Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου γλυκά, καλή σας μέρα..

Είναι όντως τραγικό αυτό που συνέβη στη Ραφαέλ... στην ίδια βδομάδα ακριβώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη και κοριτσάκι πάλι ενδομήτριος θάνατος.. Το διάβασα και ειλικρινά ανατρίχιασα... ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω... Ούτε μπορώ να διανοηθώ πως αισθάνεται... Μακάρι να μπορούσαμε να είμασταν όλες μαζί της, κοντά της, δίπλα της σήμερα... Πρέπει να κάνει κουράγιο για το αγοράκι της..

Mywish θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες... έχεις κάνει ότι ακριβώς χρειάζεται.. Λίγη τύχη να έχεις τώρα και όλα θα πάνε καλά..

Βιλλάκι μου γλυκό σε καταλαβαίνω... μακάρι να είναι η τελευταία φορά αυτή που τραβάς τόση ταλαιπωρία... και σύντομα να έρθει και το δεύτερο ψιψίνι σου..

Για υπέρηχο μπορείς να πας στο Ιατρικό Κέντρο Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 60, τηλ.:210-5799000) μπορείς να ρωτήσεις αν συνεργάζεται με το Δημόσιο.. Έχω πάει αρκετές φορές και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη...

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koριτσάκια μου καλημέρα,

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, με ηρεμίσατε κάπως, εχθές ήμουν πολύ στεναχωρημένη... Μακάρι να με βοηθήσει η τύχη...

Μου επιβεβαίωσε σήμερα ο άντρας μου ότι δεν εξέφρασε σωστά αυτό που εννοούσε...το αγοράκι μου είναι λίγο μπουνταλάς σε αυτά...χαχαχα...

Αύριο έχω γιατρό, να δούμε αν έσκασαν τα αυγά...

Ammimar, στείλε μας θετική γκαστροενέργεια!!!!!!

Φιλάκια σε όλες!

Eγώ κορίτσια μου, πήγα για υπέρηχο σήμερα και κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει γίνει ωορηξία ακόμη !!!!!.....Μου συνέστησαν να συνεχίσω επαφές σήμερα και αύριο...παράλληλα σκέφτομαι να τάξω και κανένα κερί :roll::roll: :mrgreen::mrgreen:

Μπορεί να γίνει αργότερα η ωορηξία παρά την pregnyl; Δηλαδή την έκανα Δευτέρα μεσημέρι και σήμερα Τετάρτη πρωί δεν φάνηκε υγρό στον δουγλάσσειο...τι πιθανότητες έχω άραγε;

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Ντόλη μου μπορεί να έγινε η ωορρηξία σήμερα πρωί πρωί και να μην πρόλαβε ακόμα το υγρό να μαζευτεί στο δουγλάσειο... κάνε εσύ τις φιλότιμες προσπάθειές σου και... καλή επιτυχία!

L2qIp2.png

Koρίτσια,

γιαυτό σας έχω πει να κρατάτε θερμοδιάγραμμα. Για να είστε σίγουρες ότι έγινε ωορρηξία. Από την μέρα που μου δείχνει 14 μέρες μετά μου έρχεται η παλιοπερίοδος. Ούτε υπέρηχο δεν χρειάζεστε.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Koριτσάκια μου γλυκά γεια σας!

Αυτό το νέο πάλι τι ήταν?Πολύ στεναχωρέθηκα για τη Ραφαέλα...Που την βρίσκουμε την κοπέλα?Πολύ δύσκολα..

Άντζυ μου από μωρό λέω σε όλους πως μια μέρα θα κάνω δίδυμα και όλοι γελούσαν...Για να δούμε θα βγει πραγματικότητα? Πάντως όταν θέλεις κάτι έντονα σίγουρα θα γίνει κάποια στιγμή κουκλίτσα!!!Έχεις και facebook έμαθα? Αν θες στείλε μου πμ.

Βίλλυ μου εσύ δεν έχεις?

Όσο αφορά τον υπέρηχο μου στις 12 Ιουλίου δεν θα σας ακούσω γιατί είμαι και λίγο προληπτική...12 είναι τα γενέθλια του αντρούλη μου και θέλω να του κάνω αυτό το δώρο...Να σας πω την αλήθεια πλέον λέω "ότι θέλει ο καλός Θεούλης..."Γιατί είτε αγχώνομαι είτε όχι ίδιο θα είναι το αποτέλεσμα...Ας πάω λοιπόν με αυτά που μου λέει η γυναικολόγος γιατί μέχρι στιγμής μου είναι γούρικες οι ημερομηνίες που επιλέγει...

Κοριτσάκια μου με τόση θετική ενέργεια που έχω τελευταία σας στέλνω με πολύ αγάπη όλη τη μωρουδόσκονη και διδυμόσκονη του κόσμου!!! Πάντως έχω ένα προαίσθημα πως δεν αργούν τα καλά νέα της επόμενης...

mywish ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΣΚΑΣΑΝ 2!!!!!!!!Και μετά μην ακούω γκρίνιες αχ πως θα τα βγάλω πέρα...μ'εχουν τρελάνει κτλ. Όχι γιατί αντί να αγχώνομαι εγώ αγχώνονται όλοι οι άλλοι γύρω μου χαχαχα

Θετική ενέργεια και όλα θα γίνουν...Γίνονται θαύματα κοριτσάκια...Σας μιλάει η βασίλισσα του άγχους...Χαχαχα

Yola μου για να δω αν κατάλαβα σωστά...

Ξεκινά η περίοδος.. με το που θα καθαρίσουμε μετράμε θερμοκρασία και κανονικά μέχρι δύο μέρες πριν την ωορηξία πρέπει να είναι σταθερή, σωστά; όταν αρχίσει να ανεβαίνει σημαίνει ότι επίκειται η ωορρηξία και όταν πέσει πάει να πει ότι έχει γίνει;

Please confirm...

L2qIp2.png

Koριτσακια μου γλυκά γεια σας...

Σημερα δεν ειμαι κθολου καλα...

Με εχει "πεθανει" αυτος ο καιρος, μια ήλιος μια βροχη...Οτι χειροτερο για τα αρθριτικα μου....

Αυτη τη στιγμη που σας γραφω, και σας ορκιζομαι, δεν υπερβαλω, με ποναει το δεξι γονατο, ο αριστερος καρπος, 3 δαχτυλα εχουν γινει τουμπανο στο δεξι χερι, ο αριστερος αγκωνας τριζει σαν χαλασμενη πορτα και με ενοχλει και η καισαρικη!!!!!!!!

Ο αντρας μου επιμενει να πιω παυσιπονο και αν δε το κανω να μην του ξαναμιλησω και εγω εχω πλακωθει στην αλοιφη βολταρεν τοσο πολυ, που ο μικρος μου εχει μαστουρωσει!!!Βρωμαει ολο το σπιτι....

Μα ουτε ο καιρος να μην ειναι με το μερος μου!!!!

Δομνινα μου σε ευχαριστω για την πληροφορια, θα παρω τηλ να δω αν δεχονται το βιβλιαριο του δημοσιου....

Σας αφηνω τωρα γιατι τα πληκτρα του netbook εχουν αρχισει να χανουν τα γραμματα απο την κωλο αλοιφη που εχω βαλει.....

Θα μπω πιο μετα να δω τι κανετε...

Σας φιλω:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Yola μου για να δω αν κατάλαβα σωστά...

Ξεκινά η περίοδος.. με το που θα καθαρίσουμε μετράμε θερμοκρασία και κανονικά μέχρι δύο μέρες πριν την ωορηξία πρέπει να είναι σταθερή, σωστά; όταν αρχίσει να ανεβαίνει σημαίνει ότι επίκειται η ωορρηξία και όταν πέσει πάει να πει ότι έχει γίνει;

Please confirm...

To αντίθετο!!! Ξεκινάς όταν καθαρίσεις ή λίγο πριν κάθε μέρα την ίδια περίπου ώρα χωρίς να σηκωθείς από το κρεββάτι. Θα παρατηρήσεις ότι έχει μικροαλλαγές 36,4 36,3 και πάλι 36,4. Όταν είναι χαμηλή δεν έχει γίνει. Την τελευταία ημέρα που θα έχει μια μικρή μείωση (μισό με ένα βαθμό δηλαδή από 36,3 θα πάει 36.25 ή 36,2) και την επόμενη θα ανέβει αρκετά (36,5 36,6) (και θα συνεχίσει να ανεβαίνει για τουλάχιστον 3 μέρες) είναι η μέρα της ωορρηξίας. Θα ανεβαίνει μέχρι 2-3 μέρες πριν την περίοδο (αυτό δείχνει ότι λειτουργεί και η προγεστερόνη σου) και την μέρα που θα σου έρθει θα κατέβει απότομα.

Άρα η μέρα ωορρηξίας είναι η τελευταία μέρα που είχες χαμηλή ωορρηξία. Δεν μπορείς ακριβώς να προβλέψεις ωορρηξία αλλά ξέρεις ότι έγινε σίγουρα και πότε να μην περιμένεις περίοδο (13-14 μέρες μετά συνήθως)

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Εμένα λέγεται Αποστολάκης Αλέξανδρος

Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη..μάθατε τα νέα της Ραφαέλ; έχασε δεύτερο μωράκι στην 22η εβδομάδα..ενδομήτριος θάνατος..Αύριο θα πάει να το γεννήσει..μου έστειλε π.μ. αν μπορώ να της περιγράψω την διαδικασία....Είναι άδικο ρε γαμώτο..Ποιος Θεός επιτρέπει κάτι τέτοιο;

Είχα πει ότι δεν θα ξαναμπώ στην ενότητα "Δύσκολες στιγμές" του parents.org.gr/forum , γιατί στενοχωριέμαι πολύ. Ποιός διάολος με έβαλε χθες και μπήκα και πέφτω πάνω στα νέα της ραφαέλ, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα έδινε κουράγιο σε μια άλλη κοπέλα.

Σοκαρίστηκα και ταράχτηκα τόσο πολύ, φαντάζομαι όλες αισθανθήκαμε το ίδιο.

Η πρώτη μου σκέψη ήταν "Δεν υπάρχει Θεός"!

Και συνεχίζω να το πιστεύω.

Αν υπήρχε, δεν θα έδινε τόσο πόνο για δεύτερη φορά και με τον ίδιο τρόπο σ' αυτή την κοπέλα!

Πονάω τόσο πολύ, προσπαθώ να φανταστώ πόσο πονάει αυτή η κοπέλα που χτυπήθηκε τόσο άδικα για δεύτερη φορά.

Η σημερινή μέρα ήταν πολύ δύσκολη για μένα, για την ακρίβεια ήταν συγκινησιακά φορτισμένη. Η δ/ντριά μου στη δουλειά συνταξιοδοτήθηκε. Σήμερα ήταν μέρα αποχαιρετισμού.

Από το πρωί έχω έναν κόμπο στο λαιμό, δεν μπορώ να ανασάνω και το στομάχι μου είναι σφιγμένο.

Θέλω να κλάψω να μου φύγει αυτό το πράγμα και δεν μπορώ.

Έτσι είμαι από μικρή, δεν μπορώ να κλάψω εύκολα και τα τελευταία χρόνια έχει παραγίνει το κακό. Φτάνει ένας κόμπος στον λαιμό και δεν φεύγει κι εγώ σκάω.

Πήγα το μεσημέρι απ' τη μάνα μου να φάω και μου έδωσε μια βαλεριάνα μπας και ηρεμήσω. Ήρθα σπίτι και κατευθείαν πλακώθηκα στις δουλειές, σκούπισμα, σφουγγάρισμα και πάλι τίποτε. Θα μου περάσει μέχρι το βράδυ.

Αύριο μεθαύριο πάω σε καινούργια θέση και ευτυχώς είναι καλή θέση και είμαι ευχαριστημένη.

Αυτό με τη μέτρηση της θερμοκρασίας δεν το κατάλαβα ποτέ ή μάλλον το έχω καταλάβει αλλά μου φαίνεται εξαιρετικά δύσκολο να τηρήσω θερμοδιάγραμμα.

Πρέπει να πέρνουμε τη θερμοκρασία πρωί πρωί, πριν ακόμη σηκωθούμε από το κρεβάτι. Καλά, εγώ δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω αυτό. Θα το ξεχάσω. Εδώ με το ζόρι θυμάμαι και παίρνω το χάπι του θυρεοειδή.

Τώρα που είπα θυρεοειδής, θυμήθηκα ότι πρέπει να πάρω τηλ. στο κέντρο εξωσωματικής να δω αν βγήκαν οι εξετάσεις του θυρεοειδή. Οι άλλες ήταν πολύ καλές.

Με πήρε τηλ. ο ίδιος ο Μουστακαρίας από το εξωτερικό που ήταν σε συνέδριο και μου είπε ότι όλα καλά. Τον είχαν ενημερώσει από το έμβρυοαρτ και παρότι είχαν ενημερώσει κι εμένα, αυτός θεώρησε σωστό να με πάρει ο ίδιος.

Του είπα κιόλας για το ότι σκέφτομαι να μην κάνω σπερματέγχυση και μου είπε ό,τι θέλω, δεν υπάρχει πρόβλημα. Μου είπε ότι, αν ξεκίναγα τα χάπια, θα γινόταν η σπερματέγχυση την άλλη Τρίτη - Τετάρτη και ότι θα μπορούσα να φύγω για διακοπές και να κάνω κανονικά τη ζωή μου, γιατί η σπερματέγχυση δεν είναι σαν την εξωσωματική. Αλλά προτίμησα τελικά να το αφήσω, για να μην αγχωθώ.

Αύριο έχω κλείσει ραντεβού για μαστογραφία και στο καπάκι θα πάω στη μαστολόγο να με δει και θα την ρωτήσω και για το θέμα σπερματέγχυσης- εξωσωματικής και οιστρογόνων.

Eγώ κορίτσια μου, πήγα για υπέρηχο σήμερα και κατά πάσα πιθανότητα δεν έχει γίνει ωορηξία ακόμη !!!!!.....Μου συνέστησαν να συνεχίσω επαφές σήμερα και αύριο...παράλληλα σκέφτομαι να τάξω και κανένα κερί :roll::roll: :mrgreen::mrgreen:

Μπορεί να γίνει αργότερα η ωορηξία παρά την pregnyl; Δηλαδή την έκανα Δευτέρα μεσημέρι και σήμερα Τετάρτη πρωί δεν φάνηκε υγρό στον δουγλάσσειο...τι πιθανότητες έχω άραγε;

Kαλά, τα ωάρια στον υπέρηχο πως ήταν? Στρογγυλά - στρογγυλά ή σαν ξεφούσκωτο μπαλόνι???

Σε κάθε περίπτωση, δώστου να καταλάβει!!!! Εχω ξανακούσει να μην σπάσουν ωάρια με την πρεγκνυλ, ειδικά όταν η δόση είναι 5000 μονάδες...

Koριτσάκια μου γλυκά γεια σας!

Αυτό το νέο πάλι τι ήταν?Πολύ στεναχωρέθηκα για τη Ραφαέλα...Που την βρίσκουμε την κοπέλα?Πολύ δύσκολα..

Άντζυ μου από μωρό λέω σε όλους πως μια μέρα θα κάνω δίδυμα και όλοι γελούσαν...Για να δούμε θα βγει πραγματικότητα? Πάντως όταν θέλεις κάτι έντονα σίγουρα θα γίνει κάποια στιγμή κουκλίτσα!!!Έχεις και facebook έμαθα? Αν θες στείλε μου πμ.

Βίλλυ μου εσύ δεν έχεις?

Όσο αφορά τον υπέρηχο μου στις 12 Ιουλίου δεν θα σας ακούσω γιατί είμαι και λίγο προληπτική...12 είναι τα γενέθλια του αντρούλη μου και θέλω να του κάνω αυτό το δώρο...Να σας πω την αλήθεια πλέον λέω "ότι θέλει ο καλός Θεούλης..."Γιατί είτε αγχώνομαι είτε όχι ίδιο θα είναι το αποτέλεσμα...Ας πάω λοιπόν με αυτά που μου λέει η γυναικολόγος γιατί μέχρι στιγμής μου είναι γούρικες οι ημερομηνίες που επιλέγει...

Κοριτσάκια μου με τόση θετική ενέργεια που έχω τελευταία σας στέλνω με πολύ αγάπη όλη τη μωρουδόσκονη και διδυμόσκονη του κόσμου!!! Πάντως έχω ένα προαίσθημα πως δεν αργούν τα καλά νέα της επόμενης...

mywish ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΣΚΑΣΑΝ 2!!!!!!!!Και μετά μην ακούω γκρίνιες αχ πως θα τα βγάλω πέρα...μ'εχουν τρελάνει κτλ. Όχι γιατί αντί να αγχώνομαι εγώ αγχώνονται όλοι οι άλλοι γύρω μου χαχαχα

Θετική ενέργεια και όλα θα γίνουν...Γίνονται θαύματα κοριτσάκια...Σας μιλάει η βασίλισσα του άγχους...Χαχαχα

Δεν ήξερα ότι έλεγες από παλιά ότι θα κάνεις δίδυμα!!!! Να μας πεις και εμάς την τύχη μας χαχαχα!!!

Συμφωνώ να ακολουθήσεις τις ημερομηνίες του γιατρού, αυτό σημαίνει λιγότερο άγχος, κάτι θα ξέρει και αυτός περισσότερο!!!

Ευχαριστούμε για την μωρουδόσκονη, την χρειαζόμαστε!

Φιλάκια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...