Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια κάναμε το δεύτερο υπέρηχο μεγαλώνει μια χαρά το μωράκι μας ακούσαμε κ καρδούλα!! Πολύ αναγούλα όμως βρε κορίτσια... Όλη μέρα δεν περνάει λεπτό.... Σαν άρρωστη νοιώθω μόνο ξάπλα θέλω να ειμαι... Άρχισα να παίρνω ginger συμπλήρωμα τώρα να δω αν θα βοηθήσει... 

Μπραβο κοριτσι μου! Ολα καλα το μωρακι σου.. μπορεις να ηρεμησεις! Οσο για τις αναγουλες, θα σου δωσω ενα tip δοκιμασμενο. Την ωρα που ξυπνας το πρωι, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, τρως 1-2 φρυγανιες. Κραταει τα υγρα πριν ξεκινησει η πρωινη ναυτια. Βοηθαει για αρκετες ωρες. Αργοτερα ξανατρως. Πριν το μαθω υπεφερα. Οταν μου το ειπαν.. ηρεμησα σε πολυ μεγαλο ποσοστο. Παιζει ρολο να τις τρως, αν ειναι δυνατον, ακριβως μολις ξυπνας. Δοκιμασε το ενα πρωι αν θελεις..

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.

Ξεκινάω από εσένα Βίλλυ μου. Ελπίζω να ξύπνησες πιο κεφάτη και αισιόδοξη...Δε μασάμε με τίποτα..έχεις αντιμετωπίσει τόσα πολλά, που αυτό είναι παιχνιδάκι...Πάντα υπάρχει η πιθανότητα κάποιο ωάριο να είναι κυστικό...Ούτε δύσκολα αντιμετωπίσιμο είναι, ούτε σπάνιο φαινόμενο...κι εγώ είχα κυστικά πέρισυ και έφυγαν από μόνα τους. Βέβαια θα πω κι εγώ ότι είναι εκπληκτικό το πόσο καλά έχεις μάθει το σώμα σου...το διδακτορικό λείπει...όσο για τον γιατρό σου, κι εμένα μου κάνει εντύπωση που δεν σου έκανε υπέρηχο μετά την pregnyl για να δει αν έγινε ωορηξία..Στο ΛΗΤΩ δεν είναι κι ο δικός σου; Το πακέτο παρακολούθησης ωορηξίας συμπεριλαμβάνει 4 υπερηχογραφήματα και κοστίζει 82 ?. Αυτό παίρνεις;τη σωστή απόφαση...

Εγώ εχθές έκανα την pregnyl και αύριο το πρωί θα πάω για το τελευταίο υπερηχογράφημα του πακέτου να δούμε αν έγινε ωορηξία...'Εκανα και εξετάσεις, οιστραδιόλη και LH και ο γιατρός μου είπε ότι η οιστραδιόλη θα ήθελε να ήταν υψηλότερη, όχι όμως ότι η τιμή της είναι απαγορευτική...Είδωμεν..

Η αλήθεια είναι ότι μου βγήκε μια απίστευτα μεγάλη ψυχολογική κούραση εχθές. Είχα πάει από το πρωί στο μαιευτήριο, περίμενα να βγουν οι εξετάσεις και να κάνω το μεσημέρι υπέρηχο. Δεν ξέρω γιατί προέκυψε αυτό, όμως μόλις έφυγα άρχισα να κλαίω...άτιμες ορμόνες... Νομίζω ότι η κούραση έχει να κάνει με όλα τα γεγονότα της τελευταίας χρονιάς και μου βγαίνει τώρα....Αφού είπα ότι αν δε γίνει κάτι...δεν θα ξαναπροσπαθήσω...Σκέφτομαι και το οικονομικό κομμάτι του θέματος κάθε μήνα.... Αυτές βέβαια είναι σκέψεις της στιγμής...Σήμερα είμαι καλύτερα και αναμένω για σημάδια που θα δηλώνουν ωορηξία...

Ντολη μου καταρχας να σου πω κουραγιο και πολυ καλη επιτυχια σε αυτη τη προσπαθεια...Ειναι λογικο να αισθανεσαι ετσι και ολο αυτο που περασες δεν ξεπερνιεται απο τη μια στιγμη στην αλλη...

Ο γιατρος μου, ναι δουλευει και στο Λητω, αλλα εγω τον βλεπω στο ιατρειο του οπου εχει και υπερηχογραφο και με το βιβλιαριο τπυ δημοσιου δε πληρωνω ουτε την επισκεψη ουτε τον υπερηχο και μου γραφει τα φαρμακα στο βιβλιαριο...

Εδω στα Δυτικα προαστια γνωριζει καμια αν υπαρχει καποιο κεντρο για τετοια θεματα γιατι δε μπορω να τρεχω οποτε χρειαζεται στα βορεια προαστια ή στο κεντρο της Αθηνας....

Την σπερματεγχυση, αν αξιωθω να φτασω ως εκει, θα την κανω στο Λητω μαζι του...

Απ την αλλη ηθελα και μια δευτερη γνωμη γιατι ειμαι και ειδικη περιπτωση λογω του σοβαρου αυτοανοσου....

Δε μου ειπε για ποιο λογο δεν εσκασε το ωαριο, απλα οτι συμβαινει πολυ σπανια...Του ειπα γιατι δε το κοιταξαμε μετα την Πρεγκνυλ να δουμε αν εσπασε και μου ειπε πως δε το κανει συνηθως ακριβως γιατι ειναι σπανιο φαινομενο και οτι τωρα θα το κανουμε....Βεβαια αυτη την φορα θα γινει σπερματεγχυση οποτε θεωρω οτι ουτως ή αλλως θα φανει....Τι να πω?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο επόμενος υπέρηχος είναι 12 Ιουλίου στα γενέθλια του άντρούλη μου!

Υολάκι τι κούκλα κοράκλα έχεις?Φτου φτου φτου.Μα τόσο ίδιες?

Γλυκο μου κοριτσακι ειμαι πολυ χαρουμενη για σενα....

Και εγω θεωρω οτι 12 ΙΙουλιου ειναι λιγι μακρια και θα σου προτεινα να κανεις απο μονη σου ενα υπερηχο στο ενδιαμεσο για την δικη σου ηρεμια!!!!!!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Bιλλάκι,

μα καλά να ξέρεις τόσο καλά τον οργανισμό σου σαν να έχεις γυάλα και να βλέπεις τί γίνεται εκεί μέσα είναι πλέον ανατριχιαστικό. Βέβαια αυτό σου δίνει μια σιγουριά και δεν έχεις φρούδες ελπίδες εκεί που βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Πάντως αυτό που λες με την pregnyl αυτό τον μήνα που την έκανα πρώτη φορά κι εγώ δεν ένοιωσα τίποτα και ούτε έχω ακόμα κανένα σύμπτωμα όπως τον προηγούμενο μήνα με την ovitrelle που και ένοιωσα τους πόνους ωορρηξίας και ειχα και τραβήγματα και στήθος ευαίσθητο μέχρι που αδιαθέτησα. Όχι ότι είχα και κανένα θετικό αποτέλεσμα αλλά τώρα με τα δικά σου ανησυχώ μήπως κι εμένα δεν έσπασαν μια που δεν νοιώθω τίποτα. Κανονικά την Κυριακή δεν την περιμένω. Είναι Τρίτη και θα έπρεπε να έχουν αρχίσει τα προεόρτια.

Είχα και 3 λές να έχω κάνει 3 κύστες? Θα πηδηχτώ από το παράθυρο.

Μην ανησυχεις γλυκια μου...Ειναι τοσο σπανιο που αφου ετυχε σε μενα αποκλειεται να συμβει και σε σενα....

Και αλλα κοριτσια δεν ειχαν πονους και εκαναν ωορρηξια κανονικα...

Εγω ξερω το σωμα μου τοσο καλα που αν ειμαι ποτέ μου εγκυος, το ξερω πως δε θα χρειαστει να κανω ουτε τεστ.....

Τοσα χρονια μεσα στους γιατρους και τα νοσοκομεια για την αρθριτιδα και 13 χρονια συνολικα προσπαθειων για να συλλαβω.....Δε με πιανει κανεις!!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Kαλημερα κοριτσακια μου!!!!!

Πως εισται σημερα???

βιλλυ....ελπιζω να ηρεμησες ξερω πολυ καλα πως νιωθεις γιατι ισως καποια πραγματα σε πανε πισω ετσι ενιωθα κι'εγω αλλα αυτα ευτηχως δεν ειναι τιποτα το κεφαλη ψηλα και προχωραμε.

Σε ευχαριστω γλυκια μου, νοιωθω λιγο καλυτερα σημερα αλλα κατα βαθος με πνιγει η απελπισια....

Προσπαθω να ηρεμησω και να σκεφτω θετικα αλλα δεν εχω που να πατησω για να το κανω αυτο.....

Επειδη ολες λιγο πολυ το εχετε περασει αυτο με τις κυστες καταλαβαινετε πως νοιωθω....

Αν ηταν οποιαδηποτε αλλη στιγμη να μου παρουσιαστει η κυστη ουτε που θα με απασχολουσε...Αλλα τωρα?

Ξερετε μωρε πως ειναι...Ουτε μια μερα δε θελουμε να χανουμε!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Βίλλυ & Ντόλη,

ποιο γιατρό έχετε στο Λητώ? και εμένα ο καινούργιος μάλαξ εκεί είναι

Εμένα λέγεται Αποστολάκης Αλέξανδρος

Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη..μάθατε τα νέα της Ραφαέλ; έχασε δεύτερο μωράκι στην 22η εβδομάδα..ενδομήτριος θάνατος..Αύριο θα πάει να το γεννήσει..μου έστειλε π.μ. αν μπορώ να της περιγράψω την διαδικασία....Είναι άδικο ρε γαμώτο..Ποιος Θεός επιτρέπει κάτι τέτοιο;

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη..μάθατε τα νέα της Ραφαέλ; έχασε δεύτερο μωράκι στην 22η εβδομάδα..ενδομήτριος θάνατος..Αύριο θα πάει να το γεννήσει..μου έστειλε π.μ. αν μπορώ να της περιγράψω την διαδικασία....Είναι άδικο ρε γαμώτο..Ποιος Θεός επιτρέπει κάτι τέτοιο;

Οχι ρε παιδί μου.....δεν την ξέρω την κοπέλα, αλλά μόλις το διάβασα με έπιασε ταραχή.......Οντως, ποιος Θεός????

Βίλλυ & Ντόλη,

ποιο γιατρό έχετε στο Λητώ? και εμένα ο καινούργιος μάλαξ εκεί είναι

Mώρος Κων/νος λεγεται...

Τον δικο σου γιατι τον λες μάλαξ?

Εχασα κανενα επισοδειο?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Λυπαμαι πραγματικα...Δεν την ξερω τη κοπελα, ειναι απο καποιο φορουμ?

Οχι οτι εχει σημασια....

Κριμα.....

Αυτο με το Θεο το εχω αναρωτηθει και εγω αμετρητες φορες....

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Ημερομηνίες

Yola 4/7

Δομνίνα 7/7

Αντζυ 12/7

Ammimar υπερηχογράφημα 12/7

Μywish 13/7

bp-IOLH 20/7

Βίλλυ : Ο θεός βοηθός χαχα

Μπραβο βρε κοπελα μου!!!!

Το εδειξα και στον αντρα μου και πεθαναμε στα γελια!!!!

Να σαι καλα!!!!

Πλακα δεν εχουμε ομως?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Koριτσια,

τζίφος η βραδυνή επαφή....Συνοψίζω : πρεγκνυλ Κυριακή βράδυ, επαφή δευτέρα βράδυ και Τρίτη πρωϊ, απόψε τίποτα...Κουράστηκα ρε κοριτσάκια μου...και μου έσκασε και το παραμύθι τύπου πρέπει να κάνουμε παιδί ντε και καλά? Τώρα μάλλον νόμισε ότι θα τρελαθώ, έκανα το λάθος και του είπα ότι όλη μέρα σήμερα πόναγα πάρα πολύ...Από την άλλη, είναι αυτή κουβέντα που μου είπε??? Αντε να πάμε από τον άλλο μήνα (αν και θα λείπει) για σπερματεγχύσεις να ξεμπερδεύω από τις προγραμματισμένες επαφές, είναι τόσο δύσκολα...Και φοβάμαι μην με σιχαθεί κιόλας...και έκανα και τη βλακεία και του το 'πα...

Ολες το εχουμε περασει αυτο και σε νοιωθουμε....Θεωρω οτι τις εχεις καλυψει τις πιθανοτητες με τις επαφες σου και κυριως της πρωινης σημερα...

Απο κει και περα ειναι και η τυχη να σε θελει...

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Koριτσια,

τζίφος η βραδυνή επαφή....Συνοψίζω : πρεγκνυλ Κυριακή βράδυ, επαφή δευτέρα βράδυ και Τρίτη πρωϊ, απόψε τίποτα...Κουράστηκα ρε κοριτσάκια μου...και μου έσκασε και το παραμύθι τύπου πρέπει να κάνουμε παιδί ντε και καλά? Τώρα μάλλον νόμισε ότι θα τρελαθώ, έκανα το λάθος και του είπα ότι όλη μέρα σήμερα πόναγα πάρα πολύ...Από την άλλη, είναι αυτή κουβέντα που μου είπε??? Αντε να πάμε από τον άλλο μήνα (αν και θα λείπει) για σπερματεγχύσεις να ξεμπερδεύω από τις προγραμματισμένες επαφές, είναι τόσο δύσκολα...Και φοβάμαι μην με σιχαθεί κιόλας...και έκανα και τη βλακεία και του το 'πα...

Μywish

δεν βλέπω τον λόγο να γινόταν και βραδινή επαφή. Συνήθως είναι για λόγους ασφαλείας αλλά την ωορρηξία την πιάσατε άσε που το σπέρμα θα ήταν εξασθενημένο. Οπότε καλά αποτελέσματα σου εύχομαι...

Αυτό για το παιδί το είπε για να μην αγχώνεσαι και να στεναχωριέσαι εσύ αν δεν γίνει κάτι. Κάποιος από τους δύο τελικά πρέπει να κρατάει τις ισορροπίες. Φαντάζεσαι να είχες κάποιον να σου κλαίγεται ότι τί θα γίνει αν δεν κάνετε ποτέ κτλ? Καλύτερα αυτός να είναι ο δικηγόρος του διαβόλου να σε τσιτώνει και να το βάζεις πείσμα.

Μιλάω εκ πείρας...

dpTCp2.png

62YBp2.png

Κορίτσια καλημέρα,

έβλεπα στο όνειρό μου ότι ήμουν σε κάποιον γυναικολόγο και με εξέταζε και γύρω μου ήταν η πεθερά μου η έγκυος συνυφάδα μου, η έγκυος αδελφή της, η μαμά της και κάποιοι άλλοι κι εγώ ενώ ξεντυνόμουν στο παραβάν το έσκασα για να μην με εξετάσει μπροστά τους. Λέω του άντρα μου κακά μαντάτα θα ακούσω και διάβασα αυτό για την Ραφαέλ και στεναχωρήθηκα. Είναι πολύ κρίμα και άδικο να τα περνάνε οι γυναίκες αυτά ειδικά κατ επανάληψη. Γεννάει με καισαρική το πρώτο της μια φίλη μου την άλλη βδομάδα στα 42 της μετά από εξωσωματική και έχω μεγάλη αγωνία για εκείνη και το μωρό. Προσπαθούσε 5 χρόνια και στην προηγούμενη εξωσωματική το έχασε αμέσως μετά την αυχενική και ενώ της είχαν βρει ότι όλα είναι εντάξει. Είναι το τελευταίο της χαρτί στην μητρότητα και τρέμει.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Kαλημερα κοριτσακια μου...

Τι να πω συγκλονιστικο και μονο που το διαβαζεις αυτο με την ραφαελ ειναι απο αυτα που λες μα ειναι δυνατον να συμβενει ??? και δυστιχος διαπιστωνεις πως ναι συμβαινουν και ειναι τοσο μα τοσο σκληρες καταστασεις αυτες....ας ειναι καλα η κοπελα και ο αντρας της και να μη χασουν της ελπιδες τους.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

mywish....κι'εγω πιστευω πως οι επαφες που εκανες ητανε οκ δεν νομιζω να εκανε καποια διαφορα αν εκανες χθες το βραδυ....οσο γι'αυτο που του ειπες και την απαντηση που πηρες μην αγχονεσε οι περισσοτεροι ετσι ειναι και ισως κανουν καλα που καποιες φορες μας μιλανε ετσι ωμα για να μας προσγιονουν λιγο απο το αγχος μας..ετσι ειναι και ο δικος μου ενω ειναι πολυ γλυκος απεναντη μου οταν του ζαλιζω τα @@ (σορρυ κι'ολας) με το θεμα του μωρου μου λεει αν ειναι να κανεις ετσι με τοσο αγχος καλυτερα να μη κανουμε ποτε και ξερω οτι μεσα του τρελεναιτε για παιδια.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...