Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Εγκυμοσύνη μετά τα 35

Recommended Posts

Καλησπέρα γλυκά μου κοριτσάκια...

Τι μου κάνετε; φαντάζομαι πως είστε καλά και προσπαθείτε να περάσετε ένα υπέροχο σβκ...

Βίλλυ μου ακόμα συνεχίζεται το πλίτσι πλίτσι; Ελπίζω πως όχι και να έχει αρχίσει ένας καινούργιος κύκλος δημιουργίας... (ξέρεις εσύ τι εννοώ).... Το χωριό όντως είναι πολύ κοντά και σε πολύ λίγη ώρα όποτε το θελήσεις μπορείς να πας... έτσι όπως τα λες είναι.. έχουμε φτάσει όλες μας σε μια ηλικία που είναι κρίμα κι άδικο να καταπιέζουμε τον εαυτό μας για τα θέλω και τις επιθυμίες των αλλωνών.. έστω και αν είναι των συζύγων ή των παιδιών.. Θα είμαι κι εγώ εδώ τον Αύγουστο οπότε όποτε θες θα κανονίζουμε για καφεδάκι, φαγάκι, ποτάκι.. ότι τραβά η όρεξή μας..

Ιόλη μου μα τόση ακρίβεια πια; τουλάχιστον δεν είχες καθόλου άγχος και αγωνία αυτή τη φορά.. Πάμε δυναμικά για τον επόμενο μήνα...

Άντζυ και mywish μακάρι πολύ σύντομα να σας έρθει και σε σας το επιθυμητό αποτέλεσμα...

Όσο για μένα... 34 και σήμερα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα γλυκά μου κοριτσάκια...

Τι μου κάνετε; φαντάζομαι πως είστε καλά και προσπαθείτε να περάσετε ένα υπέροχο σβκ...

Βίλλυ μου ακόμα συνεχίζεται το πλίτσι πλίτσι; Ελπίζω πως όχι και να έχει αρχίσει ένας καινούργιος κύκλος δημιουργίας... (ξέρεις εσύ τι εννοώ).... Το χωριό όντως είναι πολύ κοντά και σε πολύ λίγη ώρα όποτε το θελήσεις μπορείς να πας... έτσι όπως τα λες είναι.. έχουμε φτάσει όλες μας σε μια ηλικία που είναι κρίμα κι άδικο να καταπιέζουμε τον εαυτό μας για τα θέλω και τις επιθυμίες των αλλωνών.. έστω και αν είναι των συζύγων ή των παιδιών.. Θα είμαι κι εγώ εδώ τον Αύγουστο οπότε όποτε θες θα κανονίζουμε για καφεδάκι, φαγάκι, ποτάκι.. ότι τραβά η όρεξή μας..

Ιόλη μου μα τόση ακρίβεια πια; τουλάχιστον δεν είχες καθόλου άγχος και αγωνία αυτή τη φορά.. Πάμε δυναμικά για τον επόμενο μήνα...

Άντζυ και mywish μακάρι πολύ σύντομα να σας έρθει και σε σας το επιθυμητό αποτέλεσμα...

Όσο για μένα... 34 και σήμερα!

Γεια σου Δομνινα μου...

Πολυ χαιρομαι που θα εισαι και εσυ εδω τον Αυγουστο και εννοειται πως θα βρεθουμε....

Το πλιτσι-πλιτσι εχει σταματησει εδω και 2 μερες, σημερα ειναι η τριτη μερα που δεν εχω ουτε καφε ουτε ροζ ουτε τιποτα...

Το στηθος μου εξακολουθει να ποναει και την Δευτερα εχω ραντευου στις 7 να δω τι διαολο εγινε....

Δεν εχω ιδεα τι συνεβει, στα 40 μου χρονια πρωτη φορα μου συμβαινει να μη μου ερθει περιοδος μετα την χρηση προγεστερονης....Και επισης πρωτη φορα στη ζωη μου εχω ροζ καφε υγρα και μετα τιποτα απο αιμα...

Βεβαια ειναι και η πρωτη φορα που χρησιμοποιω ορμονες για προκληση ωορρηξιας αρα υποθετω οτι κατι εχει να κανει με αυτο...

Αντε να περασουν οι μερες, 34 και σημερα, να μπεις και συ στο παιχνιδι.....

Φιλακια γλυκια μου κοκκινομαλλα!!!!:tongue::tongue::tongue:

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Oχι serpafar πρωτη φορα θα παρω περυσι επερνα clomiphen τα οποια στον πρωτο κυκλο μου ειχε πει να παρω 2 την μερα και τελικα δεν ειχα κανει αυγουλακια και μετα μου το ανεβασε στα 4 ανα 8 ωρες....απλα μου φανικε περιεργο με τα serpafar που μου ειπε o νεος ντοκ να τα περνω 2 μαζι....πωπω πολυ χαπι ρε κοριτσια περνω ηδη καθε πρωι το χαπι του θυροειδη μετα απο κανα δυο ωρες περνω και το φολλυκο οξυ το μεσημερη μετα το φαγητο περνω και glucoplus για την υπερινσουλιμια θα περνω μετα και τα 4 serpafar πππφφφφ.....αφου λεω του αντρα μου χθες να με παρει απο το φαρμακειο αυτο το κουτακι που εχουνε οι παπουδες που βαζουνε μεσα τα χαπια και γραφει της ωρες γελουσε ο ανθρωπος τι να πει μ'εμενα που εμπλεξε :):):)

Αχ, δικιο εχεις κοριτσακι μου αλλα τι να κανεις?

Ειναι ιερος ο σκοπος....

Παντως το κουτακι που λες, δεν ειναι κακη ιδεα θα ελεγα, χι,χι!!!!:P:p

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Καλημέρα, κοριτσάκια μου, τι κάνετε?

Χθες βγήκαμε έξω το βράδυ και δεν μπήκα καθόλου ίντερνετ, για να σας ενημερώσω ότι τελικά χθες το βράδυ μου ήρθε η ακατονόμαστη.

Τουλάχιστον ήρθε στην ώρα της και δεν μου έδωσε φρούδες ελπίδες.

Γεια σου Ιολη μου...

Αντε, καλη αρχη για αυτο το μηνα!!!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Γειά σας γλυκά μου!

Γύρισα από το γιατρό, τα νέα είναι καλά.. Ενδομήτριο καλό, τρία αυγά με διαστάσεις 19, 16 και 15 μμ. Μου είπε πρεγκνυλ την Κυριακή το βράδυ, υπολογίζω ότι θα έχουν διαστάσεις 23, 19.5 και 18, άρα θα 'παίξω' με ένα ή δύο αυγά...

Είδατε προκοπή τα αυγά μου την 9η μέρα???

Τα παιδάκια σας θα βγούν όλα λουλουδια, γιατί έχουν τις καλύτερες μανάδες.....Είμαι σίγουρη...

Οποια από εσάς έχει facebook και θέλει, να μου στείλει πμ....

Σας φιλώ

Μπραβο, μπραβο και παλι μπραβο κοριτσακι μου!!!!

Αχ, πολυ χαιρομαι οταν ακουω για πολλα μεγαλα και ζουμπουρλουδικα αυγουλακια....

Ελπιζω να:tongue::tongue::tongue: ειναι τα τυχερα σου!!!

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Διαφημίσεις

Δεν εχω ιδεα τι συνεβει, στα 40 μου χρονια πρωτη φορα μου συμβαινει να μη μου ερθει περιοδος μετα την χρηση προγεστερονης....Και επισης πρωτη φορα στη ζωη μου εχω ροζ καφε υγρα και μετα τιποτα απο αιμα...

Βεβαια ειναι και η πρωτη φορα που χρησιμοποιω ορμονες για προκληση ωορρηξιας αρα υποθετω οτι κατι εχει να κανει με αυτο...

:tongue::tongue::tongue:

Nομίζω ότι έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείς ορμόνες...και μένα η πρώτη μου φορά ήταν τραγική, είχα πολλές παρενέργειες..Εσένα ίσως σου βγήκαν διαφορετικά οι παρενέργειες...Αντε κοριτσάκι μου, θα περιμένουμε τα νέα σου με αγωνία!!!

Μπραβο, μπραβο και παλι μπραβο κοριτσακι μου!!!!

Αχ, πολυ χαιρομαι οταν ακουω για πολλα μεγαλα και ζουμπουρλουδικα αυγουλακια....

Ελπιζω να:tongue::tongue::tongue: ειναι τα τυχερα σου!!!

Ευχαριστώ γλυκό μου... Αυτή τη φορά τα μεγάλα αυγά είναι στην δεξιά ωοθήκη, για να δούμε μήπως η δεξιά σάλπιγγα λειτουργεί καλύτερα....Ελπίζω..

Φιλιά

Βρε κοριτσια απο την Ammimar και τη Maybe εχει καμια ακουσει νεα?

Καλημέρα...καλημέρα.

Η Ammimar αύριο θα πάει για το πρώτο της υπερηχογράφημα...

Βίλλυ μου, εσύ πότε θα πας στον γιατρό;

1484168ifaey5elah.gif

lQeqp2.png?FAE7bvRd

Kαλησπέρα κοριτσάκια,

πώς ήταν το ΣΚ σας? Εμείς είχαμε πολύ κίνηση. Παιδικό πάρτυ, γάμο και σήμερα μπάνιο. Εξοντώθηκα και δεν τελείωσα. Έχω και αύριο παιδικό πάρτυ. Χαίρομαι πάντως όταν περνάει καλά το παιδάκι μου.

Βίλλυ, Annimar έχουμε μεγάλη αγωνία όλες και για τις 2 σας.

Mόλις επιστρέψετε ξέρετε τί θα κάνετε? Θα μας....γράψετε!!!

Δομνίνα εσύ γιατί μετράς 34 και κάτι? Μπορεί να έχει μικρύνει ο κύκλος σου μετά την εγκυμοσύνη, οπότε να κοιτάς καλά για συμπτώματα ωορρηξίας και αναλόγως να πράττεις ;).

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια.....

Και εγω σημερα ολη μερα τρεξιμο....

Πηγαμε κοπα-κοπανα με μια φιλη και τα παιδια και μαζευτηκαμε στις 7....

Μεχρι να μαζεψω το σπιτι, να μπανιαριστουμε, να φαμε, εφτασε 10 η ωρα...

Και αυριο πρωι, εργασια και χαρα....

Ραντευου εχω 7μιση το απογευμα και ελπιζω να μην εχω δυσαρεστα νεα...

Η αληθεια ειναι πως ανησυχω λιγο....Ολο αυτο που περασα σιγουρα δε θα ειναι για ευχαριστα νεα, αρκει να μην ειναι κατι πολυ κακο ρε γμτ!!!!

Θα ημουν ευχαριστημενη με μια απλη κυστη ας πουμε γιατι δε θελω να σας εκμυστηρευτω τι σεναρια εχει φτιαξει το αρρωστημενο μου μυαλο!!!!

Μολις γυρισω, εννοειται πως θα σας γραψω....

Ευτυχως που θα εχουμε τα ευχαριστα της Αmmimar.....

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Καλημέρα...καλημέρα.

Η Ammimar αύριο θα πάει για το πρώτο της υπερηχογράφημα...

Βίλλυ μου, εσύ πότε θα πας στον γιατρό;

Αυριο κοριτσακι μου στις 7μιση....

Εσυ πως εισαι?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Nομίζω ότι έχει μεγάλη σημασία το γεγονός ότι είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείς ορμόνες...και μένα η πρώτη μου φορά ήταν τραγική, είχα πολλές παρενέργειες..Εσένα ίσως σου βγήκαν διαφορετικά οι παρενέργειες...Αντε κοριτσάκι μου, θα περιμένουμε τα νέα σου με αγωνία!!!

Σε ευχαριστω για την συμπαρασταση κοπελα μου και εσυ να του δωσεις να καταλαβει απο αυριο ενταξει?

Σημερα δε θα κανεις την πρεγκνυλ?

1DqRp3.png

vA8fp3.png

Καλησπέρα, κοριτσάκια μου, τι κάνετε?

Εγώ καλά.

Παρασκευή βράδυ βγήκαμε για μπύρα, Σάββατο πρωί πήγα βόλτα στα μαγαζιά για ξέσκασμα, Σάββατο βράδυ βγήκαμε για καφέ και ουζερί, ψαράκι και τα συναφή και σήμερα χαζολογούσα όλο το πρωί στο τηλέφωνο. Το απόγευμα με έπιασε η προκοπή να καθαρίσω το σπίτι.

Το καθάρισα, έκανα μπάνιο, λούστηκα, είδα το τελευταίο επεισόδιο από τα Μυστικά της Εδέμ και τώρα ίσιωσα την αφάνα μου, έβαλα ένα κρασάκι και άραξα για λίγο. Τον σύζυγο τον έδιωξα από το σπίτι, για να κάνω δουλειές ανενόχλητη κι αυτός πήγε σε ένα καφέ με φίλους να δει μουντιάλ. Όπου να' ναι θα έρθει.

Αύριο το πρωί πάω να κάνω τις ορμονολογικές.

Καλησπέρα, κοριτσάκια μου, τι κάνετε?

Εγώ καλά.

Παρασκευή βράδυ βγήκαμε για μπύρα, Σάββατο πρωί πήγα βόλτα στα μαγαζιά για ξέσκασμα, Σάββατο βράδυ βγήκαμε για καφέ και ουζερί, ψαράκι και τα συναφή και σήμερα χαζολογούσα όλο το πρωί στο τηλέφωνο. Το απόγευμα με έπιασε η προκοπή να καθαρίσω το σπίτι.

Το καθάρισα, έκανα μπάνιο, λούστηκα, είδα το τελευταίο επεισόδιο από τα Μυστικά της Εδέμ και τώρα ίσιωσα την αφάνα μου, έβαλα ένα κρασάκι και άραξα για λίγο. Τον σύζυγο τον έδιωξα από το σπίτι, για να κάνω δουλειές ανενόχλητη κι αυτός πήγε σε ένα καφέ με φίλους να δει μουντιάλ. Όπου να' ναι θα έρθει.

Αύριο το πρωί πάω να κάνω τις ορμονολογικές.

Kαλά αποτελέσματα να έχετε!!! Τελικά τί αποφάσισες σε σχέση με την σπερματέγχυση?

dpTCp2.png

62YBp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...