Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Έκανες πολύ καλά που κοίταξες τα επόμενα βήματα σου, αυτό θα σου δώσει μια ψυχική ανάταση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα θα δεις. Μην στεναχωριέσαι, παιδί δεν έκανε όποιος σταμάτησε τις προσπάθειες. Οσο προσπαθούμε πάντα θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Ειμαστε εδώ όλες μας για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. 
      σε ποιους εξωσωματικούς θα απευθυνθείς έχεις σκεφτεί ; 
      σκέφτομαι και εγώ αργότερα να πάρω μια δεύτερη γνώμη αλλά δεν εχω κάποιον κατά νου!

• Μου αρέσει 1

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια.....

Και εγω σημερα ολη μερα τρεξιμο....

Πηγαμε κοπα-κοπανα με μια φιλη και τα παιδια και μαζευτηκαμε στις 7....

Μεχρι να μαζεψω το σπιτι, να μπανιαριστουμε, να φαμε, εφτασε 10 η ωρα...

Και αυριο πρωι, εργασια και χαρα....

Ραντευου εχω 7μιση το απογευμα και ελπιζω να μην εχω δυσαρεστα νεα...

Η αληθεια ειναι πως ανησυχω λιγο....Ολο αυτο που περασα σιγουρα δε θα ειναι για ευχαριστα νεα, αρκει να μην ειναι κατι πολυ κακο ρε γμτ!!!!

Θα ημουν ευχαριστημενη με μια απλη κυστη ας πουμε γιατι δε θελω να σας εκμυστηρευτω τι σεναρια εχει φτιαξει το αρρωστημενο μου μυαλο!!!!

Μολις γυρισω, εννοειται πως θα σας γραψω....

Ευτυχως που θα εχουμε τα ευχαριστα της Αmmimar.....

Μπορεί να έχεις και ΤΑ ευχάριστα και να κουφαθούμε όλοι...Καλά αποτελέσματα να ακούσεις...

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βίλλυ μου είσαι η κλασσική υδροχοίνα του αγχώνομαι την τελευταία στιγμή μόνο!!! ΧαχαχαχαΚαλή επιτυχία κοριτσάκι μου αν και είμαι σίγουρη πως όλα θα πάνε καλά.Τίποτα δεν θα είναι...ταλαιπωρήθηκε λίγο ο οργανισμός σου αλλά δεν αποκλείεται να είσαι και έγκυος..

Εγώ κοριτσάκια είχα σήμερα πρωί τον 1ο υπέρηχο και από εκεί που φοβόμουν μην έχω βιοχημική ή τα χειρότερα μαντέψτε τι άκουσα...Δίδυμα παρακαλώ! Το 1 είναι λίγο μεγαλύτερο και ακούσαμε και την καρδούλα του! Είμαι τρισευτυχισμένη!!! Με 2 ωάρια ξεκίνησα με τις ενέσεις ρε κορίτσια..θυμάστε που αγχώθηκα και μου δίνατε κουράγιο? Σας ευχαριστώ κοριτσάκια μου!...και κουράγιο σε όλες! Αφού βάζουμε στόχο σίγουρα αργά ή γρήγορα τον φτάνουμε!

Κολπικό υπέρηχο μου έκανε.Κολπικό κάνουν όλοι στην αρχή της εγυμοσύνης?

ANNIMAR

μπράβο!!!!

Πολύ μεγάλη χαρά πήρα με τα νέα σου. Είσαι το γούρι του θέματός μας. Εύχομαι να είναι ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι και να μην ξαναχρειαστεί να περάσεις τίποτα από όλα αυτά μέχρι τώρα. Κάνεις την οικογένειά σου και ξεμπερδεύεις.

Μην μας ξεχνάς να μπαίνεις να βλέπεις πως τα πάμε κι εμείς και να μας λες νέα σου. Κι ότι θέλεις μπορούμε να σου λύνουμε τιε απορίες μόνο προσοχή, έτσι? Λοιπόν, ναι στην αρχή μέχρι τον τρίτο μήνα κάνεις ενδοκολπικό υπέρηχο.

dpTCp2.png

62YBp2.png

Μια όμορφη καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια που βρίσκονται στη βροχερή Αθήνα και όχι μόνο...

Τι μου κάνετε; Ευχάριστα νέα διαβάζω από την Ammimar και ελπίζω να συνεχιστούν και το απόγευμα με τα νέα της Βίλλυ...

Βλέπω ότι όλες είχατε γεμάτο σβκ με διάφορες δραστηριότητες και περάσατε πολύ όμορφα.. Χαίρομαι ειλικρινά γι' αυτό..

Εμείς δεν κάναμε τίποτε σπουδαίο.. Το Σάββατο πήγα και είδα την αδυναμία μου (το βαφτιστήρι μου.. εκείνο που μοιάζει με το Στέφανο από το Κάρμα) και κορίτσια το ομολογώ.. είμαι ερωτευμένη μαζί του.. Το τι μου έκανε, τι φιλιά μου έδινε, τι αγκαλίτσες, τι ζωγραφιές, τι παραμύθια και είναι μόλις 3 ο άτιμος.. Αφού δεν ξεκόλλαγα λέμε...

Σάββατο βράδυ πήγαμε σε ένα φιλικό μας ζευγάρι και χθες όλη μέρα είμασταν με φίλους.. Είναι πολύ σημαντικό να περνάμε καλά και χωρίς να κάνουμε κάτι το ιδιαίτερο.. τι λέτε κι εσείς..

Ιόλη μου κι εγώ είδα το χθεσινό επεισόδιο των Μυστικών.. άντε να δούμε τι θα γίνει στον γ' κύκλο..

Γιόλα μου μετράω 34 μέρες διότι εγώ έχω κάνει εξωσωματική και αρχές Αυγούστου μου έχει πει ο γιατρός ότι μπορούμε να ξεκινήσουμε τη δεύτερη προσπάθεια.. Έχουμε σοβαρό θέμα με το σπέρμα και η φυσιολογική σύλληψη σχεδόν αποκλείεται...

Ammimar χάρηκα πολύ με τα νέα σου... Θα ναι τα διδυμάκια της παρεούλας μας και θα τα έχουμε υπό την προστασία μας... Όλα καλά θα πάνε κοριτσάκι.. μην ανησυχείς..

Βίλλυ μου καλά αποτελέσματα γλυκιά μου.. άντε να μας εκπλήξεις όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Ντόλη μου,

καλησπέρα!!! Τί κάνεις εσύ και οι άντρες σου? Μπορείς να μου πεις με PM ποιά είναι ποιά στο facebook γιατί τα έχω κάνει θάλασσα? Καλά την Άντζυ και την Ιόλη οκ, η άλλη ποιά είναι, η mywish?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Kουκλιτσες μου καλησπερα!!!!

ΑΜΜΙΜΑΡ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ

383688ojvp6wcc35.jpg

Δυδυμακια ρε θηριο μπραβο με το καλο βρε ζουζουνα....

Περιμενουμε βλεπω και νεα απο το βιλλακι αντε Παναγια μου μακαρι να εχει ευχαριστα το κοριτσακι μας....

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα, κοριτσάκια.

Πήγα σήμερα για ορμονολογικές. Βγήκαν ήδη FSH, LH,PRL, E2 και είναι πολύ καλές απ' ότι μου είπαν στο τηλέφωνο. Του θυρεοειδή θα βγουν αύριο και θα κλείσω ραντεβού με τον γιατρό την Παρασκευή, για να τις συζητήσουμε.

Θα πείσω και τον άντρα μου να κάνει σπερμοδιάγραμμα και θα πάρω αργότερα τον γιατρό να του πω ότι δεν θα κάνω τώρα σπερματέγχυση και την Παρασκευή στο ραντεβού θα συνεννοηθούμε, για να ξεκινήσω τον Σεπτέμβριο.

Μπράβο Ιολάκι μου.. Έτσι μπράβο, γερά και δυναμικά να ξεκινήσουμε όλες μαζί το Σεπτέμβρη... Τι έχει να γίνει τότε... χαμός θετικών χοριακών... και του χρόνου το καλοκαίρι όλες δίπλα δίπλα στα μαιευτήρια.... Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Πριν πω οτιδηποτε να εκφρασω τα συγχαρητηρια μου στο κοριτσακι μας, την Ammimar!!!!!!!!!

Τι συγκλονιστικα νεα!!!!!!!

Μπραβο σου και ευχομαι ετσι ευχαριστα να συνεχισεις μεχρι το τελος!!!!!!!!

Οσο για μενα, μια ωραιοτατη κυστη 2 επι 2 στην ωοθηκη που ειδαμε το ωαριο τον προηγουμενο μηνα...

Ακριβως αυτο που υποψιαζομουν..

Εγινε κυστικο γιατι δεν εσπασε..Θυμαστε που σας ειπα οτι μετα την πρεγκνυλ δεν αισθανθηκα α π ο λ υ τ ω ς τιποτα?

Ενω οταν την ειχα κανει μετα το ωαριο που ειδαμε που ειχα με τα σερπαφαρ ειχα πονακια και ενοχλησεις για 2 μερες..

Τσαμπα οι ενεσεις οι γκοναλ, τσαμπα η πρεγκνυλ, τσαμπα οι επαφες...

Ηταν καταδικασμενο απο την αρχη..Μου ειπε οτι ειναι εξαιρετικα σπανιο να μη σπασει το ωοθυλακιο μετα την πρεγκνυλ, αλλα αν δε συμβει σε εμενα το εξαιρετικα σπανιο σε ποιον θα συμβει?

Οποτε εχουμε και λεμε, πρωτη προσπαθεια ενα αυγο, μηδεν αποτελεσμα, δευτερη προσπαθεια κανενα αυγο, τριτη προσπαθεια ενα αυγο που κατεληξε κυστικο...Πως με βρισκετε? Χειροτερευω καθε φορα ή μου φαινεται?

Τωρα θα πιω ντουφαστον για 5 μερες και μετα θα πρεπει να αδιαθετησω σε καποιες μερες και την 5η μερα της περιοδου να παω να με δει για να δουμε αν εφυγε η κυστη...Που σημαινει πως:

1ον ενδεχεται να μην αδιαθετησω και μετα τα ντουφαστον

2ον και να αδιαθετησω ενδεχεται να μην φυγει η κυστη αμεσως

Αν τωρα εχει φυγει την 5η μερα θα αρχισω τις γκοναλ και αντε παλι μανά ξανά να δουμε αν θα εχω κανει αυγο, και αν κανω να δουμε αν θα σπασει ωστε να παμε για σπερματεγχυση....

Κυστες τετοιου ειδους εχω ξανα κανει αλλα παντα μου ερχοταν περιοδος μετα την προγεστερονη που επινα...Δε μπορω να καταλαβω γιατι οχι τωρα...Γι αυτο ανησυχω μηπως δε μου ερθει περιοδος και τωρα μετα τα ντουφαστον....

Αυτα προς το παρον, χαλια η ψυχολογια μου και ο αντρας μου μου ειπε οτι φοβαται μη παθω και τιποτα με ολες αυτες τις ορμονες και αρχισε τα ιδια παλι, μηπως να το αφησουμε και τις αλλες παπαριες που μου τσαμπουναει κατα καιρους....

Του λεω μη μου μιλας τωρα, ασε με.....

Γιατι ρε γμτ?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Bιλλυ μου μη στεναχωριεσε δεν ειναι τηποτα το επαθα κι'εγω το χειμωνα εκανα κυστη και μου εδωσε κι'εμενα dufaston και καθαρισα.

Να μη σε περνει απο κατω ειπαμε καθε εμποδιο για καλο.

z4cb4220a63fd7.gif

187564hv7srq238i.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...