Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Έκανες πολύ καλά που κοίταξες τα επόμενα βήματα σου, αυτό θα σου δώσει μια ψυχική ανάταση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα θα δεις. Μην στεναχωριέσαι, παιδί δεν έκανε όποιος σταμάτησε τις προσπάθειες. Οσο προσπαθούμε πάντα θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Ειμαστε εδώ όλες μας για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. 
      σε ποιους εξωσωματικούς θα απευθυνθείς έχεις σκεφτεί ; 
      σκέφτομαι και εγώ αργότερα να πάρω μια δεύτερη γνώμη αλλά δεν εχω κάποιον κατά νου!

• Μου αρέσει 1

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

βίλλυ μου, το χειμώνα αμέσως μετά την αποβολή περίμενα να μου έρθει η περίοδος. Κατά την 21η μέρα του κύκλου πήγα σ' ένα φίλο μου γυναικολόγο για έναν υπέρηχο και μου είπε ότι βλέπει ωάριο και μου πρότεινε να έρθω σε επαφή, για να μείνω έγκυος. Εγώ δεν ήθελα κατευθείαν από την αποβολή να μείνω έγκυος κι έτσι δεν είχα επαφές. Περίμενα να μου έρθει η περίοδος την 35η μέρα, γιατί υπολόγιζα 14 μέρες μετά την ωορρηξία. Τελικά η περίοδος δεν μου ερχόταν Περίπου την 50η μέρα του κύκλου κι ενώ ο γυναικολόγος μου μού είχε προτείνει να πάρω duphaston, για να μου έρθει η περίοδος (εγώ δεν πήρα, γιατί ήταν Χριστούγεννα και είχα τραπέζι, θα έφευγα και ταξίδι και με βόλευε να μην έχω περίοδο), ένιωσα το βράδυ ξαφνικά έναν πολύ δυνατό πόνο. Κόντεψα να τρελαθώ, χλώμιασα, ίδρωσα, σχεδόν λιποθύμησα. Επειδή μου είχε συμβεί άλλες δυο φορές στο παρελθόν, δεν πήγα σε γιατρό, άλλωστε ήταν παραμονή Χριστουγέννων. Τελικά η περίοδος μου ήρθε την 60η μέρα και χωρίς να πάρω duphaston. Ο γιατρός είπε ότι μάλλον ήταν κυστικό το ωοθυλάκιο και γι' αυτό καθυστέρησε τόσο πολύ.

Θέλω λοιπόν να σου πω ότι με το duphaston θα σου έρθει η περίοδος, να μην ανησυχείς καθόλου. Εμένα δεν μου ερχόταν, γιατί αρνιόμουν να πάρω duphaston. Επίσης, η κυστούλα θα φύγει μόνη της, εμένα δηλαδή μου έφυγε. Οπότε μην ανησυχείς.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Bιλλυ μου μη στεναχωριεσε δεν ειναι τηποτα το επαθα κι'εγω το χειμωνα εκανα κυστη και μου εδωσε κι'εμενα dufaston και καθαρισα.

Να μη σε περνει απο κατω ειπαμε καθε εμποδιο για καλο.

Ευχαριστω Αντζι μου....

Τα εμποδια τα βλεπω, το "για καλο" περιμενω η ερμη...

Εσυ, ολα καλα?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

βίλλυ μου, το χειμώνα αμέσως μετά την αποβολή περίμενα να μου έρθει η περίοδος. Κατά την 21η μέρα του κύκλου πήγα σ' ένα φίλο μου γυναικολόγο για έναν υπέρηχο και μου είπε ότι βλέπει ωάριο και μου πρότεινε να έρθω σε επαφή, για να μείνω έγκυος. Εγώ δεν ήθελα κατευθείαν από την αποβολή να μείνω έγκυος κι έτσι δεν είχα επαφές. Περίμενα να μου έρθει η περίοδος την 35η μέρα, γιατί υπολόγιζα 14 μέρες μετά την ωορρηξία. Τελικά η περίοδος δεν μου ερχόταν Περίπου την 50η μέρα του κύκλου κι ενώ ο γυναικολόγος μου μού είχε προτείνει να πάρω duphaston, για να μου έρθει η περίοδος (εγώ δεν πήρα, γιατί ήταν Χριστούγεννα και είχα τραπέζι, θα έφευγα και ταξίδι και με βόλευε να μην έχω περίοδο), ένιωσα το βράδυ ξαφνικά έναν πολύ δυνατό πόνο. Κόντεψα να τρελαθώ, χλώμιασα, ίδρωσα, σχεδόν λιποθύμησα. Επειδή μου είχε συμβεί άλλες δυο φορές στο παρελθόν, δεν πήγα σε γιατρό, άλλωστε ήταν παραμονή Χριστουγέννων. Τελικά η περίοδος μου ήρθε την 60η μέρα και χωρίς να πάρω duphaston. Ο γιατρός είπε ότι μάλλον ήταν κυστικό το ωοθυλάκιο και γι' αυτό καθυστέρησε τόσο πολύ.

Θέλω λοιπόν να σου πω ότι με το duphaston θα σου έρθει η περίοδος, να μην ανησυχείς καθόλου. Εμένα δεν μου ερχόταν, γιατί αρνιόμουν να πάρω duphaston. Επίσης, η κυστούλα θα φύγει μόνη της, εμένα δηλαδή μου έφυγε. Οπότε μην ανησυχείς.

Αχ μωρε Ιολη μου......

Σε ευχαριστω, ξερω οτι και συ εχεις περασει παρα πολλα και οτι η κυστες δεν ειναι κατι ανησυχιτικο, ή σοβαρο...Και μενα μου εσπασε μια φορα μιά κυστη και αισθανθηκα αυτο ακριβως που περιεγραψες....

Αυτο που μου τη δινει ειναι οτι εκανα την γαμ^%$^9νη την πρεγκνυλ, ακριβως για να σπασει το κωλο ωαριο και δεν εσπασε...

Σε φυσικο κυκλο το καταλαβαινω, οπως ειπα μου εχει ξανατυχει, και οχι μονο μια φορα ή δυο...

Ελπιζα ομως οτι με την πρεγκνυλ θα ηταν σιγουρο..Διαβαζα τωρα και στο ιντερνετ οτι ειναι οντως πολυ σπανιο..

Σορρυ για την γκρινια, θα μου περασει οταν ξημερωσει απλα αυτη τη στιγμη νοιωθω κουρελι....

Εσυ πως τα πας?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Βιλλάκι, μην στεναχωριέσαι....Δυστυχώς και οι κύστες είναι στο πρόγραμμα...

Η γνώμη η δική μου είναι να αλλάξεις γιατρό, μου φαίνεται μάλαξ. Αν μετά την υποτιθέμενη ωορρηξία σε είχε παρακολουθήσει υπερηχογραφικά, θα έβλεπε ότι δεν είχε σπάσει το ωάριο και ότι θα καταλήξει σε κύστη....Θα το ήξερες από τότε και θα είχες γλυτώσει όλη την ταλαιπωρία, μόνο τζάμπα ταλαιπωρίες δεν χρειαζόμαστε....

Μία ερώτηση: Ο μάλαξ πόσες μονάδες πρεγκνυλ σου έκανε???

Ξέρω ότι τώρα θα αισθάνεσαι κουρέλι και πολύ στεναχωριέμαι...Ομως δεν θα το βάλουμε κάτω εεεεεε????? Που θα πάει? θα γυρίσει και ο τροχός........Φιλάκια κοριτσάκι μου, να είσαι αισιόδοξη, όλα θα πάνε καλά.....Δεν είπαμε ότι πριν τελειώσει ο χρόνος θα έχει γεμίσει το thread γκαστρούλες??????

Καλημέρα κοριτσάκια και ευχαριστώ για τις ευχές σας!Άντε άντε και σύντομα και στα δικά σας! Πριν το φθινόπωρο!!!

Βιλλάκι μου γλυκό να μην στεναχωριέσαι...γιατί ο επιμένων νικά. Να σου πω κι εγώ 1 μήνα πριν ξεκινήσω εξωσωματική πήγα να με δει μερικές μέρες πριν μου έρθει αίμα για να ξεκινήσουμε ενεσούλες.Ε λοιπόν είδε και σε μένα πως το ωοθηλάκιο μου δεν είχε σκάσει και μάλλον ήταν κυστικό...Μου έδωσε αντισυλληπτικά με εξέτασε την 1η μέρα του επόμενου κύκλου και ξεκινήσαμε ενεσούλες μόλις τελείωσα τα αντισυλληπτικα..και όλα καλά!Μην μου στεναχωριέσαι...δεν κάνει...Όλα γίνονται για το καλύτερο και μετά θα κοιτάς πίσω και θα λες...ΧΑΛΑΛΙ

Διαφημίσεις

Bιλλάκι,

μα καλά να ξέρεις τόσο καλά τον οργανισμό σου σαν να έχεις γυάλα και να βλέπεις τί γίνεται εκεί μέσα είναι πλέον ανατριχιαστικό. Βέβαια αυτό σου δίνει μια σιγουριά και δεν έχεις φρούδες ελπίδες εκεί που βλέπεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Πάντως αυτό που λες με την pregnyl αυτό τον μήνα που την έκανα πρώτη φορά κι εγώ δεν ένοιωσα τίποτα και ούτε έχω ακόμα κανένα σύμπτωμα όπως τον προηγούμενο μήνα με την ovitrelle που και ένοιωσα τους πόνους ωορρηξίας και ειχα και τραβήγματα και στήθος ευαίσθητο μέχρι που αδιαθέτησα. Όχι ότι είχα και κανένα θετικό αποτέλεσμα αλλά τώρα με τα δικά σου ανησυχώ μήπως κι εμένα δεν έσπασαν μια που δεν νοιώθω τίποτα. Κανονικά την Κυριακή δεν την περιμένω. Είναι Τρίτη και θα έπρεπε να έχουν αρχίσει τα προεόρτια.

Είχα και 3 λές να έχω κάνει 3 κύστες? Θα πηδηχτώ από το παράθυρο.

Ιόλη

μπράβο για τα αποτελέσματά σου και για την απόφαση που πήρες να κάνεις ήρεμες διακοπές. Όλο τον χρόνο αυτό περιμένουμε...και πού ξέρεις μπορεί να σε προλάβουν τα γεγονότα...

Annimar

πότε θα πάτε σου είπε ο γιατρός για να ακούσετε 2η καρδούλα?

Mywish, antzi, dolly,

πότε δεν περιμένετε? Έχουμε χάσει λίγο τα επεισόδια.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλημέρα κορίτσια.

Ξεκινάω από εσένα Βίλλυ μου. Ελπίζω να ξύπνησες πιο κεφάτη και αισιόδοξη...Δε μασάμε με τίποτα..έχεις αντιμετωπίσει τόσα πολλά, που αυτό είναι παιχνιδάκι...Πάντα υπάρχει η πιθανότητα κάποιο ωάριο να είναι κυστικό...Ούτε δύσκολα αντιμετωπίσιμο είναι, ούτε σπάνιο φαινόμενο...κι εγώ είχα κυστικά πέρισυ και έφυγαν από μόνα τους. Βέβαια θα πω κι εγώ ότι είναι εκπληκτικό το πόσο καλά έχεις μάθει το σώμα σου...το διδακτορικό λείπει...όσο για τον γιατρό σου, κι εμένα μου κάνει εντύπωση που δεν σου έκανε υπέρηχο μετά την pregnyl για να δει αν έγινε ωορηξία..Στο ΛΗΤΩ δεν είναι κι ο δικός σου; Το πακέτο παρακολούθησης ωορηξίας συμπεριλαμβάνει 4 υπερηχογραφήματα και κοστίζει 82 ?. Αυτό παίρνεις;

Ιόλη μου, πήρες τη σωστή απόφαση...όλα θα δρομολογηθούν χωρίς άγχος και θα πας έτοιμη τον Σεπτέμβρη για το μεγάλο άλμα...Πάντως θα σε συμβούλευα να ξεσαλώσεις λίγο και τον Αύγουστο..You never know ;)

Ammimar, δεν σου είπε να πας νωρίτερα για να ακούσεις και την άλλη καρδούλα;

Εγώ εχθές έκανα την pregnyl και αύριο το πρωί θα πάω για το τελευταίο υπερηχογράφημα του πακέτου να δούμε αν έγινε ωορηξία...'Εκανα και εξετάσεις, οιστραδιόλη και LH και ο γιατρός μου είπε ότι η οιστραδιόλη θα ήθελε να ήταν υψηλότερη, όχι όμως ότι η τιμή της είναι απαγορευτική...Είδωμεν..

Η αλήθεια είναι ότι μου βγήκε μια απίστευτα μεγάλη ψυχολογική κούραση εχθές. Είχα πάει από το πρωί στο μαιευτήριο, περίμενα να βγουν οι εξετάσεις και να κάνω το μεσημέρι υπέρηχο. Δεν ξέρω γιατί προέκυψε αυτό, όμως μόλις έφυγα άρχισα να κλαίω...άτιμες ορμόνες... Νομίζω ότι η κούραση έχει να κάνει με όλα τα γεγονότα της τελευταίας χρονιάς και μου βγαίνει τώρα....Αφού είπα ότι αν δε γίνει κάτι...δεν θα ξαναπροσπαθήσω...Σκέφτομαι και το οικονομικό κομμάτι του θέματος κάθε μήνα.... Αυτές βέβαια είναι σκέψεις της στιγμής...Σήμερα είμαι καλύτερα και αναμένω για σημάδια που θα δηλώνουν ωορηξία...

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Kαλημερα κοριτσακια μου!!!!!

Πως εισται σημερα???

βιλλυ....ελπιζω να ηρεμησες ξερω πολυ καλα πως νιωθεις γιατι ισως καποια πραγματα σε πανε πισω ετσι ενιωθα κι'εγω αλλα αυτα ευτηχως δεν ειναι τιποτα το κεφαλη ψηλα και προχωραμε.

yola.....εγω κανονικα περιμενω στης 12/7 αλλα αν δεν ερθει τοτε οχι λογω εγκυμοσηνης αλλα λογω ανωμαλιας θα πρεπει να ξεκινησω primolut οποτε περιοδο θα δω κατα της 28/7.

Αmmimar....με το καλο τα ζουζουνακια σου και να σου πω και ενα μυστικο μου, ενας κρυφος μου ποθος ειναι να κανω δυδιμακια...αν και πανω απ'ολα λεω ας ερθει η εγκυμοσυνη και να πανε ολα καλα αλλα θα το ηθελα ακομα περισσοτερο αν ειχα δυδιμακια.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Ο επόμενος υπέρηχος είναι 12 Ιουλίου στα γενέθλια του άντρούλη μου!

Υολάκι τι κούκλα κοράκλα έχεις?Φτου φτου φτου.Μα τόσο ίδιες?

Eυχαριστώ αλλά είσαι από τους λίγους που το λένε. Ίσως επειδή δεν έχεις δει τον άντρα μου. Είναι φτυστοί. Από μένα έχει πάρει μόνο κάποιες εκφράσεις ίσως.

Άντε και τα δικά σου το ένα να μοιάζει στον άντρα σου και το άλλο σε σένα...

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Ντόλη μου καλή επιτυχία στις επαφές σας και ας είναι τυχερός κύκλος αυτός έτσι ώστε να μην ξαναπιεστείς ούτε ψυχολογικά ούτε σωματικά ούτε οικονομικά.

Annimar αλήθεια κι εγώ πιστεύω ότι πάει πολύ μακριά το 12 Ιουλίου. Καλύτερα να πας κάπου μόνη σου να κάνεις έναν απλό υπέρηχο να ακούσεις και την δεύτερη καρδούλα να ησυχάσεις πλέον.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Καλημέρα σε όλα τα κορτσούδια... Τι μου κάνετε; Ελπίζω σε όλες σας να ξημέρωσε μια υπέροχη μέρα και να αισθάνεστε πολύ καλύτερα από χθες που ήσασταν... κάπως..

Βιλλάκι μου γλυκό,

Καταλαβαίνω πως νιώθεις... τόσες προσπάθειες, τόσες ορμόνες, τόσο άγχος για ποιο λόγο τελικά; Όλα έχουν την αιτία τους και τη σημασία τους.. Μήπως να κάνεις κι εσύ ένα διάλλειμα να τα αφήσεις όλα αυτά πίσω σου, να αποτοξινωθείς λιγουλάκι και από το φθινόπωρο όποτε το νιώσεις πραγματικά ότι το θες να επιστρέψεις στις προσπάθειες δριμύτερη;

Όσον αφορά τις κύστες... Όταν ήμουν μόλις 22 χρονών έπαθα ρήξη ωχρού σωματίου.. Είχα τότε πολυκυστικές ωοθήκες και κάποια στιγμή όταν έγινε ωορρηξία εκτός από εκείνο το ωοθηλάκιο αιμορράγησαν και τα διπλανά με αποτέλεσμα να μπω εκτάκτως στο νοσοκομείο και παρά τρίχα γλύτωσα τη σηψαιμία. Ήμουν με αντιβίωση 1000 mg ενδοφλεβίως για μια βδομάδα για να καταπολεμήσουμε τη λοίμωξη και τελικά δεν την γλύτωσα την επέμβαση.. Ένα χρόνο αργότερα σχεδόν έκανα πλαστική και στις δύο ωοθήκες μου με ανοιχτό χειρουργείο.. Με λίγα λόγια αφαίρεσαν τον ιστό που πάνω του ήταν κι εγώ δεν ξέρω πόσα κυστικά ωοθηλάκια... Ευτυχώς μου έχουν αφήσει κομμάτι αρκετά μεγάλο για να κάνει τη δουλειά...

Και πριν δύο χρόνια περίπου στον καθιερωμένο ετήσιο έλεγχο βρέθηκε μια κύστη αλλά μέσα σε δυο μήνες έφυγε από μόνη της..

Κοριτσάκι μου είμαστε γυναίκες.. Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένες να τραβάμε απίστευτη ταλαιπωρία προκειμένου να γίνουμε μανούλες και εσύ είσαι σε θέση να το ξέρεις καλύτερα απ' όλες μας εδώ μέσα αλλά όταν θα αντικρύσουμε το μωρουλίνι μας όλα θα σβηστούν μονομιάς...

Χαμογέλασέ μου τώρα.. έτσι να ανακάμπτουμε...

Ντόλη μου ένα μαιευτήριο δεν είναι και ο καλύτερος τόπος για σένα τώρα... Θυμάμαι όταν ήμουν στο μαιευτήριο που αναφέρω πιο πάνω και είχα συνέλθει είχα βγει στο διάδρομο.. Ήταν η ώρα που φέρναν τα μωρά στις μανάδες τους για φαγητό.. Ένα το είχαν αφήσει στο διάδρομο μέχρι να παραδώσουν κάποιο άλλο.. Είχα πάει από πάνω του (22 χρονών εγώ τότε) και το κοίταζα με τέτοια λατρεία που ήρθε η νοσοκόμα και αφού βλέπει πως το κοιτάω με ρωτάει "Δικό σας είναι;".... Οπότε καταλαβαίνω κοριτσάκι μου πως αισθάνθηκες και μόνο που περίμενες τόσες ώρες σε ένα τέτοιο χώρο.

Ξέρω πως προς στιγμή λύγισες.. Όμως όπως είπες κι εσύ ξανά θα προσπαθήσουμε όλες μαζί γι' αυτό που επιθυμούμε περισσότερο...

Yola μου εγώ περιμένω στις 7/7 (ελπίζω για να μπούμε σε πρόγραμμα)...

L2qIp2.png

Dolly στον πρώτο κύκλο με φάρμακα, μόλις άκουγα λυπητερό τραγούδι, χωρίς να σκέφτομαι απολύτως τίποτα, έβαζα τα κλάματα....Ρημάδες ορμόνες....Μήπως χρειάζεται να ξεκουραστείς λιγάκι και να ξαναπροσπαθήσεις από Σεπτέμβριο??? Πέρασες δύσκολα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο...Αλλά μπορεί αυτός ο κύκλος να είναι ο τυχερός, που ξέρεις???

Ημερομηνίες

Yola 4/7

Δομνίνα 7/7

Αντζυ 12/7

Ammimar υπερηχογράφημα 12/7

Μywish 13/7

bp-IOLH 20/7

Κορίτσια, πρόσθεσα και το δικό μου ονοματάκι!

Εύχομαι ο Ιούλιος να ξεκινήσει και να τελειώσει με εγκυμοσύνες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...