβετε......

Τι εννοω:

Αυτα τα παυσιπονα που χρειαζομαι και που με βοηθανε στους πονους στα κοκαλα δεν ειναι τοσο αθωα.....

Οταν τα εκοψα, τα εκοψα σταδιακα και τους 3 πρωτους μηνες περασα τη φαση της αποτοξινιωσης...Μια μαυρη περιοδος στη ζωη μου οπου υπεφερα ψυχολογικα και εγω και ο αντρας μου και το παιδι μου.....

Δε θα μπω σε λεπτομερειες ειμαι σιγουρη πως ξερετε τι εννοω....

Ειμαι λοιπον σαν εναν ανθρωπο που εχει αποτοξινωθει απ το ποτο και λεει, ε, ας πιω ενα ποτηρακι, μονο ενα, τι κακο μπορει να γινει?

Ολες ξερουμε τι θα γινει!!!!

Φοβαμαι λοιπον πως αν πιω ενα, δε θα μπορεσω να κρατηθω μετα και θα πιω κι αλλο, κι αλλο, κι αλλο.......

Ισως και να μη συμβει αυτο, αλλα το φοβαμαι τοσο πολυ, γιατι ειναι μεγαλη η γλύκα που θα νοιωσω οταν ανακουφιστουν οι αρθρωσεις μου!!!!!!!!!!

Βασιζομαι στο οτι θα περασει, οπως γινεται μεχρι τωρα μετα απο κανα δυο μερες, και οτι ειναι απο τον παλιοκαιρο και οχι απο την ιδια την αρρωστια...

Το εχω ξανα περασει αυτο...

Και οταν σας ελεγα πως φοβαμαι οτι θα ερθει η μερα που δε θα μπορω χωρις το παυσιπονο και ολα θα εχουν τελειωσει για μενα στο θεμα παιδιου, αυτο εννοουσα.....

Να μην ειναι τυχαιο και περαστικο, αλλα η αρρωστια να μπει σε φαση εξαρσης και να επιβαλλεται να τα πιω, θελω δε θελω!!!!

Σορρυ που σας επρηξα πρωι-πρωι, εχετε η καθε μια τα δικα σας και περιμενω πως και πως τα νεα σας....

Λιγακι χαθηκα με ολα αυτα αλλα τωρα θα μπω να δω τι κανετε μια-μια....

Φιλακια πολλα σε ολες σας:P:p:p:p:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

613297zegamvbcj3.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ +++++++++++

Πως εισται σημερα????

Χθες μετρουσα της μερες για το ποτε θα ερθει η περιοδος μου να ξερω ποτε θα εχω παλι γιατρο μη τυχον και πεφτει η 12η-14η μερα σ/κ να ξερω να κανονισω με τον ντοκ....και το αποτελεσμα ειναι οτι αν ερθει κανονικα ειμαστε μια χαρα μεσα σ'αυτο το μηνα θα εχουμε κανει ενα βημα αλλα αν δεν ερθει κανονικα παμε για 10 αυγουστου στον ντοκ για ενεση...ψιλοαπογοητευτικα γιατι με παει πολυ πισω και γιατι τον αυγουστο θα εχω και επισκεψεις και δεν θα ειναι και οτι καλυτερο εγω να τρεχω σε γιατρους....ουφφφφφ

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια!!!

Σας ευχαριστω που με σκεφτεστε!!!

Σημερα ειμαι λιγο καλυτερα, ποναω ομως ακομα αρκετα....

Μπηκα στο ιντερνετ και δινει 82% υγρασια σημερα στην Αττικη!!!

Το θεμα με το παυσιπονο, το να παρω δηλ ενα-δυο αυτες τις μερες αφου ουτε εγκυος ειμαι ουτε ωορρηξια κανω δεν ειναι τοσο απλο και ειναι λογικο να μην μπορειτε να καταλαβετε και ευχομαι ποτε, μα ποτε να μη χρειαστει να ειστε σε θεση να καταλαβετε......

Τι εννοω:

Αυτα τα παυσιπονα που χρειαζομαι και που με βοηθανε στους πονους στα κοκαλα δεν ειναι τοσο αθωα.....

Οταν τα εκοψα, τα εκοψα σταδιακα και τους 3 πρωτους μηνες περασα τη φαση της αποτοξινιωσης...Μια μαυρη περιοδος στη ζωη μου οπου υπεφερα ψυχολογικα και εγω και ο αντρας μου και το παιδι μου.....

Δε θα μπω σε λεπτομερειες ειμαι σιγουρη πως ξερετε τι εννοω....

Ειμαι λοιπον σαν εναν ανθρωπο που εχει αποτοξινωθει απ το ποτο και λεει, ε, ας πιω ενα ποτηρακι, μονο ενα, τι κακο μπορει να γινει?

Ολες ξερουμε τι θα γινει!!!!

Φοβαμαι λοιπον πως αν πιω ενα, δε θα μπορεσω να κρατηθω μετα και θα πιω κι αλλο, κι αλλο, κι αλλο.......

Ισως και να μη συμβει αυτο, αλλα το φοβαμαι τοσο πολυ, γιατι ειναι μεγαλη η γλύκα που θα νοιωσω οταν ανακουφιστουν οι αρθρωσεις μου!!!!!!!!!!

Βασιζομαι στο οτι θα περασει, οπως γινεται μεχρι τωρα μετα απο κανα δυο μερες, και οτι ειναι απο τον παλιοκαιρο και οχι απο την ιδια την αρρωστια...

Το εχω ξανα περασει αυτο...

Και οταν σας ελεγα πως φοβαμαι οτι θα ερθει η μερα που δε θα μπορω χωρις το παυσιπονο και ολα θα εχουν τελειωσει για μενα στο θεμα παιδιου, αυτο εννοουσα.....

Να μην ειναι τυχαιο και περαστικο, αλλα η αρρωστια να μπει σε φαση εξαρσης και να επιβαλλεται να τα πιω, θελω δε θελω!!!!

Σορρυ που σας επρηξα πρωι-πρωι, εχετε η καθε μια τα δικα σας και περιμενω πως και πως τα νεα σας....

Λιγακι χαθηκα με ολα αυτα αλλα τωρα θα μπω να δω τι κανετε μια-μια....

Φιλακια πολλα σε ολες σας:P:p:p:p:p

Βίλλυ μου,

μπορώ να καταλάβω λίγο τί εννοείς. Καλύτερα τότε για όλους σας να τα αποφύγεις όσο ακόμα αντέχεις. Θα ζεστάνει ο καιρός το ΣΚ!!!:cool:

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Υola μου, δύο μήνες είναι μόνο που προσπαθείς...εγώ θα έλεγα να χαλαρώσεις αυτόν το μήνα και να ξεκινήσεις από Σεπτέμβριο πάλι...Κι εγώ άλλους δύο μήνες έχω περιθώριο και μετά δεν ξέρω τι θα αποφανθεί ο doctor...Μήπως να πάμε κι εμείς σε σπερματέγχυση...

Βίλλυ μου κατάλαβα τι εννοείς....κι εγώ πιστεύω ότι είναι λόγω της υγρασίας...εσύ είσαι παλικάρι...θα τα καταφέρεις.

Κάπου διάβασα, ότι η άσχημη έκβαση μιας εγκυμοσύνης, ξεπερνιέται μόνο με μια επόμενη επιτυχημένη εγκυμοσύνη... Φοβάμαι ότι αν δεν κάνω άλλο παιδί, θα μείνω σε όλη μου τη ζωή με αυτήν την αίσθηση...Δεν ξέρω κι εγώ τι να κάνω για τον μήνα Αύγουστο...μάλλον θα πάρω μόνο κλομιφαίνη και θα παρακολουθώ θερμοκρασία..ίσως πετύχω ωορηξία.

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

613297zegamvbcj3.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ +++++++++++

Πως εισται σημερα????

Χθες μετρουσα της μερες για το ποτε θα ερθει η περιοδος μου να ξερω ποτε θα εχω παλι γιατρο μη τυχον και πεφτει η 12η-14η μερα σ/κ να ξερω να κανονισω με τον ντοκ....και το αποτελεσμα ειναι οτι αν ερθει κανονικα ειμαστε μια χαρα μεσα σ'αυτο το μηνα θα εχουμε κανει ενα βημα αλλα αν δεν ερθει κανονικα παμε για 10 αυγουστου στον ντοκ για ενεση...ψιλοαπογοητευτικα γιατι με παει πολυ πισω και γιατι τον αυγουστο θα εχω και επισκεψεις και δεν θα ειναι και οτι καλυτερο εγω να τρεχω σε γιατρους....ουφφφφφ

Ναι Άντζυ μου δεν θα είναι το καλύτερο από άποψη και κούρασης αφού θα έχεις φιλοξενίες. Μήπως να το πας από Σεπτέμβριο που θα ηρεμήσετε?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Υola μου, δύο μήνες είναι μόνο που προσπαθείς...εγώ θα έλεγα να χαλαρώσεις αυτόν το μήνα και να ξεκινήσεις από Σεπτέμβριο πάλι...Κι εγώ άλλους δύο μήνες έχω περιθώριο και μετά δεν ξέρω τι θα αποφανθεί ο doctor...Μήπως να πάμε κι εμείς σε σπερματέγχυση...

Βίλλυ μου κατάλαβα τι εννοείς....κι εγώ πιστεύω ότι είναι λόγω της υγρασίας...εσύ είσαι παλικάρι...θα τα καταφέρεις.

Κάπου διάβασα, ότι η άσχημη έκβαση μιας εγκυμοσύνης, ξεπερνιέται μόνο με μια επόμενη επιτυχημένη εγκυμοσύνη... Φοβάμαι ότι αν δεν κάνω άλλο παιδί, θα μείνω σε όλη μου τη ζωή με αυτήν την αίσθηση...Δεν ξέρω κι εγώ τι να κάνω για τον μήνα Αύγουστο...μάλλον θα πάρω μόνο κλομιφαίνη και θα παρακολουθώ θερμοκρασία..ίσως πετύχω ωορηξία.

Ντόλη μου,

έχω πάρει κλομιφαίνη τον Απρίλιο που έκανα ένα αυγό και έχασα ωορρηξία με τον βλάκα γιατρό, τον Μάιο και τώρα τον Ιούνιο. Αν πάρω πάλι τζάμπα τον Ιούλιο θα έχω χάσει 4 μήνες και δικαιούμαστε μέχρι 6 μήνες για να μην είναι επικίνδυνο για καρκίνους κλπ. Οπότε έλεγα να εκμεταλλευτώ αυτή την φορά και να έχω και άλλους 2 μήνες για σπερματέγχυση πάλι. Δηλαδή να κάνω τρεις συνολικά γιατί μετά δεν έχει νόημα. Ε, αν δεν πετύχουν όλα αυτά θα μείνω με ένα γιατί δεν νομίζω να πάω για εξωσωματική. Είναι όχι τόσο το κόστος το οικονομικό όσο η επιβάρυνση των φαρμάκων και η μαστογραφία σας υπενθυμίζω είχε δείξει κάτι μικροαποτιτανώσεις. Δεν θα αφήσω και ορφανή την κόρη μου με οποιαδήποτε κόστος για ένα δεύτερο.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Βιλλυ μου.....δεν ξερω ειλικρινα τι περνας απο πονους αλλα και μονο ετσι που το περιγραφεις εσφιξε η καρδια μου....εισαι ομως πολυ δυνατος ανθρωπος για να αντεχεις χωρις παυσιπονο.

yola μου....δυστιχος αν αφεισω τον Αυγουστο μετα δεν παμε για Σεπτεμβριο αλλα για Οκτωμβριο μεχρι να περιμενω παλι να ερθει και αν δεν ερθει να αρχεισω χαπια και και και....ειναι ιστορια και δεν μπορω να αφεισω αλλο τον χρονο να περναει ετσι.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Για πείτε κορίτσια. Σημειωτέον ότι και αυτό τον μήνα είμαστε πιεσμένοι πολύ οικονομικά λόγω δώρων γάμων (εκ των οποίων ο ένας σε νησί!!!) Είναι όλα υποχρεώσεις που δεν μπορούμε να αποφύγουμε, τα έχετε περάσει κι εσείς απλά φέτος έγινε το αδιαχώρητο. Και την Κυριακή γάμο έχω. Τώρα θα μου πείτε θα αφήσεις τον γάμο να πας για τα πουρνάρια?

Εγώ λέω να την κάνω μπας και ξαναδούν το σπέρμα μήπως υπερτιμήθηκε το σπερμοδιάγραμμα του άντρα μου και δεν είδαν κάτι.Τί λέτε?

Στην ιδια κατασταση ειμαιστε κι'εμεις....την παραπροιγουμενη Παρασκευη ειχαμε γαμο το περασμενο Σαββατο γαμο αυριο Πρασκευη εχουμε παλι γαμο και το επομενο Σαββατο εχουμε παλι γαμο και βαφτιση διαφορετικα..... ο προιπολογισμος του μηνα εχει βγει εκτος και το θεμα ειναι οτι εδω στην Κρητη δεν παιρνουν δωρα μονο λεφτα ακομα και στην βαφτιση δινεις φακελακι οπως και στον γαμο κανονικα.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...